Färg glatt..


Även om det är sen höst eller om man kanske ska kalla det vinter så kan det vara ganska så färg glatt. Det beror väl helt och hållet vad man gör det till? Jag satt och pillade med lite bilder och kom fram till att jag ville sätta lite färg på mig själv. Så det var precis vad jag gjorde! Jag bjuder nu helt enkelt på lite LillaMy i färg..Om det känns grått och trist så gör det du kan och sätt färg på livet/tillvaron..
Så kul var det.. Dagen idag har varit ungefär som dom flesta måndagar. Lite smått trött och lite sliten. Så nu är min tanke att efter jag gjort allt som jag skulle idag när jag kom hem. Jag har tvättat, lagat mat, ätit den, diskat, vikt tvätt och pluggat inför jobbet imorgon. Nästan lite stolt eftersom att jag fick med mig en bok hem som jag faktiskt läste. Hela boken plus att jag lyssnade på skivan som jag fick med. Så jag har både hunnit med hemma sysslor samt att jag pluggat. Imponerad av mig själv på riktigt.

Men nu ska jag dricka upp min choklad och sedan krypa ner i sängen. Sängen som är bäddad med julig flanell.. Mmm..

Natti natti folks!Förlåt för att jag missade ditt samtal vännen! Glad i deg, hoper du vet de!


1:a Advent


Har varit jätte, jätte mysig! Fika men en av dom absolut bästa!
En runda på stan så att jag fick köpt mig ett par adventsljusstakar så att det blir jul även hos mig. Även två små tomtar och julstjärnor. Känner mig nöjd med mina fynd. Nu är det lite julpyntat även hemma hos mig.Det har faktiskt varit en jätte bra dag. Väldigt bra. Är så glad att jag har så goa vänner som jag har. Det finns inget bättre än när man har vänner som man verkligen kan prata med. Prata om allt! Skratta och gråta ihop. När man kan det så är man vänner på riktigt. Det tycker iaf jag.Imorgon är det måndag igen. Måndag innebär jobb. Så nu är det dax att krypa ner i sängen för mig.
Det känns nästan som om det har blivit en söndags tradition. Jag dricker vin nu igen. Hoppsan! Men det är väldigt gott måste jag säga och jag blir lagom trött av det så det passar perfekt.

Två glas har jag nu druckit så det är verkligen daxs att krypa ner..
Imorgon jobb som sagt och läxorna ska vara klara och jag måste göra bra ifrån mig..


Tjosan!

Kakan..


Man kan fortfarande inte äta kakan och ha den på samma gång..
Men jag undrar fortfarande hur man då vet att man vill ha den??


Det är verkligen ett mysterium.
Frågan är bara vad som är det riktiga svaret.
Kakan kan vara söt men den kan också vara bitter.


Vad ska jag ta mig till?

Inte helt i hamn..


Men det är inte heller långt ifrån! Man ska ju inte ropa hej innan man kommit över ån lr vad säger man?
Men jag måste bara säga att jag är glad att jag fick till ett bok idag! Whiipii! Nu gäller det bara att han kommer på den avsatta tiden. Håller alla mina fingrar och tår för att han inte ska backa nu! Sen så har jag en annan som faktiskt var typ bokad men som hade förhinder. Skall ringa åter i veckan. Vem vet om jag gör det bra så kanske jag får in två. Det hade ju varit toppen! Jag vet ju att jag kan om jag bara lär mig att tala rätt och spela korten som jag ska.
Alltså det där låter skumt men det är inte så skumt som det låter. Lovar! Det är bara det att jag måste lära mig att vara intressant men kortfattad. Hur gör man det? Hmm..
Prata kan jag ju. Det vet alla som känner mig. Men nu ska jag använda det på rätt sätt bara..

Jaja..
Det var en massa ord det om min dag idag. Min dag idag är så gott som slut. Borde sova snart tror jag. Så jag kommer nog att göra det med..


Hellosan..

Lunch


Paus just nu! Ganska så gott faktiskt. Sitter här mätt i magen och ganska så nöjd. Önskar bara att jag fick ordning på "tugget" så att jag kommer någon vart i mina samtal. Dom har blivit bättre och dom har blivit längre. Men jag är defenitivt inte nöjd.. Måste komma längre. Nu har jag iaf flera intresserade som jag skall återkomma till. Men det räcker inte! Dom ska komma hit! Det är det som är poängen.. Men det är ju visserligen inte så att jag har suttit med detta jätte länge ännu så det kanske räknas som okej iaf? Hm.. Vet inte riktigt..Igår blev det nästan en hel flaksa vin.. Kanske lite dumt men det var gott! Å sov bra gjorde jag med. Även om det tog en stund innan jag kom helt till ro och somnade. Men iaf.
Dagen igår bestod av en mys fika med Zandra och min flaska vin.. Haha.. Inte alls någon aktiv dag inte! Men det var ju söndag så då behöver man inte vara så aktiv. Idag blir det nog ett varv med dammsugaren innan jag får sätta mig och slöa framför tv:n..
Påminnelse till mig själv!
Läs mer teori KVINNA! Du ska ha det där jäkla kortet nu! Du har ju ändå hittat en intensivkurs som är precis det du behöver. Så skramla ihop stålarna och kör för fasen!!!
I en låda..


