Hetta


Nu är det väme i alla lägen! Mys, Rök och Sol. Allt på samma gång. Hur det nu låter?! Mys har med kärleken att göra. Rök kommer från brandövningar och solen behöver jag nog inte förklara.

Har haft en toppen helg! Umgåtts med vänner och med mitt Hjärta. Vad finns då att klaga på?

 

Alltid lika trevligt att få ett besök från någon som man tycker om. Me like! Mer av det tack :)


Så kommer vi till röken. Brandövning. Bra grejer det. Inte för att det kändes som att vi fick super mycket träning men det var ändå kul att få vara med på det och nyttigt om inte annat. Hela lokalen rökfylldes och larmet gick så att det skulle kännas "på riktigt". Läskigt att befinna sig på övervåningen och inte se golvet en trappa ner för att det är så mycket rök. 3 minuter har man visst innan det blir allt för farligt att befinna sig inne. Röken från en brand är FARLIG och man tuppar snabbt av. Som tur var hade vi "discorök" bara.

 


På denna bilden har dom hittat en av våra kollegor "avsvimmad" inne i lokalen så dom får bära ut henne, ut i friska luften. Mycket bra det! Nu vet vi att dom kommer om larmet går och att dom räddar oss ;)

 


Fy!


Fy, fy! Så dålig jag har blitt på att skriva nu för tiden då. Det är nästan skamligt! Skriver ju så gott som nästan inte alls. Men det kanske är lite av en "sommar sjukdom". Verkar inte som att alla andra heller är så sugna på att skriva en massa. Men några rader lite nu och då bör jag väl kunna knåpa ihop va? Hehe.

Igår var en jätte bra dag vilket iaf. Var iväg på en mini utflykt med Didi och handlade lite skräp. Bland annat ett par halv söta leggings som jag någon gång kommer att ha på mig. Har inte bestämt mig ännu för vad man ska ha till dom bara. Men det kommer nog! Kunde inte hålla mig! Har kollat på liknande innan men inte slagit till. Så nu det tid för det!


Så till nåt annat! Hur fint är det inte på Västkusten? Hallå! Det är som himmel och paradis i ett känns det som ibland. Det är verkligen jätte fint! Men dom Norrlänska skogarna är inte fy skam dom heller! Det är fint på båda ställena fast på olika sätt. Naturen kanske man ska säga? Love it! Hade det inte varit för att jag gillar mina bekvämligheter och avskys småkryp så hade jag flyttat ut i en koja i skogen!





Så fint var det efter vägen när vi åkte bil iaf. Men det är ännu bättre när man kan sitta ute och känna värmen från solen med! Längtar tills jag har en ledig dag då solen skiner! Wiii!




Kanske man ska mobba bloggen idag och blogga om allt och inget? Orkar knappast men ändå ;)



Helgen


Nu har det varit helg igen. Vilket underbar helg! Fast att det blev dubbla pass både fredag och lördag så var den jätte bra. Fast bästa dagen var trots allt söndagen. Bara massa mys med hjärtat hela dagen. Helt underbart! Finns inget man kan klaga på! Fast att vi bara hade en hel dag så hann vi med jätte mycket!

Ficka på rådhuset, det är ju nästan standard. Det blev alltså frukosten det. Efter det blev det en vända till torp för att kolla efter haj. Men där fanns ingen haj. Dom var slutsålda dom! Attans! Jag som ville visa..
Efter det ut och jaga egen haj. Ne men öring eller någon annan rolig fisk. Men det gick inte super bra. Så det blev till att grilla lite veggokorv som inte helt föll herren i smaken men han var hungrig så det gick visst ändå. Eftersom det inte blev någon egenfångad firre så fick det bli lax direkt från frysen. För att ge den en chans att tina tog vi oss en tur till Butlers å släckte törsten med ett par cider. Hem igen till middag och sedan mys framför tv:n.

Tänka sig att vi hann allt det på en enda dag! Sjukt! Men jag är nöjd för det var mysigt värre!

Försökte hitta en bild på en haj men det gick inte det! Inga bra bilder iaf. Men men..

Nu ska det jobbas...

Soligt värre!


Tänk att det är så fint väder ute! Tokigt! Helt underbart bortsett från att jag får studera det från insidan. Buhu! Sitta inne och prata med en massa bittra människor är inget vidare när man om man varit ledig kunde gjort annat! Faktiskt! Någon som vill byta? Kan du möjligen linje registret för GBGs spårvagnar i huvudet? Det kan inte jag iaf! Å kan man inte det så är man tydligen värdelös! Åh! Människor. Förståelse av något slag.. För mycket att begära gissar jag. Det är ju klart jag är ju människa så jag borde kunna detta! Eller hur var det nu? Vi fungerar som robotar va? Haha.



