Grus och kakor... ?


Det känns bestämt som att någon fått för sig att hälla grus i mina ögon. Men ändå ska jag nog klara att hålla mig vaken ett tag till hoppas jag. Börjar däremot bli en smula hungig så jag längtar till lunchen. Kan inte leva på kaffe hela dagen lr? Fast jag skulle tro att det kan behövas en hel del..  ;)

Något annat som man inte ska göra när man sitter och längtar efter mat är ju att trilla in på en sida med massor av bakverk och muffins. Lr som det så vackert callas "Cupcakes". Önskar att man kunde göra så fina muffins själv. Men det kanske är så att det toppingen som gör det? Vet inte riktigt men jag är mäkta imponerad av alla konstverk som tjejen skapar. Önskar mig nästan lite mer ledig tic så att jag kunde hinna baka lite mera.

Kolla in denna sidan iaf :)




Kanske att man skall ta sig i kragen när man har lediga dagar nästa gång? Baka lite bullar, några spännande muffins och tvina över tjejerna på en fika? Det hade ju kunnat vara något. Om inte annat hade det varit yber mysig att få mer tid tillsammans med dom eftersom att dom e det bästa som finns!

Nee nu ska jag drömma ett tag till så är det inte allt för långt tills lunchen sen..
Men åååh som jag längtar!


Längtar verkligen hem till min säng med. Take away och någon bra film för att vila/varva ner mellan jobben kanske? Kan ju vara värt att tänka över.. Om jag inte finner massor av energi att göra mat. Who knows?
Det kan ju faktiskt hända. Inget är omöjligt. Men känns ändå inte särskilt troligt...

Sak samma.. Jobba kanske? Hihi..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0