Instängt men ändå öppet. Ungefär så känns det..


Jag vill öppna dörren och släppa in.
Men jag vågar inte.
Avståndet skrämmer mig!
Vågar inte känna.
Vet hur det känns att bli lämnad.
Vill inte känna om jag blir lämnad.


Luft under vingarna.
Är det storm eller bara en lätt bris?

Det lockar mig..


Korta stunder.
Korta stunder som inte blir på riktigt.
Hur vet man då?
Några minuter av ett liv känns mer som en fantasi.


Du kommer och du går.
Jag står kvar där jag står.
När tänker du ta med mig?
Kan omöjligt ta ner "garden" nu.
För rädd.
För osäker.
Men jag vill.. Jag vill verkligen!


KOM OCH HÅLL OM MIG!Super lördag!


Min lördag har varit helt super duper bra! Helt fantastisk! Tycker verkligen att den har varit jätte bra. Lite konstig början kanske. Men så länge man kan prata och rensa luften kan man verkligen ändra på det mesta. Det är så viktigt att prata. Ett litet missförstånd kan annars bli så mycket värre än vad det egentligen är.

Mer PRAT ÅT FOLKET!!


Jag har spenderat min lördag men en av mina absolut bästa vänner! Det har varit en vända ut på torp och gått runt för att prata, titta, prova och bara vara. Sen vidare för en jätte god och välbehövd middag "Hemma på Harry". Massa Mys och jätte mycket prat. Prat som behövdes. Prat som känns bra och på riktigt.. Om allt från strumpor till hur man skulle kunna förändra världen. Vi kan verkligen prata om allt!

Älskar mina vänner! Dom är verkligen det bästa jag har! Mina underbara vänner.. Personer som jag nästan skulle kunna göra vad som hellst för. Inget skulle få mig att vända dom ryggen.Om man har hittat en diamant eller om man har hittat guld eller bara helt enkelt det vackraste man kan tänka sig.
Då lämnar man det inte gärna ifrån sig utan kamp!

Älskar verkligen mina tjejer! My Girls!!


Nu snart  dax för Stenungsund. Lagom road av den tanken. Men det är bara att bita ihop..
Kanske jag kan mms blogga under kvällen.. Kanske, kanske..

Toodels så länge..Idag är det en sådan där rysligt l

55bf2ce72263b29f1d04f72284029750.png

Idag är det en sådan där rysligt lång dag igen. Det blir inte fler timmar på dygnet, men jag springer från jobb till jobb. Byter om på ena jobbet innan jag springer till nästa. Kommer nog antagligen vara helt slut inatt när jag kommer hem eller så kommer det ha slagit över och jag är pigg igen. Återstår att se. Min underbara vän Zandra matar mig med kaffe toppat med en massa choklad iaf. Fejkad energi jag vet, men ändå väl behövt nu. Bara sju timmar kvar innan jag kan gå och lägga mig. Nu ska jag jobba så får vi se om jag hinner skriva nåt mer.

Tjo!


Morr...


Idag lr rättare sagt nu såhär på kvällskvisten blev jag lite arg.. Lite arg bara.. Lr kanske egentligen ganska så arg. Men mest bara besviken på hur människor fungerar. Dumma dumma! Varför ska man lägga sig andras liv?
Tro att man vet saker om sådant som man egentligen inte vet ett dugg.. Det kan räknas som förtal när man säger/skriver sådana saker. Gör mig riktigt arg. Väldigt tank löst att göra så som denna människan gjort. På många sätt kan det bli väldigt fel. Men det är klart att man tänker sig inte alltid för..

Jaja.. Vilket fall så blev jag ordentligt arg! Men min vän som blev utsatt för detta lilla på hopp vet att jag står vid ***** sida i vått och torrt! Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Inget att prata!
Bortsett från det så har det väl varit en rätt så bra dag. Jobbat nere i stora staden. Gör små framsteg varje dag tycker jag. Nu gäller det bara att klämma in den sista lilla stöten där så att jag får till en riktig bokning..
Efter jobbet drack jag en go kaffe men nya kollegan Stefan och så köpte han lite målar grejer. Gav mig dessutom en duk. Lite läxa kalla jag det..

Förslag på vad jag ska skissa åt honom?


Nu är det nog natta snart.. Väldigt snart..

Kanske en te innan..En riktigt lugn och stilla kväll.