Ne men det är väl underbart att folk ska måsta vara SURETURE även fast att solen skiner. Ta en promenad i det fina vädret kanske? Det hade jag tyckt vore bättre. Men men.. Det var ju bara jag det! Hehe.

Go go Kollegor! Vi är bäst och så var det med det!

Vi tittar på varandra och skrattar tycker jag! Man kan inte annat än le. Det ska ju finnas folk till allt och vi är visst dom som skall sitta och bara ta emot! Tur att man kan lägga på om det blir för illa!
Vissa dagar säger jag bara. Tjosan!



Men om några timmar då är man fri. Fri att göra vad man vill under hela fyra timmar. Sen är det nästa jobb som kallar. Helt underbart är det! Sol beställer jag tills imorgon för då är det min tur att vara ledig.

 


Jätte länge!


Det har verkligen gått jätte lång tid sedan jag skrev något sist. Varför? Vet inte riktigt. Lusten, orken och tiden har bara inte infunnit sig. Så då blir det inget med det. Men det kommer nog tillbaka. Hoppas jag på iaf. Det kanske kommer tillsammans med solen. Man kan ju alltid hoppas!

Annars har det inte hänt så mycket. Det rullar på som vanligt. Det är toppar och det är dalgångar. Med allt. Precis som vanligt, precis som det skall.

Har haft en jätte bra helg nu nyss. Super mysig med bara tjejerna! Plus en extra tjej, Anne heter hon. Verkligen en helmysig tjej! Å så klart min Donna och lilla Zandra. Det är inte mycket mer man kan önska!


Men nu skall jag återgå till jobbet så att jag kan göra sista rycket innan jag slutar för dagen. Tidig dag idag! Helt underbart med tanke på att solen fick för sig att den skulle titta fram.

ME LIKE!

Skuttar fram..


Mm. Det bidde inget rullande alls idag. Jätte trist! Men man får väl säga bättre lycka nästa gång? Hehe. Det hände en liten olycka vilket ledde till att det inte blev något. Men man får göra det bästa av det va?

Tjatar hål i huvudet på stakars Linda om att jag tycker hon borde skaffa inlines hon med. Drar henne runt stan för att visa några som inte kostar skjortan men ändå fungerar. Efter det bidde det massa onyttigheter på Leya´s. Tror det stavas så. Vilket fall, hur dom en stavar så har dom goa grejer.

Med massa onyttigheter i magen bidde det promenad för att bättra på samvetet. Fick låna promenad/jogging skor av Linda. Så nu är det jag som är hookt istället. MÅSTE HA! Verkligen! Hur goa och bekväma som hellst att gå i. Att man inte införskaffat sig ett par riktiga promenad skor. Inte precis så att mina fötter kommer att växa mer! Svikt i dom så att man liksom skuttar fram. Helt underbart!


Promenad i full fart i områden som jag mer lr mindre aldrig besökt innan. Ganska så kul faktiskt. Så pinnande vi upp på ett av alla bergen sedan. Å vad hitta vi väl där? Styvmorsvioler. SJUKT! Hade inte kunnat tänka mig att hitta sådana vid denna årstiden. En glad Linda fotar blommor och jag fotar Linda. Hihi..


Så sjukt vackert det är på våren! Håller man med? Jag är livrädd för kryp av alla de slag. Otäcka saker som inte finns i mina skogar i norr. Men ändå får jag ett enormt sug av att slänga mig ner bland blommorna och leka bland stenarna. Skogsmys! Saknar skogen.

Stadsråtta eller trollunge?




De ska rullas!

Solen skiner, humöret är på topp! Shit vilken bra dag! Wohoo!!
Känns verkligen som en jätte bra dag!

Plus att idag skall det bli åka av! Me and Didi skall be ge oss ut och rulla med våra inlines.
Hoppas på att våga ta med  mig kameran för att ta något kort eller två. Vet inte riktigt ännu om jag skall våga ta med den. Balansen kanske inte är den bästa. Tänk om...
Äh! Allt det återstår att se! Det blir ett senare problem, ett efter 17.00 problem.




Igår hade jag en supermysig dag med min Donna. Hon e så rund och go om magen nu! Herre! En riktigt liten boll har hon. Ser nästan ut som om hon ätit en fotboll. Men det har hon ju inte. Men en sak som jag tänkt att skriva länge men som inte blivit av. Det är Donnans lillasysters kommentar. Helt klockren! Hon är så GRYM den lilla tjejen!

