Typ uppdatering..

Anställningar

Grebbestads Marketing: 05.06.20 - 05.11.25
Universal Telecom
Jobbade med försäljning via telefon. Ringde upp privatpersoner och erbjöd dem möjligheten att ringa med Universal Telecom som opperatör på deras hemtelefoner.

Nordens Ark
Jobbade för Nordens Ark under en kortare period. Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar med utrotningshotade djur. Ringde runt till privatpersoner för att fråga om det fanns intresse att stödja parken genom att köpa ex. vykort och almanackor.

Telia Sonera Sverige AB:
Faktura Kundtjänst 06.05.28 - 07.09.26
Tog emot samtal via telefon fon från inringande kunder som hade div. frågor om sina fakturor och sina priser. Jobbade även till viss del med försäljning av Telias tjänster, hjälpte kunder att ändra deras priser på samtal mm. Skickade ut nya fakturor, beställningsblanketter mm. Stor del av arbetet utfördes med hjälp av dator.

Butiksbiträde 07.09.27 - 08.03.19
Arbetade med att ta emot kunder i butik och hjälpa dem på bästa möjliga sätt. Jobbade med att sälja Telias tjänster så som telefoni, bredband och digital tv. I Butik fanns även tillbehör till mobiltelefoner och även vanliga fasta telefoner. I arbetet ingick en hel del arbete via dator och även kassahantering.

Harrys Restaurang och Pub 06.12.22 - fortf.
Jobbar som Värd, arbetsuppgifter är att ta hand om entren och garderoben. När det gäller entre så är det viss kassa hantering även så i garderoben. Har också hoppat in extra i disken och serveringen när det har behöfts.

Outsourca AB/AS 08.04.10 - 08.07.27
Outsourca är ett företag som hjälper andra företag att marknadsföra sig genom ex. eventfärsäljning. Jag jobbar just nu genom Outsourca för Ice.net och säljer deras mobila bredband i Norge.
Jobbar i köpcentrum, tunnelbanor, torg och liknande. Presenterar produkten för kund och analyserar kundens behov.

First Business 08.08.18 - 08.10.17
Telefonförsäljning mot företag. Kontaktade etablerade företag för att presentera ett sätt för dem att nå ut till nya kunder med erbjudanden riktade till nystartade företag.


Face Ways (Telekiosken) 08.10.19 - 09.01.31
Butiksbiträde som jobbade med att sälja telefon lösningar till företag och privatpersoner.

 

Uddevalla Kommun 09.02.02 – 09.11.19
Jobbade som personligassistent åt en kvinna som behövde hjälp med så gott som allt i sin vardag.
Anställningen avlutades pga. tjänsten försvann.

Nordic Investment Group 09.11.12 - 10.02.12
Mötesbokare. Bokade möten med privatpersoner och företag angående finansiell rådgivning.

Västtrafik AB 10.03.15 – fortf.
Sommar vikariat på Kundservice. Svarar på inkommande samtal med resefrågor, prisfrågor m.m

Utbildningar

Birger Sjöberggymnasiet Vänersborg
Samhällsprogrammet med inriktning teckenspråk. Grundläggande behörighet till vidare studier på ex. högskola, universitet.

VG i Alkoholservering
Utbildning om och kring servering av alkohol. Regler och riktlinjer när man jobbar i en miljö där det finns alkohol. Överservering osv.


Språk

Svenska
Engelska
Norska (förstår mycket bra, talar lite )
Teckenspråk

 
Blir lika förvånad varje gång som jag går igenom min cv. Fy så många anställningar man har haft ändå. Men så blir det väl när man älskar att jobba och vill testa allt som kommer i ens väg. Inget yrke går oprovat typ. Haha. Har ju gjort så många grejer. Allt från att skära kebab till att sälja mobiltelefoner. Tokig blandning. Kanske att man borde öppna ett hak med MAT/ASSISTANS/TEKNIK i ett? 3 i 1 lösning.. Haha.

Vad sägs om det?

Ännu mera melon! Är det inte jordgubbar så...

dsc02613 (MMS)

Ännu mera melon! Är det inte jordgubbar så är det melon Hur fel kan det bli med det? Inte alls tycker jag. Sommar och värme då får man äta massor av frukt. Frukt är gott och det är bra. Säkert 10 grr bättre än godis och faktiskt mycket godare.. Yum yum! Lr vad säger folket?


Värmeslag?


Funderar starkt på om det är så att det är det som slår till nu? Folk glömmer att dricka vatten och glömmer en massa annat. Tokigt värre...
Själv så har jag snurrat till det från igår. Hade en toppen dag och tyckte livet var underbart. Blev stekt som jag vet inte vad. Känns i näsan idag men inget större så det var de värt. Men sen så klumpade jag ju till det genom att kolla fel i schemat. Mycket dumt! Trodde att jag började 12.15 idag men så var det verklingen inte! Vaknade av att grannens hund stor och skällde. Såg att det var sol och funderade på när jag var ledig nästa gång...

Det stämde inte alls när jag kollade då. Det var ju inte onsdag idag inte. Ne. Tisdag och jag börjar 09.15, inte bra med tanke på att jag ser detta 09.15. STRESS! Ringer chefen 09.17 för att meddela mitt misstag. När kl är 09.31 så mailar jag min chef från jobbet. Hur grymt e inte det då? WOW! Jag blev bara en kvart sen. Från sängläge till jobbläge på 15 min. Det är fasen rekord tror jag! Wiii..

Men när man stressar så blir det inte så bra sen. Dagen blir lite sne. Hoppas på att kunna styra upp det senare idag. Det tror jag på att jag kommer att kunna göra eftersom att mr D kommer och tittar förbi idag. LÄNGTAR! Stannar över natten och håller mig varm.. Kanske att jag inte behöver någon extra värme med tanke på vädret men iaf! MYYYYS till mig :)Hon steker.. Hehe..

 

Det gjorde jag igår.. Aj! ;)
Men jag gillar det ändå! BRUN!


Efter fem timmar i solen är jag inte lika ...

dsc02602 (MMS)

Efter fem timmar i solen är jag inte lika kaxig längre.. Kalla mig KRÄFTAN. Samma visa varje sommar.. Ne men jag har väl inte fått färg så kommer man in som en kräfta. Typiskt! Men melon på det så bli man glad ;)


Middag för två i solen på en klippa upp du...

dsc02588 (MMS)

Middag för två i solen på en klippa upp dukat och klart :) Nam, nam!


Ännu en ledig dag på klipporna. Underbart!...

dsc02587 (MMS)

Ännu en ledig dag på klipporna. Underbart! En tapper badare i vattnet. Men det var inte farligt kallt när man känner efter. Kanske att jag vågar gå längre än knäna innan sommaren är slut. Hoppas! Till kunna bada.. Illa när man är rädd för djuren.. Hm..


