Timmar


Många timmar har vi haft med utbildning nu. Men nu är det inte många dagar kvar innan man ska ta det första skakiga samtlet. Kommer ju att gå så fett bra! Lr? Haha..
Har verkligen ingen aning men jag ser så fram emot det! Ska verkligen bli kul. Hoppas att jag tycker att det är lika roligt efter 5000 samtal. Om jag inte tycker det så är det kanske värre. Men jag tror inte att det är någon större risk att jag tröttnar. Jag vet ju ändå att det bara är en kort period även om jag hoppas på att det ska hålla längre.
Men det får tiden utvisa. Håller tummar och tår för att det skall bli något mer än bara en sommar!


Många timmar har jag väntat på att få krama om mitt hjärta. Bara längtar och saknar massor! Önskar att man kunde ha någon typ av framtidsmaskin så att man kunde förflytta sig lite snabbare. Då hade det inte behövt vänta lika mycket. Men det kanske just är väntan som gör det så speciellt? Lr är det något annat? Mm.. Det är bara något som tiden kan utvisa. När det inte längre är längtan är det vardag. Klarar vi det?


Många timmar är det sedan jag sist träffade mina nära och kära. Det finns nära vänner som befinner sig nära och det finns dom som finns på många mils avstånd. Saknar dom alla både dom som finns nära och de som finns på håll. Kommer inte dröja länge innan jag träffar mina vänner som jag har här omkring mig. Men det kommer att dröja länge innan jag träffar mina kära som är på långt håll. Känns så dumt att jag har människor som jag verkligen håller kär så långt borta. Tyvärr så kan jag inte träffa dom lika ofta som jag vill. Om dom visste hur många gånger jag tänker på dom! Älskar verkligen alla mina vänner och min familj.


Timmar, timmar till höger och vänster. Massa timmar. Ibland undrar jag vad man egentligen gör av alla sina timmar. Många timmar slösar man bara bort genom inget alls. Bara sitter på rumpen precis som nu. Jag sitter bara här och skriver. Men när jag sitter här och skriver så gör jag ju på något sätt nytta ändå. Nu vet jag inte längre vad jag ska skriva om mina timmar. Idag har jag använt massor av timmar men jag önskade ändå att jag hade några till innan det är daxs att sova. Även fast att jag har massor av timmar så saknar jag ändå timmar. Hur löser man det?


Mina timmar idag har jag använt till att jobba, tvättat, bäddat rent, lagat GOD mat och diskat.
Undrar just om jag har använt alla mina timmar väl idag?
Ska se om jag kan hitta på något mer vettigt att göra innan jag skall sussa..


21.55


Igår kväll. Ibland kan man ju komma på saker i lite bättre tid. Men igår kväll kl 21.55 kom jag på något fantastiskt.

- Jag villa ha glass!
N - Jag sätter mig nog och tittar på tv..
- Men jag vill ha glass!
N - Jag tänker kolla på tv men du kan gå.
- Vill inte du ha glass?
N - Jo det går alltid ner.
- Men kom igen jag vill ha glass!
N - Okej..


STRESS!!! Skrik, panik och fnitter!

Till det hela hör då att eftersom att kl var 21.55 så var det 5 min kvar tills att butiken en bit ner på gatan stänger. Utan att egentligen tänka efter så lägger vi iaf två minuter på att prata om glassen innan vi slänger på oss kläder och skor för att springa som tokar!
Springer verkligen som galningar för att hinna ner till affären. Åh så kul jag hade! Natta i mjukisar som är trekvarts och så stövlar med klack.
Vackert! Haha. Trippandes fram jagandes mot målet! Vi visste vad vi ville ha. Jaga mot MÅLET!Titta vad vi fick tag på för gott!
Det är glass och det var det vi jagade så det var precis det som vi var ute efter.

Mums!!

Tröst äta...

Inte min dag idag. Slutat tidigt och ville egentligen på något sätt stanna i Gbg. Men ikke! Inte när det gäller tre timmar utan att ha något att göra. Tre timmar av bara väntan. Det var jag inte sugen på. Hade det handlat om någon timme hade jag kunnat överväga det. Men ne. Det blev till att åka hem. Sluta tidigt och gå hemma och vara rastlös.

Men jag slapp! Blev lite snurr på stan med Natta och en kaffe. Hem surra lite kolla lite papper sen så blev det att avrunda kvällen med Sushi! Mycket bra val! Kan behövas att man skämmer bort sig lite när man kanske inte är helt glad.Så som tröst blev det då som sagt god matt och gott sällskap! Mycket bättre!
Vill inte längta mera nu! Tycker inte att jag borde behöva vänta mera nu!
Vill KRAMAS NU! Massa NU! Vill, Vill, Vill!
KOM HIT!!

Bitter


Har haft en riktigt BitterButter dag. Inte alls bra! Gillar inte att ha sådana dagar. Det är inte riktigt min grej känner jag. Fy bubblan för att inte vara glader alla dagar. Kände förut idag när jag kom hem att jag inte ville vara hemma och var bara rastlös. Så eftersom att solen lyste så tog jag mig en kort promenad efter att ja hade städat innan jag skulle äta. Det behövdes och gjorde gott för själen kan man väl säga.

Vatten! Fantastiska vatten! Alltid har det varit riktigt bra att ha närhet till vatten. När jag var mindre kommer jag ihåg att jag gick och ställde mig på bron bara för att titta på vattnet och drömma mig bort. Koppla bort allt annat och bara titta ner i det mörka. Det låter och det pålar eller så forsar det. Mysigt tycker jag!


Massor med vatten! Helt öronbedövnade mycket vatten. Så mycket så att man nästan inte kan höra sig själv tänka. Virvlar och snurrar så att man nästan blir yr. GILLAR!

Nu har jag varit bitter klart för idag har jag bestämt. Men om det går snett kan man bli lite BitterButter. Men det får man inte vara länge. Kanske kort och snabbt. Men inte länte. Det är inte bra!Så var det med det!

