Min dag!

  



Tjejen som inte är någon tårtfantast fyller år idag! Det är nämligen jag som fyller!
Skall firas hela dagen!
Har redan fått en super start med massa gratulationer från norr till söder.
Till å med från andra länder! Tänkt vilka möjligheter facebook ger!

:thumbup:

Nu är det bara att vänta och se vart dagen slutar!
Wiiii!!


Work it


Jag och Didi är bäst på att promenera. Vi tar långa promenader med långa pauser. Men det är sjukt mysigt och vi har alltid roligt! Jag gillar det skarpt. Vi hinner prata en massa med medan vi går. Förstår inte alltid alla gånger hur vi får till allt på en och samma gång men det går. Vi kan vi om vi vill!



Idag har jag alltså hunnit med att jobba, fika med Camilla, sola och promenera. Känns som att det har varit en väldigt driftig dag. Mycket bra dag! Inget som jag kan klaga på!

"Man ska va nöjd, för vet du vad? En björntjäns gör ingen glad. Glöm bort bekymmer, sorger och besvär! Var nöjd med livet som du lever här..."  Typ.

Även hotellet till helgen är bokat! Är såå ladda så det finns nästan inte! Längtar så!

Men nu. Packar vi ihop för imorgon blir en LÅNG dag :)

Äntligen!


Efter många om och men. Mycket tjat och en massa krångel. Men nu ÄNTLIGEN så har lönen, den efterlysta lönen. Den har kommit in på kontot! Vilken lycka! Underbart! Helt fantastiskt! Gud så glad jag blev nu! Göteborg här kommer jag! Här ska firas!


God morgon föresten ;)

Pyttsan!


Dagen blev visst inte så bra som jag ville. Men det finns fan inget att göra åt det när det finns dom som tycker sig ha rätt att spela DIKTATOR. Klart att jag förstår det. Påverkar ju inte den personens plånbok. Då gör det ju inget! Om det inte drabbar en själv så är det antagligen mycket lättare. Fan va förbannad  jag blir! Synd att man ska vara beroende av skiten. Tröttsamt är vad det är. Det där med uppskattning för att man arbetat troget under lång tid spelar visst inte alls någon roll. Underbetalda och utnyttjade. Det är vad vi är! Inte fan är vi VÄRDesatta iaf!!

Sktigrejer!

Dax att sova igen. Men nu har jag iaf fått ur mig lite igen. Fy vilken bitter vecka det blev fast att det skulle vara en bra vecka.

Toppen...........     ;(

Ny dag!


Ner igår och upp idag? Lr? Man kan alltid hoppas iaf. Det är ju trots allt en ny dag med nya möjligheter. Det är väl bara att ta sig i kragen och göra det bästa av dagen? Lr?

Ser faktiskt ut som att det kan bli en ganska så bra dag ;)
Om jag vill ha en bra dag så borde det bli det. Det tycker då jag iaf. Får ju ta och vårda denna veckan! Skulle ju ha en födelsedags vecka.


Så hur ska vi ta hand om denna dagen?

Dåligt! Varning för fula ord..


Skit också! Nu satt jag här och skrev så hände det något så allt som jag skrivit bara försvann. Toppen! Precis den hjälpen jag behövde av min blogg just nu. Lr kanske inte!

Måste bara få ur mig lite. Spy lite galla över allt. Tycker verkligen inte om den här tiden på månaden. Det är ett återkommande problem. En gång varje månad ungefär vid samma tid. Å ne folket nu pratar vi inte om den röda perioden lr lingonveckan. Det är något helt annat. Den veckan kan jag leva med, inget större bekymmer. Slippa den hade iof varit gott det med. Men det är inte så farligt. Det är något som känns helt jävla hopplöst! Så förbannat orättvist! Samma visa varje månad och det tar kål på mig! Fattar inte varför jag ska ta det så illa som jag gör. Det finns ju dom som har det värre. Hade inte alls velat byta med dom men mitt problem är nog för mig. Det är jobbigt för mig. Alla har vi olika bekymmer som är olika på jobbiga sätt.

Fan, fan, fan, fan, fan.. Helvetes jävla skit! Förbannade jävla dynga!

