Underbart!

Igår regnade det hela dagen. Blött och jäkligt. Idag är det sol och fågelkvitter. Helt underbart. Nästan så man blir sugen på att luncha ute.. Men nja. Det får allt vänta ett tag till tror jag. Men em choklad i solen kan man ta ;)
Kan ju inte dricka kaffe hela tiden. Lr jo man kan men det är nog inge vidare bra..


Längtar såå efter den riktiga våren, den får gärna komma nu. Vintern har varit mild men mörk..


Soool

Smet ut för att ta en kaffe i solen. Som jag har saknat dig och som jag behöver dig. Precis som om någon tryckt på ON. Helt otroligt.. Snälla stanna hos mig!


Bara för att..




Känner mig liten
Känner mig sliten
Orkar inte tävla med eliten
Det finns ingen kraft
Vart är styrkan jag haft?
Vinden har lämnat mig
Solen gått i moln
Eviga mörker
Hjälp mig härifrån
Vart skall man sikta
Vad är ett mål
Eländiga drömmar
Som ej går att nå
Det smärtar i bröstet
Kan inte höja rösten
Luften är slut
Det gör ont att andas ut
Det finns ingen kraft
Vart är styrkan jag haft?
Bryten
Nästan slagen
Kämpar för dagen
Måste åter
Bort från gråten











Pass..

Jag passar över denna till någon anna.. Eller? Kanske inte riktigt gick ne. Men man kan ju alltid försöka. Tänk om man kunde göra precis vad man vill när man vill.. Då skulle jag nog istället för att vänta på att åka till jobbet, vänta på ett plan.. Ett plan som skulle ta mig till någon spännande och varm plats. Eller så skulle jag vilja sitta med den lilla sötnosen jag nyss hittade på blocket i knät. Åh! Du milde.. Om man kunde vara sötare hade det varit dödligt tror jag. Uff så fin. Fast uff är väl kanske inte riktigt rätt ordval. Men iaf. Fruktansvärt söt, snudd på olagligt söt. Tänk om jag kunde passa in det i mitt liv. Ha tid för en sådan liten ulltuss. Någon som möter en i dörren varje dag när man kommer hem. Lycklig och glad. Någon som har saknat en och älskar en som ingen annan kan.. Åh! Jag vill.. Men det får väl vänta antar jag. Tror inte att det skulle vara helt rättvist att skaffa hund nu. Inte mot hunden iaf. Men drömma får man ju, om man nu mår bättre av det. Istället för att sitta här och blogga då skulle jag vara ute och promenera med min lilla sötsak. Skulle leka i snön och bara ha det mysigt. Men så var det visst inte så det kommer väl senare. En vacker dag skall jag ha mig en liten vovve.. Ett litet hjärta. Mmm..


jag finns hos glamdogs.se



Jaha.. Men då åter till verkligheten kanske. Det börjar verkligen närma sig jobbtid. Börjar om ca 30 min så det är väl bäst att gå ut och borsta av bilen..

Alladag

En sådan underbar dag tänker en del.. En riktig skit dag tänker andra.. En helt vanlig dag tänker jag.. Jag fick en godis påse och glädjen att jobba några timmar extra imorgon. De e inte dåligt det inte 


Haha.. Ja roligare dag kanske man hade kunnat ha. Hem och tog tag i tredje maskinen tvätt, dammsuga hela källaren, damm torka badrummet, skura lägenheten och bädda nytt i sängen.. Det var mitt schema det. Spännande? Nja.. Men en helt vanlig dag!

Avrundade inte som alla andra. Vissa firar dagen i par, jag firade i onepice.
Fötterna på bordet smörgåsar och te 


Mäh...

Deet var allt lite elakt tycker jag.. Jag har bloggat från telefonen men här finns inget :(
Buhu..  Jag har skrivit lite om vad jag gjort men här står inget. Tagit kort på dom fina bingolotterna. Fina men utan helt utan vinst. Tråkigt! Det bidde liksom inget. Drömmen om miljonen finns kvar ändå ;)
Någon gång i mitt liv måste jag väl kunna anse  mig vara rik.. Vinna högsta vinsten. Om så inte på lotto så i livet kanske?
Jaja.. Drömma kan man ju. Nu skall jag sitta och fundera en stund över varför inte mitt bloggande har fungerat. Sen får jag väl fortsätta blogga lite till. Men där emellan skall jag koka mig lite kaffe. Mera kaffe innan dagen börjar på riktigt. Tvättmaskinen snurrar för fullt.. Jaha.. En helt vanlig dag kan man väl kanske säga. Kaffe, tvätt och jobb.. Haha..

