Nattetid

Ugglan e här igen.. Förstår inte hur jag lyckas! Stanna uppe så länge alltså.. Klev ändå upp tidigt för att jobba. Inventering klar men det var frukost möte istället. Önskar någon kunde duka upp en sådan frukost till mig någon gång. Dock hade jag velat ha äggröra med. Korta rader innan det är dax för sängen. Skall trots allt utmana mig själv med gym om ca åtta timmar. Så nu är det väl hög tid anar jag..


Hur skulle du vilja ha din frukost?


Saknad..

Just nu litegrann saknar jag Hemsedal. Inte jobbet där men naturen. Så otroligt fint det är. Saknar vidderna, dalarna och bergen. Att vakna där och se allt det vackra.. Åh det är en liten saknad som skaver. Det är fint här med nu när dom gröna löven övergår i alla brunröda nyanser. Det är mysigt men ändå finns en liten saknad. Minns alla morgnar uppe på berget då topparna blev rosa i gryningen och enyja spelades i högtalarna.. Så fridfullt!

Inte helt samma sal att vakna hemma. Lite varmare dock än vad vi hade det i lilla "garderoben". Tur man kan minnas iaf och att det är lite fint här hemma ändå :)
Ibland alltså!

Vet inte riktigt var jag ska börja.. Körig helg var det. Tunga dagar på jobbet med ännu mer inventering. Att man jan bli så trött av att blåsta papper och leta saker. Det är nog alla dessa siffror. Känns som om jag inte sovit på 15 år eller något sånt. Längtar nästan tillbaka till tiden då man sov halva dagen utan ångest. Tonåren! Åh!

Ne men iaf.. Det hjälper nog inte att vara optimist och kliva upp 05.08 för att hinna till gymmet innan jobbet. Men det är gott behövligt. Viktigast är väl att man inte lägger och somnar, inte vrider sig till 00.00. Nytt försök ikväll.. Natt klar är jag. Inväntar fruarna sedan bums i säng!

Exempel på trötthet.
I mitt skafferi finns två förpackningar med Ekströms. En med våfflor och en med nyponsoppa. Jag skulle ja nypon. Tar en förpackning och tänker för mig själv..
" Värst va ljus soppan va, så ska det väl inte vara?!"
Vevar runt lite, kollar på paketet och inser att jag kokar våfflor.. SUCK!
Såå lika fast så olika.

Ne men god natt och bättre lycka nästa gång ;)


Lite grann..

Mm.. Nu har jag slarvat igen! Men det har varit å göra. Skum vecka med många känslor. Mycket jobb i vanlig ordning, nervös inför hur de blir på jobbet fram över. Men ändå en känsla av att det blir bra.

På jobbet just nu inventerar vi pga försäljningen och det är väl inte alltid det roligaste.. Skruvat, muttrar, bromsbelägg och allt vad det är. Det tar tid! Men viktigt. Andra jobbet har vi byggt om på. En förändring till det bättre. Men behöver nog finslipas lite till.

Lång vecka gjorde att jag sov allt för länge idag och har knappt lyft rumpan ur soffan. Nu är det dock hög tid att göra sig klar för jobbet..
Lyx att sitta en hel dag men ändå bortkastat. Äh, tur har jag som har goda vänner! Slut på mjölken men fick hemleverans med plus i kanten :)
Tuusen tack! Dagen och morgondagen räddad :)

Nu laddar vi om för ett arbetspass med bad och läsning kanske?


Natte tröst..

Mm.. Det hade väl inte varit fel det inte. Det här med att släcka alla lampor och krypa ner i en tom kall säng, inte alltid lika roligt. Tänk att finna den man alltid vill krypa ner hos.. Tänk att ha någon att läsa god natt saga för..
Den tiden kommer säger man, säger dom, säger jag. Ändå kan jag ibland inte låta bli att undra när?
När ska man finna den man vill somna bredvid varje natt, vakna varje morgon.. När?

Tur har jag som har Pellefanten. Han väntar på mig med kvällsaga iaf. Honom kan jag somna bredvid och vakna med ;)


Väntan..

Det är mycket som väntar nu. Det är änna väntans tider. Vi väntar på vinter och jul. Efter det längtar och väntar vi på att våren skall komma åter.. Det finns dom som väntar på att nio månader skall gå över, dom som väntar på att det skall börja. Vi väntar i köer och vi väntar på rast.

Tänk att det finns så sjukt mycket som vi kan vänta på. Det är alltid något som man inväntar. Om inte det ena så det andra..

Men vad gör all denna väntan med oss då tro? Ger det oss betänketid eller vara rynkor av bekymmer?

Själv sitter jag nu i väntans tider, väntar på ett besök som jag hållit på läänge. Fjärilar i magen har jag men det enda jag funderar på just nu ändå..

Det är.. Är den där spisen snygg eller ful? Skulle jag velat haft en sådan i ett hus eller vill jag ha en traditionell öppen spis, en sådan där murad? Hm..
Hur fördriver du din väntetid?
Jag klurar då på totalt onödiga saker..


Telefonfix

Innan så hade jag en bebis, min dator. Den har fått konkurrens av min telefon. Jag släpar ju inte direkt runt på datorn. Men telefonen har jag alltid med mig, nästan iaf. Så nu har jag äntligen fått ordning på en garderob även till bebisen. Väntat med spänning på att dom skall dimpa ner i lådan och ÄNTLIGEN!