Hur gött som hellst! Ligga på en klippa nä...

dsc02583 (MMS)

Hur gött som hellst! Ligga på en klippa när solen skiner och inte ett moln på himlen. Lukten av cocos och våger som slår Det kan bara inte bli fel! Perfekta sättet att fördriva en ledig dag. Underbart! Sommar :)


Jobb jobb.. Full rulle på happy harry. Kan...

dsc02574 (MMS)

Jobb jobb.. Full rulle på happy harry. Kanske inte. Men det droppar lagom in så att det finns å göra. En bild från lite tidigare idag precis innan jag gick till jobbet. Fast jag bytte visserligen tjocktröja. Gillar inte gå genom stan hem med texten VÄRD på ryggen. Känns som att någon kan reta sig på det helt i onödan. Så nu sitter jag här i min lilla vrå och tittar på folket. Hur har alla det idag? Midsommar dagen och allt som har med det att göra.. För min del betyder det jobb. Tjo!


Kaffetorsk javisst! Beroende av jordgubbar...

dsc02571 (MMS)

Kaffetorsk javisst! Beroende av jordgubbar ja. Men sen har vi det där med kaffet. Det är nog det värsta. En dag utan det och jag får väldigt ont i huvudet. Det är helt okej att vara beroende av jordgubbar men inte lika bra att vara det av kaffe. Inte precis så att man ska föreslå det till små barn kanske. Men det såg ju bra trevligt ut när mormor och "moster anna" drack. Inte för att jag drack då, men nu! Kan det vara därifrån mitt kaffe drickande kommer? Allt är mormor fel ;) Allt bakande och kaffet. Gott och ont. Kaffe automaten på jobbet är nog en av mina bästa vänner. Klarar du dig utan kaffe?


Dagen efter..


Idag är det som vilken dag som hellst för mig. Sitter här på min stol på jobbet och filosoferar och väntar. Väntar på att denna dagen skall gå över så att jag kan få ledigt. Två dagar att göra vad jag vill! Wiio! LÄNGTAR.
Så dagen efter denna är jag ledig. Tycker jag att jag är en smula värd! Hoppas på att solen kommer att lysa så jag kan vara ute och bara njuta lite. Få lite färg på kroppen. Det hade verkligen inte varit fel! Vill bli lite brun ju. Annars kommer det ju inte kännas som att det är sommar alls. Hm..

För många är dagen idag "Dagen efter". Undrar hur många som vaknar med huvudvärk eller suddiga minnen från igår?

Lustig tanke! Senaste åren har jag jobbat på Midsommar så jag kommer nästan inte ihåg hur det är att fira den.
Nästa år kanske? Det visar sig...

God Morgon iaf alla :)

Midsommar natt


Var det ikväll som man skulle lägga sju sorters blommor och drömma om sin kärlek? Under min kudde blir det sju sorters olika gröna blad från min blommor här i hemmet om jag skall ge mig på det. Vet inte om det faktiskt fungerar. Har för mig att jag har testat någon gång men inte drömt något. Varför gör man inte det tro? Skall man tappa tron då för att det inte fungerar första gången?

Jag har inte tappat tron. Jag tror helt enkelt att man inte drömmer för att man inte är redo. Han finns där ute men man är ännu inte redo för det livet eller för honom. Jag väntar fortfarande på den drömmen. Kommer att lägga mig ikväll och hoppas på den drömmen. Hoppet är det sista som lämnar människan har jag hört.

Om man inte hoppas och slutar drömma vad händer då?
Tänker på när jag lärde mig cykla precis som alla andra barn. Bara för att jag föll första gången så slutade jag inte. Nu kan jag cykla. Man finner kanske inte den rätta första gången men om man ger upp kommer man aldrig att göra det heller.

Så fortsätt cykla och drömm vidare...Sussa sött.. ;)

Spökstaden.. Hu så kusligt det är att gå p...

dsc02548 (MMS)

Spökstaden.. Hu så kusligt det är att gå på kungsgatan nu. Nästan inte en människa ute. Hela 5 personer ser jag. Märks verkligen att det är en dag då dom flesta åker till kusten lr firar i någon trädgård. Trist bara att det börjat blåsa väldigt och mulnat så man kan ana regn. Bara att hålla tummarna för alla som tänkt fira utomhus.


Skärpt!

   

Bra grejer det! Fungerar bra till många saker så det tåls att tänka på om man skall ta och investera i ett sådant. Det enda som bor hos mig just nu är ett limegrönt skärp. Det används inte alls flitigt. Men jag ska nog se över det! Grönt är ju ändå lite sommar..


Nam nam! Lika gott idag som igår. Undrar o...

dsc02547 (MMS)

Nam nam! Lika gott idag som igår. Undrar om jag kommer hitta några som jag kan gotta mig med ikväll? Gillar mitt jobb just nu. Men snart blir det ensamt. Sitter själv på kontoret från 16.30 till 18.00. Det är jätte trist och tomt. Men smällar man får ta. Har ju trots allt mina gubbar. ;)


Midsommar


Hur firar du då?
Jobbar du lr kanske bara myser med vänner?

Nubbe, sill och dill..

   
 


 

 Riktigt fin bild hittade jag! Googel är sååå bra va!  ;)
Denna helgen är ganska så speciell ändå.. Förra året vi denna tiden ungefär så "hittade" jag mr D. Tänka sig att det gått ett helt år sedan jag bara råka byta ut Donnan mot honom på vägen hem. Haha. Det är en lite speciell historia det där. Man var liksom tvungen att vara med för att förstå innebörden i det hela.

Nu ett år senare väntar jag spänt på att få ett litet sms från Donnan för att lillen är på väg. Åh som jag längtar efter det smset! Kanske en liten bild på killen. Spänningen är olidlig!Äntligen lunch! Å vilken lunch med. Smörgå...

dsc02544 (MMS)

Äntligen lunch! Å vilken lunch med. Smörgåstårta, jobbet bjuder oss som jobbar idag. Inte alls fel. Kan äta hur mycket som hellst! Funderar på att köpa lite potatis och sill till sen.. Mycket fisk denna dag å jag som bara blir blondare. Skumt! ;)


Det är som en drog! Har man väl börjat kan...

dsc02543 (MMS)

Det är som en drog! Har man väl börjat kan man inte sluta. De är värre än pringels! Helt galet. Nu är det väldigt snart dax att sova. Men innan det så blir det lite Sex and the city. Å som plus i kanten på det måste jag säga att filmen var jätte bra! Man kan verkligen inte få nog av det. Även dom är som en drog! Värst vad man kan vara beroende.. Sömn e nåt jag borde pröva på oftare!


