Mitt i natta..


Inte alls bra! Borde verkligen sova nu tror jag? Lr hur vad det med det där? Jobbar ett ganska så sent pass imorgon så på det sättet är det ingen fara. Finns en massa tid att sova. Men ändå borde jag sova så att jag kanske hinner ta igen lite tid. Men kan man verkligen det? Tror inte det. Har för mig att man inte kan det.

Fy vad jag inte gillar nätter och kvällar ibland. Gillar dom vanligtvis men inte nu! Nej, nej. Jag gillar dom verkligen inte! Det är då det finns tid för tankar. Tacka vet jag att kunna somna med en film på. Då kan man lyssna utan att behöva tänka. Man tänker inte alls. Har allt för många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Vill inte alls tänka. Blir ju inte klokare för det. Vara väldigt mycket tröttare. Tröttare är inte bra! Det är inte okej! Jag vill verkligen inte tänka mer jag önskar mig bort från detta så att man slipper känna och tänka. Förbannade skit! Fick man säga så? Jag säger så. Det är ju trots allt så jag känner. Då måste jag ju kunna säga så.

Åh! Galet värre! Nu måste jag gå å lägga mig iaf. Hoppas på att jag ska slippa tänka massor ikväll. Orkar inte det idag. Orkar inte alls. Måste sammla energi till någon annan dag..


Dagen idag har bestått av jobb, torp, städ, matlagning och promenad.
Kort, gott och enkelt.

Snipp snapp.. Nu är det god natt ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0