- Marita? Sparkar han?

- Nee..

- Jag tror att han sparkar när du har ätit köttbullar! Då spelar han nog "köttbullefotboll".


Såå himmla bra! Digga!!




Nu ska det ätas innan det händer något mer.. Tjosan!

Gotti Gott


Åh! Känner nästan att det är lite tjatigt det här med min nya frukost. Men GUD så gott det var då! Haha. Bättre än godis! Säkert 100ggr nyttigare med. Mumma verkligen. Längtar på riktigt hem så att jag kan äta mera av det. Farliga grejer! Kanske kommer sluta med att jag får sätta ett förbud för mig själv. Men det var verkligen gott. Å jag tror defenitivt att det är bättre än min dåliga vana att äta en smörgås i tid och otid.

 

Hur gott ser det inte ut va?
Nam, nam säger jag!

TJAT!


Snart slut för dagen. Längtar faktiskt massor. Skall umgås med min underbara vän, som jag har saknat! Ibland tar det allt för lång tid mellan det att vi ses. Men all tid som man får är väldigt mycket värd istället!


Stressat


Utan att ens veta varför eller vad det skall vara bra för har jag varit tokstressad hela eftermiddagen sen jag slutade att jobba. Men så fick jag en del gjort med. Det är inte fel det inte. Handla, tvätta, vika tvätt, dammsuga, bädda rent och fixa underbart käk. Det klagar man inte på!

Middags salladen

 

Filen är inhandlad och lika så flingorna. Så imorgon blir det fin fin frulle! Go middag, bra frulle. Då är det bara sömnen som saknas nu lr?

 

Natti natt


Långt och länge.


Denna dagen känns som en evighets dag. Det ringer jätte lite. Ganska skönt men ändå lite tråkigt. Det är inget finväder ute och man bara sitter och glor in i en skärm hela dagen. Mirakel att man inte har två fyrkanter till ögon. Fast jag känner mig lite fyrkantig så jag kanske har fått det trots allt? Hm. Får kolla på det när jag kommer hem.


Trist lång dag och jag sitter här och vill ha vaniljyoghurt med torkad banan. Vad händer? Funderar verkligen på att gå å köpa någon typ av fil och flinger efter jobbet. Nåt som jag nästan aldrig har köpt tror jag. Hotellskadad?
Det fanns fil på hotellet och det var faktiskt gott. Kanske är dax för en sundare vana? Äta frukost och röra på sig. Hm.. Nja det tåls att fundera på det där! Om det inte regnar när jag skall gå hem så går jag nog och köper fil iaf. Så får vi se vad det blir av det hela. Kanske kan bli något bra. Men någon långpromenad i regnet känner jag inte för.

Äh..
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Vet inte riktigt vart jag vill komma. Haha..
Ungefär lika klartänkt som en del av dem som ringer in.


HAHAHA.. Nee nu e jag trött på riktigt!


Kort och gott


Helgen var allt för kort tror jag. På tok för kort. Men den har varit helt underbar! Kan inte klaga på något. Lr kanske kan jag det om jag vill. Men vad gör det om servicen var dålig när man har det bästa sällskapet? Inte nåt!

Fredagen bestod av massa grattishälsningar från alla håll och kanter. Riktgit roligt. Avrundades med utgång tillsammans med en kollega. Jätte mysigt och trevligt!

Lördagen mötte upp hjärtat i Gbg. Fick ett riktigt bra rum på ett fint hotell. Fast med landest minsta badkar. Mirakel att man fick plats där. God middag och en massa MYS! Efter den goda maten somnade vi båda som klubbade sälar inne på rummet.

Söndagen använde vi till att titta runt i affärer, dricka kaffe i solen och dricka öl/cider i solen på Liseberg. Pratade bort flera timmar och hade tänkt oss en bio. Men det blev inte riktigt så. Tog för lång tid på oss så det blev en ännu godare middag än dagen innan. Italienskt båda dagarna. Pasta är nog underskattat! Iskaffe som efterrätt och sedan stupade vi ner i sängen på rummet. Hittade en massa filmkanaler och somnade så sött..



Ikväll ringde Didi och bad mig ta med två skedar. Fatta ingenting. Men det va gulligt och det var gott. Mumma! Hon är så söt va. Go tjejen.


Så något som var lite roligt. Jag var hela fredagen yr och vimsig vilket är ganska normalt för att vara jag. Men uppe på detta även lite åldersnojja. Så vad passade inte bättre än detta kortet från kollegorna? Snyggt!





Natti

RSS 2.0