2efe67f2ca1a45d7a78200def33d4c9c.png

En riktigt lugn och stilla kväll. Sitter hemma tillbaka lutad i soffan och sippar på ett glas vin. Sjukt trött är vad jag är. Väldigt dålig på att gå och lägga mig i tid. Så tanken tar att efter ett glas är jag riktigt trött och somnar snabbt. Värt ett försök iaf och funkar det inte så är iaf vinet gott. Mumma! Några klunkar till så är det sängen som gäller sen.

Natt natt


På bussen hem idag så ska jag roa

1a4649ffbd4dfcfdd6b7ed8c157bff2f.png

På bussen hem idag så ska jag roa mig med detta.
Visst ser det spännande ut? Jag känner mig iaf jätte duktig. Nu när jag ändå sitter här har jag ju verkligen inget bättre för mig så varför inte? Verkligen på tiden att ta tag i kortet nu.. Kanske att det är körlektioner jag ska önska mig i julklapp? Haha.. Nja.. Ne jag har nog tänkt att jag ska läsa igenom boken iaf två gånger innan jag börjar köra. Så nu måste jag sätta igång om det ska bli något läsa åt denna resa..

Tjosan!


På mitt skrivbord idag.. Visst ser

0-390f86dbb41ae093fd5d7193ca6d31da.png

På mitt skrivbord idag.. Visst ser det spännande ut? Ingen som hellst ordning på papperna har jag. Allt bara ligger med massor av anteckningar. Försöker få klarhet och tala ur skägget. Går sådär bra får jag väl säga. Men det känns ändå som att det blir bättre. Tar mig fram sakta men säkert. Myrsteg skulle man nog kunna kalla det. Önskar att det var mer Antilop stilen.. Men det kommer, det är jag säker på! Men nu är det lunch som gäller... Mm..


Jul jul.. En hel korg med massa ma

0-18249691df5260839b4a83c4116c261e.png

Jul jul.. En hel korg med massa massa röda saker. Det är inte alls så att både jag och Zandra längtar efter julen. Det blev inte helt som jag hade tänkt mig men nästan. Hade spanat in röda gardiner som jag ville ha, men dom var helt slut. Hade väldigt gärna haft ett par röda nu när det snart är tid för det. Men är det slut så är det. Finns inget man kan göra åt det. Ljusen hittade jag iaf till sist. Så nu har jag ljus så att det räcker igen. Man kan ju inte få allt alla gånger. Rätt nöjd med dagen ändå. Jobba och Ikea = helt slut kan jag lova. Ska bli så gott att komma hem. Nu är det bara resan kvar..


Nu är det Ikea fika för hela slant

0-42b33073dd0721bc2d1814fc6d042238.png

Nu är det Ikea fika för hela slanten.. Massa gott och väldigt väl behövt! Sen blir det snabb koll på vad som skall inhandlas. Skoj :)


Stilla kväll på Harry. Jobbar sten

-b1db4e08658c31a390df207cd7ea0fc.png

Stilla kväll på Harry. Jobbar sten hårt med att dricka kaffe och prata garderobs minnen. Vi tjejer har allt hunnit med en hel del under våra år. Många skratt blir det åt alla roliga människor som vi träffar.
Personal festerna får man inte heller glömma. Äta gott, åka snabb båt och bli i kastad med kläder är ju bara några händelser. Livet med Harry går inte av för hackor.. Daxs att börja jobba kanske..


Äntligen! Nu har jag städat hela

0-450eb4cbfb57bb56a7e90a9e21f205b5.png

Äntligen! Nu har jag städat hela köket. Menar verkligen hela. Torkat alla ytor man kan hitta. Fy så tråkigt det blir mot slutet. Nu vill jag inte mer. Men jag kan ju glädja mig åt att det är rent iaf. Undra vad nästa städ projekt ska få bli?


Mobba Bloggen!


Nu kan jag SMS blogga. Wohoo! Jag ska mobba min blogg med massor massor av bilder och kortare texter till min blogg. Det är ju ofta när man är ute och gör något som det händer nåt som man egentligen skulle vilja dela med sig av men som man glömmer bort när man väl sätter sig för att skriva. Så nu när jag har fått ordning på det här med att kunna skicka sms till min blogg kan jag ju skriva hur mycket som hellst nästan.
Det blir nästan som en blogg mobbing eftersom att jag säkert kommer att skicka ett par om dagen. Om det nu inte kostar en massa massa pengar. Då är det förstås inte lika roligt. Men det märker jag nog ganska så snabbt. Tänkte försöka hålla lite koll på det. Men e det inte för dyrt så KÖR vi! Hihi..

Nee nu är det Kaffe och sedan disk som gäller.. Lagomt spännande.
Det blir inget foto på det inte..

När jag sitter i min soffa är det

304b3bb6623a0e62551450368d8871c5.png

När jag sitter i min soffa är det här mina bästa vänner ;)


Höst

0-271168a3b2509b8f44b52b23684a3a18.png

 

Höst Det är riktigt höstigt utanför mig nu. Inte alls många löv inte. Mest löv på backen bara. Hoppas på att det kan bli riktig vinter snart istället..

