Vägen man skall vandra.. .

dsc04030 (MMS)

Vägen man skall vandra.. Den kan vara lång. Ibland går det tungt, har man tur går det lätt. Antingen eller du tar dig fram på något sätt. Vägen slutar någonstans långt bort där du inte ser, där du inte vet. Att vända tillbaka är ingen idé, du vet vart du varit och hur det var där. Tänk på alla de broar du bränt. Vill du verkligen vända om och använda dom igen? Följer du vägen väntar nya under, nya fantastiska stunder. Men glöm aldrig det som tidigare hänt..


Väskans innehåll avslöjar personen har jag...

dsc04024 (MMS)

Väskans innehåll avslöjar personen har jag hört.. Upptäckte här om dagen när jag rev ur min väska hur mycket skräp jag har i den. Trodde faktiskt nästan inte mina ögon! Letade efter en nyckel till förrådet, hittade den tyvärr inte :( Inte bra! Verkligen inte bra.. Utan den vet jag inte hur jag skall komma av mina möbler. Jobbigt läge vill jag lova! Hoppas på att den ligger någonstans i mitt andra hem på ett bra ställe :) Närmar sig ju flytt med storm steg. Allt går så fort nu. Förstår inte alls! Men kul är det! Bara att glida med ;)


Middags sällskap idag. Mycket trevligt. Nä...

dsc04023 (MMS)

Middags sällskap idag. Mycket trevligt. Nästan som på den gamla goda tiden.. Fullt upp med att läsa mig nya jobbet dessa dagar. Får skriva några fler rader en annan dag..


Ivrig börjar jag bli!


Känner att tiden inte riktigt går som jag vill. Fort får det men ändå så OTROLIGT långsamt. Jag vill att allt ska hända nu men jag har inte alls tid. Hur gör man då? Knivigt läge det där. Tusen planer som jag vill.. Nu nu nu!
Men det tar tid att få allt gjort. Hitta alla saker som man skall ha till lägenheten. Spis, kyl/frys, bänkskivor, diskho å allt vad det nu är. Sen alla de små detaljerna. Vägg ord vill jag hitta mig ett bra med.. Sitter nu och spanar på en sida som jag hittade..


http://www.vinyldekor.se/

Väggtext i kategori Kloka ord: Enjoy this moment  

Nåt sånt här kanske.. Men jag vet inte alls.. Kommer nog på nåt bra när jag väl är på plats..

Innan dess skal jag hinna böjra på nya jobbet, pussla ihop med dom jag redan har så jag kan jobba så mycket som möjligt. Umgås med mina vänner så dom inte känner sig glömda samt att jag imorgon åker till Tyskland.
Då inte för att köpa en massa sprit som många tror. Jag skall faktiskt jobba..
Det skall bli riktigt kul! Hoppas på att kunna ta en massa bilder där och dela med mig av vad jag hittar på. Får se till att skaffa mig en internetuppkoppling hemma med så att jag kan fixa med grejer även hemma. Nu blir det ju bara rasterna på jobbet och via mobilen som jag kan greja. Då blir det inte riktigt samma sak med att ladda upp bilder å ha sig.. En smula omständigt när man får ta bilder med mobilen, skicka dem till mailen för att sedan kunna lägga till dom i Bloggen..

Men men.. Var sak har väl sin tid hade jag väl kommit fram till.. Hehe..

Å nu var rasten visst slut med för den delen..


Tyskland imorgon! Wohoo...


 


Sol igen.. Åh..

dsc04015 (MMS)

Sol igen.. Åh..


Å så föll himlen ned även här..

dsc04012 (MMS)

Å så föll himlen ned även här..


Pirri pirr..


Nu börjar det kittlas i magen! Imorgon skall det skrivas papper.. Iii! Jag är verkligen laddat nervös inför det här.
Sikken grej det kommer att bli. Såå mycket att lära och ännu mer att göra. Längtar nåt otroligt så att jag kan få fixa med mitt nya hem och få rullning på det nya jobbet.
Det nya jobbet är väl antagligen det som jag är mest nervös för.. Flyttat har jag trots allt gjort omkring 15 ggr innan så det är jag väl van vid nu vill jag påstå. Hoppas dock att jag slipper flytta många mer ggr. Det är fakitskt inte så kul att flytta.


Nya jobbet.. Papper imorgon alltså. Då får jag det svart på vitt att det är mitt jobb. Åh! Längtar!

Undra bara hur jag ska få ihop allt nu framöver, det blir väldigt mycket jobb skulle jag tro. Timmis eller extra på två ställen samt detta nya. Fritid? Njae.. Vad är det för något? Hehe.. Det kan man väl ha senare? Det finns ju trots allt 24 h på ett dygn så då gör det väl inget om man använder minst 10 av dom per dag till att jobba.. Har ju fortfarande 14 till sömn och att umgås.

Massa bollar i luften.. Me like!

Ne nu måste jag nog återgå till jobbet igen..