Är inte livet underbart?

En gång i veckan?!?!



Äh! Det här e ju pinsamt! Jag som skulle kunna vara så grym å skriva varje dag. Men så finns det ju tusen andra saker som man vill och måste göra. Vad händer då? Jo det får helt enkel va.. En annan dag, å så en annan dag igen.. Poff en vecka! Sjukt!

Så om man skall summera den senaste tiden. Äntligen fått en del av kläderna jag beställde. Dock inte allt.. Lyckades såklart köpa en klänning som jag med största sannolikhet aldrig kommer använda. Lagom trist! Men så kan det gå..

Haft en ganska så lång men bra helg och så är det en ny vecka igen.

Måndag, pass.. Kommer inte ihåg vad jag gjorde då. Tisdag, besök från Oslo. Grymt kul! Trevligt, trevligt.
Idag har det varit massa stök på jobbet inför premiären till helgen och förhandsvisning imorgon. Imorgon blir en ännu längre dag. Jiha!
Efter jobbet lyckats sola, laga storkok med mat och borde nu sätta mig å  fixa naglarna istället för att skriva. Hm..  Få komma på någon bra lösning..


Typ inte skriva mer nu, nöja mig med att jag iaf lämnat ett märke här och sedan återgå till vardagen.
Tror det får bli nåt sånt. Ett glas cocacola så e vi nog igång här..


Tjosan!!

Lammkött?? What?


Herre jisses.. Skall man skratta eller gråta? Vad är det för värld vi lever i?

Undra just vem som kom på iden med att skapa sidan. Vad kan det vara för ålder på den personen. Lammött är väl ändå när någon lite äldre spanar in någon lite yngre. Uffa.. Det finns nog många sidor där vi sätter "poäng" på varandra. Har för mig att det fanns eller finns någon sida som heter snyggast eller nåt sånt. Det är väl nästan samma sak?
Dom kanske inte sätter poäng på den sidan men dom hänger ju ut tjejerna.. Kan man på nåt sätt se det som en bra sak?
Kanske att dom får en massa fina kommentarer men å andra sidan, namnet på sidan får mig att stegra iaf. Skapar det inte en större klyfta i skolan? Tänk de tjejer som blir uthängda där. Hur kul kan det vara för dom? Sen alla de tjejer som aldrig får vara med.. Nu menar jag inte att jag tror att någon av tjejerna drömmer om att få vara med. Men just den vanliga mobbingen.. Snygg och poppis får vara med men alla andra då? Nja.. Jag gillar då inte den där iden. Blir lite mörkrädd för hur och vart vårt samhälle är påväg.

Den eller dom som skapade sidan kanske inte har för avsikt att vara elaka, men ändå!!
Jag själv skulle inte ha velat vara med på någon sådan sida under min skoltid. Inte nu heller för den delen.

Nee UFFA! Tråkigt tycker jag. Nu kommer väl bra många mer att ge sig in på sidan efter att det pratats och skrivits så om den. Men man kan ju hoppas att dom tar bort den. Länka till sidan vill jag inte, skriva namnet på sidan vill jag inte. Det är lika bra att ha det osagt. Den som har missat det kan få fortsätta förbi..



Alltså.. Dom är ju väldigt söta. Vad hände där egentligen?
Små gulliga.. Att det kan få en så negativ klang. Konstigt!




Ne hörrni.. Nu var det dags att göra sig klar för att gå till jobbet kanske. Röjja lite här hemma med innan jag beger mig..

Tjosan...

Livskvalitet?


Vad är det egentligen? Vem bestämmer vad det är och hur avgör man det?

Är det livskvalitet att sitta här med fötterna på soffbordet och sörpla te? Hm..
Kanske.. Det skulle kunna vara det om jag vill att det skall vara det. Kanske mitt sätt att koppla av efter en dag på jobbet, efter att allt är avklarat i hemmet. Lr så sitter jag och dricker te för att få upp värmen, då är det inte någon vidare kvalitet.