Många mer fula meningar skulle det kunna bli. Men vad hjälper det till? NADA! BLÄ! :(

Skulle egentligen hells av allt bara gräva ner mig för att slippa detta. Lägga mig under täcket och dra något gamlat över mig. Kul, kul. NEJ! Tänka sig att det kan skifta så från dag till dag. Från timme till timme. Helt sjukt faktiskt!


Har förutom detta haft en JÄTTE bra dag. Träffade "Mamma Ann" på stan så vi tog en fika efter jobbet. Hur mysigt som hellst. Pratat en massa massa dynga och bara haft det gott i solen. Hel härligt! Efter det en sväng ut till Torp för att möta upp Anns dotter med son. Barnbarnet med andra ord. Jätte söt men en smula trött. Barn är för goa! Försöker att lyfta mitt bittra humör med glada tankar. Gär sådär bra. Bara därför tänker jag ge upp och gå och lägga mig nu. Sitta här och bara klaga tjänar inget till.

Men hur som hellst. TACK ANN för en jätte bra dag! Du satte verkligen guldkant på den!


Testing..


Känner att jag måste göra något åt min lilla blogg. Inte nog med att jag har mer lr mindre bloggtorka och dålig fantasi på vad jag ska knåpa ihop för något. Jag har tröttnat på hur den ser ut med. Å jag som inte kan det minsta om detta måste nu göra ett seriöst försök att pynta upp min lille blogg tänkte jag.
Det kommer nog att ta tid med det skall göras!


:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:


Hejja mig! Nu kör vi..
Alltså detta var nu ett test för att se om första steget fungerade. Men det blir väl som med mina bilder innan jag hittade dom.


GOD MORGON Alla Goingar!


Gottis..


Som jag skämmer bort mig nu va! Fransarna igår och så idag var det massage på jobbet. Hur bra kan man ha det liksom? Var visst en aning spänd och så fick jag bekräftat någon som jag anat ett tag. Min rygg e lite sne. Alltså inte benen eller så men jag har inte några muskler på högersidan. Kanske lite, lite. Men dom är så gott som obefintliga. Så nu måste jag börja leka högerhänt och träna så att jag kanske kan få rätsida på det. Hoppas iaf att jag kommer att kunna ta mig i kragen och göra det.

Hur som haver. För lite muskler eller inte så var det sjukt gott med massage! Är det födelsedagsvecka så är det! Varför fira sin födelsedag i bara en dag när man får bestämma själv? Bara för att jag vill och kan så fyller jag år hela veckan. Vilken toppen ide va? Haha.

Avrundade denna dagen med lite glass och färsk ananas. Mycket, mycket gott! Nästan lika bra som jordgubbar. Fast inget kan ju egentligen kål dom små röda gubbarna. Eller? Inte enligt mig iaf. Har hör att att ska vara goa doppade i vit choklad så det ska jag prova någon gång. Någon gång denna sommaren måste det bli! Vill vill! Sommar och jordgubbar. Mumma! Vill ha sommar nu!

Men ne.. Nu är det dax att sova!


Snyggt!


Det man inte har köper man? Eller? Nja.. Kanske inte riktigt. Det finns ju gränser. Men något som jag varit sugen på att testa länge det är att göra en ögonfrans förlängning. Mina fransar är bebis små och korta. Spikraka mer eller mindre. Inte alls kul! Vilket tjej drömmer inte om milslånga fransar med den perfekta böjen? Så idag har jag iaf gjort det. Alltså inte jag fast att jag var med. Lr jag vet inte hur man ska beskriva det. Vilket fall så här såg det ut innan när jag hade bara mina små bebis fransar.



Så efter ca två timmar av tålamod och fantastiska Ferdone som la fransarna på mig så såg det ut såhär..



Tiitta! Det är som trolleri. Plötsligt fanns det fransar där. Långa fina! Jätte konstigt kändes det när jag tittade i spegeln. Gillade det fast ändå inte. Men det var nog bara för att det var så ovant. Hallå, jag har ju alltid haft korta fransar. Så det kändes jätte konsitg. Men shit vad jag gillar det nu! Frisören som en gång klippte och sa att du kommer att gilla det om ett par dagar hade jätte fel. Men fransarna som först kändes konstiga känns nu som om dom alltid borde vara där! Gillar det verkligen. Hoppas att det håller länge nu bara. Får se hur länge det håller. Hoppas att det håller länge!

