Dag två.. Man hittar fortfarande inget Men...

dsc04303 (MMS)

Dag två.. Man hittar fortfarande inget Men det ser städat ut iaf och vi vet ju antalet och att det borde finnas där.. Någonstans.. Fler hyllor tack?! ;)


Inventering när den är som bäst.. På denna...

dsc04302 (MMS)

Inventering när den är som bäst.. På denna hylla finns det bara 4A sidor med grejer. Vart är nu min kära dator och alla arga resenärer? Denna hylla känns inte lockand. Yy.. Bara att sätta igång har jag hört. Den räknar sig visst inte själv..


Middags bestyr


Det var ju det. Jag som änna tänkte mig att jag skulle ha en lugn och fin kväll igår. Bara ta vara på mig själv och göra lite lagom med grejer hemma. Men som jag anade så blev det inte riktigt så. Känner trots allt mig själv ganska så bra vid det här laget.. Så vad hände då?
Jo jag tog och städade lite. Lagade mat och skruvade om hyllor mer lr mindre samtidigt. Svor och hade mig lite med. Där emellan hann jag med ett efterlängtat samtal med en god vän!
Vänner är allt bra och ha. Me love my friends! <3

                                        Så blev då middagen. Men samtidigt som jag gjorde den så blev det ju som sagt hyllskruvning och lite städning. Plockade även isär ett par lampor som jag tycker gjort sitt. Så nu börjar det närma sig att vara ett någorlunda fixat hem. Självklart en del pill kvar innan jag är nöjd. Måste upp med en hylla till ovanför spisen. Men den skall sågas och jag e osäker på om det blir rakt när jag gör det. Men det ger sig! Annars så fick jag svå hyllor på plats och även lite ordning i fönstren. Fatts även en ny soffa. Men måttet som jag behöver finns nästan inte. Det är så störande! Söker och söker efter en passande soffa. Men ikke..
Får jag bara tag på det så känns det som att jag nästan är klar. Evigt letande men inget funnet. Vill ju inte ha en ikea soffa igen. Men det slutar väl med det antar jag..

                        

Det tar sig! Eller vad säger ni? Hehe..
Sakta men säkert. Längtar tills jag känner mig helt färdig.. Åh, hem ljuva hem!

Kvällskur

Om vädret fortsätter så som det är nu så planerar jag att ha en myskväll för mig själv. Städa en smula och fixa lite med sådant som lagts åt sidan ett tag. Kanske köra en maskin tvätt. Men absolut laga nåt gott och krypa ner i soffan med en bok. Tända en massa ljus och bara ha det gott. Fick en sådan otrolig lust att bara försvinna in i en annan värld en liten stund. Då är en bok ett väldigt bra sätt, man kan ju för visso använda sig av en film med. Men det känns som att just detta är en bok dag. Men känner jag mig själv rätt blir det väl inte något av något. Kommer alltid på en massa andra saker som jag skulle kunna göra när jag väl kommer hem. Finns alltid att göra om man vill!
Hoppas på att kunna stänga av det ögat idag så att jag slipper se allt som jag kanske borde göra och göra bara det som jag vill göra istället...
Om jag inte tar mig en tur till Torp efter jobbet och skaffar mig ett internet. Då kan jag sitta och surfa hemma istället. Skulle nästan behöva kunna surfa hemma. Betala räkningar och allt annat lullul som man behöver kunna göra. Får allt ta och fundera över det där.. 
Ha.. Se redan nu börjar jag spåna iväg på andra planer! Men men det är väl lite sån jag är..

Återstår att se vad det blir av denna dagen, men ett internet hemma hade inte varit att förakta!
Men så nyttigt det har varit att leva utan det. Inte jätte länge men en stund iaf. Jag som varit (är) sådan torsk..
Okej vi hoppas på.. 
Myskväll och lite internet då kanske? Hur man nu skall hinna det... ?!

Kantareller, lök, gul och röd paprika, tom...

dsc04276 (MMS)

Kantareller, lök, gul och röd paprika, tomat och getost.. Te till det.. Tråkig kvällsmat? Nja jag hillart iaf ;)


Ny vecka..


Startar lite sådär. Igår var helt ok men trött som få, idag försover jag mig och missar bussen nästan på samma gång. Inte någon rolig start på veckan det inte. Men men. Sånt som händer. Kan hända även den bästa!
Å så vet jag att jag inte kan klaga på bussen sådana gånger som det är jag som är optimist och går ner minuten innan den skall gå. Det är ju trots allt ungefärliga tider på "mellan hållplatserna". Hur som helst är det surt när det händer..
Smula sen till jobbet blir man med. Men det gick bra ändå.

Fick mig faktiskt en biobiljett av jobbet idag och en handduk :) Tack Tack! Tycker jag var jätte snällt!


