Efter tid..


Nu är det tiden efter arbetet. Det har änna varit en lååång dag känns det som. En vända till Gbg och sedan hem för jobb. Det var i korta drag det. Jag tror allt att det till och med gick bra nere i Götet..

Nu såhär på småtimmarna är det en mugg choklad och smörgås som gäller innan jag skall krypa ner i sänge.
Dessvärre så måste jag bädda sängen innan jag lägger mig. Men då när jag lägger mig så är det iaf helt nybäddat..

Mys!!!

Så grått, så grått..


Höst och rusk.. Mörker och man blir blöt om fötterna. Finns det nåt glatt i allt det gråa?
Hösten är en mörk tid. Inte alls så väldigt rolig. Men det är ju faktiskt som med allt annat. Det blir vad man gör det till! Någon som håller med kanske?

Grått kan vara fint!!!



Se så många grå saker som faktist är fina, dom är då iaf allihop välkommna att flytta in hemma hos mig.
Så om man vänder på saker och ting så behöver inte allt som är mörkt, grått vara trist och något dåligt. Det kan vara bra med. Dåliga tider kräver att man använder sina tankar till att vända det till goda ting..



Idag har egentligen varit en ganska så tung dag. Den har trots att solen lyst känts som en tung och grå dag.
Det har varit ett lite mörkt moln över dagen skulle man kunna säga. Men man får försöka tänka glatt ändå. Så jag har försökt att vända på det så gott jag kan. Sitter med mina egna små tankar och bara funderar. Eftersom att jag är så snurrig som jag är blir det ganska så roligt..

Ne nu får jag yra klart och tala klar språk.. Jag har varit på begravning idag. Fy fy! Det är inte trevligt att gå på begravning. Men om man kan får man vända det och tänka på glada minnen istället..




Hur som haver.. Allt som är grått behöver inte vara trist! Just nu är det tid att tända ljus och försöka att uppskatta det man har! Det tänker iaf jag.
Så nu ska jag dricka ur min te mugg för att sedan krypa till "kojjs". Imorgon är det Gbg som gäller och arbets intervjuv..

Håll tummarna!



Hur ska du göra?


Till helgen är det den helgen som bara växer och växer för varje år. Den blir större och större..
Det är alltså "Alla Helgona" helgen om vi ska ta det på svenska. Jag önskar att jag får vara ledig och gå ut och spöka. Men chansen till att det blir så den är väldigt liten. Hade jag vetat att jag skulle få ledigt hade jag surfat iväg och köpt någon rolig kostym..

Kanske något sådant här..



Fast antagligen inte.. Dels fr att det känns som att man skulle bli väldigt ut tittad och dels för att jag aldrig skulle hinna få hem det i tid innan helgen. Så är det när man antagligen jobbar men inte vet. Har ÖNSKAT och ÖNSKAR ledigt på lördag men jag tror inte att jag får det.. Fasen! Men men.. Även om jag inte får ledigt så är jag ju iaf ute eftersom att jobbet innebär att vara ute. Inte riktigt samma sak men nästan.. Lr?

Så vad kommer du att göra?
Sitter du hemma, är ute och busar eller ute och snubblar?


57


Jaha.. Konstig tid att starta ned räkningen kanske men jag kan inte komma på vad jag ska kalla alla inlägg längre. Det blir för många och fantasin är det på tok för lite av nu..

Jag hade en del grejer som jag skulle göra idag och jag har gjort nästan allt! Wiipi!
Det enda jag inte har gjort är att baka.. Men det gjorde jag ju lite igår så det känns som att det får räcka ett tag. Men istället så kom jag på lite andra saker som jag behövde göra. Som till ex. behöver jag få tag på min hyresvärd. Men han vill visst inte svara. Fast jag behöver verkligen få tag på honom så att jag kan få lite värme i huset här. Får hoppas att han kan få fingrarna ur och ringa mig tillbaka när jag nu äntligen lyckats ta mig i kragen och ringa honom.. Det är bara att vänta och se..



Tjohoo.. Nu ringde jag precis ner till Gbg och sökte ett jobb.. Så här ska sändas CV så att han får se vad jag är för någon.. Kundbokare.. Jaa det kan ju vara nåt.



Snart dax för en fika med Tjejerna hoppas jag så blir det jobb till natten..


58


Endast 58 dagar kvar till jul..