Har haft en underbar helg med mina GOA vänner. Tack för att ni finns och för att ni är just dom som ni är!
God Natt nu folket!


Nu har vi startat våran lördag! Ik

0-291c639fbea3acad646449aaf0bc393d.png

Nu har vi startat våran lördag! Ikväll ska bli en bra kväll! Mycket trevligt skall vi ha det har jag bestämt mig för! Har längtat efter att få en ledig kväll ute. Plus att det blir en kväll med mina tjejer. Helt underbart. Jippi!


Wiiwii!!Paket är kul!
Lika kul som när man är liten! Inte en aning om vad som finns i lådan. Nästan vilja slita upp den. Åh! Jätte skojsigt! Inget mera SureTure här inte. Nu är jag glader igen. Jätte glad.


Har bara kvar att bråka med några små  18åringar så får jag ta det där med faket och sånt på måndag eftersom att dom inte behagade att svara i telefon idag. Jag ska ju ha det jag har jobbat för eller hur? Har man jobbat och fått en lönespec. ska även lönen in på kontot. Annars så får man bråka med dom som inte vet hur man ska bete sig.

Äh.. Klaga lagom ska jag göra. Vill inte klaga egentligen. Man har ju trots allt så mycket som man kan och ska vara glad för!Att le och älska är mycket trevligare!


SureTure på bussen hela vägen! Fy

670564fda178666e037a20ae30e72fba.png

SureTure på bussen hela vägen! Fy bubblan vilken dålig morgon det blev. Stressar för att hinna köpa kaffe innan jag ska sätta mig på bussen. Vad händer? Jo jag får inte ta med den in på bussen. Åh! Halsa några klunkar. Vilket jag inte kan rekommendera. Varmt! Arg blir jag på mig själv för att jag inte läste noga om det igår. Sätt och snabbläste om det igår på jobbet. Men la det inte på minnet. Förbaskat! Annars hade jag kunnat argumentera om det. Tror nämligen inte att det finns någon regel om det. Lr iaf att det var väldigt luddigt. Hur som hellst sitter jag nu utan kaffe! Lyckades dessutom slänga muggen utan att ta klistermärket. Baskat! Upptäcker sen att jag glömt mina hörlurar. Det gjorde inte saken bättre! Dumma! Nu sitter jag här och surar. Utan kaffe, utan musik. Fredag var det idag va?


Vad säger man?


Det känns som att det finns risk för att det blir ganska sp så samma om och om igen. Det känns ju inget vidare kul om det är så. Men det som skulle ha blivit en upprepning är att jag är trött. Ovanligt va? Nee.

Men det gör inget att jag är trött för att jag är glad att jag är det. Trött för att jag är på utbildning hela dagana. Massor att ta in som man skall komma ihåg och lära. Jag gillar det SKARPT!

Något som var riktigt roligt idag. Min telefon. Den ringde! Hela vägen från Thailand kom samtalet. Gissa om jag blev glad! Sjukt glad. Denna längtan. Åh! Men nu är det inte jätte många dagar kvar innan mitt hjärta kommer hem. Han kommer hem den sista. Så jag får bara glatt vänta på honom. Väntar gör jag gärna. Fast kanske inte för länge...


Annars idag har det faktiskt inte hänt så mycket. Vaknat, åkt till Gbg och sedan åter hem igen. Mer har jag inte precis hunnit. Så vad ska jag hitta på att skriva om?

Joo men jag vet en till glad sak. Min telefon har faktiskt ringt fler gånger idag. Min Donna har ju kommit hem från sin Norge tripp. Då blev jag glad! Jätte glad! Saknar på nåt vis alltid min Donna..
Fasen. Kom på nu att jag skulle ju höra av mig när jag kom hem. Attans! Lite väl sent nu. Får skicka ett litet sms imorgon.  Förlåt gumman!

Det var nog höjdpunkterna på min dag det.
Nu har jag nog tänkt att dötitta lite på nätet, kolla tv, dricka te och sedan sova. Imorgon ska jag försöka komma på något riktigt kul.

LÄNGTAR efter VÅR! Riktigt vår så att man kan använda vårjacka. Vill ha nya skor fortfarande. Men allt har sin tid. Nu har jag ju redan gjort ett stor köp så jag får hålla mig lite tills jag får mina löner.

Nu ska jag "RUTSHOPPA"..


Testar bara..

Bara för att jag kanske kan. Har inte alls kunnat lägga till några klipp av nåt slag innan för att min dator inte har velet det. 

Om det nu fungerar så ville jag bara lägga upp den för att jag gillar den. Kanske jätte dålig enligt många andra. Men det gör inte mig något eftersom att det är en låt som jag lyssnar till på mitt sätt.
Alla måste nog tolka musik och text på eget vis. Oavsett vad det är för låt. Det tror jag iaf. Så känner jag nog snarare. Plus att för mig är det många tankar kopplade till denna låt. Fast på 1000 olika sätt. Glatt och mindre glatt.

Men nu e jag trött efter en dag som känts väldigt, väldigt lång! Även om den inte varit längre än vanligt just nu så är det ändå mycket att ta in fortfarande. Fast idag pratade dom faktiskt om områden som jag kände igen en aning. Så det kändes ju lite bra iaf.

Men nu är det nog dax att nanna tror jag. Väntar bara op att lacket ska torka..


En hon!


Jag tror nog att jag har bestämt mig. Det är en hon. Min nya fina bebis.. Det är helt klart en hon.
Så var det sagt!
Min stora dator har fått en lillasyster. Wiihi.. Familjelycka!

Oskulden!


Nu tar jag den! Wohoo! Oskulden på den nya datorn. Min nya lilla Bebis. Shit vad det är ovant att skriva på ett litet tangentbord. Men jag gillar det!
Slutade lite mitt i mitt förra inlägg, men det var ju bara för att lilla bebisen ropade att nu var han klar.  Undra just om det är en han? Eller om det kanske är en hon?

Det tåls nog att tänka på ett tag tror jag. Inget jag kan bestämma bara så. Hm..


