Hääär kan man va!

 
Ja liksom varför inte?  Säkert inte bara jag här i detta land som önskar sig något annat än regnt.. En annan har visserligen längtat i snart 20 år iaf efter att resa. Men nu jäklar.. Vet inte om jag någonsin frågade mamma när jag var 6 år om att åka någonstans men iaf..
Man kan säga att jag har längtat läääänge! 
 
Så nu tänkte jag att vi slår till och ska man väl slå till kan man väl lika görna göra det stort ;)
Hoppas verkligen att det är allt för mycket folk bara.. Många kan ju redan ha haft semester. Det blir nog helt underbart vilket som.. Jag kommer ju faktistk att komma iväg! Det är änna det som är huvudsaken. 
Äntligen! Som jag har längtat efter att kunna säga att jag ska åka. Resan är bokad och betald! 
 
 
    
 
Nog för att bilder kan ljuga och så.. Men detta ser magiskt ut och jag tror det kommer bli magiskt! Imorgon är det dax för sprutan. Inte alls lika latjo! Men men.. Man måste väl om man vill komma hem någorlunda frisk iaf. Kommer väl sitta där å gråta en skvätt innan man skall till jobbet. Kommer få ca 3h underbar sömn emellan mina två arbetsdagar idag så, kommer väl sitta som en zombie iaf. Haha.. Kommer bli GRYMT!!
 
Jag är glad och nöjd.. Passet inväntas och lika så lite nya kläder att studsa runt på stranden i.. Har ju inte varit något sommarväder alls. Så jag tog å beställde något som man kunde ha iaf. 
 
 
Asså... Förstå vad jag längtar!! Räknar dagar.. Nästan timmar.. Jisses!
10 dagar kvar till avresedagen.. 
269 h kvar till planet skall lyfta..
 
Iiiiiiiiiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0