För första gången på länge så längtar jag efter julen. Känner ett sug efter att få pyssla och dona. Fixa och trixa. Ordna julmys hemma.
Men jag har ett litet bekymmer. Jag äger ju inga julgrejer! Hur gör man då, då? Inte precis så att jag kan springa iväg och köpa en massa massa grejer.
Så nu har jag suttit och tittat och drömt en stund. Men har ännu inte hittat dom "perfekta" gardinerna, inte heller en bra duk. Vill ha en helt vanlig enfärgad stor vit duk som jag kan ha vid alla olika tillfällen bara med andra pynt.



Lite små grejer som jag tror skulle kunna göra det mysigt hemma. Men det är ju det där med granen.. Ska man ha en grön som alla andra eller ska jag köpa en sådan där rolig en på rusta. Om jag ens ska köpa någon alls.. Äh..
Det är ju faktiskt 58 dagar kvar så jag har ju GOD tid på mig att fundera över det..


Grejerna kommer från ellos, haléns och jotex



Utöver det så är jag bara en massa massa förkyld. Näsan rinner så att jag blir tokig. Men det är bara att kämpa på. Så jag jobbade så länge som det bara gick idag iaf. När jag kom hem insåg jag att brödet var så gott som slut och min jäst höll på att bli gamal så jag fick ta och röra ihop en liten limpa. Den blev inte helt som den skulle men det blev ju bröd iaf.
Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan är det sänge..

Imorgon har jag massor att göra..
Tänkte försöka att:

  • Betela räkningar
  • Dammsuga
  • Torka golvet
  • Vika tvätt
  • Plantera om blommor
  • Dammtorka
  • Baka mera (kanske)

Sen är det säkert något mer som jag inte kommer på just nu.. Men det kan nog bara för att inte min hjärna fungerar som den ska..

Buhu..

Det är synd om mig! Jätte synd om mig!
Sitter här med en näsa som fungerar som en kran och jag tror jag nyst minst 30 ggr idag.. Vad hände liksom?
Jag mådde ju jätte bra igår. Vad är det då som har hänt? Jag mådde ju toppen.
Det började lite imorse så har det bara blivit värre och värre. Ögonen känns inte alls som att dom vill vara med och jag har hört min egen puls i örat hela dagen.. Något irriterande! Lovar!
Kan tänka mig hur det är om man har tinitus. Jag tycker det är irriterande med dunk, dunk. Tänka sig då ett evigt PIIIIP..
Fattas bara att jag får feber nu med.. Hm..

Känns inte som att det är någon toppen ide att gå och jobba med en massa gammla människor när man är som jag är nu. Dom har väl ändå ett ganska så taskigt immunförsvar? Lr?
Jag kanske bara har fått för mig det men jag tror bestämt att det är så..
Ja ja det är ju någon timme kvar innan jag ska lägga mig och sova så det kanske är bättre. Hoppas iaf att det inte är sämre.


Få se om jag slänger in en rad senare ikväll.. Det värsta är väl att jag inte har råd att vara sjuk.
Vem har det i dagens samhälle?

Lite uppdatering..




Trött och seg.. Känner inte att jag riktigt orkar att skriva. Men detta är lite av det jag har gjort under tiden som jag inte har bloggat. Har även bakat bröd igen och köpt en tvättkorg. Super nöjd är jag! Känns bara bättre och bättre med hemmet. Håller nu tummarna för att jag ska kunna bo kvar även när jag blir arbetslös..

Men nu är det titta på tv, efter det lite mera tv. Så till sist är det dax att sova..


Torky lr nåt...


Mm.. Verkligen.. Blogg torka BIG TIME! Fast egentligen skulle jag kunna skriva om en massa massa saker som jag har hittat på men det har inte riktgit funnits energi och tid till det.
Nu sitter jag här pigg och glad en söndag dag. Haha..
Kaffen har jag nästan druckit upp och sitter och kollar på reprisen, Mammas Pojkar..
Har missat alla andra avsnitt för utom det första. Vet inte ens hur många som har varit. Det är allt lite spännande att kolla på. Som dom grejar.. Lite roliga mammor.. Undrar just hur det hade gått om jag var där. Hmm..

Nee nu är det dax att ta en kopp kaffe till och fota lite så kanske jag kan få lite ordning på bloggandet igen. Det kan ju vara på tiden...