Två minuter kvar tills jag går hem för dag...

dsc02537 (MMS)

Två minuter kvar tills jag går hem för dagen.. Mera jobb imorgon. Men vad fasen ska jag göra ikväll då? Jordgubbar hemma i kylen. Nyss ätit gubbar med glass på jobbet. Mätt! Uttråkad.. Hitta på nåt bra måste jag.. Verkligen!


Dolda vapen?


Är det verkligen okej att bära vapen? Även fast att dom inte syns? Vilken grej det skulle kunna bli! Det är ett skydd för kvinnor. Ett skydd som skadar män. Personligen tycker jag att det är helt ok! Om en man av något slag, egentligen inte ens värd att kallas man, men iaf. Om en "Gris" får för sig att utföra en sådan handling som det hela handlar om så tycker jag att den skadan är allt för liten. Varför ha en tagg som bara ger lite smärta? Se till att det ger men för livet! Den "Grisen" har ju satt sina spår i den kvinnans psyke för livet. Att bli utsatt för något sådant som en våldtäkt är inte kul. Det är inget som någon skall behöva leva med! 

Kan inte ens föreställa mig hur hemskt det skulle vara att råka ut för något sådant. En gång hade jag inbrott i min lgh när jag låg och sov. Det var hemskt! Inte alls samma sak, långt ifrån. Men det var ändå ett intrång i mitt hem. Något som kändes väldigt obehagligt. Man sover inte gott efter det heller. Väldigt ofta som man måste ta en extra vända till dörren för att kolla så att den verkligen är låst. Rycker till så fort det smäller i en dörr eller får ont i magen för att det är något nytt ljud.

Det är som sagt långt ifrån samma sak. Men med tanke på hur illa det kan kännas av en sådan grej så kan jag bara föreställa mig, inte ens det. Fruktansvärt!


Illa att man skall behöva bära ett "vapen" men väldigt trist tycker jag att det inte gör större skada. Visserligen är poängen att "Grisen" ska måsta till läkare för att kunna ta bort den och då bli gripen. Men iaf! Vad får dom för straff då? Nu kommer detta visserligen inte att gälla i sverige där vi har FJANT STRAFF! Hoppas att dom har ordentligare straff i andra länder. Det tror jag nog med tanek på att många åker hit och dummar sig bara för att det är som att bo på lyxhotell när det gäller svenska fängelsen. Men det var väl en annan historia va?


Vad tror du om denna super kondom? Tror du att den kommer att skydda dom försvarslösa kvinnorna mot män som bestämt sig för att dom har rätten att förgripa sig så på en annan? Rätten att bestämma över ett annat liv.. Tror att det kan ge resultat åt båda håll. Smärtan kan få dom att springa sin väg samtidigt som den kan få dom att ta det längre steget. Steget från "bara" våldtäkt till mord. Vilket är då det bättre alternativet? Vara levande död eller faktiskt vara död? En levande död har möjligheten att bearbeta och ta sig till baka till ett någorlunda normalt liv igen. Men ändå?!
Tror egentligen att vi aldrig någonsin i något land kommer att kunna sätta stopp för våltäkterna helt och hållet. Det kommer nog alltid att finnas kvar. Önskar att det fanns ett bra sätt att lösa problem som dessa men finns det verkligen? Om det hade funnits någon så borde den ha blivit påkommen vid det här laget. Kanske att den taggiga kondomen är ett steg åt rätt håll iaf.. ?

Googla den taggiga kondomen och läs mer om den!

 


Guld i mun..


Det skulle väl vara så med morgon stund väl? Inte för att jag känner av nåt guld vare sig i mun eller från solen. Inte nått! Trött som få idag igen. Undrar just hur jag lyckas. Ska väl iof börja sippa på första koppen kaffe nu snart så det kan ju ändra på allt vem vet. Men det känns verkligen som att jag behöver lära mig att sova. Hur man nu lär sig det?! Kanske det det där med att lägga sig lite tidigare är att satsa på? Men det går ju inte när man alltid kommer på en massa saker som man kan göra. Mycket dumt det där med att spara allt som man tänker på till sist. Men det är ju så lätt hänt. Även om man kanske inte har sparat på en massa kan det ju hända att man kommer på nåt nytt att göra istället. Tokigt värre!

God morgon iaf ;)


Så till nåt helt annat.. Sitter som på nålar spänd av förväntan. Snart vilken dag som hellst kan det komma ett litet knyte. Vilken sekund som hellst kan det komma bebis. Längtar tills han kommer! Så nyfiken jag är nu på den lille som har legat där inne och sparkat runt i Donnans mage. Snart kommer han och som han är efterlängtad av alla.. Åh...Försöker att vara effektiv.. Färga håret m...

dsc02533 (MMS)

Försöker att vara effektiv.. Färga håret med en ny blond serie som jag sprang på igår. Fanns både iced blond och golden blond. Passar mig prima! Har för mig att någon sa en gång att jag ska ha kalla färger. Hoppas bara det blir bra. Hantlarna då? Jo träningen har jag skjutit på ett tag så varför inte fördriva verknings tiden med lite arm träning? Snart dax att skölja, bara 20 min verknings tid. Mycket bra :)


Strandpromenad.. Se vad kan man hitta då ;...

dsc02530 (MMS)

Strandpromenad.. Se vad kan man hitta då ;) Spännande ibland.. Mys med promenad, sol och bra sällskap.


Så här mycket vill jag det här just nu. Vi...

dsc02522 (MMS)

Så här mycket vill jag det här just nu. Vill ut i solen! Men glassen hjälpte en liten stund iaf. Det är bra det.. Men nu är det över :)


Glass i stora lass! Gotta sig lite får man...

dsc02512 (MMS)

Glass i stora lass! Gotta sig lite får man när det är som det är sol ute. Jag är ju inlåst hela dagen. På min lediga dag igår var du bara sol halva dagen. Nu får jag sitta och längta efter den.. Fusk! Men glassen gjorde det lite bättre ;)


Rast! En dag som denna när folket är grini...

dsc02498 (MMS)

Rast! En dag som denna när folket är griniga oavsett vad dom får för svar så får man slänga fötterna på bordet ;) Hoppas att dagen kommer att gå fort nu!


Jordgubbar! Hur fantastiskt gott är det in...

dsc02494 (MMS)

Jordgubbar! Hur fantastiskt gott är det inte? Har haft en helt underbar dag. Det bästa sällskapet, sol och kaffe. Att då avrunda dagen med jordgubbar gör det verkligen inte sämre!


Tågen sover, men inte jag ;) Gryning och ...

dsc02491 (MMS)

Tågen sover, men inte jag ;) Gryning och fröken väntar på bussen. Som det blev. Impuls grejer är alltid dom bästa lr? Vilket fall som hellst har vi haft en riktigt bra kväll/natt.. Snart mat och sedan hem :) Nice!