Min dator innan som jag nu gömt undan han mådde inte så bra. Får se om jag finner någon som kan hjälpa mig att reparera honom så att han får vara som extra dator hemma. Denna lilla sötnosen som jag har i knät nu kan följa med på resor och allt. Helt underbart!

Vad ska jag nu säga om dagen? Jo jag satt hemma och tröttnade på att ha samma dator som jag  varje dag oroar mig för om den ska starta eller inte. Så jag tänkte att jag åker iväg och köper en ny. Det fick liksom vara bra nu. Orkar inte med att oroa mig mera.Min fina Bebis. Så ser den ut..
Nu var då frågan e det en han eller är det en hon?


Det är väl ungefär det som jag har använt min dag till. Nu ska jag använda resten av dagen till att dricka te och sova. Det kommer att bli en lång dag imorgon.I väntan..

På att nya datorn ska starta upp. Det är faktiskt riktigt spännade. Massa text som rullar förbi på rutan nu. Har länge varit på jakt efter en ny dator ju. Säkert i ett halvår eller nåt sånt. Bara letat men inte vågat köpa. Idag tröttnade jag på att denna jag sitter och skriver på nu inte fungerar som den ska. Den vill ju inte alls alla gånger. Så jag satt mig på bussen med ny dator som mål. Nu sitter jag hemma med en nu dator! En ny bebis! Kanske att jag till och med kommer att kunna använda msn. Det är spännande. Har ju inte kunnat finna glädjen i att använda min msn på jätte länge. Bara för att datorn och jag inte sammarbetar så bra.

Men nu ska jag försöka få igång min nya bebis!
Wiii!


Orkes lös.


Totalt! Har inte alls någon energi idag. Det tog nog slut någon gång i veckan. Kört på sista biten utan att ha grund till det. Önskade att jag hade kunnat sova ut idag, men ikke. Vaknade 11.00 fast att jag inte somnat innan 04.30. Det blir inte många timmar det inte. Vakna med ont i ryggen är inte kul. Det går inte att somna om när ryggen gör ont.
Men nu ska jag sammla mina krafter. Ta en alvedon och lägga mig på soffan. Vila lite eftersom att det blir jobb ikväll. Laddad? No. Men sånt är livet!

Klagmaja är jag idag. Haha. Så illa som det låter är det nog inte men jag är faktiskt inte helt 100% några % har ju smitit till Norge. Hehe.
Tut Tut!Den "flådiga" Entren. Eller kan man kalla den "flådig"? Vad heter det? Pampig?

Men varför denna Entre?
Joo men det var ju fin, fin premiär för nya bilen. Woho!TJUSIG va? Detta är alltså någon typ av BMW. Heter visst BMW 5 serien om jag inte minns helt fel.
Jag och bilar är ju inte jätte bra vänner av många olika anledningar. Men denna var väl ändå fin?

Önskar nästan att jag hade en "Gilla" knapp nu för då hade jag gillat denna bil. Den har en super
funktion som jag fick höra om nu ikväll. Den kan fickparkera helt själv!
Dumma jag trodde nästan först att den hoppade in mellan bilarna. Men ej! Det var så att den känner av det på något sätt. Det enda du gör är alltså att gasa och bromsa så styr bilen själv.
Fräckt va?? Jag tycker att det var mega coolt!

Ikväll var det iaf premiär för denna bilen. Så på 40 orter i landet hade det sammlats människor i väntan på att titta lite på den. Känna lite på den. Öppna den och sitta i den. Var du en av dom kanske?


Det finns ju en massa andra bilar med. Det var ju trots allt en bilhall. Å jag hittade en liten Ögongodis. Det var visst någon 3 serie tror jag. Å jag måste verkligen understryka TROR. Jag lyssnade typ bara med halva örat.Jag gillar! Jätte fin! Drömma får man!
Idag har jag alltså gått från ena jobbet till ett annat. Jobbat extra bland bilarna. Så nu efter en massa timmar och två glas med champange (stavas?) så har jag tänkt att stupa ner i sängen.

Jag har i det stora hela haft en ganska så bra dag. Spännande om inte annat!
Jobbat länge och avslutat med två goa glas. Vad kan jag klaga på?

Men folket..
Det är AJ AJ att dricka och köra bil!
Tänk på det!Svammel!


Idag har det varit massor att tänka på igen! Har så mycket info i mitt huvud så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av det! Sjukt mycket.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om min dag. Men jag glömde inte min matllåda idag! Woho! Jag kom ihåg den och jag hann även strykan en skjorta idag innan jobbet. Hittade dessutom ett kaffe glas inne i badrummet när jag kom hem. Jag drack visst kaffe på toa medan jag sminkade mig. Då är man inte trött va? Haha.

Men vad gör man inte för att hinna så mycket som möjligt på kortast tid möjligt ?

Har tänkt att snart gå och lägga mig. Trots att jag har sovmorgon idag så är jag sjukt trött.

MIn dag idag har inte bara varit bra. Fått mindre roliga besked. Så nu håller jag tummarna och bara hoppas på det bästa.

Vet inte vad jag ska säga om det. Vill inte säga något om det. Inte nu. Kanske sen. Kanske aldrig.
Det vet jag inte. Men inte nu iaf.

Blä... Skumt det blev nu!
Tror jag lägger fokus på nåt annat..
Typ mitt nästa inlägg ;)

Massor!


Det är så sjukt mycket att lära sig och ta in! Wow säger jag bara. Men det är roligt. Jätte kul! Får verkligen lära mig mycket och längtar tills att jag själv skall få börja knappa lite mer på datorn och söka färdvägar. Det kanske låter jätte konstigt men det är KUL!!

Tråkigt var att en av tjejerna som jag skall jobba med slutade idag. Fast hon kanske slutade igår. Det vet jag inte men hon kom inte idag iaf. Trist!
Har faktiskt glömt att säga att dom tjejerna och även hon som är kvar nu då har jobbat på Telia. Så vi som nu ska sitta på kundservice tillsammans har varit på samma företag innan fast i olika omgångar. Det är lite spännade ändå.