Hela grejen var som en minispa upplevelse. Undrar just vad mer man kan hitta på för att skämma bort sig själv?

Så nu några hur det ser ut om jag faktiskt tittar..


Gillar det! Tänk så skönt. Inte precis så att man behöver tänka på mascaran i första taget nu inte!
Kan nog se detta som en tidig födelsedagspresent till mig själv. Nästa helg blir det den stora riktiga presenten. Längtar verkligen tills dess!

Någon fler som blir sugen på fransar?



Grönska


Det är tid för vår och gröna gräsmattor. Sakta men säkert så blir det grönare och grönare. Hur underbart är inte det då? Sol och värme. Det är ju bland det bästa som finns! Men eftersom att det tar lite tid innan det blir helt grönt ute så ville jag hjälpa till lite på mitt eget sätt. Nämligen genom att köpa lite blommor. Blommor är bra skit! Så länge man inte tar död på dom. Det blir ju mindre kul då. Hur som haver så har jag invsterat i lite grönt och lite blomster för att pynta hemmet lite. Riktigt nnöjd blev jag. Dessävrre är det dax att köpa lite nya krukor. Dom har tatt slut.



Så en av min blommor får stå med krukan bar. Men det är inte bara blommor som gör mitt hem grönt just nu. Det är även lite sallad, gräslök och persilja. Riktigt NICE att ha lite sånt hemma. Önskar bara att det kunde växa lite snabbare. Någon gång ska jag nog ha mig ett litet inomhus växthus. Det tycker jag är mysigt!

Så till dom andra blommorna som jag köpte. Det blev till sovrummet. Mini rosor. Hoppas verkligen att jag kommer att kunna hålla dom vid liv länge. Tycker verkligen att dom gör sig bra där inne. Gillar dom skarpt! Mini-romantik. Hehe.


Mys pys!


Hur grönskar det hemma hos dig då?

Gah! Hur tänkte dom nu?


Planering? Inte precis den starka sidan i detta fallet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt.

Ikväll är det dax för jobb som dom flesta andra fredagar men idag är jag inte helt glad över det. Det är nämligen så att det är Premiär för en annan krog ikväll. Har verkligen inget emot det. Tycker att det är jätte kul! Det är ju inte riktigt det som är grejen. Utan hur då dom som styr den krog som jag jobbar på. Förstår faktiskt inte riktigt hur dom har tänkt.

En normal fredag brukar vi vara fyra värdar för att klara "trycket", men nu har dom plockat bort två! Hade helt varit med på att dom plockat bort en med tanke på att många kommer att vilja gå till det nya stället. Men inte tatt bort så många för att folk kommer med stor sannolikhet att tröttna på att stå i kö. Vart tar dom vägen då tro? Tror ju inte att dom går hem precis. Tycker nog att dom första kvällen kunde nöjt sig ned att ta bort en bara. Just för att se hur det blir. Men, men.. Vad gör man? Det är bara att bita i det sura och hoppas på det bästa va?

Den nya Krogen är inte helt ny. Den är "NyGammal", gammal krog med nytt namn och nya ägare. Ska bli spännande och se om dom gjort om något där när man får tillfälle att gå dit och titta. Riktigt spännande!

Men jag gruvar mig allt starkt för kvällen...

Minnen


Vem längtar inte efter sommaren nu?
Jag längtar då som bara den. Gick igenom min mobil och hittade många goa bilder från sommaren som var. Vilken sommar! Helt underbar ju. Finns inte mycket man kan klaga på tycker jag. Fint väder, visserligen med ett antal regninga dagar med. Men det är trots allt Klassisk Svensk sommar vi pratar om här nu.
Smakprov från förra sommaren iaf..

Man längtar ju inte mindre när man ser dessa bilder. Kommer faktiskt ihåg alla dessa tillfällen och det är bara bra minnen. Vilka dagar. Sol och jobb blandat med tid tillsammans med underbara vänner.

 


Har även reflekterat på andra minnen dom senaste dagarna. Många minnen som har varit båda på gott och på ont. Men allt som hänt har ju trots allt gjort mig till den jag är idag. Vet inte man ska skratta eller gråta. Tacka eller banna. Det är nog mest så att man får ta det som det är och använda det på bästa sätt.

