Hurra Hurra Hurra

För idag är ingen vanlig dag.. Det är nämligen lillebrors födelsedag :) 
Lilla stora killen! Min lilla bror blir bara större och större. Tänka sig, hela 16 år nu det lilla trollet. 
Kommer fortfarande ihåg min lilla lintott som hade syster yster som största idol. 
Min älskade bror! Riktigt jävlig och jobbig ibland precis som en lillebror skall vara.
Men ändå min lillebror, den bästa bror man kan tänka sig!
 
   
 
Stort GRATTIS lillebror! Älskar dig! 
 
   
 
 

Nämen.. Varför dådå?

 
Ja ne det var ju dumt.. Varför skall appen som jag har i mobilen fungera för? Buu.. Den vill inte alls som jag vill. Jag får inte logga in. Vilket gör att jag som är så lat nu för tiden och använder min telefon till typ allt inte längre kan blogga som jag vill eller när jag vill. Brukar ju kunna vara ganska lat som det är ändå. Men inte blev det bättre nu inte? Detta gillas inte!
 
Men men.. Vad händer då? Jobbat galet mycket ett litet tag nu och inte kommer det väl bli bättre inom det närmaste heller. Meeeen.. Vad gör väl det när solen ändå inte skiner?! Man kan ju lika väl jobba då som att sitta hemma och kura i regn å rusk. Lyckades dock få mig en ledig dag.. Samma dag som solen behagade att visa sig. Å då visade jag mig för solen.. Aj aj sa jag sen. Man  SKA INTE sola nio timmar i sträck. Det är inte bra.. Men om man är enveten och vill få lite färg så får man göra det ändå.. Haha.. 
 
   
 
Såå kan det se ut när man vill skämma bort sig lite när man kan. Fick dock lite hjälp med det. Gillas ordentligt. Tänka sig.. Morgon stund med jordgubbar och kaffe. Även lite sol å så en blomma på det. Jag klagar inte! 
 
 
    
Såå kan det se ut när det är lite mindre spännande. Mörka, mörka moln och så jobb jackan som är bra att ha när regnet öser ner och man skall hämta posten eller kanske slänga lite skräp. Vi är goda vänner den jackan och jag ;)  Den håller mig som varm när det är en smula kallt. Sen så har jag ju mitt magiska element under skrivbordet med som inte alls är dumt att ha. Gillart! 
 
 
Jaha.. Det var väl kul å höra? Måste kolla, någon fler än jag som firade midsommar med långkallingar på?
Ibland är det inte kul att stå ute och jobba.. Regn, blåst och inte alls många plus. Glad var jag att jag tog det säkra före det osäkra..
 
 
 
Tjoho... 
Återkommer ;) 
 

Buhuu..

Lite gnällig vill jag vara idag med. Haha.. Men det är bara för att halsen kliar och näsan rinner. Jätte skoj! NOT! Lagom spännande när man nyser säkert sju ggr på rad det första man gör när man vaknar. Nja.. Men set blir väl bättre snart. Te gäller, det hjälper ju lite iaf. Bättre än massa massa kaffe. Bidde ingen matlagning igår. Det höll upp så pass att man kunde måla. Hann dock inte klar så det blir väl ännu mer målning idag gissar jag. Någon gång måste det ju bli klart. Annars har jag ett projekt som räcker sommaren ut å det känner jag inte för.. Gissa om det är pilligt att måla staket?! Jag hade ingen aning innan jag gav mig på det. Bläää.. Tidskrävande på få timmar. Wiihaa!


Dystert..

Men hallå?! Vart tog den där sommaren vägen? Hm... Kallt, blött och grått inte nå vidare party det inte. Men det är ju nästa på samma vis som mitt humör var igår.. Idag är det bättre. Det kommer igen hoppas jag :) Massor som måste göras ju! Idag ska de om vädret håller målas och har jag tur hinner jag göra mat med. Är det inte väder blir det matlagning iaf :) Sååå sugen på att trolla ihop en potatis sallad..


Tager de man haver..

Åh så saligt glad jag är över mitt badkar. Efter en tre dagars jobb helg och en femdagars jobbvecka. Som nu har börjat om på nytt. Ledigt på onsdag.. Längtan e stor vill jag lova! Men ändå passade jag på att unna mig lite kvälls lyx.. Vinet var visst gammalt eftersom jag dricker så sjukt ofta å en flaska bubbel kändes overkill.. Så det bidde en cider några gubbar och en timme i karet. Helt varm å mjuk i kroppen är det nu faxa att krypa till kojs!


Tänk om jag ändå kunde orka släpa mig till gymmet imorgon. Tror helgen tagit får hårt. Så nee.. Sov morgon får det bli.. Väl behövt!

Natti natt folket *<:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/452594/images/2012/pic_205367969.jpg" class="image">


Nästa projekt..

Även det till badrummet.. Heldag med fix alltså innan det är tid att jobba.. Nästan stressad men sjukt glad att ja får det gjort. Gissa vem som ska världens längsta bad imorgon?!? ;)


Fixar time!

Nu skall det bli ordning på torpet.. Eller iaf på badrummet. För en vecka sedan drygt landade badkaret. Några dagar sedan fick jag slängt det som inte skulle vara kvar, finns dock massa mer. Men nu skall hyllor upp och jag skall göra en djupdykning i mitt förråd för att hitta alla mina undangömda duschdraperier.. Bra ska det bli och det skall bli det nu ;)


Stenungsund tar Studenten!!

Grattis grattis grattis! Lyft på hatten och all in!Tänk att det redan är 7 år sedan för en själv..


RSS 2.0