 


Sängen


Är det verkligen dax för nu! Lyckas alltid på något vis fastna vid den här burken. Lr rättare sagt dom här burkarna. Men jag hittade något rolig. Men det får vänta tills imorgon mellan jobben.

Nu är kamomillen slut..
Sääääng! (hör den nästan ropa..)

Pillat med bilden..


Helt paff blev jag. Jag trillade in på veckorevyns hemsida. Inte så ofta man bläddrar iden länge. Men jag blev lite paff, fast ändå inte alls. Lilla BBella är det som är på omslaget denna gång. Tjejerna slåss om första sidan nu tror jag. Nästan bara blogg tjejer som varit på första sidan det senaste? Lr är det bara jag som är ute och cyklar? Äh.. Sak samma det är faktiskt kul! Svenska unga tjejer som gör sig ett namn! Bra det! Inte någon som bor på andra sidan planeten.

Men det som blev Oj var BBellas bild. Kommer ihåg någonstans i mitt huvud att jag läst att hon haft problem med hyn. Men jag har aldrig sett någon bild på henne. Det verkar inte så iaf. Nu fick jag ju se en och jag blev paff.Jag tycker att BBella är fin. Så det är alltså inget illa menat. Men jag har inte sett någon bild på så nära håll innan så det var inte alls som jag hade trott.. Nu handlade väl inte repotaget om det utan om smink. Men jag var bara tvungen. Men jag håller helt klar med BBella om att det är kul när man får sådana bilder där dom har fixat till det lite så att man blir lite extra fin. Det är en skön känsla..

Mer kan man läsa på veckorevyn.se

Spännande..


Det har varit en riktigt spännande dag. Startade med att nästan missa bussen ner till Gbg. Bussen skulle gå 08.00 och jag kommer in traskandes när kl är 07.58 och har inget busskort! Lilla paniken då! Ja det vill jag lova. Tur som jag hade så var tanten som körde väldigt snäll och väntade på mig så att jag fick köpt mig ett kort. Så jag hann..
Väl nere i Gbg så trodde ju jag att chefen skulle vara den som höll utbildningen men ikke! Men vad gör väl det? Det var bra trevligt ändå och grabbarna dom pratade på en massa! Vet inte hur mycket jag fick in i mitt blonda lilla huvud. Men det gick väl rätt ok ändå. Förmiddag var lika med lyssna, lyssna och lyssna.

Lunchen idag blev en JÄTTE sallad med rökt lax.

Eftermiddag blev det till att ringa och ringa fast att jag egentligen inte förstod nåt av vad jag själv sa. Hur bra kan det bli undrar man då? Det gick bra mycket bättre än vad jag trodde. Bokade ett möte på typ tredje samtalet..
Men.. När jag la på visste jag inte alls vem det var jag hade pratat med. Mindre lyckat! Jag är klantig och på tok för snabb. Blev så paff över att han sa ja så jag glömde typ hälften av vad jag bode sagt och gjort. Men han ville ju iaf komma på ett möte så det var väl det som var huvudsaken.. Lr?

Det var väl typ dagen nere i Götet det..


Hemma.. Gud så skönt! Äntligen hemma ;)

Laga mat. Sprang och köpte ost. Kom sedan på att jag ville ha en dricka. Borde ta max 5 min att gå och köpa det. Panta lite tänkte jag med göra. Men det tar inte 5 min om det står någon framför och har med sig en hel sopsäck med pant. Suck! Det och kö gjorde att det tog en kvart! Illa..Nu är det kvällning och snart daxs att krypa ner under täcket.

Men det bästa med dagen är att jag har fått en NY TELEFON!! Lämnade in en nalle på service och fick en helt ny tillbaka. Ingen som har använt den! Inte ens jag. Helt ny med minneskort och allt. Så nu har jag tre minneskort. Vet inte vad jag ska med så mycket minne till. Men bra att ha.

Jag är iaf så otroligt glad för att jag har en telefon igen. Sjukt vad man blir naken och känner sig borta när inte telefonen fungerar. Inget bra det inte. Men det känns ibland som att man föddes med en mobil i näven.

Jag har en ny mobil! Jag har en ny mobil! Jag har en ny mobil! (risk för tjat) Jag har en ny mobil!

Ne det var nog allt för idag det.
Fast jag ska nog lägga in onödiga inlägg nu.. Nåt om inget vettigt. Kommer ändå inte kunna somna än..Snyggt!Nåt nytt i garderoben kanske tills när man någon gång ska ut och svänga sina lurviga lite.
Men lurviga passar sig nog inte till dessa dressar..


forever21.com

Tidig Natt


Blev det ikväll.. Riktigt skönt med tanke på vad som väntar imorgon. Måste vara laddad ALABAMA!
Så nu är det borsta gaddarna som gäller och krypa ner under täcket.. Längtar redan.

Natti natti folket!