In i ugnen med dom små. Snart är det mat!...

dsc02477 (MMS)

In i ugnen med dom små. Snart är det mat! Vi längtar inte alls.. ;)


Vad blir det på pizzan?

dsc02476 (MMS)

Vad blir det på pizzan?


Slutat för dagen och försöker att hålla mi...

dsc02472 (MMS)

Slutat för dagen och försöker att hålla mig vaken. Går nästan super bra! Jätte, jätte mycket kaffe så kanske.. Gott är det iaf i solen. Zan och lilla jag planerar kvällens middag :) Kan bli massor av mini pizzor som vi kan frysa in till sen. Wii


Så trött man kan vara va? Förstår inte var...

dsc02469 (MMS)

Så trött man kan vara va? Förstår inte vart all min energi tagit vägen..? Sova på jobbet är inte ok.. Men det gör jag ju självklart inte. Jag bara vilar ögonen lite. ;)


Nöjd! Nu är det dax! Laddade och klara sku...

dsc02468 (MMS)

Nöjd! Nu är det dax! Laddade och klara skulle man nog kunna säga. Reklamen rullar på och snart börjar det. Undrar just vad man skall förvänta sig? Hoppas inte att man somnar bara.. Den var visst ganska så lång denna rullen. Sex and the city här kommer vi!


Det kommer att hända! Ser inte alls så spe...

dsc02467 (MMS)

Det kommer att hända! Ser inte alls så speciellt ut men det är det ;) Bio mys! Filmen som alla andra redan sett nu är det våran tur! Wii!


Kolla kolla! De blev en ramlösa å nog hade...

dsc02465 (MMS)

Kolla kolla! De blev en ramlösa å nog hade hon längtat efter den ;) Med den väntan släpper man inte taget direkt...


Nu fryser vi men ingen orkar röra sig. Ett...

dsc02463 (MMS)

Nu fryser vi men ingen orkar röra sig. Ett jätte försök att teleportera filtar.. Funkar mindre bra!


Bara för att vi är trötta betyder det inte...

dsc02461 (MMS)

Bara för att vi är trötta betyder det inte att vi inte kan ha kul! Zan väntar på sin ramlösa i 15 min men lika glad ändå :)


Olyckligt!


Jätte, jätte illa! Tycker verkligen massa synd om mig! Gissa vem som är bland dom första på jobbet imorgon? Jag kommer att komma försent med flit! Jag vill verkligen inte sätta igång det där larmet igen. Då kommer jag att gråta på riktigt och gå hem! VILL INTE! Snälla då!Larm helvete..!


Åh! Jag verkligen avskyr larm. Det är verkligen nåt av det värsta jag vet när det gäller elektroniska saker. Brandlarm jätte bra, inbrottslarm m.m. Dom är alla bra när jag vet hur jag ska hantera dom. Fast jag är ändå rädd för dom.
Här på jobbet så har vi såklart ett larm. Finns väl nästan ingen byggnad som inte har ett? Hur som haver var jag väldigt frågande till en massa saker gällande det när vi skulle börja. Allt det just för att jag tycker att det är så sjukt obehagligt med larm. Får nästan panik av dom. Gillar dom verkligen inte! Kände inte alls att jag visste hur jag skulle göra. Men dom sa att det är bara att göra precis som när du går på kvällen. Fine!, tänkte jag det löser sig. Frågade efter avlarmningskod, ett nummer som man uppger om man mot all förmodan skulle starta larmet iaf. Någon sådan fick vi inte för det var visst för dyrt att få en sådan ansågs det. Ok fine!, tänkte jag det löser sig. I det stora hela. Jag gillar det inte, men vill dom ha det så. Ja då blir det så...


Vad händer nu då?

Första gången jag satt kvar själv och skulle larma för kvällen så knappa jag in min kod, stängde dörren  och nästan sprang hem. Tänkte att ju längre bort jag är desto mindre hör jag om larmet går.


Idag.. Denna trrevliga SÖNDAGSMORGON så kommer jag till jobbet och ser att jag är helt ensam. Jag är först! Ohno! Men det är bara att göra som dom har sagt..

Går in genom dörren, trycker in koden, följer de anvisningar jag fått.. Vips! Inget händer. Larmet är fortfarande på. SHIT! Vad gör man? Öhm.. Kollar på den en stund.. NOLL ideer. Går ut och hoppas att larmet skall lugna ner sig. Fungerar IKKE! 

larm


Larmet sätter igång och tjuta av bara Hvete.. Vad gör man då då? Går in igen och försöker komma på nåt bra, tänka när man inte hör vad man tänker går sällan bra! Lyckas på något mystiskt sätt få av larmet. Ringer det telenr man skall men har ingen kod att uppge för att återkalla det hela. Vad hittar man på då? Öh...

Ringer Chefen för att hon har en kod och man skall ringa henne. Mobilen avstängd. Ringer "jouren", dom har ingen sådan kod.

"Hepp!"

Väktaren kommer.. Grädden på moset blir att jag har mitt ID kort hemma. Vem är jag?


Fantastiskt härlig start på en söndagsmorgon va? BLÄ!För mig är det självklart att alla i personalen har en kod så att dom skall kunna larma av och på utan bekymmer. Blir nåt galet kan man ringa. Men så är det visst inte här. Inte mitt fel, men det känns lagom kul när jag är den enda som verar verkligen ha ifrågasatt det. Men allt det är ju pga att jag tycker att det känns otroligt obehagligt!
OBEHAGLIGT! Löneförhöjning tack! För mig är det nästan sveda och verk att larmet går. Fan.. Hela jag skakade som ett asplöv i typ 10 min... 

JAG BEHÖVER EN KRAM! Buhu.. 


Kungligt Bröllop


Jaha. Intresset innan har varit obefintligt innan. Men just nu sitter jag faktiskt och kollar på Aftonbladet.se's live tv. På just det.. Många fina klänningar och speciella frisyrer. Det kanske är på tiden att man lägger lite energi på det. Det är ju faktiskt idag det händer!


<3 Stort Grattis lilla Sessan som äntligen får sin Prins! <3

 


Inspiration..


Söker massor! Vet inte alls nåt som är bra just nu! No, no! Gillar inte min garderob alls och hittar inte precis något annat som jag gillar heller när jag klickar mig igenom HM's och Ginas sida ex. Kankse ett lr två plagg per ställe. Men det är ju inte mycket alls det inte.. Buhu! Vad gör man då? Rotade igenom min garderob lite igår. Hittade två klänningar jag ALDRIG använt. Varför? Jo jag är inte precis någon klänningstjej. Men nu måste jag snart använda dom eller sy om dom till något som passar sig. Blir tokig av att det ska behöva ta 30 min att bara klä på sig. Denna klädesångest! Åh! Avskyr den.. Dumma, dumma!

