Rusningstid

Snart har halva veckan gått igen.. Det är redan onsdag imorgon! Otroligt.. Dagarna bara springer utan att man får något gjort alls. Jobba, äta och sova.. Det är livet det! Lr? Idag var det tänkt att det skulle bakas pepparkakor och dricka en massa glögg.. Det blev endast glögg av det. Mätt i magen och slagen efter dagen orkade man visst inte med mer. Har dock investerat i både deg och formar så någon dag får det allt bli gjort.. En får allt se till å ta sig i kragen snart tror jag. Så många saker man vill få gjort men inte gör. Dumt! Å vart är all min inspiration till att pyssla?! Ne.. Nu fick nog tiden springa hela vägen till nästa åt tack! Nog me de här.. Skulle aldrig skaffat tv.. Haha
Advents mys..

Fika stund med saffran och pepparkaka på vårat vis.. Riktigt gott :) får se vad resten av dagen/kvällen bjuder..


Imorgon..

Redan imorgon alltså. Känns bra konstigt att ha 1:a advent i november.. Men så blev det visst. Så imorgon skall det vara julemys i alla hus gissar jag. Funderar på att promenera ner till stan imorgon och köpa glögg.. Kanske, kanske inte. Har inte alls bestämt mig! Idag har jag dock varit för att köpa julpynt och annat krimskrams. Det gick sådär med det. Inte alls nästan. Alla tomtar och allt kommer att få ett besök i mellandagarna eller lite senare när dom inte är lika dyra.. Fy! Jag håller mig lite å nöjer mig med det jag redan hade hemma. Blir ju inte mycket till jul iaf. Men lite små röda inslag har vi då här nu.. Skall se till å bädda om sängen med så att jag får rätt färger där inne med..
Hm.. Försökte lägga upp en liten bild på mitt juliga fönster. Men ikke! Det ville inte min dator. 
Inte har jag tid att bråka med den heller för nu är det dax att börja rusta sig för jobbet. Underställ, dubbla leggings och termobyxor skall på för att slippa frysa ihjäl ikväll. Hoppas verkligen att det håller för jobba ute idag är verkligen inget som jag e sugen på..
Åter imorgon kanske? 
En kan ju hoppas.. Hade ju faktiskt en tanke om att jag skulle ta mig i kragen nu för en gångs skull..

"Inte sant" eller "intressant"?

Hm.. Det är nog varken intressan eller sant. Förstår inte riktigt hur livet kan vända som det gör. Bara snurra till och så fattar man ingenting! 
Allt på en gång känns det som. Å som pricken över i:et nu så lyckades jag visst grilla mina vitläksbörd lite för länge. Vips så var en trillade en liten bit av tanden bort. Tack, tack för den.. Tandläkaren nästa kanske?
De som jag gillar såååå skarpt! Lr?
Det har då varit en konstig vecka. Inte alls någon som jag har gillat. Min söndag startade så väldans bra, sedan världens tvärvändning. Inte okej!
Vilken vecka!
Varje dag denna veckan har inneburit övertid med, inte rätt vecka för det kanske. Men det är mitt jobb och jag måste vårda det. Det är ju trots allt så att jag har ju bara mig själv. Det är ingen annan än jag som sätter mat på mitt bort! Då får man ta sig i kragen så gott det går hur veckan än ser ut.
Så dagen till ära har det varit jul på mitt schema. Underbart för mig som aldrig hinner fira jul. Haha.. Nee men jag lyckas ju jobba både dagarna innan och efter. Då blir det så. Vilket fall, jul på schemat. Det har pysslats och pyntats nästan hela dagen. Några mindre avbrott för att transportera lite bilar och annat lull lull.. Å som dessa telefoner ringde idag. Jisses. Ibland önskar man att man kunde hyrt in en kundtjänst..
Det är en del av det som jag hann göra idag. Men det finns mycket mer som skall pyntas. La fokus på butiken idag så får jag ta hallen imorgon. Det är trots allt nu till helgen som det är första advent. Då måste det vara klart!
Imorgon kort dag, sovmorgon. Mycket välbehövt... Men hur i ska jag hinna med allt på jobbet imorgon? Gah! Det har jag ingen aning om. Pynta och städa är det HÖG prio på men inte lika hög som en massa andra grejer. ara måste hinna allt imorgon.. MÅSTE!
Tog mig faktiskt en promenad ner till stan. Ett litet ärende sådär. Ibland måste man ju unna sig lite, så jag tog en snabbtur te Thailand tänkte jag. 24 min närmare bestämt. Kände mig kokad efteråt, men på dett bra sätt. Har som tur var inte blivit röd, det tackar vi för! Vilket fall så har dom visst tjuvstartat med att tända belysningen på stan. Har inte varit nere innan så det kanske är flera dagar sedan. Trodde ju att det var på söndag det skulle göras. Tyckte faktiskt det var ganska så mysigt.. Får bli mer sådana turer och lite fler bilder :)
Myys? Om man kanske skulle jula sig lite här hemma trots allt.. Baka lite och fixa godis.. Mmm..
Pepparkaksmuffins kanske? Hmm.. Tåls att fundera på!
Nee men om man skulle försöka komma sig i säng innan 00.00 så att man får en chans på riktigt att sova ut..?!

Ord är inte starka nog..

Det är tredje kvällen nu som jag inte riktigt kommer mig till ro.. Alla dessa tankar. Minnen som gör sig påminda om och om igen. Det är så långt tillbaka i tiden men ändå så känns det så fel. Du var en person som skulle finnas där! Du var en person som jag lärde mig mycket av. Du var den som gav mig min första kyss, den första som jag höll i handen.. Du var den första med så många små saker. Saker som betydde för mig och som jag inte kommer att glömma! Det är så fel! Det borde inte få hända och jag vill absolut inte att det skall vara sant! Tänker på dem som du hade omkring dig. Din familj, dina goda vänner och alla dem som höll dig kär. Kan bara föreställa mig hur dom känner.. Det finns inte ord nog till att ta dig tillbaka, det finns inte ord nog till att förklara alla de minnen du skapat. Alla dom som fick nöjet och äran att lära känna dig, jag är bara en av dem..
Orden bränner mig.. Det har hänt en olycka, han omkom..
Nej! Det är inte ok! Det skall inte vara så.
Alla dem som du har lämnat, alla dem som du har gett ett minne. Om du ändå kunde se alla de fina kommentarer och all den kärlek som alla sänder dig. Jag minns och kommer alltid att minnas den lilla oskyldiga killen med dom isblå ögonen som höll mig i handen. Han som tjuvrökte med mig, han som retade mig och kramade om mig. Det var då när vi var små, men sist vi sågs fick jag en kram som om det var igår. Du har lämnat ett spår hos mig.. Kommer dig alltid att minnas, en plats i mitt hjärta kommer alltid att finnas!
Mina tankar går till dem som stod dig närmast.
Att mista någon som dig skall ingen behöva!

RSS 2.0