Kvällen idag


innebär jobb.. Så nu är det god tid att göra sig klar för det. Blir en kortare fika med Zandra innan vi börjar jobba. Ja även hon jobbar denna underbara onsdags kväll. Så kul ska vi ha det inatt.. Haha..
Hoppas bara att det går bra för att imorgon är det UTBILDNING!! Jag e såå peppad! Längtar tills imorgon.

Men nu off till jobb..

43


Dagar kvar..
Vill känna av Julen mer. Det är visserligen långt kvar. Men när jag för en gångs skull känner att det är jul på G så vill jag ha den nu! Å jag vill ladda för den. Men ladda för vad egentligen. Lite skrämmande med Jul i år eftersom att jag antagligen inte kommer att fira den ändå..

Pynta och tända ljus får jag nog göra iaf..

 

Skulle kunna elda så många ljus att jag inte skulle behöva ha på elementen på evigheter efter det..

 

Ps. Allt är från Ellos.se

 

 


K.a.f.f.e


Tredje koppen nu sedan jag vaknade. Känns inte som att det är så jätte smart. Men det blev så...


Nu ligger iaf telefonen på Laddning! Wihiii...

Halva


Det är nästan så att halva veckan har gått nu. Men vad hjälper det? Känns ändå som att jag har mer kvar att göra resten av veckan än vad jag har haft att göra tills nu. Tror till och med att jag ska jobba ikväll men jag vet faktiskt inte eftersom att jag inte får fram det förbannade schemat. Lika spännande varje gång. Ringer nog någon av mina kära kollegor fram över och kollar. Om telefonen känner för att ha batteri till det. Det känns som att det finns risk för att det inte kommer att finnas batteri i min telefon så länge. Måste verkligen springa iväg och köpa en laddare idag. Annars är jag körd! Har kommit fram till att min laddare egentligen är en telefon mördare.. Men det var en annan historia. Ska inte anklaga någon innan jag har mer bevismaterial.. Vill heller inte sluta hoppas på min trogna telefon..

Vilket fall.. Halva veckan gjord. Nästan halva dagen nu med. Så nu är det änna dax att ta tag i det och göra något vettigt av dagen. Som att exempelvis gå och köpa en laddare..

Imorgon UTBILDNING för nya jobbet.. Laddad ALABAMA är jag. Utan laddare.. Haha..
Ne jag tror att jag har druckit för många kaffe nu..

Återkommer senare..

Vill haTror jag iaf. Har fått för mig att en skulle göra sig bra på mitt golv.
Men man kan aldrig veta innan. Man kan bara föreställa sig.
Så det återstår väl att se...

Start..


Mycket långsam start på dagen idag. Inte alls någon lust att jobba. Men ändå så måste man ju göra det. Upp fruktansvärt tidigt ska man med. Urk! Hade mycket hellre legat kvar i sänge hela dagen..
Bara 7h 30 min. Åå så roligt det känns.. Ne. Men men det är så det är. Bara att låta dagen gå så fort som den kan gå. Finns inte så mycket annat man kan göra.

Söta är iaf tanterna! 
Fick en massa beröm förut av en tanta här. Det känns lite bättre då ;)

Nu är kaffen slut så det är väl daxs att bege sig igen då.. Slut på rast.. 

 


Gbg fortsätter!


Så var man precis hemkommen från Gbg igen.. Det kommer att bli MÅNGA resor nu framöver! Lovar jag! Jobbet blev mitt! Hur glad blir man inte när man skakar hand på ett jobb? Det är som ett litet lyckorus som springer genom kroppen. Det ska bli riktigt kul och jag känner mig sjukt taggad!
Det här ska jag fanemej kirra! Jag ska fixa det. Finns sånna sjuka möjligheter om man lyckas. Å det tänker jag göra. Jag tänker inte ge mig! Det här ska bli bra, jätte bra!

Nu är det snart dax för en kaffe med Zandra.. Kanske till och med en kaffedrink för att fira lite extra!

Hihi..


Färdig svinat?


Sitter man här då ca 8 h efter att jag fick sprutan. Känner min nästan som normal. Vad som nu kan räknas till normal? Vilket fall så känner jag mig väl ungefär som jag brukar. Visst känner jag att jag har en arm som jag i vanliga fall inte alls brukar känna av. Det gör lite ont när man rör sig. Hoppas vara att det inte ska bli värre för då blir jag ledsen i ögat. Vill inte ha mera ont än så. Funderar nu på vad jag har för temp. Känner mig bra varm i kroppen. Men det kan ju bero på att jag tog en jätte varm dusch innan. Hm.. Vad man får för sig när man hör så mycket negativa saker om denna spruta. Det är väl värre med flunsan än vad det är med en spruta lr?Fast jag är väl egentligen inte rätt person att säga det. Jag är ju rädd för sprutor ALABAMA!! Gud hjälpe vad jag inte alls gillar dom. Pulsen sprang iväg för mig när jag bara skulle in för att ställa lite frågor. Yrar runt som en tok och letar efter embla (bedövnings salva). Men kom fram till att eftersom att den ska verka i en timme så hinner jag gruva mig i en timme. Ville jag det?? Nee.. Så jag gick och satte mig på stolen och dom stack mig..
Gick ganska bra förutom att dom fick påminna min om att jag måste andas.. Men på bilen finns beviset. Plåstert som den norska fru doktor satte på min arm efter att hon stack mig..