Funderar på om det är dax att göra en ännu djupare dykning i garderoben eller om jag kanske kan komma på något annat kul. Ändra på nåt så att det känns lite roligare.. Men vad? What? Använda något av alla mina skor kanske? Hm.. Loppis och hitta nåt som jag kan sy om? Gah! Måste komma på något som inte skadar min plånbok allt för mycket..

Ilands problem kanske?Satt nyss och pillade med ett mindre lyckat Collage.. Hoppas på att finna inspiration till att göra det bättre en annan gång. Från det ena till det andra som vanligt. Men det har iaf med kläder att göra och min jakt i att finna ut något nytt..

 

Ingen aning riktigt vart allt kommer ifrån just nu ERROR uppe hos mig.. Hostmedicinen skyller jag på. Nu något finare som någon annan gjort. Gillar hennes stil men jag tror inte att den är för mig..

 


F..f.. Fredag..


Ja igen! Fredag var det ja. Har det faktiskt varit hela dagen. Sol och regn har denna dagen bjudit på. Tur och otur har jag haft som fått beskåda vädret genom ett fönster hela dagen. Inte mycket att varken hylla eller hyvla. Lr vad ska man säga?

Hem kom jag iaf och inte var jag sugen på att göra någon mat egentligen. Det som fanns hemma var så att man kunde slänga ihop lite qornfärs. Inte var jag sugen på det heller. Vad hittar man på då? Pasta åt jag ju till middag igår och lunch idag. Nåt annat får man hitta på då.. Vad blev det av det då? Jo det bidde piroger. Mumma! Har aldrig innan gjort piroger, men jag måste säga att jag blev stolt över det. Mycket bra resultat. Nöjd blev jag och så blev det mat för ett par dagar fram över. Det kan man inte klaga på! Nu sitter jag här med fötterna på bordet mätt och belåten..


Fina dom blev va?


När jag nu satt och letade efter denna bilden så hittade jag något annat sött. Det är så härligt med Barn va?! Jag som en gång i tiden inte alls gillade barn. Inte ville ha med dom att göra över huvudtaget. Tyckte inte alls att man skulle ha barn om man inte visst att fadern skulle stanna. Om man inte har en garanti så får det va. Men nu.. Man har aldrig en gatanti och jag tycket att dom är fantastiska! Hur mysiga som hellst! Kan man annat än gilla dom tänker jag nu.. Åh.. Hur jag kom in på detta spåret nu då? Jo jag hittade bilder på mig och lilla Tiger. En riktigt go liten kille. Glad för det mesta men kan allt göra väsen ifrån sig när han inte är glad.. Å snart är det dax för min Donna med att få sig en knodd. Verkligen inte långt kvar innan det är beräknat att deras lille Kille ska komma. MYS!Hoppar verkligen från det ena till det andra.. Men det bara blir så ibland, det får man nog räkna med ;)
Nu har jag nog filosoferat färdigt för idag.. Fick mig ett samtal precis nyss.. Vet inte om det blev riktigt som jag ville. Men men.. Somnar jag nu så är det en ny dag imorgon..


Otroligt!


Helt otroligt! Var bara tvungen att reagera. Aftonbladet.se är stället att läsa om det..

LUKRATIVT SOMMARJOBB Tora Lutnaes och Tomb Svalborg korades 

Handlar om ett par tjejer som runt om staden Uppsala. Det har visst väckt stora reaktioner och man kan ju förstå varför! Tjejer som får  30 000:- / mån för att städa. Hur sjukt är inte det va? Visst att det är jätte kul för dom. Självklart, jag hade också tycket att det var jätte kul att få det. Men den summan för att städa och blogga om det vilket dom också gör är på tok för MYCKET pengar. Långt ifrån rimmligt tycker jag. Står i en spalt bredvid om andra jobb som ger ungefär lika mycket pengar. Det är alltså sådana som suttit i skolbänken jätte länge ex. Sociologer och Arkeologer är sådana som har den typen av lön. Dom gör det visst i syfte att skapa reaktioner men jag tror verkligen inte att dom kommer att få den typ av reaktion som dom önskat sig.. Dom vill ha en attitydförändring gällande folks syn på klotter och nedskräpning. Tror dom på det själva lr? Sätta några ungdommar i jobb med detta för en på tok för hög lön. Det skapar ingen sådan reaktion hos mig iaf. Hade jag bott där hade jag nog skräpat ner mer bara för att markera att jag tycker att det är fel. BIG NO, NO! Dumt att skräpa ner självklart men det blir min spontana "griniga" reaktion..

Vill man att något skall hända så kanske det kan vara bättre att göra en insats i sammarbete med skolorna. Skicka ut "barnen" att städa. I det stora hela har dom nog ganska mycket med skröpet att göra tror jag. Jag som 15åring kan inte komma ihåg att jag var speciellt bra på att städa efter mig. Skräpade kanske inte ner enormt men jag var nog inte jätte städad heller. Ha det som en aktivitetsdag i skolan skulle nog inte skada. Högstadiet lr gymnasiet. Why not?


Hemma är helt ok!

Men vilken skillnad det gör att bara åka bort en sväng. Ska inte säga att jag uppskattar hemmet mera men man känner av att man verkligen har varit ledig när man åker bort. Sikken skillnad. Det var gott att komma hem men jag hade inte saknat det tror jag. Känner mig hemma i "min" stad, känner mig trygg. Men det gör man väl vart som hellst efter ett tag. När man börjar känna gatorna och vet vart man kan ta vägen..
Känner mig ju hemma både här och i Sundsvall. Det där med borta bra men hemma bäst stämmer nog inte riktigt in på mig. Känns inte som att man har ett rikgit HEMMA det finns så många ställen som jag trivs på. Ställen som har varit eller skulle kunna vara hemma. Har inte flyttat så många gånger tycker jag väl men ändå har jag flera hem. Konstigt det där.

Åter tilld det där med att vara ledig. Vara hemma och ledig känns på ett helt annat sätt än att åka bort och vara ledig. Riktigt gott att komma iväg. Få lite ny energi och bara ha det bra. Undra vad man ska hitta på nästa gång som man är ledig. Ingen aning.. Nåt får det bli. Använda sommaren och den lilla ledighet som man har..

Nåt annat med att vara hemma är att man inte får lika mycket att skriva om.. Det vardagliga livet är inte så spännande. Inte spännande alls. Hur kul skulle det vara om jag skrev om en del ganlningar som ringer? Inte alls!Fast kanske ändå.. Igår blev jag ju faktistk mordhotad av en person som ringde in. Han var en smula upprörd skulle man kunna säga. Det var väldigt varmt på bussen och jag hörde inte vad han sa när han skulle förklara.. En man med relativt dålig svenska får inte bättre svenska när han blir upprörd och skriker. Vilket ledde till att jag inte riktigt förstod vad han sa..
Sista gången jag sa "ursäkta vad sa du" fick jag tillbaka

- DIN JÄVLA IDIOT JAG SKALL DÖDA DIG!