Wiii..
Lycklig.. Faktiskt riktigt nöjd. Båda är fina och fyller sin funktion.

Nu kollar man på friar som har än en värre garderob än em annan.. Haha.. Till å med lilla Mondays garderob slår min hästlängder! Killen som kan ge mig en riktigt grym walk in gifter jag mig med ;)


Redo?!

För en härlig dag på jobbet eller after worken? Hm.. Tåls att tänkas på.. Fixar nog båda ;)


Under helgen blev det inte en rad skriven. Men den bjöd på många härliga skratt och varma stunder tillsammans med dom bästa. Gud så kul vi hade. Skulle lätt göra om det tusen gånger till. Två tjejer som er är få förunnade!
Trams, flams och riktigt prat. Vi fixar allt och alltid med en arm om varandra. Underbart!

Gårdagen var som vilken måndag som helst. Låång.. Tänk att det alltid skall vara så med måndagar. Förstår inte! Men nu tisdag och laddad..


Stadigt sällskap

Eller kanske inte?! Har väl inte världens roligaste sällskap på lunchen.. Den ringer sällan och när den väl ringer har jag allt som oftast mat i munnen.. Haha.. Min kääära telefon :)

Nu lunch och snart halvlek för denna dag.. Mumsar på nästan världens godaste tomatsoppa. Möjligt att den inte ser så spännande ut.. Men jag hade nog gott kunnat äta den var tredje dag ;)

Nå, spännande äventyrliga helg planer någon?


Frozen

Tidig morgon blev det inte riktigt, inte lika tidig som tanken var iaf. Blev inte mycket sömn och en trött kropp sa nej. Det fick visst vara bra för denna vecka. Nästa vecka blir det nya tag :)

Nu fredag en kall kylig fredag.. Vintern verkar närma sig med storm steg. Frost i gräset och moln när man andas. Vet inte helt om jag längtar men lite ändå. Riktig vinter vill jag ha, den där vita fina. Då får man ju faktiskt sitta inne under en filt med varmchoklad och film. Ingen som undrar varför. Bara mys. Det tycker vi om!

Än är det väl ett tag kvar.. Men nu är det hög tid för mig att göra mig klar för dagens utmaningar.. Jobb X2 kommer det att bli och imorgon bär det av :)


Öhm.. Åldring?

Nee då eller kanske?!
Vad sitter jag hemma och gör om kvällen? Sitter framför med nyheter på och stickar. Är det inte lite pensionärs varning på det så säg? Har absolut ingen aning om vad jag egentligen gör. Kör på känn bara för att. Det kan ju bli något. Även om jag inser att jag köpt på tok för lite garn.. Men ett pannband kanske? ;)
Träning, go mat, stickning och nyheter. Bara bakning kvar nu då, hoppas jag finner tiden bara!

Dock inte denna helgen, för då blir det Göteborg med tjejerna för hela slanten! Woop woop! Så kul de ska bli! Shopping, vin och skitsnack..

Avrundar denna dagen för tidig uppgång till gymmet.. Och en sak är då säker, jag är då mommas/mammas jänta. Stickningarna i högsta hugg :) Varför en när den var jobbig och man kan ha två. Höst mys!!


Natt


Brr...

Imorse när jag klev upp var det natt svart och stjärnklar himmel. Riktigt så de isa! Minus grader till och med. Ändå kommer solen fram och man kan passa på att njuta av frukost kaffet i solen. Underbart!!
Nu är det dags att vakna till liv på riktigt och göra nåt vettigt på jobbet. Önskar dock att jag fick sitta stilla! Känns i varenda muskel att man tränat. Men så blir de när man legat på latsidan ett tag. Bara att bita ihop så går de över ;)

God morgon och god dag :)


Dejting

Min lunchdejt idag.. Telefonen och jag. Så trevligt så ;)
Kort dag idag betyder snabb lunch med telefonen som sällskap. Längtar hem till allt som jag vill göra. Förstår bara inte hur timmarna skall räcka till! Tur tvätten och hälften av träningen blev gjord innan jobbet :)


Klick! Eller kick?

Gah!! Jag vill faktiskt. Men det går inte helt som jag tänkt mig alla gånger. De vill jag lova. Men om detta nu fungerar så blir det lite lättare igen. Måste verkligen sparka igång min blogg. Så ofta som jag vill skriva men inte gör de? Varför? Såå dumt! Slänga in fem inlägg på en dag och sen inge alls. De håller väl inte..

Känner att de e väl de enda jag tjatat om de senaste.. Men jag vill ju!

Vad tror vi? Kommer de mera?


2000 talets "öppna spis"

Härliga höst, äntligen kommen! De e ju så mysigt att tända en massa värmeljus och krypa ner i soffan.
Tråkigt dock när mjölken är slut och anledningen att man tänder ljus är för att få värme..

Men men.. Så är det när man har fjärr värme tydligen. Eller som jag döpt om det "fjäll värme". Regleras på nåt sätt av utomhus temperaturen..

Maxturen i detta läge är väl att elen ingår. Så välkommen min nya öppna spis som skänker värme och ljus..


RSS 2.0