Worky


Jippie! Jag ska jobba ikväll. Har tiggt till mig ett extra pass! Me neeeeeed! Så det känns bra. Imorgon ska jag jobba lite mer på att få jobb. Fick precis ett tips av en gamal vän om ett ställe dit jag skulle gå och hälsa från honom..
Nice är det! Dom är tydligen goda vänner så det är bra.
Har skickat iväg en ansökan till Danmark idag med. Mest på skoj då jag inte tror att det är något jobb som jag skulle kunna få men ändå.

Har även pysslat idag.. Målat ramar, klippt och klistrat.. Det blev 4 tavlor till sovrummet. Men dom är inte helt klara än. Färgen ville visst inte torka lika snabbt som jag tyckte. Men imorgon ska dom upp på väggen så ska jag även ta tag i lite annat småpill här hemma..
Finns faktiskt massor som jag kan hitta på bara man kommer igång med lite insperation..

Blider får jag fixa senare.. Nu måste jag göra folk av mig så att jag kan jobba..

Tjiong!

Rörigt värre


Hela dagen har varit jätte rörig. Har efter dagens möte som egentligen enligt ord skulle vara imorgon. Enligt lappen skulle vara 091213, men som var idag. Ja jag sa att det var rörigt. Vilket fall så har jag efter det mötet kollat högt och lågt efter jobb eftersom att jag nu är inne på sista månaden på mitt.. Jippie! Not.
Men just nu e jag bara SUPER trött..
Sova står högst på listan..

Skriva till alla intressanta jobb som jag hittade blir det imorgon. Kanske att jag åker ut till havs eller upp till snön i Österriket..
Med andra ord är jag öppen för förslag och vill verkligen inte bara sitta hemma utan jobb..

Men nu som sagt sova...

Natti natt!

Totalt färdig..


Har egentligen inte gjort mycket vettigt alls idag men ändå är jag helt slut.

Fick gjort lite viktiga saker förut idag. Så tog jag och Zandra en tur till Överby. Snurrade runt i alla skoaffärer så att Z kunde hitta sig ett par bra arbetsskor. Tog även en sväng på ÖoB och Rusta där jag hittade lite små pill som jag ville ha. Flytljus i form av rosor och en liten ängel. Söta saker som piffar upp. Men ibland känns det som om det bli lite för mycket gulli gull..
Hann dock inte till jysk dit jag gärna skulle vilja för att köpa två grejer som jag faktiskt anser att jag verkligen behöver..



Tvättkorg till badrummet och en bänk till hallen.. Det skulle verkligen göra gott..
Nakdelen av att ha gått runt på Överby och donat här hemma efter när jag kom hem. Det är att jag har ont i ryggen. Får hoppas att det går över. Annars måste jag nog ringa och göra en sådan där anmälan som mamma pratade om. Skadad utav jobb eller vad det heter.. Jaja..

Nu är det snart dax att sova men innan det blir det varmchoklad eftersom att det enda samtalet jag glömde att ringa var till hyresvärden. Klant jag! Nu har jag säkert 50 ljus igång för att ha någon typ av värme här inna..

BURR!!!


Idag har jag


Pillat och donat.. Inte alls mycket egentligen men lite grann.
Har sökt jobb och ringt lite samtal. Det känns ganska så bra när man gör det man borde. Haha..

Har egentligen inte gjort något vettigt efter det. Ska väl ta tag i den disken jag har när mina naglar har torkat ordentligt. Har ju fixat dom iaf så att det ser städat ut.



Det blev rätt så nice tycker jag..

Nu ska jag bara lista ut vad jag ska göra med resten av min måndag. Det är måndag hela dagen och jag borde ju kunna göra något av den eftersom att det finns en hel del kvar av den. Mycket möjligt och väldigt troligt att det blir en vända till Överby..
Fönster shoppa lite. Me like! Fast ännu bättre är det när man kan shoppa loss på riktigt.. Hehe..

Fortsättning följer....


Kallt..


Har haft en jätte bra helg med en massa mys :)

Fredags så tog jag en kaffe med Lasse innan jag skulle jobba.
Lördags hade jag heldag med Marita och Richard innan jag skulle jobba. Det vart en runda på torp och det blev äta gott på harrys sen avslutade vi med lite Buzz. Underbart!
Idag har det varit hemma mys hos Marita och Richard + Zandra och jag. Buzz, middag och film. Vad mer kan man önska?
En jätte bra helg med andra ord fast att jag har jobbat och haft ont i ryggen..
Ringa faket imorgon ja..