 

Vad säger du min kära vän? Vi har trots allt haft en lång pratstund idag om många saker. Allt mellan himmel och gjord! Jag är glad att jag har dig och för den du är! Du är en fantastisk människa och du har verkligen hittat en helt underbar person att dela det nya äventyret med. Glad i deg!

 

 


Man ska väl trots allt försöka att uppskatta den man är? Om man inte gillar den man är så finns det ju ingen annan än en själv som kan förändra det. Eller?



 

 

Tänka till tusen och somna där efter...

 

 


Ta hand om sig!

Mycket viktigt att skämma bort sig ibland har jag hör. Slutade trots allt tidigt idag så jag hade massor av tid att unna till mig. Det blev nytt lack på naglarna och även en sväng till grillen. Någon gång till så har man lagt grunden inför sommaren. Inte sola för mycket, inte bra! Det kommer trots allt snart en sommar sol som man kan njuta av. Längtar såå efter den! Någon fler än jag?

En annan sak med att skämma bort sig. Funderar starkt på att testa på att förlänga mina ögonfransar.
Vad sägs om det? Är det någon som har provat? För och nackdelar med det? Har hört skräck historier om folk som fransarna gått av för eller ramlat bort. Men hon tjejen som skall göra det isf sa att det inte blir så. Men jag måsste nog ställa henne ytterligare tusen frågor! Vill inte gärna bli av med dom små som jag har. Tåls att tänka på det där.

Veckans färg blev guld.
Helt ok enligt mig. Förra veckans färg vet jag inte vad man ska kalla.
Men en sak som är säkert är att det är riktigt kul att kunna pilla med olika nagelack och glitter.
Min egen lilla hobby.

 

Örigt om det där med hobby. Jag måste skaffa en! Har allt för mycket dag kvar när jag slutar jobba. Om jag inte hittar en hobby eller nåt att fördriva tiden med kommer jag nog leta ett jobb till! Galet! Något vettigt att göra på min fritid förutom att dricka kaffe. För mycket kaffe var visst inte nyttigt har jag hört!

Men nu se klart det sista på programmet som jag bara lyssnat på sista kvarten.
Dumt att sitta uppe och titta utan att titta..

 

 

See ya!


Dom tappade bilderna..




Mys Taxar från i Lördags. Närmast har vi Turbo och i bakgrunden ligger Dora och tjurar.
Väldigt trevliga vovvar. Pigga! En promenad i blåsvädret blev det. Efter det jobb. Det  kan alltså summera min lördag. Plus någon liter kaffe.



Super härliga sommarskor från mitt hjärta! Tänka sig att han har koll på att jag verkligen ÄLSKAR skor. Diggar dom starkt och vet redan vad jag ska ha på mig till så fort vädret tillåter. Sommar skor hela vägen från Thailand. Borde jag bli ganska så endam om väl? Hehe



Så sist men inte minst, mitt söndags fynd! Har kollat efter en skinnjacka länge men inte hittat någon som jag tyck varit värd pengarna. Men nu så! Äntligen en jacka till rätt peng. Blev även den lilla randiga som jag har på mig under. Riktigt, riktigt nöjd är jag.


Så efter dessa goa dagar avrundades helgen insnurrad i armarna på min kärlek. Vin och räkor innan vi båda tvärdog! Helt slut, uppe tidigt och promenad i ett stormigt Gbg.
Kallt men ändå helt underbart! Lite tid ihop men ändå så värdefull!



Nu ska jag störta ner i sängen för att upp och jobba riktigt tidigt.. 06.45
Pust vad tidigt! Men fan vad jag gillar det!

Dumma teknik!


I helgen har jag försökt att blogga från min telefon. Det ville den inte! Skickade ett jätte sött kort på två små söta hundar till min blogg. Men nej det gick inte! Jätte trist ju! Datorn går i snigelfart så den är nästan inte att tänka på...

Har i helgen arbetat, umgåtts med vänner och min kärlek. Har verkligen haft en jätte bra helg! En del av den var det jag försökte delge via mobilen. Men ne det gick inte alls.  Får göra en närmare förklaring på min helg senare..

Nu e det KAFFERAST! Wiii!

Snabbt..


Herre gud! Vart tog den veckan vägen. Jag fattar inte nåt! Tyckte det var måndag igår men det är fredag imorgon så det stämmer ju inte alls.
Inte precis så att jag klagar. Men vart tog veckan vägen och vad har jag gjort?

