Lite mer..

Verkligen lite mer eller gärna mycket mer skulle jag nog säga.. Om jag får vara ledig de dagarna de snöar eller precis har snöat kan det få snöa hur mycket som helst! Igår för första gången så provade jag på att åka offpist i puder snö. Åh det var ju helt fantastiskt! Helt underbart och jätte roligt ju! Stora breda vidder med massor av snö.. Det var så härligt! Ftyla fram i världens fart.. Sen vips så ligger man där. Det var liksom små isklumpar och gropar som man inte riktigt såg så att man plötsligt bara låg där.. Men ändå var det helt sjukt kul! Har nog aldrig ramlat så mycket som jag gjorde igår. Men det var värt det! Det gjorde inte speciellt ont heller med tanke på att det var så mjuk snö. Lyckades att undvika att landa på isbergen/isklumparna.. Lite stel idag dock. Men vad gör väl det?
Absolut att jag vill göra det igen! Sitter nästan här nu lite halvbitter för att snön fortfarande faller och jag skall jobba.. Men det kan ju absolut inte vara den sista dagen som det kommer att snöa för denna säsong. Så det gör inget! ;)
Tyvärr så var jag så upptagen med att åka igår så det blev inte ett enda kort taget.. Kanske nästa gång..
Återänvänder en annan bild eftersom att den kommer från samma ställe som jag var och åkte på igår. Lite mer snö nu, lite bättre.. Men jag åkte ner åt andra hållet än vad bilden visar.. Hehe..
Nu är det snart dax för jobb.. Skall dricka upp resten av min kaffe och sitta och kolla på utsikten å bara njuta innan allvaret börjar igen..

Utsikt..

Dag som kväll så har man en helt underbar utsikt från jobbet.. Måste bara dela med mig lite av den.. Visserligen bara bilder på backen dock men den är fin den med.. Har haft otur när jag ska ha försökt att fota på dalen. Inget bra väder så man ser ju inget! Men jag kan lova att om det är något som man inte tröttnar på när man är här så är det utsikten. Den är ju helt underbar! Alla dessa berg och dalar som aldrig tar slut.. Det finns bara mer av det och när solen ligger på blir det ännu finare.. Gryningen uppe på berget är enormt vacker att se.. Men otroligt svårfotad.. Har försökt ett par ggr men det har inte alls fungerat.. Kanske om jag har tur att det fungerar nästa gång jag jobbar frulle :)
Dagen idag har jag mest bara slappat.. Eller rättare sagt, jag har faktiskt bara slappat hela dagen. Inte mest bara. Haha. Inte får man ljuga så ;)
Men det kommer inte att vara bara en slapp dag innan den är över. Börjar snart och jobba så då är det allvar igen. Då får man ta sig i kragen, kleta på leendet och bara köra!
Men idag är det nog absolut inget problem att le.. Nåt har hänt idag. Något har gjort mig riktigt glad och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Men kraft och energi har återinfunnit sig och jag bara längtar.. Så många tankar om vad som skulle kunna hända och ske. Måste bara se till att det oxå händer.. Spännande!
Vill man så har man världen framför sina fötter.. Eller ??
En liten fin flagga som dom har fått upp på jobbet måste jag visa upp med..
Så sött så :)
De har även satt upp en ny barmeny inne på självaste jobbet.. Högts upp står det "Livet er bedre på 1002 m". Vem vet om det stämmer eller inte.. Ibland kan det nog vara så. Men ibland längtar man bara hem..
Jaja.. Det var väl ungefär det jag hade att skriva idag. Nu så skall jag beställa lite mat och se vad jag får för spännande idag.. Alltid lika roligt ;)

Fredagsmys!

Så det bara smäller om det! Nu har jag precis tryckt i mig världens portion med pasta ala Italien style. Mycket gott var det. Det som väntar nu är varmchoklad med lite capten morgan samt en jätte skål med chips och två dippar till det. Tänk så bra man kan få till det ibland. Lyx kallar jag det! Ledig men väldigt trött fredags kväll. Kan bero på att jag började jobba 06.30 idag kanske? Imorgon är det lördag och galen dag på jobbet. Alla lördagar är helt galna! Såå många människor så det är helt galet.. Kan vara omkring 400 lunch om inte mer en vanlig lördag. Det säger en del om hur man måste springa då..
När en dag som den väntar så får man unna sig en kväll med bara en massa gotta! Det tycker iaf jag! Så nu skall jag luta mig tillbaka och bara ha det gott.. 