Nu håller jag tummarna för att jag inte ska glömma en massa saker imorgon. Glömde matlådan idag. Inte bra! Det är inte billigt att äta ute. Inte om man måste göra det flera ggr iaf. Men imorgon bara måste jag kommaihåg den! Viktigt! Får heller inte glömma bort att ta med mig ombyteskläder. Det skulle vara ljust upptill. Stryka skjortan kanske? Hm.

Får ställa klockan riktigt tidigt imorgon så att jag kommerihåg allt och slipper att stressa röva av mig!

Nu ska jag tömma te koppen och krypa ner i sängen!Sössa sött!

På tur..


Idag har jag nog åkt Gbg runt flera varv tror jag. Allt som allt åkte vi runt i nästan 4h och på den tiden hinner man med en hel del. Hade en liten tanke om att jag skulle turista på riktigt och knäppa en massa bilder men det blev inte rikigt så. Det var ett solig men förbaskat kallt Gbg som vi åkte runt.


Detta var bara ett av stoppen då som sagt. Det var när det var dax för färjan. Men sen var det massor av stoppe efter det med. Tänk så mycket mer av Gbg jag sett idag egentligen. Massa delar av staden som jag inte alls sett innan. Inte ens "infödingarna" hade sett alla platser som vi var på. Den var in guidad så som jag trodde. Men det var ganska så intressant ändå. Längtar till en ledig dag i sommar. Då vill jag ge mig ut på tur igen!

När jag kom hem så hade jag ett väntat paket i min låda. Ett paket som jag visste att jag skulle få, men jag visste inte alls när.I paketet fanns det en massa roliga saker från Mammi! Tack mamma! Du är så go så! Här ska pysslas. Det känns nästan som när jag var liten och var med i bokklubb ju. Få en låda på posten med en massa roliga saker i. Det får du mer än gärna fortsätta med. Hihi.

Hittade något annat kul i lådan med. HEMSKA bilder på mig. Fattar inte att du lät mig gå ut i dom kläderna mamma. Fy! Det såg ju rent förj*vligt ut. Men, men. Man var väl kanske inte klok alla gånger när man var mindre fast att man trodde att man visste allt. Förlåt för ditt bråkiga barn!

Fotbollen var jätte rolig. Men kläderna på det andra kortet?! Hallå! Vad tänkte jag där? Gud Hjälpe mig!


Fick även kort på Moffa och bästa vännen hans, Ture. Det var mys! Tack igen mamma! Jätte många tack!


Sikken dag va?Det finns säkert en massa, massa mer som jag har glömt. Men jag har så mycket i huvudet nu som jag måste ta in och lära mig eftersom att jag ska jobba med det. SJUKT mycket! Ni som varit i Gbg kanske vet om att det finns hela 12 olika spårvagns linjer. Tänk er att ni måste ha ett någorlunda "hum" om vart alla går. Slutstationer, knutpunkter m.m. Utöver det så är det även bussarna inom Gbg. På det kommer sedan resten av Västra Götalands regionen som innehåller både bussar, tåg och färjor.
Med andra ord. Jag har det jag gör! Ska ju dessutom ha koll på kort och betalsystem utöver det. Vad som gäller vart när och ännu mer.. 

Nu måste jag sluta tänka och bara sova en stund tror jag. Kommer nog att drömma om linjekartor!Natti Natt


Första dagen


Korvstoppning! Japp! Jätte mycket dessutom å mer kommer det att bli. Det är faktiskt jätte spännande men det är jätte mycket som man ska ta in. Kunna massor av saker. Oj säger jag bara!

Imorgon ska vi turista runt hela Gbg. Åka spårvagn, pendel, buss och färja. Allt för att vi ska prova på och se olika färdmedel och knutpunkter runt om Gbg. Bra att veta. Ska faktiskt bli lite spännande. Har sätt ganska mycket redan. Men en guidad tur har jag aldrig fått. Så varför inte?

Men nu. Absolut tid att krypa till säng inom väldigt kort/snart. Trött!Parantes...

Mitt hjärta är ute och flyger, jag är orolig. Men jätte glad för det sms jag fick precis innan han flög.
Längtar tills att jag får krama honom igen.

Nu sova!

Bilder från igår


Jag hade som sagt en toppen dag igår! Verkligen! Måste bara visa denna vackra kvinna! Så vacker så jag har inte ord att beskriva henne. Verkligen vacker på alla sätt!

Glad i deg!

 

Igår var det även fika i solen fast att den var väldigt duktig på att gömma sig bakom molnen..

 


Toppen!


Har verkligen haft en toppen dag med Donnan! Jätte mega bra dag! Massa mys. Sol, kaffe och lite shopping. Men bäst av allt sällskapet! Film och pizza avrundades kvällen med.

Å inte bara det. Fick känna på två sparkar innan jag åkte hem! Så spännande. Längtar tills den lille kommer. Lille Killen! Kommer att bli så fantastiskt kul. Det är så spännande att se magen växa. Helt sjukt kul! Åh!
Glad är jag för eran skull Donnan min!

Nu är det sängen och sova som gäller. Kl är innan tolv och bra är det för imorgon är det upp tidigt som bara den. Jätte tidigt! Men jag GILLAR det skarpt! Jobba! Wiii!


Natti natt folket nu ska jag gå och lägga mig och drömma goa drömmar..

Önskar mig ett besök i min dröm av min mormor eller kanske min morfar.
Skulle behöva er lite.
Lite bara.
Snälla kom till mig!
Ne.. Vill inte!


Inte alls vill jag. Trött, seg och less. Sikken bra kombi va? Eller kanske inte alls. Iaf inte när man ska jobba! Hur ska denna kvällen sluta undrar jag? Igår jätte glad till en början och sedan var det som om någon puttade mig ut för ett stup. Rakt ner till botten med humöret. Nice? Ne! Synd om den lille killen som tappat sin garderobslapp och hade ett ovårdat språk. Det fick han höra sedan. Skulle gissa att han försöker hålla koll på sin lapp nästa gång. Ops!