Borde egentligen vara laddad för värsta veckan nu när jag har haft en hel ledig helg, men på nåt lustigt sätt är jag helt slut.. Tro just hur det kan komma sig? Någon fler än jag som brukar kunna lida av det dilemmat..?
Känns som att man laddar för mycket när man skall vara ledig. Tusen saker att hinna med. Allt som man inte hinner annars. Inte bra det där!
Men jag hade allt en bra helg, massa mys! Lite bubbel blev det i helgen i dubbel bemärkelse..
Först drickbart bubbel och sedan bubbel bad. Me like! Såg dock ut som ett litet russin innan jag var klar. Å vattenkrig ska man nog inte ha heller. Sänkte nivån med någon dec. Inte helt poppis tror jag.. Men men!

                    


Ska det va så ska det ;)


Laddad eller oladdad så är det iaf en ny vecka nu. Massor planerat fast inget alls. Svaplockning, promenadet och skruva hyllor när det inte är jobb på schemat.
Det går att ha fullt upp om man vill.. Men snart ska jag nog ha en lat dag då jag bara ligger rakt upp och ned. Eller kanske en matdag å göra massa god mat att frysa in till senare. Kanske efter min svampplockning..
Morgontrafik och helg..


Nästan uppe med tuppen idag för att mötas av alla glada resenärer. Lr? Hur var det med det där? Efter många år på kundservice nu så blir jag ändå lika förvånad över hur ordförrådet verkar försvinna för folk när dom blir en smula arga. Väldigt intressant det där. Istället för att formulera vettiga meningar så låter det mest "jävlar, fan, idioter, puckon" osv.. Det är ganska så intressant. Men vad svarar man någon som mest bara sitter och svär? Det har jag funderat över många gånger.. Skall jag svara på samma vis lr? Nee det går inte. För då blir dom bara argare.. Man får antingen sitta tyst och lyssna eller försöka med nåt annat. Brukar sällan duga vilket man än gör..

Äh.. Inget som man skall haka upp sig på men det är faktiskt ganska så spännande hur vi människor fungerar!


                         Tidiga morgon på trafiken så dyker jag gärna ner i min kaffekopp.. Annars skulle jag nog aldrig vakna till riktigt! Nu är jag vaken och har snart gjort mitt pass här för dagen. Sedan vidare till bilarna..
Inte alls speciellt sugen på det just nu eftersom att regnet öser ner. Kommer att se ut som en dränkt katt innan jag är framme. Men men..


Imorgon har jag ledig dag! Woho!! På söndag med för den delen. Helgen är bokad och fylld med mys. Längtar verkligen tills att denna dagen är över så jag kan börja mysa till det.. LÄNGTAR!
Det skall bli shopping och gott sällskap hela lördagen. Bolagret, Lagerhouse och Ikea står på schemat. Passar ju mig utmärkt eftersom att jag fortfarande försöker att pilla till det hemma. Sedan god mat och utgång. Bättre lördag kan man väl inte ha va?


Söndagen kommer bli bra den med.. Det pirrar faktiskt lite i magen när jag tänker på den. Håll alla tummar för mig! Längtar och hoppas fast att jag vet att man inte skall hoppas. Det där med att hoppas är inte ritkgit min grej. Man blir ju så ofta besviken när man gör det. Men iaf.. Nu vill jag hoppas lite...
Inte riktigt med..


Inte alls med skulle jag nästan säga. Ingen uppkoppling hemma och ingen tid för att titta på tv. Då missar man tydligen en hel del. Inte bara det att man inte läser eller ser nyheter, man uppdaterar sig inte lika ofta på bloggen heller. Händer ju någon gång ibland att man slänger in ett par rader här men dom är ju inte allt för många.
Så vad gör jag egentligen?

Jobbar en del. Knegar på med mina jobb, lat 80talist som jag är.. Haha..

När jag då inte jobbar så pillar jag fortfarande med mitt lilla hem. Börjar bli nice nu. Men fortfarande massor kvar att göra. Alla sådana små detaljer som man måste fixa med innan man är nöjd. Vad hittar jag på mer då? Umgås med vänner när jag hinner och så försöker jag ta mig ut i skogen för att plocka lite svamp, aningens bitter för att jag missade alla blåbär. Men vad kan man göra?


Annar om jag har lite tid över så kan man ju alltid roa sig med "munkleken", ät hela munken utan att slicka dig runt munnen..    


Alltid lika spännande ;)


Uggla skall vara det senaste har jag hört,...

dsc04216 (MMS)

Uggla skall vara det senaste har jag hört, läst.. Så varför inte?! Passade på att testa det då enligt konstens alla regler. Sätt dig på huk, låt armarna hänga rätt ner och forma gärna munnen till ett livet o.. Där har du det ;) Jätte roligt......


Finbesök?

Hämta IMG_7570....jpeg (14,1 kB)
Det största kryp jag sett.. Imponerande! Den sitter på ett avgasrör här utanför jobbet.. Var bara tvungen! Har aldrig sett maken till djur inna. Lätt att den har åkt snålskjuts med någon bil hit. Eller finns det verkligen så stora "småkryp" i detta land. Nog för att jag tycker djuren är större här nere än vad dom är hemma hos mamma. Men detta är ju nästan ett skämt!

Nu skall krypen väck!

dsc04206 (MMS)

Nu skall krypen väck!


RSS 2.0