Beslutsångest..

Åh! Vilken helt otroligt jobbig dag det har varit! Det har verkligen inte varit en dålig dag.. Men en väldigt jobbig dag ändå. Sådan fruktansvärd beslutsångest så det finns inte.. Ska jag eller ska jag inte? Visst absolut man binder upp sig.. Men det kan man göra med mängder av saker.. Å andra sidan, när gör jag någonsin något? Det kanske är just det här jag behöver? Hm.. Tänk så svårt det kan vara ibland.. Men så är det ju ett ganska så stort val.. Beda eller Berit? Eller kanske inte alls.. Oh, det där inte alls gillar jag inte! Vill faktiskt!! Vill Lill sessan flytta in hos mig? Får nog sova på saken...


Sömnlös

Sitter fortfarande vaken fast att jag borde sova vid det här laget. Lång helg har det varit och jag är trött.. Fast ändå inte alls. Konstigt det där hur det kan vara ibland. Toppen helg har jag haft iaf. Jobb fre och lör kväll. Lördagen var kall och skrämmande. Alla utspökade människor. Men vilken fantasi!! Heldag med på torp och naglar innan jobb dessutom, inte fel! Idag en slapp dag, nästan som dagen efter.. Kompis mys och bio var en alldeles lagom aktivitet idag. Filmen var faktiskt helt ok.. In Time.. Men nu är det allt tid att krypa till kojs. Det är ju trots allt en dag imorgon med. Funderar faktiskt på att måla om mina bokstäver då. E nog tid för det med. Baby färgen passar inte riktigt in längre.. Men för ikväll duger dom ;)


Äntligen!!

Nu så.. Dax att sova vilken minut som helst. Men jag bara måste prova ju! Blogga från mobilen kan jag nu+att jag
äntligen skaffat mig internet. På tiden vill ja lova! Men starkt impad av mig själv som ändå höll ut fyra månader innan jag skaffade mig internet. De trodde jag aldrig. Skall man dessutom räkna de skarpt har jag faktiskt inte haft internet sedan jag lämnade Sverige sist.. Vilket vill säga nästan ett år. De e grymt, men nu allt på en gång.. Både telefon och nät. Ska de va så ska det lr? Men nu.. Sova! Natti natt!!


RSS 2.0