Jaja. Det var igår det, nu ny dag men helt utan krafter!
Buhu!

Jäkla gnäll på mig!


Har haft en mys dag med en promenad halva morgnen och sedan kaffe i solen. Två bra vänner en dag med fint väder. Det är faktiskt inte så att man kan begära så mycket mer. Kanske att jag hade velat ha mer men det är inte alltid lätt att få som man vill ju.

Trots detta inge alls något bra humör. Vad är då fel?
Jag inte veta! Irriterande att inte veta. Det där med att det är nåt men vad? Kan inte sätta fingret på det. 

Men nu är det dax att sluta gnälla och ta å torka håret. Jobb om en timme då som sagt.


Tekniken


Den dumma tekniken. Ja min telefon gick och dog! Jag har ju för mig att jag ställt in den på att det ska direkt sparas på simkortet. Men ikke! Så nu har jag tappat en massa nummer. Utan nummer kan man inte ringa till folk som man vill ha tag på ju! Illa.

Det blir till att börja ragga nummer igen så att jag får dom so jag har tappat.

Mirakulöst nog så fick jag igång min gamla telefon. Bytte det otroligt fuktskadade batteriet mot ett torrt. Å oj vilken skillnad! Batteriet har svällt och blivit jätte stort. Inte konstigt att teefonen inte startar då. Eller?

Nu sitter jag iaf med min gamla trogna telefon. Tror att jag har haft den fyra år eller nåt. Lätt den bästa telefonen någonsin gjord. Men dessvärre är den ändå väldigt dålig. Hoppas på att den ska hålla ett tag till!

Det kan bli jobbigt annars. Både telefon och dator som sjunger på sista refrängen. Inte bra det inte! Kan bli en mycket dyr affär det. Illa, illa.

Tradera kanske?Klippt och klart!


Nu har jag klippt, strykt och sytt hela förmiddagen mellan alla samtal som jag skulle ringa. Faktiskt rätt nöjd med resultatet. Det blev ju inte värre iaf!
Kan ju inte påstå att jag tycker den var snygg innan. Den var fin när jag köpte den. Men det har hänt något på vägen. Så den satt defenitivt inte lika bra längre. Så efter att ha sytt in den en aning och klippt av den blev det bättre. Funderar på om jag ska klorbleka den. La dom bitarna som blev kvar i klor för att se hur det blir. Måste testa på lite innan så att jag vet att det blir bra. Dumt att göra något som är rätt ok till inte ok. Eller?

Nåt åt det här hållet kan jag tänka mig i solen.

Så vad säger folket blev det bra eller?
Nu är jag redo för vår iaf.

 

Fattas iof ett par nya skor och det kan jag faktiskt inte sy. Hade jag kunnat hade jag nog gjort det. Men det kan hända att det blir en liten kjol av dom tygstumparna som blev över. Får se.

 

 


Hemma


Ja då var man hemma igen. Känns ganska så bra ändå. Tomt men lite bra. Klart att det är mysigare när man är två men som det är nu så kan det inte alltid vara så. Någon gång sen kanske.

Så nu är man hemma, tillbaka i vardagen. Känns som att det finns massor av saker att ta tag i! Idag blir en telefondag så att jag kanske kan få ordning på alla papper som saknas. Utan alla dom papperna så får jag ju inga pengar. Känns inte alls kul. Ingen A-kassa får man om inte alla papper stämmer. Kan då den fd arbetsgivaren inte fylla i pepperna så som man ska så blir det inte lätt. Tur att man har facket! Ska ta och ringa dom så fort jag druckit upp min kaffe så att man kanske låter som folk. Måste ju vakna innan jag ringer.

Nåt annat spännande? Ne inte direkt. Men jo. Jag har ju fått nytt jobb. Fast jag fick två på en gång och det var kanske inte lika bra. Måste erkänna att jag inte har ringt dom som jag måste tacka nej till än. Har inte riktigt kommit på vad jag ska säga. Men även det samtalet måste jag göra idag eftersom det andra jobbet börjar på måndag. LÄNGTAR! Jag tror att det kommer att bli jätte kul! Utbildning i Göteborg! Wohoo!

Men idag blir det telefon dag och antagligen blir det lite pyssel med symaskinen med. Ska försöka trolla fram en ny vår jacka. Spännande va?


Snurr Snurr


Vilken dag! Åh! jag säger bara JAA!

Gud så glad! Jätte glad! Super duper mega glad!

Nu ska jag ta mig ett bad för att jag behöver komma ner i varv.. Hihi..

Bra dag


Hade en känsla i kroppen om att det skulle bli en bra dag. Jag tror att jag fick rätt!

Först och främst så åkte jag inte vilse på vägen till Adde. Plus att det var jätte trevligt att träffa henne och hennes sambo. Vi drack kaffe och pratade massor om allt och inget.

Så nu på vägen hem så ringer telefonen och det var från det ställe där jag var på intervju igår. Vad säger dom då tro? Jo att jag var välkommen dit för att jobba.

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem så att jag får mysa.

Jag tycker att detta har varit en bra dag! Å inte tror jag att den kommer att bli sämre heller.

 


Sitter


Ja här sitter jag. Vet inte riktigt var min dag kommer att ta vägen idag. Har ju inte så stor koll på stället kan man väl säga. Jag vet att jag är vid ett sjukhus. Fin beskrivning va?

Nee men det var det jag sa till min gamla klasskompis som jag nog ska ta en kaffe med. Har inte träffat henne sedan jag gick gymnasiet med henne. Så vi har väl inte sett sen studenten, vilket vill säga att det är ett tag sedan. Men är man i samma stad så får man väl passa på eller? Ska bara lista ut hur jag tar mig ner till "stan". Jag är nog redan i staden men vilken ände av den? Hm. Detta kommer att bli spännande. Spanar ut genom fönstret för att lista ut vilken buss det är som går utanför. Lättare sagt än gjort. Blir nog den gamla trogna vännen googel snart tror jag. Annars sitter jag ju bara här.

