Inte så tråkig dag på jobbet.. Strålande s...

dsc04196 (MMS)

Inte så tråkig dag på jobbet.. Strålande sol och förhoppningsvis festival glada människor. Bilarna står på plats och man hoppas på en bra dag! Igår startade Fjorden. Kommer att vara ändå tills på lördag. Lång och spännande vecka. Kör hårt bara ;) Om nu bara solen håller sig alla dagar är det ju ännu bättre. Innan har vi ju haft lite otur. Regnat större delen av tiden. Men nu har det iaf börjat bra!


Musik kan få tiden att stanna..

Å om inte det så kan den iaf få en att tänka om ett varv eller två..

Japp paus med fin utsikt.. Man kan till å ...

dsc04183 (MMS)

Japp paus med fin utsikt.. Man kan till å med se vindkraftverk från denna fina plats. Bara kaffet som saknas. Taskig planering. Men Men. Vi har det bra ändå.. Hoj träff har dom här med. Platsen besökes bäst på vägen till Orust.


Då startar vi minisemestern då :) Skål!

dsc04171 (MMS)

Då startar vi minisemestern då :) Skål!


Oh my gud! Kan man verkligen säga. Tyckte ...

dsc04168 (MMS)

Oh my gud! Kan man verkligen säga. Tyckte synd om folket igår. Artisterna alltså. Tokigt lite folk. Nästan så att vi i personalen var fler. Inte okej! Kan knappast känts bra för dom som spelade. September i onsdags däremot drog bra mycket mer folk. Väldigt blandade åldrar med. Kul! Ikväll blir det Haaks som spelar. Ska bli intressant att se Hur många som kan tänkas komma ikväll Inte hört något om förköp. Men med två tillställningar ganska nära varanda så kan de bli tufft. GT karnevalen och Fallens. Återstår att se.. Nu kör vi hårt sista timmarna och sedan blir det iaf minisemester. Tycker jag att jag är värd. Längtar dock efter att umgås med mina vänner. Måste verkligen ta mig i kragen! Saknaden börjar bli stor!


Vi hade det bra fint förra helgen.. Inget ...

dsc04169 (MMS)

Vi hade det bra fint förra helgen.. Inget man kan klaga på precis. Ny helg nu!


Tråkigt sätt att avsluta jobbkvällen på? Not!

dsc04162 (MMS)

Tråkigt sätt att avsluta jobbkvällen på? Not!


Helg bestyr...

Då så.. "Sista" jobbdagen enligt vissa, men kanske inte riktigt ändå. Jobb blir det idag och även ikväll.. Imorgon skall det börja köras kartonger och på till kvällen blir det jobb igen. Söndagen återgår jag till att köra kartonger. Får se hur långt jag hinner. Hoppas på att hinna en bit iaf så att jag kan flytta in till veckan. Bara jag får dit lite gerjer så kan jag ju börja bo. Det skall bli sååå underbart. Men så mycket pill jag har framför mig. Känner mig laddad men ändå matt.. Laddad just för jag vill få till det och jag vill att det skall bli bra. Igår blev det kanska så mycket gjort ändå. Både på jobbet och i lägenheten.. Fick målat hallen, städat badrummet, satt sista listen och alla eluttag. Man kan om man vill..
Skall bli en spännande dag idag på jobbet. Sista dagen innan semestern för vår boss. Fick nästan för mig igår att jag fick ett ok på att leta rätt på en ny kaffemaskin. Måste dubbel kolla det idag och se om jag hinner få till det innan han tar ledigt. Det vore ju verkligen inte fel! Maskinen vi har nu kommer någonstans ifrån stenåldern och är nästan pinsam. Den gör kaffe men det är det enda den kan. Så kan man väl inte ha det ;) Så idag skall jag jaga kaffemaskin. Me like!! Skulle ju inte klara av att leva utan kaffe.. Haha.. Nu jädrans skall här ordnas fin kaffe..  Det är ju ändå premium grejer vi säljer :) Hehe..
Nu dax att dra...

Kittat, nästan klart...

Det är helt otroligt! Finns knappt ord för den lättnad som jag nu känner. Äntligen! Nu finns det ett kök på plats. Nu kan jag laga mat i mitt hem. Det betyder att nu kan jag flytta in! Det har tagit tid, men gud så bra det blev tycker jag! Självklart så är det en del småpill kvar som jag måste ordna med, men det kommer ju att bli så mycket änklare att göra det när jag själv kan finnas på plats hela tiden. Att finnas där på plats gör det ju lättare, inte måste springa iväg därifrån hela tiden..
Nu är det bara att börja fixa över möblerna sakta men säkert från förrådet..
Snart så kommer jag att ha ett eget hem! Wohoo!!
Nu jäklar!
Se så fint! Det känns helt underbart! Så nära nu!
Möbler kvar så är det bara att börja bo.. Hihi..
Men nu ska det bli natta.. Sova, sova, säng, säng, säng! Snart även min egen säng.. Längtan!

Thilos Dop

Var jag på i helgen. Det var nästan bara det jag hann.. Men det var de värt! Många mil i bil men det var ändå värt det..
Så länge sedan jag träffade dem alla. Tindra hade blivit en jätte stor tjej och Thilo hade blivit en stor kille. Inte alls en liten bebis. En stor kille som skrattar massor! Underbart var det att få träffa dem alla. Hoppas och önskar att det inte skall behöva ta lika lång tid igen innan jag får träffa dem alla. Kanske att jag kan få ett tillfälle att faktiskt leka med Tindra och Thilo på riktigt!
En liten parantes..  Thilo är som sagt en skrattande glad kille. Han skrattade så på dopet att prästen kom av sig. Sedan så tog Thilo och bet henne i fingret. Det var bra kul. Ett riktigt fint dop, mysigt. En rätt så avslappnad och personlig präst. Det gillar vi!
Kort och gott om min helg, omgiven av människor som jag älskar. Synd bara som sagt att det vart en så kort sväng. Upp och sedan ner igen. Hade gärna träffat på mamma och lite fler gamla vänner. Men det får jag allt ta nästa gång! Å om inte för lång tid som sagt..

RSS 2.0