Trevligt va? Kan lova att jag la på då.. Välkommen till mitt jobb ;)

Tillbaka till verkligheten! Yes, så här se...

dsc02444 (MMS)

Tillbaka till verkligheten! Yes, så här ser det ut på mitt skrivbord. Snyggt? Tant doktorn var iaf jätte snäll snäll med mig och skrev ut medicin till mig :) Gillar jag. Kanske att man kan få sova inatt då, hela natten. Det hade jag tyckt varit riktigt skönt! Sitter på min stol nu och funderar.. Vad ska man göra till middag? Ska bli massa matlådor av det hellst... Tips? Någon ungs mat igen kanske..? Så till något annat roligt. Gillar skarpt att jag kan blogga från mobilen, kostar inget extra och jag kan göra det precis när jag vill. Det är bra grejer det. Hinner kanske få med lite mera av min dag. Inte fel! ;) Mamma borde iaf gilla. Hehe


Fy på mig och mina förutfattade meningar.....

Fy på mig och mina förutfattade meningar.. Men jag tror nog att det finns dom som är villiga att hålla med mig.. Rosa är jätte fint, men det finns gränser! Önskar att man kunde tatt ett kort men det kan man inte precis göra på annat folk på tåget.. Vilket fall. Rosa är grejen och det är för mycket av det! Snett framför mig sitter en mamma med sin son. Dom är väl söta men så var det de där med rosa.. Mamman är helt klädd i rosa. Rosa toffs, tröja,byxor, strumpor. Helt okej, nästan. Alla klär sig väl som man vill.. Men sonen.. Kanske att kan vara omkring 3? Rosa skjorta, tröja, vita byxor, rosa strumpor och NAPP! Det är jätte gulligt dom passar ihop och allt. Men till och med nappen. Det fattar jag inte. Hur, varför, vad tänkte man där? Babyrosa allt ihop med för den delen. Jätte gulliga grejer men ändå inte alls. För mycket enligt mig. Någon som är villig att hålla med lr är det bara jag som är inrutad? Hur skulle du klä din som om du hade någon? Rosa kan vara tufft men inte i den mängden tycker väl jag..


SMS-inlägg

dsc02438 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02437 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02427 (MMS)


Fin väder är visst lika med båtväder! Hur ...

dsc02424 (MMS)

Fin väder är visst lika med båtväder! Hur gott är inte det då? En riktig omställning för en som bara är van vid sötvatten och obefintliga vågor. Ute på havet gungar det som bara den. Gupp, gupp.. Men det är allt mysigt bara man tänker sig tid det. Stirra ner i en räksallad var dock ingen höjdare! Den smakade bättre när man såg ut över vattnet istället.. Lite fiske blev det med. Mr D fick tre små och jag en giftig jäkel. Bra premiär det ;) Första havsfisken. Bättre lycka nästa gång gissar jag.. Nu ser jag från emot iskaffe på en solig balkong.


Kvällsmys! Massa gott och en famn att gosa...

dsc02420 (MMS)

Kvällsmys! Massa gott och en famn att gosa ner sig i vad mer kan man begära? Toppen ju! Film står även på menyn och allt detta efter en trevlig middag med havsutsikt. Solen tittade fram å varm var den med! Blåste lite men med rätt kläder går det bra iaf. Nu är det dax, movie! Tjo!


Kontorstid.. Lediga dagar är få. Min dag ä...

dsc02412 (MMS)

Kontorstid.. Lediga dagar är få. Min dag är ledig men inte hjärtats. Blid från grabbarnas kontor. Syns inte alls att det är två boys som håller till här.. Nej då ;) Lr så kanske det är just det de gör. Ute skiner nästan solen. Hoppas att en känner för att titta fram snart.. Apoteket för mig kanske. Om inte GLASS i STORA lass. Massor till min dumma hals men just nu nöjer jag mig bra med kaffe. :) Väntar på nästa äventyr för denna dag..


Ny avgångstid för tåget såklart! Det är vä...

dsc02410 (MMS)

Ny avgångstid för tåget såklart! Det är väl den vanliga turen som infinner sig gissar jag. Men den som väntar på något gott väntar sällan för länge har jag hört.. Inte gör det så mycket heller när jag redan sovit på bussen och har laddat med tåg underhållning.. Nu hoppas jag bara att jag får behålla min plats. Farligt att resa obokat. ;)


Sjukt trött.


Kan det bero på att jag har någon typ av virus som spökar i min kropp? Så trött så att ögonen faller igen. Vaknade inatt någon gång efter kl 03.19 av att jag höll på att hosta ut mina lungor.. Inte skoj alls! Inte är man utvilad heller när man vaknar. Dumt det där. !

Men nu har jag iaf pratat med vådcentralen, får se om dom skulle kunna tänka sig att göra mig en liten tjänst. Hoppas verkligen! Skulle vara skönt att få med sig lite hostmedicin så att man iaf kan sova och jobba. Men det återstår att se. Hon som ringde mig skulle skicka det vidare till en läkare och fråga. Fast hon tyckte egentligen att jag borde komma på en undersökning med tanke på hur det var sist jag var sjuk. Kolla så jag inte fått den där plastbakterien igen. Hoppas verkligen inte det! Vill inte.. Då vet jag ju att det tar en halv evighet innan jag blir av med det igen. Men men..

Det blir nog bra det här! Undrar bara hur jag ska få reda på om dom kommer att skriva ut nåt åt mig.. Hm..

Nu ska jag jobba klart, hem å packa sedan bär det av! Längtar såå!

Gotti gott


Man får gotta sig lite när man är småsjuk. Glass är visst bra för halsen har jag hört. Så varför inte?! Glass och film, det är en bra söndag det. Så avslutar jag min vecka iaf. Massa jobbdagar några lediga och så mer jobb. Jobb imorgon sedan är jag fri i två dagar. Underbart!!Två dagar som jag skall ta till vara på till max!  Längtar verkligen..

Så nu är det dax för bädden för att vara utvilad imorgon. Då bär det av.. Många mil och några till men sen så..

Kära söndag..