Jag har ont i armen men mår bra..
Min temp är 37,3.
Lite över min vanliga temp men absolut inte farligt.
Hoppas på att vakna lika kry imorgon.


Jag har inget ont att säga om sprutan fast att den får mig att gråta..


Ska jag, ska jag inte..


Hjälp.. Jag vet verligen inte vad jag ska göra. Springer här i korridoren och funderar. Har chansen att få den där jäkla sprutan nu idag. Men ska jag? Vet verkligen inte vad jag ska göra. Mamma??
Finns det några risker jag borde veta om eller tänka på? Jag har ju pratat med sköterskorna här och dom tycker att jag borde. Hjälp!
Kom fram till att jag inte har tatt någon spruta sedan stelkrampen på mellanstadiet. Det är ju evigheter sedan!
Livrädd är jag ju för nålar med så det är inte heller något bra med det. Tycker inte att det verkar lockande alls att ta den. Men jag vill ju inte bli sjuk heller..

  

Vad gör man???


Morgon stund..


Mm.. Den sägs ha guld i min den.. Kan inte alls hålla med! Fy så trött jag var idag. Trodde hela kvällen igår att det skulle vara fredag när jag vakande. Men så var det ju inte. Fel det kan bli ibland. Det var nog på tok för mycket önsketänkande över det..

Nu sitter jag iaf på det tillfälliga jobbet. Där jag bara är för att man inte får gå hemma med lön. Gillar inte alls att vara här. Inte riktigt min grej tror jag. En går bra men inte flera..

Jaha.. Ne nu e det dax för kaffe och ett gladare humör! Det här håller inte?
Vart tog glada jag vägen?

Hur säger man?


Nu faller den första snön här, iaf den första snön som jag ser.
Det är kallt ute och lika kall känner jag mig.

Inte som alla andra men ändå precis likadan.
Kan man förklara det så?

Vet faktiskt inte hur jag ska förklara det..
Hur förklarar man det man tänker och känner utan att det blir fel?Känner mig ibland som en skadad fågel.
Jag vet att jag behöver luft unger vingarna för att flyga.
Jag är dum nog att hoppa ut för.
Men jag vågar inte fälla ut mina vingar för att jag vet att det gör ont.

Minnet av smärta är det som stoppar.
Men känslan av att flyga lockar.Livets dilemma?Ett leende på mina läppar.
Ett leende som mina vänner känner igen.
Ett leende som smittar av sig på dom.
Ett leende som dom känner.***

Det är nästan som när jag var liten.
Byggde mig en koja i snön.
Där inne var det kallt och tyst.
Ingen visste att jag var där och ingen såg mig.
Det var mitt hemliga ställe.
Mitt ställe där jag gömde mig.
Ensam och liten.
Men jag ville att någon skulle hitta mig.
Jag ville att någon skulle vara där inne med mig.
Då kunde vi ha gömt oss.
Det kunde ha varit vårat gömställe.

Ungefär så känner jag nu.
Om jag ropar så kanske du hittar mig.
Men jag vet inte om jag vågar.
Vågar jag dela med mig av mitt hemliga ställe?Tusen svordommar far genom mitt huvud. Klantskalle!
Dumma jag...


Today


Dagen idag känns som att den har varit jätte jätte lång. Fast att jag inte gjort annat än suttit på tåg massa timmar och snurrat runt i Gbg. Jag börjar ju nästan hitta där nu snar. Jag vet iaf vart Domkyrkan ligger och vart det finns ett hotell med en kall pool på taket. Om man nu kan kalla det att "kunna" staden. Hehe..

Ja fram och åter på tåget iaf. Ganska så spännande ibland. Hade två tjejer framför mig som satt och pratade om vad dom brukade göra på fyllan..
Nåt i stil med:

1 - så tog jag med mig honom in på toa.. mummel mummel..
Båda skrattar..
1 - så när vi kom ut så stod den och den där..
2 - Nehe.. Pinsamt! Men vad sa dom då?
1 - Inte så mycket..

Paus!

1 - Mitt senaste strul hade jag förra helgen..
2 - Menar du inte nu i helgen..
1 - Just det..

Paus!

1 - Den var sååå liten!
Båda  fnissar..


Ungefär så lät deras samtal.. Jag kunde bara inte låta bli att lyssna då. Fick inte med mig allt och kommer heller inte ihåg allt. Men det var ungefär dom sakerna som samtalet gick ut på. Om och om igen..
Undra om jag också var sådan.. Hmm..