Just nu sitter jag med en massa massa ljus tända för att försöka få upp någon värme i mitt hem..
Det var så kallt här att min näsa var kall. Måste verkligen be min hyresvärd att fixa elementen. Det går ju inte att ha det så som det är nu. Det är alltså så att jag har närmare 30 levande små lågor runt om i mitt hem.. Om inte fler.
Nu börjar det blir gott igen..

Slö kolla lite på tv innan det blir sängen.. Mm..

Tjenixen!

Mammas Pojkar


Oj oj oj...
Vad kan man säga?


Jag är faktiskt ganska så glad att jag inte blev med på det där. Gick i en klass med 22 tjejer i skolan och bara det var en pers. Alltså inget ont om mina klasskamrater men vi vet ju alla att man inte kommer överens alla gånger.
Att då stoppa in 32 tjejer plus tre mammor i ett hus. Gud Hjälpe! Så många olika personligheter. Vill inte säga något illa om någon men hur förhåller man sig i ett sådant läge? Jag vet inte vad jag hade gjort. Hade nog blivit den som hade hamnat i mitten av allt..
Sprungit runt med dom som vill busa, satt mig i soffan med dom som bara tar det lugnt.
Jag hade nog varit överallt eller ingenstans. Satt mig i ett hörne och bara kollat på kanske.. Skakat på huvudet.
Ärligt talat.. Ta de lugnt. Lr.. Typ ta det med en nypa salt..
Det är väl ungefär så jag brukar resonera. Ingen ide att gå och irritera sig på en mssa saker i onödan. Det tar bara bort en massa onödig energi..


Lite synd dock att missa en gratis semester.. Det är väl nästan det som är mest trist av alltihopa. Men men..
Nu kan jag iaf luta mig tillbaka i soffa och bara kolla på. Inte oroa mig över hur det hade varit om även jag var med där..


Såg du programet? Vad säger du?

Aktiv Torsdag


Jaha.. Vad har jag hittat på idag då?
Till å börja med så sov jag.. Sov å sov så länge som det bara gick.

Sen så vad gjorde jag då?
Jo jag satte igång och diskade, damsugade och damtorkade badrummet.. Det blev rent och fint :)
Efter det så pallrade jag mig iväg till affären å handlade lite så att det kunde bli lite mer vettiga saker gjorda.
Det blev en bak dag av denna dagen..



Kakorna blev GODA men vem kan misslykas med kakor?
Det blev inte hallongrottor men det blev hjortrongrottor. Minst lika gott. Har man inte hallon hemma så tager man vad man haver eller hur var det? Visst jag var å handlade men det känns bra onödigt att köpa hallon när jag har en massa hjortronsylt.


Baugetter som inte riktigt ser ut som den men som smakade riktigt bra :)

Sen efter allt plock och all den disk som blev så var jag ju även tvungen att se till att få något i magen. Så då blev det middag på det hela med. Egengjord pytt med ungsbakad tomat. Lovley!!!



Så blev min dag idag. Efter att ha pillat med allt som jag faltiskt ändå har hunnit idag så ramlade jag ner i soffan och här har jag blivit kvar. Jag sov ju ändå till kl 12 så jag tycker att jag har hunnit med en hel del idag.

Lilla jag klappar mig själv på huvudet ;)

Efter kväll..


Igår efter jobbet så såg jag ut såhär..



Lite sommar känsla.
Hon har blommor i sitt hår.. tra la la la..

Det var faktiskt en lyckad dag på jobbet. Inte alls lika mycket folk som jag trodde men det var ändå ganska så skönt..

Efter att jag kom hem så trillade jag nästan ner i sänge. Det blev väldigt sent..

Gomorron


Ja då var det en ny morgon. Sitter här nyducshad och väntar. Har en kaffe bredvid mig som skall drickas upp innan det är dax att ge sig av..
Nu är det typ 20 min kvar innan jag ska bli upp hämtad ute vid vägen. Åka till någon som jag inte har en aning om vem det är. Fy så nervös jag är. Det känns jätte konstigt. Idag är jag där bara för att ingen annan kan. Det leder inte till något. Jag ska bara vara där för att dom andra ska på möte. Konstigt känns det.
Får väl glädja mig åt att det faktiskt är sol ute och att det redan är onsdag. Men egentligen vet jag inte om jag vill att dagarna ska springa iväg. Då blir det kortare kvar av allt. Men men..