Det här kommer att bli en bra dag! Det tror jag iaf! Vet ju att jag längtar tills att dagen blir eftermiddag. Då blir det MYS! Längtar. Men jag behöver inte längta lika mycket som vanligt. Mycket bra.

Dax att spana fönster igen och göra mig klar.

Helgen


I korta drag kan jag ta det nu då. Igår väntade jag och väntade på mina tjejer. Sen hörde dom av sig och vi satt och myste i solen med varsin kaffe. Var verkligen en jätte, jätte härlig dag igår.

Kvällen blev det jobba i Ssund. Det var jag absolut inte alls sugen. Big NO no! Ingen aning om varför men sugen på det var jag inte alls. Fick mig dock några skratt. Elaka skratt. Dumma elaka jag!
Innan vi knappt hann öppna var det en tjej som åkte på falsklegg och efter det så var det en annan tjej som gick med toapapper under skon och "klänningen" innanför sina leggings. Vackert! Påpekade toapapperet för henne men såg ju tyvärr "klänningen" först när hon gick förbi. Med andra ord, FÖR SENT! Jaja.

Sen tog kvällen en olustig vändning. Det blev ett redigt pådrag med ambulans, polis, brandbil, dykare och helikopter. Det var någon som sett en tjej försvinna ut i vattnet. Så dom letade och letade men verkar inte ha funnit någon. Kan vara på både gott och ont. Det var ingen som hade anmält någon saknad. Så förhoppningsvis är ingen saknad heller eftersom att dom inget hittade.Söndagen har varit ännu en dag med helt otroligt fint väder! Känns som att våren ligger i luften. Långt borta kanske men det känns ändå som att den är där någonstans. Annars hade jag inte kunnat sitta ute och avnjuta en islatte i solen. Aha? Nice! Mera av den varan tack!

Efter kaffe, tvätt och lite städning blev jag rastlös. Så då tog jag mig en tur till Willys för att kunna pyssla med något nytt. Detta blev det!Stor bak med en omgång kanelbullar och en vaniljbullar. Massa gottigt! Nu är min frys nästan helt full med bara massa onyttigt. Det finns två sorters muffins, två sorters bullar och snoddas. Undrar när jag ska äta upp allt? Det är faktiskt roligare att göra det än att äta det. Hm..


Jaha. Nu sitter jag utslagen på soffan efter att jag ätit middag och städat upp den röra jag ställt till med idag. Middagen gjorde att jag bara har tittat på bullarna. Blev allt för mätt. Men gud så gott det var!


Laxpytt!
Suuper gott blev det!

Lax, morötter, potatis och sparris. Till det äggröra med dill i.

Passade toppen ihop och det behövdes inte någon sås eller nåt sånt. SUPER!


Men nu. Nu tackar jag för mig för idag. Så sjukt trött att jag funderar starkt på att kasta mig bakåt i soffan och bara blunda. Eventuellt att jag tar mig i kragen och släpar mig till sängen och läser en bok tills att jag somnar istället. Dilemma!

Vilket fall. Det här var min helg!

See ya!

Väntar


Jag bara väntar. Väntar på en massa saker jag. Både roliga och mindre roliga saker. Just nu sitter jag och väntar på att en vän ska ringa så att vi kan hitta på något i det fina vädret. Men vad ska jag sysslesätta mig med medans jag väntar då? Gah! Ingen aning. Börjar bli sjukt rastlös. Hm. Men jag längtar efter att få umgås! Ska faktiskt få umgås med två fantastiska vänner. Det gillar jag! Kan nästan tro att jag haft "kompisvecka" denna veckan. Men det är nog bara föra att jag har haft en massa tid att lägga på mina vänner. Sen vet jag att jag är yber kass på att berätta för mina vänner hur mycket jag uppskattar dom. Me love my friends! Så e det bara.

Men nu tror jag att jag ska ta ett varv med "sugaren" medan jag väntar så får jag något vettigt gjort iaf.

Toodels!

Solskens Promenad

Den måste berättas med bilder den annars förstår man nog inte riktigt...


Vad mer kan man begära än sol, kaffe och en god vän?
Riktigt roligt har vi haft det idag! En dag med massa skratt. Helt underbart!
Vi funderar på längdskidor nästa helg, om vi hittar några och solen fortfarande skiner!
Inte bara nyttigt att vara ute. Det är vackert att titta på med.
Man blir glad från tårna och hela vägen ut i hårtopparna!


Harrys B


Ikväll var det Harrys Brudar hela kvällen! Så trevligt vi har haft det! Jätte trevligt! Verkligen. Jag menar det! Tycker att vi borde göra om det. Det var Quizz, Mat och Dryck. Helt klart en helkväll eller vad man ska kalla det. Fattas bara att vi lyckas få ihop det någon gång så att vi kan gå ut tillsammans allihopa. Men då måste vi hitta vikarier i garderoben! Ofta det händer lr? Haha.

Hur som haver en jätte trevlig kväll och jag ville tacka för den innan jag kröp ner i sängen. Här kommer dom kort som jag tyckte blev ok av dom som jag försökte knäppa. Min kamera är inte så snäll att det blir bra kort. Men ändå!


Vi avrundade allt hemma hos Andrea, där hon gjorde jätte goa drinkar. Tack igen för dom!

Som sagt. Kort och gott. Tack för en jätte trevlig kväll! Väl behövd!


Natti natti folks!

Mamma vs. Moi


Min mamma och många med henne påstår att vi är lika. Det är något som jag har fått höra sedan jag var liten. Det är till och med så att jag har fått heta Nina ibland för att folk har blandat ihop oss. Det skiljer ju bara 23 år mellan oss så det vore väl inte så konstig om Nina (min mamma) var 11 år igen. Eller? Hur som haver så är det så det har varit. Min mormor, min mamma och jag är mer eller mindre "stöpta" i samma mall. Skulle man kunna säga. Det säger så iaf min mamma.Så! Där har ni min mamma och mig. Kunde inte komma på vilket kort som det var lättast att jämföra med. Så jag tänkte att jag slänger in ett gäng. Kanske inte helt rättvist mot mamma. Men vadå, det är faktist min blogg. Haha.