Jag undrar jag hur folk värderar sitt liv. Vad som avgör om dom känner för att kliva upp nästa dag eller bara vänder på sig och drar täcket över sig igen..?

Vi har alla olika typer av bekymmer och probelm som tynger oss på olika sätt. Det är säkerligen inte lätt för någon av oss. Men å andra sidan vad gör dig glad då? Vad får dig att uppskatta ditt liv?


En blå himmel kan få mig glad
En liten vovve som viftar på svansen
Ett litet sms från en vän
Ett minne från en speciell stund
Ett barnskratt
En lyckad bakdag, perfekta bullar


Det finns så många små saker som kan göra mig glad och få mig att gilla mitt liv. Vissa dagar så gillar jag inte alls mitt liv och funderar på vad jag håller på med. Men om jag lutar mig tillbaka och reflekterar över det så gillar jag det igen. Det finns så mycket man kan uppskatta och ta vara på. Såå lätt att glömma bort när man har en mindre bra dag. Men ändå finns det alltid där..

Vad gör du då åt att fixa kvalitet?
Om det är något som saknas, vad gör du då för att få tag på det eller nå det?



Livskvalitet.. Mm.. Känn på ordet. Det är ett bra ord och jag tror att man kan, om man vill.
Skapa livskvalitet med ganska så små medel. Alla kan nog sätta guldkant på sitt liv. Jag tror inte att man blir lyckligare av att ha en massa saker. Jag tror inte att man blir lyckligare av att ha en massa pengar på banken. Det kanske underlättar men det skapar nog ingen lycka. Jag tror att man mår som bäst om man lyckas med att finna sin egen balans. Känna lugn och ro i själen på nåt sätt. Känna sig tillfreds med sig själv och tillåta sig själv att bara vara en själv. Inte tänka på alla de yttre faktorerna.


Tro om det räcker?

Jag känner mig då glad och tillfreds med min dag. Nöjd lärde jag mig en gång av en vis man att man inte skall säga. Men tillfreds är helt ok.
Jag skall nu dricka upp det sista av mitt te och sedan bädda ner mig i sängen. Vakna imorgon med nyladdade batterier och bara njuta..





Om igen?



Haha.. Ännu en underbar dag? Nja.. Jag vet inte riktigt om jag kan kalla det en underbar dag.
Klev upp tidigt och begav mig ut för att handla. Beställde lite kläder igår och en del av de som jag verkligen ville ha var slut och skulle antingen komma i mars eller inte alls. Det ville jag inte vänta på. Så mot butikerna.. Har jag tur? Nono.. Hittar endast ett av de plaggen som jag ville ha i min storlek. Så det var väl inte meningen att jag skulle ha båda. Attans!

Men nu har jag iaf laddat garderoben lite inför våren :) Det är glatt iaf..

Köpte mig även lite hårfärg, brukar hålla mig till ett och samma märke hela tiden. Men jag tänkte att nu skall jag prova på nåt nytt. Ice blond är den färg som det skall vara och den jag vill ha.. Men så som mitt hår ser ut nu är det allt annat än Ice. Det är någon blandning mellan orange och guld. Inte alls som jag ville ha det. Buhu..


Inte ens nära att vara isit inte..
Ljuset är väl inte rättvist men ändå!


Nu sitter jag i valet och kvalet på om jag skall kliva upp supertidigt imorgon, sminka mig och känna efter. Kanske att det känns bättre. Annars är det raka spåret till frisören. Lite slingor eller nåt skulle kunna rädda det hela. Men det vette tusan. Gaah! Övervägde ett tag här nu på kvällskvisten att åka och köpa någon mörk färg.. Men neee.. Det har jag ju testat och vet att det är inte ett dugg bättre. Så jag får hålla mig helt enkelt..



En massa ointressant svammel från min dag. Men det har faktiskt inte hänt så mycket spännande idag.
Kanske en spännande detalj.. Jag skall få börja jobba lite mer med marknadsföringen på jobbet, Det skall bli intressant, kanske inte för er men för mig :)




Ser sista avsnittet på Sex and the city nu.. Ryser varje gång! Åh.. Det är sååå bra!
Alla dessa olika karaktärer och deras levnadsöden..
Vänner, det är verkligen något man skall hålla hårt i..

RSS 2.0