Lunch


Paus just nu! Ganska så gott faktiskt. Sitter här mätt i magen och ganska så nöjd. Önskar bara att jag fick ordning på "tugget" så att jag kommer någon vart i mina samtal. Dom har blivit bättre och dom har blivit längre. Men jag är defenitivt inte nöjd.. Måste komma längre. Nu har jag iaf flera intresserade som jag skall återkomma till. Men det räcker inte! Dom ska komma hit! Det är det som är poängen.. Men det är ju visserligen inte så att jag har suttit med detta jätte länge ännu så det kanske räknas som okej iaf? Hm.. Vet inte riktigt..



Igår blev det nästan en hel flaksa vin.. Kanske lite dumt men det var gott! Å sov bra gjorde jag med. Även om det tog en stund innan jag kom helt till ro och somnade. Men iaf.
Dagen igår bestod av en mys fika med Zandra och min flaska vin.. Haha.. Inte alls någon aktiv dag inte! Men det var ju söndag så då behöver man inte vara så aktiv. Idag blir det nog ett varv med dammsugaren innan jag får sätta mig och slöa framför tv:n..




Påminnelse till mig själv!
Läs mer teori KVINNA! Du ska ha det där jäkla kortet nu! Du har ju ändå hittat en intensivkurs som är precis det du behöver. Så skramla ihop stålarna och kör för fasen!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0