Nu pratar dom om mat på radion. Det påminnde mig om min matlåda. Kanske att jag ska ta å packa väskan innan jag glömmer den igen. Hm..

Jaha, det är onsdag morgon och jag är vaken. Snart klar för att gå till jobbet. Jobbar dubbelt idag.
Kickoff eller vad man ska kalla det på Harrys ikväll.. Hulahula tjejer å massa annat..




Vad hittar du på för kul?


Alla vi som söker jobb..


Tänk så många vi är som söker jobb ändå. Men att hitta jobben alla gånger är inte så lätt. Det räcker inte alltid att bara klicka sig in på ams.se, alla jobb finns inte där!
Det gäller att kolla lite mer. Tänka steget längre..
Man får ju kolla på alla företags hemsidor. Många struntar visst i att lägga ut sina lediga tjänster på ams. Andra lägger inte ut dom på nätet alls för att dom kanske känner någon som känner någon.
Man måste verkligen försöka kolla sina kontakter och vara aktiv om man vill ha ett jobb..
Jag gillar inte tanken på att jag kanske kommer att bli arbetslös igen. Det är en mardröm att vara arbetslös. Man blir så sjukt begränsad och rastlös. Det är iaf inget som jag rekomenderar. Enligt mig så kan man inte bara kolla på dröm jobben. Man måste kolla allt. Ett jobb är bättre än inget jobb alls. Om man har ett så kan man söka ett annat undertiden om det skulle vara så. Men att gå hemma på heltid det funkar bara inte.


Såg en artikel om en kille som faktiskt gjorde något ordentligt smart..



Det gäller ju att vara den som syns och hörs mest så..
Nu gäller det bara att inspereras och söka mera!

läs mer på aftonbladet.se



Snurr snurr..


Från att ha en väldigt lång och aktiv måndag till att ha en stillsam tisdag. Känns som att jag verkligen inte har gjort något vettigt alls idag.
Var på möte kl 13 idag och var inte klar där förens kl var närmare halv fyra tror jag. En massa massa prat om allt och inget. Pratade om det som har hänt och vad som komma skall. Men inte blev jag ett dugg smartare av det. Snarare ännu mer förvirrad. Men jobba ska jag visst imorgon iaf. Ska till någon dam en bra bit utanför stan. Ska bli lite intressant. Men det känns inte alls taggande. Men det blir väl bra det med.
Efter mötet har jag bara suttit här hemma. Kollat på tv, kollat jobb och bara varit. Lagat lite mat och funderar nu på att vika tvätt.. Spännande va? Lr kanske inte alls. Haha..

Något som har varit lite roligt var att jag har pratat med Helena. Det är flickvännen till en barndomskamrat till mig. Har inte haft någon kontakt med honom på MÅNGA år. Men nu har iaf hon och jag ordat lite. Det var riktigt trevligt. Fick ett kort på Grabbarna med, jätte fina alla tre. Det var alltså min vän och deras två barn som jag fick kort på.

Jaha.. Det var väl ungefär det jag har gjort idag. Kan verkligen påstå att jag gjorde många många mer saker igår. Glömde ju faktiskt igår att jag även bäddade rent i sängen.
Finns det nåt bättre lr? Hehe.

Nee nu får jag vara lite vettig igen. Diskat har jag iaf gjort efter maten så nu blir det tvätten tänkte jag. De som är kvar sedan igår. Imorgon hinner jag ju inte då är det fullt upp hela dagen. Jobbar dubbla pass imorgon.
Harrys 18 imorgon kväll.. Jippie.. Not!

Toodels!

Lång måndag


Min dumma tå var visst inte så dum som jag trodde. Antagligen så har den varit ur led, men eftersom jag inte kan låta bli att pilla när något är som det inte ska.. Ja då har jag lyckats att dra den tillbaka och det var bara en svullnad kvar. Istället får jag veta att jag har en gammal fraktur i tån bredvid för det var den som doktorn trodde att det handlade om. Lite roligt blev det när han kom in och sa att den nog var lite trasig å det visade sig att det var fel tå han hade tittat på. Han fick gå tillbaka och kolla bilderna en gång till för att vara säker..
På vägen hem gick han som jobbade uppe på röntgen om mig och frågade om det var bra. Trevlig prick.
Å så ödets ironi!!
Lite längre ner på vägen kommer jag ikapp honom.. Där står en bil med varningsljusen på, en tjej som fått stopp på bilen. Eftersom att killen skulle iväg med bussen och jag inte hade brottom så blev jag kvar och väntade på dem som skulle hjälpa henne. Hon hade lyckats att åka ifrån sin mobil så jag fick agera mobil ett tag.
Kallt var det ute.. Så när hennes svärfar kom till undsättning så haltade jag mig vidare hemmåt..