Måste verkligen ha ett bra jobb nu när en hel vecka bara trollas bort utan att jag lider av det. När jag ändå tänker efter har jag fått en del gjort ändå. Konstigt det där.

Imorgon är det iaf fredag. Två pass att ta sig igenom sen är det ledig lördags dag och jobba kväll. Sen kommer den efterlängtade underbara söndagen! Vilo dagen med stort V. LÄNGTAR!



Undrar just hur det kommer att bli på jobbet imorgon. Undra hur ner ringda vi kommer vara pga all den där askan som ska snurra runt någonstans uppe i luften. Har inte sett något av den. Undrar ens om man kan det. Fick för mig att det var dimma när jag tittade ut förut men jag såg nog bara suddigt. Inte så noga egentligen men undrar ändå hur det kommer bli. Finns ju ingen som kan svara än på hur lång tid det tar innan allt är borta. Läskiga grejer det där!



Så det sista för dagen. Det var kalas idag på jobbet. Kalas med tårta. Inte vilken tårta som hellst heller..
GRÄDD tårta.. Ni kan väl bara gissa vad det betyder! Haha

Nu ska jag sova, ensam som tur e..



Natti natt

Soliga dagar


Som har bestått av jobb från 06.45 till 14.45. Helt underbart att sluta så tidigt! Efter jobbet har jag båda dom här dagarna suttit och njutit av solen tillsammans med goda vänner över en kaffe. En väldigt lång kaffe! Mysigt värre måste jag säga. Absolut inget att klaga på. Hur underbart som hellst!

Efter fikan igår blev det en jätte lång promenad i  det fina vädret. Gick på en lite upptäcksfärd. Upp på något som kallas skanskaberget. Trodde att det bara var en liten kulle, men vad jag bedrog mig! Det var jätte stort! Massor av historia fanns det där uppe och det var jätte fint! Önskar att jag hade haft en bra kamera med mig. Men inte det inte. En annan gång får jag gå upp igen och ta med det så att det kan bli fina bilder.

Mysigt värre!!

Idag har det mest  varit kaffe i solen och slappa hemma. Helt ok det med faktiskt. Otroligt trött idag.

Imorgon blir det en sen dag. Börjar först kl 12.15, det är jätte sent det. Konstigt känns det att börja så sent. Men jag tror ändå att är bra. Kan faktiskt behövas en dag som nästan är som vilodag.


Sist men inte minst! Min moster fyller år idag! JÄTTE GRATTIS!

Saknar henne och moster man massor. Har inte sett dom på sjukt länge. Måste se till att komma mig iväg uppåt och hälsa på alla. Saknar alla jätte mycket! Avstånd till dom som man håller kär är jobbigare än man tror! Om det inte hade varit så långt kanske det hade kännts lättare.


Om jag fortsätter blir det bara svammel nu. Tv och sova får bli min plan...


Fin helg!


Toppen helg verkligen. Strålande sol och goda vänner. Vad mer önskar man?

Igåre var de4t sol, fika med en vän och sedan utgång. En riktigt lyckad kväll! Mycket bra kväll. Bättre än sist.

Idag har det varit ännu mer sol. Suttit i solen hela dagen. Nästan så pass att jag fick färg. Lite osäker på om det verkligen är så. Men vilket fall så har det varit en jätte jätte bra dag. Myst med goda vänner i solen och bara haft det bra.


Imorgon börjar en ny arbetesvecka. Den startar så tidigt som 06.45 så jag överväger att väldigt snart gå och lägga mig. Trist bara att jag inte känner mig jätte trött. Brukar annars vara ganska så bra på att vara trött ju. Men inte när jag verkligen behöver.

Så vad säger man? Sova kanske.. Eller iaf göra ett ärligt försök?

Igår med bilder..






Kortare förklaring fast att man säger att bilder säger mer än ord.

Kvällen igår så var det alltså tre brudar som brottades i garderoben. Resultat. Tre namnmärkta ramlösor.

Första och förhoppningsvis sista gången som jag hänger in en halv arm i garderoben
Inget ont om en halv arm men det känns lite läskrigt att ta någons arm.

Hemma efter allt detta och borsta tänderna dyker det upp ett monster. GIGANTISK spindel. Fy för våren! Då kommer dom. Blev till att stå på toalocket och borsta tänderna.