Så var det söndag igen. Tiden går så otroligt fort just nu. Förstår inte riktigt. Den liksom bara springer iväg. Hinner knappt med. Det var nyss fredag tycker jag.. Inte har jag gjort nåt vettigt heller känns det som. Dagar har liksom bara regnat bort. Tokigt värre. Nu sitter man här med lurarna på och väntar på nästa samtal. Alltid lika spännande att se vad det är man får i luren som nästa samtal. NOT! Haha. Jo då det är ganska så spännande. Det är så olika hela tiden. Antingen är dom glada, tacksamma eller så är dom arga och sura. Men lika glad är jag ändå för jag kan lägga på.. Haha

Så nu denna söndag, frörsta dagen på en evighet med sol känns det som. Vad gör jag då? Jo jag sitter inne och jobba. Toppen! Hur kul som hellst känns de. Inte! Jag vill med vara ute i solen. Fast det kanske är lika bra att jag sitter inne med tanke på hostan. Skulle jag gå ut så tar jag bara av mig för mycket kläder. Det är inte bra alls när man e små sjuk.

Nu ska jag jobbar vidare och sedan njuta av min söndag. Göra något vettigt av den tänkte jag försöka med. Vet inte alls vad jag ska hitta på men nåt kan det alltid bli. Tanken är att det skall bli en fika med min Donna men jag sa nog fel tid till henne. Dumma jag. Vill träffa henne ju! Saknar min vän!

Snart är det dax för henne med. Bara två veckor kvar, kan bli bebis när som hellst! SPÄNNANDE!Slappt värre!


Verkligen. Har så gott som inte gjort något vettigt på hela dagen. Har slappat och letat nåt vettigt program som jag kan ordna med bilder i. Men ikke! Finner inte det rätta. Tror att jag för tillfället har fem olika progran och inget gör som jag vill. Det är illa det! Men lite kul kan man ha ändå. Så det är väl mest det so mjag har pillat med hela dagen. Otroligt slappt. Kunde kanske gjort nåt bättre med en ledig dag, men med vädret som är känns det inte så ändå.Den blev ganska så fin tycker jag. Inget avancerat men det bidde lite bättre än vad den var innan iaf..

Så vad hände sen då? Jo jag kunde inte riktigt hålla mig så det blev en omgång muffins till. Inte vilka muffins som hellst heller utan Matmuffins. Mycket goda blev dom. Förlåt Beccis, kunde inte hålla mig. Men då vet du vad vi äter när vi ska ut i skogen nästa gång ;)

 

Mitt upp i mitt vevande av smeten så ringde telefonen. Åh så glad jag blev! Tack för regnet iaf. Pga av det så behövs det mer personal vilket betyder att jag får jobba! Wii! Hur många blir super glada för att man blir inringd en fredagskväll? Jag blir. Å nu ska jag göra mig klar för det där jobbet. Kan vara på tiden med tanke på att jag börjar om hela 29 min.. STRESS!!

 

 


Ledig dag..


Mycket trevlig ledig dag. Synd bara att jag måste göra dom så långa. Dumma jag som aldrig kan gå å lägga mig i tid om jag har möjligheten att vara vaken lite längre för att man inte ska upp dagen efter. Det där med att sova några extra timmar glömmer jag totalt bort när jag är vaken och saknar när jag vaknar. Känna sig trött och tänka bara lite till vid båda tillfällena är inget bra alls egentligen. Men man kanske lär sig med åren? Haha

Min härliga lediga dag har jag iaf ägnat åt att umgås med Beccis och lilla Tiger. Riktigt mysigt. Först en kaffe på stan och efter det handla en massa grejer till allt vi hade tänkt att baka. Sikka ideer vi hade. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig va? Lille Tiger hade inte alls samma planer som oss. Det där med att sova var inte vad han hade tänkt sig. Så det var en gnällig pojk ett tag. Både innan och efter att han sovit. Men inte så himmla illa ändå. Hade helt klart kunnat varit värre. Bara det att det blev lite besvärligare att baka ihop. Vi fick turas om istället. Men dagen gav ändå resultat :)

Det bidde riktigt kladdiga chokladmuffins och blåbärsmuffins. Mumma! Vi skall ta tag i bakningen igen någon annan dag så att vi hinner med lite mera. Det är ju roligt och bra att ha hemma.Matmuffins och bullar nästa gång kanske?
Om vi inte gör något med all den chokladen som vi köpte. Kanske att vi kan göra ett recept som jag tiggt till mig från mamma. Kanske händer. Vem vet..Lite bus och lek med Tiger. Men han var inte helt med på det. Precis efter att jag satt ner honom på golvet efter att försökt att "flyga" med honom så började han gråta igen. Vet inte riktigt varför, men det var något som inte alls var bra med det hela iaf. Å andra sidan tog det inte lång tid heller innan han  började skratta igen. Tokiga jag börjar nästan duga som lekkamrat åt lillkillen.


Barn längtan? Nee vad är det menar du..   ;)


Skatten


Tänk så glad man kan bli för lite pengar! Pengar som man en gång haft, blivit av med och sedan får det tillbacka igen. Det blir man lycklig över. Det skulle varit ännu roligare om man fick sig lite mera än det ändå. Men man får kanske inte alltid allt som man vill. Jag är faktiskt nöjd med det lilla! Så länge som dom inte vill ha pengar av mig så blir jag så glad så! Me like! Nu kan man njuta lite extra av denna månanden. Gotti gott!

Vad händer annars då?

Inte mycket alls vill jag lova. Igår blev det ett långt samtal med grannen om allt mellan himmel och jord. Vi prata allt från affärsideer, skador, barn och bakning. Säkert en massa mer saker med som jag glömt. Men det är trevliga grannar jag har iaf. Det gillar jag med!

Gillar en massa saker idag. Utom att det är kvavt och varmt inne på vårat lilla kontor. Man vill nästan inte ha kläder på sig men man kan ju inte klä av sig heller. Får kanske ta lite hänsyn till kollegorna.. Lr? Haha..

Vad skall mer sägas? Hm. Vet faktiskt inte. Imorgon kanske det blir lite äventyr med Beccis, om det inte blir springa i skogen så kan det bli bakning. :)Bilder från Beccis och mitt förra äventyr.. Hoppas på att det kan bli en ny sväng imorgon. Men regnar det så går det ju inte. Hoppas och håller tummarna. Regnar det så blir det nog en fika och baka dag..Atjooo


Vad hände där? Varför liksom? Näsan rinner lite smått och det kliar i halsen som bara den! Dumma, dumma!  Gillar det inte alls. Undrar just om det beror på att fröken gått i för lite kläder?! Kan var så men jag vet inte.. Vet inte alls vad det beror på, men jag gillar det inte alls iaf. Så fort man börjar prata kliar det i halsen och den vill att man skall hosta. Aj aj! Inte roligt!

Blir kanske så när man håller sig ute en halv natt.. Dumt!
Mera kläder till den här skruttfian nästa gång..


Nu lasange från igår.. Blev hela 5 matlådor. Det är inte fy skam det inte! Wiiihoo!