Nee nu ska man inte vara sådan. Men vad säger ni folket? Likheten, den finns där eller hur? 
Min mamma och jag. Slående lika lr? Jag tycker ju så klart inte det. Vilken dotter brukar säga sig vara lik sin mamma?

Enligt min mening är jag mest lik min mamma på kortet längst upp till höger. Vad säger alla ni andra?
Lik min mamma eller er? Fram med det nu bara!

Sol, sol!

Åh så härligt det är att vakna och se att solen lyser utanför fönstret. Finns nästan inget bättre tror jag! Jag gillar verkligen solen och funderar starkt på vad jag gör inne när det ser ut att bli en fantastisk dag ute. Hallå lr! Men jag kommer ju att gå ut snart så jag har inte jätte dåligt samvete än.

Idag skall jag faktiskt på intervju, den är kl 11 så det är nog dax för mig att börja göra mig klar snart så att jag kan gå i bra tid. Mycket dumt att komma sent till en intervju. Men jag ska dricka upp kaffet sedan är det full rulle som gäller!

Tanken för dagen är först och främst intervju sedan ska jag nog försöka få mig till att träna idag. Hade ju trots allt vilodag igår så det räcker med det. Nu får man ta sig i kragen igen. Sen så vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Men jag kommer nog att komma på något nra förr eller senare.

Något kul för dagen. Just nu sitter jag och kollar på Djurpolisen, blir alltid lika ledsen i ögat när jag ser detta program. Det är inte bara sorgliga slut det är även lyckliga men jag gråter vilket fall. Nu var det ju inte det som var det roliga. Utan det roliga är att jag har hittat en kennel eller rättare sagt en uppfödare av hunden! Wohoo! En vacker dag skall jag ha en hund igen. Å eftersom hjärtat mitt är allergisk så är AHT den perfekta hunden, hoppas jag. Litet kraftpaket utan päls. Me like! Nu ska jag hålla koll på den uppfödaren och se hur det ser ut framöver. Dom väntar just nu valpar. Jag väntar med spänning på att se resultatet. Dom är ju så söta!!

Måste hitta en hund som finns nära bara så att en viss person kan sniffa lite på den. Sen så vet jag om det fungerar eller inte. Håller tummarna ordentligt för att det ska gå! Jag hoppas och jag vill!


Men nu dax att pyssla lite. Fixa mig ett par ögon och ett face.

 

Tjosan!


Tröttis!


Nu igen. Jag är jätte trött men sitter här ändå. Tok! Så ska man väl ändå inte göra? Nee! Så nu ska jag gå å nanna. Tänker inte ens ta disken innan. Lr jo. Det är trevligare att vakna till ett kök utan disk.

Måste säga att dagen idag har varit helt toppen bra! Så glad att jag har sådana vänner som jag har. Mycket glad! Kan nog inte säga det nog många gånger. Mina vänner, dom som jag verkligen anser vara mina vänner är verkligen fantastiska människor! Godhjärtade och snälla hela högen! Älskar dom verkligen. Mina vänner är helt enkelt bäst! Så det så!

Nu har jag fått sagt det igen. Bara för att jag vill! Bara för att jag tycker så! Bara för att jag känner så!

Men nu är det dax och nanna. Tack mina vänner för en underbar dag!

Natti natti

Nya"Fönstershoppingen"

Typ fönstershopping iaf! Jag och Didi har haft en kanon dag på Överby. Kollat runt en massa i flera butiker efter fina saker. Å om man inte kan handla upp en massa pengar så får man roa sig på annat vis. Med risk för att man hänger lite läpp när man lämnar butiken. Men det är roligt så länge det varar iaf! Man kan ju roa sig genom att prova kläder och göra dåliga poser. Vilket jag gjorde medan Didi spanade efter något snyggt till nästa party. Något som hon faktiskt hittade. Själv kände jag mig mest som en Clown. Men det var det värt!Så ett gäng torra poser och lite snygga kläder. Vissa av kläderna vi provade gjorde sig bättre på galgen eller kanske någon annan kropp, det vet jag inte. Men jag gillade dom här tre iaf och det gjorde Didi med. Så idag har vi tagit fönstershopping till en ny nivå. Det var inte det där gamla tråkiga "se men inte röra". Vi både såg och rörde! Moahahaha.


Vilket fall som hellst så har vi/jag eftersom jag egentligen inte kan prata för två. Jag har haft en jätte bra dag och ska nu fortsätta ha en bra dag! Jag ska umgås med min Donna. Lovely!


Passar det mig?


Skulle jag passa i kort hår?Skulle det vara något för mig funderar jag på. Om jag skulle ta å klippa av mig allt?
Jag har ju faktiskt ganska lite att göra obland så jag kanske skulle ta saxen och klipp, klipp så är det borta.
Fast kanske inte ändå!? Vad säger folket?


Morning sun!


Jupp! Det är sol utanför mitt fönster! Hur roligt som hellst tycker jag. Jag gillar solen så detta är väldigt trevligt. Detta kommer nog att bli en trevlig dag tror jag. Ser fram emot denna dagen. Knappt så jag kan vänta. Först så ska jag åka till Överby och kolla runt tillsammans med en underbar tjej, Didi. Sen ikväll så ska jag få ett besök av min underbara Donna. Längtar verkligen. Det var länge sedan vi sågs nu igen. Över en vecka. Gillar mina tjejer!

Man ska bara omge sig med människor som man gillar. Man skall inte ha folk som man inte riktigt tycker om runt om sig. Då blir man inte glad. Men jag har nog bara tjejer som jag verkligen tycker om runt om mig. Dom är inte många, men det behövs inte många för att dom är dom bästa! Dom säger att kvalite går före kvantitet. Jag håller med. Mina brudar är av bra kvalite!  LÖV!!Tjejer ni gör mig så glad! Så även om solen inte skulle lysa har jag en bra dag så länge jag har er!
Detta gäller alla mina tjejer. Från Norr till Söder! Ta åt er! Ni är fantastiska och jag uppskattar er till tusen!