Trötter..


Idag har varit en riktigt LÅNG dag känner jag. Hur trött som hellst är jag nu så jag har tänkt att jag ska ramla ner i sängen jätte snart.

Har kollat runt efter en massa hotell nu. Har tänkt att unna mig en underbar helg med avslappning. Bara njuta och vara är tanken. Man behöver ju faktiskt inte åka utomlands för att man ska kunna roa sig. Man kan kommaiväg en kort bit. Bara för sakens skull.

Känner mig mega laddad för detta nu! Gäller bara att hitta det perfekta hotellet. Vart det blir vet jag inte.
Men troligast så blir det Göteborg. Present till mig själv. Fina grejer det.

Men nu är det natten för att det är jobba imorgon!


Nice


Idag har faktiskt varit en sådan dag som bara har kännts helt bra! Jobbet har fungerat precis så som man önskar och det har varit fint väder. Vad mer kan man önska sig?

Igår tog jag några samtal. Svarade ungefär en timme tror jag. Men idag har jag tagit samtal hela dagen. Från att jag började tills att jag skulle gå hem. Det gick jätte bra! Känner mig riktigt stolt. En hel del kunde jag svara på själv, men självklart finns det sådana frågor som jag absolut inte har en aning om. Tur då att jag har någon som sitter och lyssnar med mig som kan vifta när jag är på hal is. Haha. Men det blev faktiskt inga större katastrofer idag inte. Så jag tycker att det är en bra start och är mega laddad tills att jag ska svara nästa gång. Det blir på fredag det. Imorgon är det Gbg som gäller igen. Sista dagen där nere. Vi ska ha avslutnig. Ska faktiskt bli skoj att träffa dom andra igen. Några i gruppen där nere som är riktigt goa!


Kvällen sedan. Ja vad har jag gjort? Kom hem och då höll grannen på att plantera blommor så vi pratade lite. Vi måste helt klart ta tag i våran hyresvärd. Som huset ser ut! Så slitet så det finns nästan inte ord för det! Det är väl ändå inte bra när plankerna börjar ruttna heller. Då krävs det omvårdnad!
Jaha, sedan in hemma. Kastade in en tvätt och startade igång maten. Tyckte inte alls att det var speciellt kul eftersom att det var så fint väder.

Gick helt enkelt ner och knackade på hos grannen igen. Frågade om jag fick låna Vovven en sväng. Tyvärr så hade mannen i huset redan gått iväg med honom. Fast för bara någon minut sedan. Hon ringde honom och han kom tillbaka så jag fick låna Vovven.


Så det blev långpromenad för mig och Viggo. Det var jätte mysigt! Perfekt väder att gå i och bara helt underbart. Kan ju inte påstå att längtan efter hund blir minder. Men att kunna få låna en vovve ibland är bättre än att inte få vara nära hundar alls. Han var så rolig så! Å bra mycket starkare än vad jag hade förberett mig på. Men det fick jag ju lära mig ganska så snabbt! Mötande hund. Haha..

Rolig var han med det att han inte alls lyssnade på mig heller. Vi gick och gick å det var NOLL kontakt. Fast att jag någon gång försökte locka honom med godis så. Ingen reaktion. Trist det! Vågar ju inte släppa honom lös om jag inte vet att han kommer när jag ropar på honom. Annars hade han kunnat få jaga pinne i skogen en stund. Men men. På vägen hem. Då kommer han på att jag går där med honom. Då lyssnar han och tittar på mig när jag pratar med honom. Så när jag ropade på honom och  han kom till min sida och satte sig. DÅ fick han gotta. Då tyckte jag att det var ok. För mycket gotta är inte heller bra? Eller hur? Blandat beröm och gotta för att han ska tycka att det är kul att komma när man ropa. Är det inte så? Hm. Måste läsa på det där igen tror jag. En vacker dag så vill jag ju ha hund igen. Då är det bra att veta!!

Men nu hur mycket jag än skulle vilja vara vaken så måste jag sova.
Bussen går 06.20 imorgon. Har inte vågat tänka än på när jag måste kliva upp. Önskar att jag suttit i sängen och skrev detta nu. Men har nyss märkt att jag inte har någon mottagning där inne. Nytt modem kanske?
Det är ju bara sedan 2007 eller nåt sånt.  Bättre mottagning borde det vara i dom nyare tycker jag. Men det är en annan historia.