Det var min tågresa hem det. Spännande va? Tåls att tänka på..
Det var en del av dagen det.. Andra delar har bestått av att vara på arbets intervjuver och fikat med en gammal kollega. I det stora hela har det varit en väldigt trevlig dag. Synd bara att det blev så kort stund för fikan. Hann inte alls prata mycket men vi får ta igen det en annan gång har vi bestämt. Intervjuverna gick bra tror jag. En vet jag iaf gick bra. Han hade hellst sett att jag skulle börja på måndag. Men det kan jag ju inte så han skulle försöka hitta en lösning på det. Lutar åt att det isf blir den 28. Men jag är mest sugen på det jobbet som jag var på i fredags. Skall dit igen på måndag. Himmla farande fram och åter. Men det är väl bara att vänja sig.. Hehe..

Jaha.. Nu sitter jag med laxen i ugnen och ska börja koka broccoli..
Åter senare...

Snurr snurr..Gjorde precis ett test på kyguiden.se, vet inte alls om jag är villig att hålla med dom.. Det är ju inte precis den sortens jobb som jag är ute och letar just nu. Hm..

Detta är då iaf restultatet som jag fick..


Vård & Hälsa
Juridik/Försäkring

Du är en sån person som andra människor värnar om att ha med när det handlar om grupparbete eller något liknande. Alla vet nämligen att du får saker och ting gjorda i tid och att de blir gjorda på ett korrekt sätt. De vet också att du ställer upp om någon annan har kört fast och att du är glad, trevlig och lätthanterlig i största allmänhet. Det är helt enkelt ordning och reda på dig. Du har ett stort tålamod och tycker inte alls att det är jobbigt att lyssna på andra människors problem i timmar och komma med tips och råd. Satsa gärna på yrken inom vård och hälsa alternativt inom försäkringsbranschen, där dessa egenskaper kommer väl till pass.Är det jag? Förvirrad!!


Jobb


Hm.. Ja nu var det dax för schema utskick igen från ett av de jobb som jag faktiskt kommer att ha kvar efter den 20 nov. iaf om allt blir som jag har tänkt mig. Hm..
Saken är den att det är lika roligt varje gång. Jag vet aldrig när jag ska jobba. Jag har inte det rätta programet för att kunna kolla mitt schema..

Så här ser det ut..Någon som kan utläsa vart och när jag ska jobba ur detta virre varv?
Det blir till att försöka få sig ett pappers exemplar igen. Hålla sig till det gamla vanliga eller helt enkelt skaffa en ny dator som klarar av skiten.. Hm..En annan tanke om jobb.. Jag satt ju här igår och bara sökte och sökte jobb. Det resulterade i att imorgon skall jag ner till Gbg och ha intervju med två olika företag. Känns riktigt bra. Men jag har lite fjärilar i magen. Fast till imorgon så kommer jag nog att tänka som jag brukar.

Det kan inte bli värre än att jag inte får jobbet. Om jag kommer som mig själv och ingen annan så får jag inte högre krav på mig än vad jag klarar av. Känns som att det egentligen bara handlar om att vara sig själv när man söker jobb..

Annars blir det väl bra jobbigt?!

Nu är det iaf dax att packa ihop för natta så att jag orkar med att vara jag imorgon..
Gick för en Cola..


Kom hem med något helt annat...

 

Inte riktigt Cola det inte men sablar så GOTT! Riktigt kall var den med. Mm..
Man känner bubblorna (vilket är det enda jag vill åt egentligen) springa ner längs gomen och halsen.
Kittlar hela vägen och känns bara såå bra.. Mumma! Å ändå är det långt kvar till jul så att man kan njuta av denna härlighet läänge..

Nästa blir GLÖGG! Guud som jag längtar.. Glögg.. Mm.. Smaka på ordet! 

G    L    Ö    G    G

Mm.. Det kommer bli så juligt mysigt gott va.. Hihi..Hemmafru


Känner mig verkligen som en hemmafru delux ibland. Nästan så att man önskar sig tillbaka till ålder 4 lr nåt.. Inga bekymmer alls. Mamma fixade allt. Men det går ju inte att vrida tillbaka klockan så det är bara att bita i det sura äpplet och köra på..

Idag har jag varit min egen hemmafru igen.. Tvättat, diskat och bakat bröd..
Är inte det hemmafru så vet jag inte. Jag har dessutom gjort hembakt pizza..

 

Bröd bak och pizza.. Det kanske inte är JÄTTE mycket hemmafru över det.

Men det kommer mer..

OM det inte är hemmafru att baka och trixa med det mesta man kan komma på i hemmet.. Ja då är väl ändå rullar i håret det? Det om något måste ju vara det. Hemmafru eller (förlåt) gamal tant är det som flyger genom mitt huvud.. Någon annan som får den tanken?