Hade tänkt att lägga upp en liten bild på pastan.. Även om det nog helt säkert var godare än vad den såg ut men min dator var inte av samma mening som mig så det ville sig visst inte alls.. En annan gång får det bli helt enkelt. 

Aja.. Filmtajm!
Nu ville det sig.. En liten bild från den härliga fredag jag hade. God mat och en massa chips å dipp!
Somnade så klart på soffan, men det är väl precis så det skall vara? Mätt och belåten så pass att man bara somnar rofyllt till en bra film.. Tipp topp det!

Trötta fötter..

Det är precis det jag har nu.. Har strosat runt på jobbet. Inte alls allt för mycket att göra men ändå blir det att man går runt en hel del. Promenerar från bord till bord, in till disken/köket och sedan ut igen. Inte nog med att man går runt en massa på jobbet, man får ju för sig att man skall ut och dansa hela nätterna med. Men jag gillar det. Tänka sig att man kan gå ut och dansa nästan alla dagar i veckan om man vill det. Men det får inte bli för mycket av det goda eftersom att man skall orka med dagarna med..
Dom senaste dagarna har det inte blivit så mycket skrivet eftersom att jag inte haft något internet och inte heller har jag haft mycket ledigt. Det var jobb hela helgen och sedan fri måndag och idag jobb igen. Utan internet när man väl är ledig så blir det inte mycket skrivet. Men nu sitter jag vilket fall och väntar på mat och bussen så nu kan jag passa på :)
Strax är det dax för "kvarts samtal" med.. Dommedagen kanske?! Känner mig en smula nervös men ändå inte alls.. Det blir precis som det blir.. Nu serverades maten så nu skall jag njuta... Mmmm!
En helt underbar pasta med räkor.. Gud så bra man kan ha det ibland :)
Denna måltiden var inte dålig den inte. En kram skall jag nog ge köket för detta.
Nee nu skall jag fortsätta att äta och sedan sammla mig inför det där samtalet..

Upp och Ned..

Det är bra lustigt det där. Ena dagen kan man känna sig som om man befinner sig på någon av topparna som omringar denna lilla dal. Å så andra dagen är man långt, långt ner nedanför dalen någonstans. Det där jäkla humöret man har skiftar nåt otroligt. Men det finns så klart anledningar till det. Det är mer påfrestande att än man tror att leva detta livet vill jag lova. Jag gillar det samtidigt som jag vissa dagar bara vill packa min väska och åka någon annanstans. Det lustigaste med det är väl att jag kan inte säga att jag vill åka hem för detta är ju mitt hem nu. Skumt! Det är antingen här eller ett förråd i Thn. Det är vad hem jag har. Man kan visserligen åka "hem" och hälsa på mamma men det är inte alls samma sak det inte. Just nu längtar jag nåt sjukt efter ett eget boende igen. Just nu är det inte alls kul att vara sambo.
Alla samboförhållanden har sina för och sina nackdelar, just nu överlag nackdelar. Det är nog det som gör att humöret skiftar så som det gör.. Tokigt värre!
Hade egentligen lovat mig själv att jag skulle ge mig ut i backen alla dagar denna veckan, men med en öm kropp och  vetskapen om att det kommer bli en tuff helg så stannade jag inne idag. Sitter istället nere på Cafet med grannen Camilla och bara njuter av att vara ute bland folk. Folk som man bara kan titta på och inte behöver servera eller serva på nåt sätt. Det är rätt gott faktiskt! Har trots allt haft två dagar på rad ute i backen redan, kan hända att jag kommer att ge mig ut imorgon kväll istället på kvällsåkningen. Kan tänka mig att en fredags kväll när alla vill på afterski å grejer så kommer jag nog nästan att kunna ha hela backen för mig själv. Det är inte fel det inte! Den känslan är helt underbar.. Bara jag och all snö..
Hade det nästan så i förrgår. Tiago och jag åkte ju så gott som till toppen precis när liftarna stängde och väntade en stund för att folket skulle hinna åka ner. Underbart! Hoppas på ett sådant åk imorgon om jag ger mig ut och åker. Men då samtidigt i mörker.. Myyys! Längtar redan efter att börja mitt frukost pass imorgon för då vet jag att jag nästan är framme vid kvällen..
Ne men om man skulle ta och vara lite social med personen på andra sidan bordet? 
Visserligen så är hon minst lika upptagen med sin dator som jag är med min, så det är nog ingen av oss som lider nåt större.. Haha..