Nu har jag druckit en kopp med varmchoklad och bara myst i soffan. Snart är det daxs att sova.



Vem har sagt att det ska vara nyttigt? ;)

Så vad har jag hunnit göra idag?
Tagit en låång kaffe efter ett besök på fonus
Drukit ännu mera kaffe med grannen
Diskat
Tvättat två maskiner, hängt och vikt
Plockat allmänt i lägenheten
Varit på akuten

Det blev en del ändå fast att det bara är måndag.. Undra just hur resten av veckan kommer att se ut. Haha..


Dumma tå!


Jaa.. Aj! Dumma tå den är röd och blå..
Så tokigt det kan bli. Har ingen aning om vad jag har lyckats med.. Men det verkar som att den är ur led.
Så nu sitter jag här å väntar på att klockan ska bli 19.30 så att jag kan åka upp till akuten.
Gruvar mig lite smått, om den inte är där den ska så måste den ju vridas lr läggas på plats.. Aj!
Någon sa att jag borde be om lustgas.. Säkert, jag sitter ju här och gör inte annat än fnittrar.. Hihi..
Det är väl ändå höjden av klantighet att få en tå ur led om det nu är så.
Men som jag förklarade det för tanten i telefonen..

Den är lite röd och lite blå.. Den är överrörlig åt fel håll och om jag böjer på dom andra så följer den inte med.
Den lägger sig uppe på dom andra..

Det ska nog inte vara så tror jag..
Mamma tyckte med att det såg lite lustigt ut.. Lr rättare sagt som hon sa:
-Anna den är ur led..

Hoppas inte. Men det märker jag när jag kommer dit. Hur fånig jag nu än känner mig som kommer dit med en liten tå.. Haha..
Oj oj.. Det ska en Anna till för detta tror jag..

Mamma lilla hon tog och ramla ner för trappen och bror min är sjuk. Kan man tänka sig att vi är släkt lr?
Du måste ta det lugnt mamma lilla. Vara lite försiktig med dig själv!
Jag har faktiskt tio tår men bara EN mamma!!!


Nu ska jag lägga mig en sväng och bara vänta. De e nog bäst tror jag..


. . .



Vad säger man?

Det är okej att gråta
Det är okej att känna


Skrattar, gråter, minns och tårarna kommer åter.


Så många känslor, allt på samma gång.
Jag är en riktig "känslo-bomb"


Tänker på alla andra.

Mina tankar finns hos er.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Stilla vilan.
Fridfullt och lugnt.
Slumra sött "Lill Stumpan, Lill strumpan"



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .




Konstigt..


Ja det blev en ganska så konstig dag. Har nog nästan inte gjort något av det som jag egentligen hade tänkt. Men det kan bli så ibland. Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Lusten och orken bara försvann..
Livet kan ta sådana konstiga vändningar..
Det är just livet det handlar om..





Jag ser en tår i din ögonvrå.

Jag känner din sorg och jag kan förstå.

Det är så svårt att låta någon gå.

Det är så svårt att bara se på.





Saknar ord för att kunna säga mer. Men jag gör vad jag kan för att bara finnas och hjälpa. Jag vill inte bara stå och titta på. Jag vill kunna vara ett stöd..
Hoppas verkligen att dom känner att jag finns och att jag vill finnas..




Ny dag.


Idag är det en ny dag. Vet inte ännu vad jag ska göra med den. Har inga planer alls..
Konstigt det känns att inte ha någon plan för vad jag ska hitta på. Brukar ju ändå kunna komma på något att göra.
Men jag kanske skulle kunna måla färdigt mina ramar eller kanske baka en kaka..
Det finns nog alltid att göra om man bara tänker efter lite..
Städade och dammade gjorde jag ju hela dagen igår så något sådant behöver jag inte direkt göra.
Konstigt det känns..

Nee nu ska jag äta frukost och tänka lite.. Frukost när kl nästan är två. Aj aj.
Det är inte bra det men vad gör man när man jobbar så man kommer hem tre på natta??

RSS 2.0