Personalfest! Har har åkts buss och ätits ...

dsc02387 (MMS)

Personalfest! Har har åkts buss och ätits massor. Gott gott! Snart grill och ännu mer att dricka.. Jobba imorgon kl 10.00. Börjar med möte med chefen. Fint det.. Skål!


"Salong My"


Kanske att det är det man skall satsa på? Förra veckan eller om det var veckan innan det. Kommer inte riktigt ihåg. Vilket fall för ett tag sedan så gjorde jag en hårförlängning på en komips och igår klippte jag en annan. Det blev inte jätte mycket som jag vågade att klippa men det blev bättre än innan. Bort med det som inte var särskilt piggt längre. Bättre att klippa för lite än att klippa för mycket! Håret är väl ändå någon av det sista som en tjej vill bli av med eller?  Kan hända att det blir mer klippt senare. ;)

Så man kanske ska satsa på det? Öppna en egen liten salong. Finns det verkligen ett behöv för det med tanke på hur många frisörer och liknande som finns runt omkring? Det skulle ju vara naglar, hår och smink kanske? Hm. Hade kunnat vara en rolig grej kanske. Men jag tror inte att det skulle vara speciellt givande i längden.

Något får jag komma på att göra snart så det blir nåt vettigt av mig med.. Haha..Nu är det jobb iaf, hela dagen fram tills mitt i natten. Kanske inte riktigt mitt i natten men riktigt länge iaf. Slutar först efter kl 21.00 tidigast. Om det inte är en massa folk som får för sig att ringa precis då! Med tanke på jobbet kom jag precis på något jobbit. Glömde matlådan hemma! Fasen! Vad ska man då hitta på att äta? Buhu..

Det blir ett senare problem det då. Hungrig är jag ändå inte nu...


Student!


Åhh.. Minnen säger jag bara! Helt sjukt! Tänk att man känner pulsen och bara ryser när man ser alla dom små glada studenterna. Lyckliga är dom. På måndag är dom om dom har otur arbetslösa. Det är väl kanske mindre lyckligt. Men vem tänker på det den dagen som dom tar studenten? En hel del har nog sina planer för framtiden klara. Vet vilken skola som dom ska plugga vidare på. Andra kanske tar det stilla ett tag och så finns det som drar utomlands på andra äventyr. Alla har vi olika sätt att förvalta det hela på. Önskar den "nya" kullen lycka till och hoppas att dom inte har allt för ont i huvudet när dom vaknar imorgon. Full rulle är det då på stan iaf! Ett jäkla liv. Men jag gillar det. Tänk om det alltid kunde vara musik på stan under sommaren? Det hade ju varit toppen!
Kanske att det finns många andra som inte hade gillat det men jag är ju en sådan som gör det. ;)

Några av alla fina bilar som har farit runt här idag. Missade dock Estetarnas :(
Men några fina fick jag på kort ändå.. 

 

 


GRATTIS :D
Ensamt


Jätte ensamt! Sitter på jobbet helt själv. Trist att ha kvällspass när ingen annan på samma ort har det. Nästan spökligt. Helt tyst utom trafiken utanför och kanske någon som skriker nere i hallen. Men annars inget alls. Ringer precis lagomt mycket gör det med. Man får passa på att hämta kaffe när man har rast så att man inte somnar i luren innan det är dax att gå hem.


Funderar på om man hinner göra något av sin dag innan man skall nanna. Klockan hinner ju bli massor innan jag kommer hem idag. Fy! Tokigt företag man jobbar på som utökar sina öppettider när det är sommar. Raka motsatsen till andra. Men någon skall vara sådan med.. ;)

När jag var liten..

 

Då var detta något som jag lyssnade på. Kommer ihåg så väl när jag satt i baksätet på bilen.
Rutan lite ned vevad och blåsten i håret med denna sången på radion. Då var man inte gammal inte! Liten och bekymmersfri. Det var tider det!
 ;)

Haha. Tänk när det var så att det största problemet var att man inte fick någon ny Barbie. Tänka sig vilka jätte problem och så dum mamma var. Nu är det största problemet helt annat. Men det är ju samtidigt så att problemen blir inte större än vad du gör dom heller.. Man får väl visst försöka le och ta det med en klackspark eller nåt sånt.

Just nu är mitt problem att jag måste sitta inne fast att det är otroligt fint väder ute. Buhu! Vill inte alls sitta inne och titta ut. Men jag ska inte klaga! Hann ligga i solen en timme innan jag skulle börja jobba och man ska va glad att man har ett jobb. Så det är bara att le och köra på!


Hittade en till.. Några år senare bara.. Haha..

 

 

Sikken skillnad va?


Underbart!


Vädret tänkte jag på, solen och värmen. Har visst sagt det förr men gud så gott det är! Helt underbart. Man kan vara ute och bara njuta. Det finns visst inte jätte mycket att hitta på i denna staden men den är ändå vacker. Fantastikt vacker! Det finns så många mysiga ställen. Inte ett och inte två. Mängder av smultron ställen. Alla är inte speciellt hemliga men det är ändå fint. Gillar det skarpt! Strandpromenaden som vi har är ju helt underbar. Den är flitigt använd av många. Både stora och små. Riktigt fint att gå där och se ut över vattnet och bara drömma eller njuta. Någon dag nu snart blir det till att ta tillfället i akt och grilla vid havet. Nice! Grilla i en solig trädgård är inte fy skam det heller. Men då behöver man en att göra det i också.. En vacker dag kommer jag ha det med. Den dagen kommer, inte ännu men någon gång i framtiden. Så länge får jag njuta av naturen men det klagar jag inte precis över ;)Idag blev det en dag i solen och en lång promenad. Paus på en jätte hög bänk, så hög att jag kunde dingla med benen. Tänk så liten jag kände mig igen då.. En sådan liten grej kan göra stor inverkan. Då är det batra att njuta..

:)


Sommaren..


Hoppas jag verkligen är här för att stanna! Ååå! Sol är det bästa som finns ju. Önskar bara att man kunde få vara mer ute och njuta av den. Inte alls lika kul att sitta inne med dessa lurar på öronen när solen lyser. Glatt avundsjuk på dom som ligger i parken utanför och solar, FUBB! Ne men någon annan gång är det jag som ligger där och någon annan som tittar på. Hehe. Jag är glad så länge solen skiner! När det är sol ute så ska man väl ha sol i sinnet med.


Igår promenerade vi runt hela strandpromenaden, Jätte mysigt!
Efter den långa goa promenaden i solen så satte vi oss på en bänk jag och Donnan för att äta en glass. Gotti gott!


Nu sitter jag mest och längtar efter att få sluta jobba så att jag kan få springa ut i solen igen. Var ute en sväng på rasten. Nästan farligt att gå ut.. Man vill inte in igen! Åh...

Men snart så får jag smita... LÄNGTAR!!


RSS 2.0