Lunchen idag tillbringade jag med denna li...

dsc04008 (MMS)

Lunchen idag tillbringade jag med denna lilla plutt.. Han behövde lite vakt så att matte kunde gå till apoteket. Stackarn har fått någon allergi. Hoppas verkligen att medicinerna han nu fick kommer att hjälpa. Annars blir det inte alls roligt. Han hade fått nåt som liknade eksem. Inte kul alls! Så nu håller vi tummarna :)


Ikväll är det jobb som gäller. Hela långa ...

dsc04005 (MMS)

Ikväll är det jobb som gäller. Hela långa kvällen. Fått en ny liten tjej att läsa. Får hoppas man är en bra lärare.. ;) Jobbar vidare nu kanske.. Lr kaffe rast först tror jag..


Så här kul har jag efter kl 20 på jobbet. ...

dsc04004 (MMS)

Så här kul har jag efter kl 20 på jobbet. Spanar på förarna utanför och konstaterar att det nog är kaffe rast på G. Spännande va? Man kan ju roa sig med mindre kanske?


Lång jobb..


Haft två lediga dagar och bara gottat mig med goda vänner, mat och dryck..

Nu väntar jobb, jobb och lite mera jobb. Idag började jag kl 12.30 och blir klar någon gång inatt 02.30. Känns lite som förr. Nu är man tillbaka i gamla banor igen. Lite så som det skall vara. Hoppas att jag får ihop det fram över så att jag kan ha "alla" mina jobb samtidigt. Det vore ju toppen om det kunde gå. Men största fokus kommer så klart att vara på mitt nya jobb. Det kommer att vara prio ett eftersom att det faktiskt kan leda till nåt riktigt.

Håller tummarna för mig själv. Tycker att jag är en smula värd det!

Kunde man fått bättre 25års present lr? Nja.. Nytt jobb. Åh jag är så glad!


Denna morgon och gårdagen spenderade jag uppe i Färgelanda, typ på landet kan man säga. Det är så lugnt och stilla. Riktigt skönt att kunna fly staden dit emellanåt och bara slappa. Skönt med närheten till allt när man är i stan. Men ändå, att vara där ute där butikerna stänger och å så var det bra med det. Du får roa dig själv med vad du kan komma på. Det är änna drömmen det. Gillar verkligen att vara där TACK M för att du öppnat din dörr och släpt mig in! Det betyder så mycket! Även att du säger till och ifrån med det du tycker är det bästa jag vet. Du säger det från hjärtat och det är det jag gillar med dig.

Min underbara vän! Tack för att du är du och att du finns för mig!


Nee men om man skulle fokusera på jobbet igen kanske ;)

 


Nu jäklar skall jag gotta mig! Choklad lov...

dsc03993 (MMS)

Nu jäklar skall jag gotta mig! Choklad lover som man är så måste man ju prova.. Någon annan som hunnit med det kanske?


MMS


Wohoo.. Det fungerade ju nu! Bra asså! Det var med andra ord bara inställningarna som jag trodde. Gott att få det fixat.

Nu jobba några minuter innan det blir fika mys med gamla grannarna från Hemsedal..

Måste prova! Hoppas nu att mina mms instäl...

dsc03981 (MMS)

Måste prova! Hoppas nu att mina mms inställningar är rätt. Sitter på jobbet och somnar snart. Lång dag igår, mycket bra dag igår. Den har varit bra idag med. Å så hoppas jag den fortsätter.. Men de tror jag! Väntar ju besök..


Gah! Vilken dag!


Här har man försökt att blogga med MMS för att hålla saker och ting lite uppdatereade. Men märker nu att inget kommit fram. Skall pilla lite med mina inställningar och se vad det kan vara för fel. Kan kanske vara så att mina MMS inställningar inte gjort om sig sedan jag var i Norge. Vem vet? Jag vet nog snart..Nu till nåt helt annat. Helgen har varit underbar! Massa mys i solen och gott folk omkring mig. Vad mer kan man begära. Jag tycker att det har varit tipp topp! Kalasat och grillat, druckit och ramlat..
Vaknade på morgonen till min 25års dag och insåg att jag inte alls känner mig varken klokare eller äldre.

Hur gick det till då?
 
Hm.. Äh.. Det kommer väl det där med. Nåt klokare måste man väl ha blitt iaf..


Å så till min underbara dag..

Idag har jag fått mail från min nya hyresvärd. Gillar skarpt meningen i det mailet!

"Om du fixar så betalar jag"

Inget fel på den meningen om man frågar mig. Det innebär att alla de ideer på förändringar som jag vill göra tycker han är bra och han är villig att betala för dom allihop! Wohlalala! Det gillar vi!

Nästa plus idag är att jag får samtalet som jag väntat på en evighet eller två. Ett jobb som jag sökt som skulle innebära en sådan möjlighet så det inte är sant. Dom ringde idag, jag fick jobbet! Vilken otrolig lättnad! Såå glad som jag har varit idag. Det är nästan så att det inte går att beskriva.

Men nu är det plugg som gäller för att få så mycket produkt känne dom som det bara går. Ha så mycket kött på bena som jag bara kan innan jag skall dit för att göra mina första timmar..

Inte alls nervös.. Lovar.. Öh.. Lr hur var det nu? Fjärilar i magen och ben som knappt bär mig.. Men men..
I love it!


RSS 2.0