Helt fantastiskt!

Verkligen! Spenderade en massa, massa timmar ute i backen idag. Det var så gott så! Först några åk helt ensam, visserligen en massa annat folk som jag mest tyckte var i vägen men sedan åkte jag några åk med Tiago. Stört skön kille från Portugal. Så himla go så! Det är en väns pojkvän. Ett riktigt sött par! Vilket fall som helst så åkte vi ihop dom sista timmarna. Härligt var det. Eftersom att han tycker att det är ok att jag inte kör på allt för hårt när jag inte känner mig bekväm. Han har förståelse för det och stressar mig inte.. Det är så gott att ha en sådan med sig i backen. Det fick mig att våga prova en massa nya liftar. Hamnade långt långt upp.. Kom upp där precis när alla liftar stängde. Så vi satte oss ner ett tag för att vänta så att dom flesta hann åka ner. Vilket skulle ge oss backen helt för oss själva. Å hur gott var inte det då? Helt fria ytor att leka runt på precis som man vill.. Ingen som kommer farandes som en tok som man måste passa sig för. Bara att köra sitt eget race. Helt underbart! Å den utsikten man hade där uppe då! Åh! Som jag önskar att jag hade en bättre kamera. Men jag vet faktiskt inte om jag skulle våga ta med den upp dit ändå.. Skulle säkert ramla på den på vägen ner.. Å det skulle ju inte va nå vidare inte! Men hur som helst.. Den utsikten! Dom färgerna som det blev på bergen och allt tillsammans! Helt sjukt! Helt fantastiskt..
Man kan ju inte säga annat än att skulle det inte vara så kallt skulle jag nog bygga mig en liten kojja där uppe och bosätta mig där tror jag. Nära naturen och med en utsikt som nästan gör en knäsvag. Det hade inte varit helt fel att se det varje dag när man tittar ut.. Undrar just hur det ser ut på sommaren. Väldigt nyfiken på det är jag. Någon gång skall jag nog hit å ta reda på det..
Men nu skall jag lägga upp lite bilder från dagen, sen är det allt tid att sova..
Upp tidigt imorgon och köra lilla skrutten till läkaren.. Nåt som varken hon eller jag vill.. Haha..
Det är svårare att stå stilla på en bräda än vad man kan tro.. Posa, falla, posa..
Lite från min dag då.. Men nu sova var det..
Men man förstår väl vad jag menar?

Underbart!

Vill mer! Vill igen.. Ville hela tiden nästan. Fast det blåser så in i hvete så jag vet inte om det är så himla kul ändå. Men jag ser alla som ger sig av till backen nu och det lockar otroligt! Det är faktiskt väldigt härligt att vara ute och åka. Det är en typ av befrielse ändå. Utmana sig själv lite och bara göra det. Skall se om det blir någon åkning idag. Det har varit en lång helg, men känns som att jag har återhämtat mig riktigt bra :)
Dessvärre har det inte gått riktigt lika bra för Zandra. Hon trillade i fredags och i söndags fick hon en jätte kram som gjorde att det hände något med hennes revben. Så det är kanske ett besök hos farbror docktorn som väntar nu för att få sjukintyg. Synd om liten! Så skall hon dit blir det inget åk för mig eftersom jag måste följa. Men annars drar jag ut fort som f...
Konstigt nog, bara för att jag sitter och funderar över Zandras kanske trasiga revben så börjar min handled värka som bara den. Men jag vet att jag inte har ramlat eller nåt så det är inte det. Måste ha sovit på nåt konstigt vis eller nåt. Kan ju även vara så att handen är lite trött efter helgens jobb. Man vet aldrig, fast jag kan knappt greppa kaffe koppen nu. Skumt! Nee det där är bara inbillning har jag bestämt! Håller inte alls!

RSS 2.0