 

Inte nog med det så har jag precis sett senaste avsnittet med Desperata Fruar.. Längtar inte till den dagen jag kan räkna mig till en av dom. Man tycker ju att man har ett ganska så snurrigt liv.. Men det där är ju tusen gånger värre..

 

Svensson? Öh.. Nästan Ja tack på den..

 

 


Julklapp?


Jag är i behov av en ny dator. Den som jag har nu verkar inte orka länge till. Min kära lilla vän stänger av sig och har sig om vartannat. Det är inte alls roligt. Blir lite orolig och får en klump i magen..
Tänk om den inte startar imorgon? Vad gör jag då? Gaah! Då skulle jag nog få panik. Bor ju nästan vid min dator när jag är ledig.. Speciellt nu när det är min bästa vän vad det gäller att söka jobb..
Hur skulle jag överleva utan min lilla data? Inte bra alls.. Kan bli riktigt jobbigt detta.. Både dator och telefon sjunger på sista verserna tror jag.. Hjälp!
Dessa små skönheter har jag kollat på nu. Men jag fattar ju inte nåt av allt som står om dom. Hur ska jag veta vilket som är bra för mig? Va? Jag kan inte datorer på det viset ju.. Jag vill bara att dom ska starta när jag trycker på  ON knappen och att det ska gå att hålla kontakt, fixa bilder och blogga.. Det är väl typ det jag gör..
Suck vad det ska vara komplicerat ibland...


Men visst var dom fina? Julklapp kanske.. Tidig julklapp.. Hihi..


Det blev en Sessa!Stort stort Grattis!!
Det är inte längre Lilla Hanne och Kent.
Det är Mamma Hanne och Pappa Kent.
Det blev en liten tjej.. Liten och söt!
Otroligt fin! Helt otroligt söt!
Kan mata orden om och om igen..

Nu är det inte bara Marita och Linda..
Det är Moster Marita och Moster Linda!

Grattis, Grattis, Grattis allihop!
Även till Mormor och Morfar.
Stolta glada!


Allt hade visst gått jätte bra.
Tatt lång tid men ändå gått bra. Skönt att höra!
Nu väntar jag bara på att jag ska få följa med..
Följa med hela vägen över gränsen och bort till Stord för att få se den lilla..
Åå..


Grattis igen!!!

Kaffe. Jobb sök. Kaffe.


Idag har jag nästan spenderat hela dagen framför min lilla dator. Letat jobb och skickat CV till både höger och vänster känns det som. Kollat lite med facket. Men inte blev jag nåt klokare för det. Inte kände Chefen för att lyfta luren heller. Så jag tror jag skiter i det. Jag ger typ upp lr nåt. Men så e det med det. Suttit framför min dator har jag iaf gjort typ hela dagen med en kaffe som TROGEN vän! Mm.. Utan den hade jag nog somnat flera gånger om..
Trött men ganska så nöjd ändå sitter jag här nu. Skickat ut en massa CVs har jag med gjort idag och någon av dom ringde tillbaka men jag hann inte svara.. Baskat! Men jag får ringa tillbaka imorgon. Så får vi se vad det blir av det..Skulle kunna bo i min nya mysdress.. Vill köpa en till.. Mys mys!!Sko sig


Det är inte riktigt rätt säsong för detta..

Men dom är snygga som F* ändå..
Alla är från Nelly.com. En regning och grå dag som denna så kan man behöva något fint att titta på för att bli lite piggare.


Mysmys


Idag är det söndag hela dagen och jag har klarat av ännu en helg. Helt fantastiskt. Helgen har varit lång men ändå bra. Sena nätter precis som vanligt. Borde verkligen överväga att hitta ett jobb där man jobbar natte tid, uggla som jag är..
Både fredagen och lördagen var det en hel del att göra på Harry. Massa folk båda dagarna men det gick ändå bra.Nu är det då som sagt söndag. Söndag är lika med MYS! Så idag åkte jag med Marita och Richard till torp. Det var jätte mysigt tycker jag. Köpte mig en mysdress som jag spanat in sedan ett tag. Tyckte att på en mys söndag så måste man ha bra mys kläder.. Hehe.
Det blev även en rundag inne på maxi, lite mat och annat gott.. Hittade Marabous nya choklad med fyllning. Mm.. Sett så mycket reklam om dom så nu var det dax att prova..

 

Måste säga att jag tycker att den med hallon i var den godaste! Den andra hade enligt mig lite för mycket plopp känsla. Men alla är vi olika så om man inte är rädd så borde man prova..

Nu ska jag fortsätta att mysa här i soffan för att senare sova innan det blir måndag och vardag igen..


Ett ögonblick...


Tänk vad några ord kan göra..
Några meningar från en blottad själ..
Så svårt att tro..
Förhoppningar är farliga..Vill våga..

Med garden nere blir man sårbar..
Men jag tror att den skottsäkra västen ligger på hyllan..


RSS 2.0