Nu ska jag göra mig klar för att åka..


Tjosan!

Sömning!


Förstår inte varför jag är så trött som jag är! Helt sjukt trött är jag. Fast att jag nästan inte gör något alls på dagarna så är jag konstant trött. Har några timmar på dagen då jag känner mig pigg. Sen går der rätt utför. Konstigt det där. Men jag tror att det kan ha att göra med att man inte gör något. Man blir slapp liksom. Hoppas att jag hittar mig ett jobb illa kvikt och får bort detta hemska fenomen. Fast ändå inte. Jag behåller gärna lite av tröttheten så att jag somnar i bra tid på kvällarna. Det skulle jag behöva! Så om jag blev av med hälften och fick behålla den andra hälften vore jag nöjd!

Nu måste jag stoppa något i huvudet innan jag ska gå och lägga mig. Man ska inte äta mitt i natten men man ska heller inte lägga sig hungrig! Eller hur var det med det där? Jag somnar sällan bra om jag är hungrig iaf. Så det är lika bra att äta för konstiga drömmar har jag haft nog av den senaste tiden!

Så lite gört nu då och sedan sova. Fast det kanske är för tung jobbat för magen. Åh!
Dilemma! Äta men vad?


Te kanske stillar hunger? Hm. Äh.


Natti natt!

Jag vill mer..


Vill kunna pyssla mer med bilder. Det är ju roligt ju! Massa kul att leka med bilder. Bra låta fantasin flöda. Grymt bra tidsfördriv med för den delen. Visst man sitter stilla men man gör ändå något. Vem vet det kanske kan bli något som man har användning av!?

Ett litet expriment som jag hann med innan programmet bestämde sig för att sluta fungera.Ingen jätte häftig blid kanske. Men funktionerna är roliga och jag saknar dom! Buhu igen! Ska försöka ta hem det programmet igen och hoppas på att det känner för att fungera den här gången!

Håll tummarna åt mig! Snälla, snälla, snälla...


God dag!


Ja nu är det dag. Lunch timme säger dom på radion. Önske lunch till och med. Funderar på om det är så att man kan önska sig en lunch med? Haha.
Så vad händer idag då? Inget vettigt alls vad jag vet. Längtar tills på torsdag, då skall alla fingrar och tår  hållas. Då är det daxs för intervju igen. Hoppas att det går bra gör jag! Men idag är det bara tisdag så det är en massa dagar kvar tills dess. Kan inte komma på mer att göra hemma. Äggen är slut så det får vara färdig bakat här. Kan inte baka mer heller för burkarna är fulla, påsarna slut och frysen nästan full. Finns ingen plats för mer! Vad hittar man på? Gaah! Blir galen av att ha nada att göra. Det är inte kul att vara göra lös!

Jo just det ja! Kan faktiskt stolt säga att jag tränar fortfarande. Mitt lilla ryck har hållt i sig en vecka nu va? Tror det. Har iaf tränat alla dagar utom fredagen. Det fick vara lite av en vilodag. Det är ett bra tidsfördriv att träna. Men man kan inte träna kroppen en hel dag. Det funkar inte! Lagom är bäst. Har faktiskt utökat så det är inte bara rumpan. Det är även mage, rygg och armar. Så det kan ju bli bra det här.


Nee nu ska jag dricka lite mer kaffe, lägga benen i kors och fundera en stund.

Välkommen in..


Jag kom precis på att jag faktiskt inte har visat hur jag bor. Kom väl inte precis på det just nu men jag har iaf tänkt på det. Nu har jag ju ändå pysslat och haft mig ett par dagar och haft otroligt mycket tid till att inte göra något alls. Så nu tänkte jag att det är dags att visa mitt hem. Så gott det går iaf.

Här kommer en kortare rundtur i mitt hem!

Först är det så klart hallen. När man kommer in genom dörren har man sovrummet till vänster. In till höger finner man kök och vardagsrum. Toaletten blir då rakt fram när man kommer in.

Så!
Då har vi tatt en tur runt om i lägenheten. Det var inte mycket att se men det är där jag bor. Trivs som fisken i vattnet gör jag. Hoppas verkligen att jag inte behöver överge min lägenhet för något sämre. Den är verkligen helt underbar! Till sommaren skall jag ta bilder på utsidan med. Om jag får ordning på det vill säga. Det finns yta där som kan användas. Nästan som ett ute rum. Inte alls fel! Jag gillar!

Fick ni någon uppfattning om hur det ser ut?


In love!

Hittat en riktigt, riktigt fin vovve!

 

Enligt mig då. Gissar att det finns dom som tycker att det ser ut som en liten råtta. Men det är ingen råtta! Det är en vovve och den är snäll mot den som har allergi! Mycket bra, det gillar jag! Speciellt när jag faktiskt har någon som inte tål vovve i min närhet. Då gillar jag det extra mycket eftersom att jag gärna skulle vilja ha en vovve igen. Denna hund är ganska så lik den hunden som jag hade. Lilla Niki, hon är en Rysk Toy Terrier. Detta är en American Hairless Terrier. Så ingen leksakshund denna gång. Men en utan hår!

Hunden är mellan 26-41 cm hög och väger ca 5-9 kg.
Som en typisk terrier enligt beskrivningarna som jag hitta pigg, positiv, nyfiken, envis, aktiv och energisk. Fast med ett lite mildare temperament än andra terrier raser. Gillar att arbeta och lära, behöver en fast men kärleksfull hand. Den skall fungera bra både med andra hundar, katter och barn.

Finns inte så mycket info om denna hunden att finna men det finns en del om man googlar den. Några få uppfödare finns det. Men dom var inte lätt att hitta! Skulle vilja hitta någon som finns i närheten så att man kan åka dit och kolla på en. Träffa en på riktigt. Det är ju lite skillnad istället för att se på kort bara.

Plus att jag vill ta med mig den där allergikern så att han kan få sniffa lite på vovven.
Vad säger du om det? 
Visst var det en söt liten sak?

 

 

 

 


RSS 2.0