Natti natt!

Lite.


Köpte ju hela tre par. Men här är bara två. Gillar dom som bara den! Riktigt bekväma faktiskt. LIKE!

Hade gärna lagt upp bilden som jag tog om jag hade hittat den i min dator. Den har gömt sig!

Nu ska Lillan sova...

Tusan!


Jätte dålig har jag varit på att skriva dom senaste dagarna. Men så har jag haft en hel del att göra med. Jobb hela påsken och sedan använda den resterande tiden till att umgås med mina underbara vänner.
Njuta av solen och dricka en massa kaffe..


Blev även ett äventyr igår. Tröst shopping! Mycket bra grejer. Har behöft ett par neutrala allorund skor skulle man väl kunna säga. Så för att pigga upp mig själv så fick det bli en såndär fin grej 3 för 2. Fantastiskt! Mycket nöjd med mina nya skor. Har så att jag klarar mig hela sommaren nu. Borde jag göra iaf. Med det jag redan har.
Köpte ett par som var precis lika som dom som jag hade förra sommaren. Dom var ju helt underbara. Bara trasor av dom efter sommaren! Bilder senare.

Tänkte ju bara att jag skulle slänga in en rad medans det inte är kö här..

 

Fortsättning följer ;)


Smulan


Vovvsingen som jag har spanat in mig på! Den lilla sötisen som jag vill ha! Vet att det inte är rätt läge att skaffa hund, men jag saknar så att ha någon hemma hos mig. Önskar att jag hade haft kvar Nikki ibland. Men jag vet ju att hon har det bättre nu. Men ibland så ångrar jag mig ändå!

Vilket fall så tycker jag verkligen att denna hund är fantastiskt fin!



Visst är hon väl ändå gullig?
Jag tycker att dom är jätte fina och har fastnat för rasen. Känns som att det är en "LillaMy" hund det där.
Någon dag så hoppas jag att jag kommer att kunna äga en sådan här hund. Dom söker fodervärdar till en av valparna men jag tror inte att jag är rätt kandidat ändå.
Hade annars varit kul att söka. Men eftersom att jag inte tror att det är rätt tid så låter jag bli! Borde inte ens titta på dom. Blir ju så sjukt sugen!
Tänk promenad i sommar, morgon, dag och kväll. Hur mysigt skulle inte det vara då?

Åh!

Någon som håller med mig??


Smulan


Vovvsingen som jag har spanat in mig på! Den lilla sötisen som jag vill ha! Vet att det inte är rätt läge att skaffa hund, men jag saknar så att ha någon hemma hos mig. Önskar att jag hade haft kvar Nikki ibland. Men jag vet ju att hon har det bättre nu. Men ibland så ångrar jag mig ändå!

Vilket fall så tycker jag verkligen att denna hund är fantastiskt fin!



Visst är hon väl ändå gullig?
Jag tycker att dom är jätte fina och har fastnat för rasen. Känns som att det är en "LillaMy" hund det där.
Någon dag så hoppas jag att jag kommer att kunna äga en sådan här hund. Dom söker fodervärdar till en av valparna men jag tror inte att jag är rätt kandidat ändå.
Hade annars varit kul att söka. Men eftersom att jag inte tror att det är rätt tid så låter jag bli! Borde inte ens titta på dom. Blir ju så sjukt sugen!
Tänk promenad i sommar, morgon, dag och kväll. Hur mysigt skulle inte det vara då?

Åh!

Någon som håller med mig??


Paket!


Hur kul är det inte att få paket på posten?! Jag älskar det iaf. Tycker att det är lika roligt varje gång! Spännande fast att jag egentligen vet vad det är som kommer i paketet.

Idag är det en sådan dag då jag fick paket. Fick gå hela vägen till Kvantum för att hämta det. Inte jätte långt borta men jag undrar ändå varför. Finns utlämning nere på gatan ju. Äh! Paketet kom fram och jag är nöjd!




Hoppas att jag blir lika nöjd med resultatet. Detta skall bli riktigt spännande! Kan knappt vänta på att det ska bli färdigt så att jag får veta! Men jag måste ju vänta för att kunna se resultat.


Den som väntar på något gott säger dom!


RSS 2.0