Shopping

Galet mycket shopping! Igår tog vi oss en vända till Gol jag och grannpojkarna. Mitt störta fokus var att handla. Behövde verkligen lite nya kläder. Så sjukligt less på min garderob så det fanns inte. Allt är använt minst en gång. Det börjar kännas enformigt, energin och fantasin hade börjat försvinna totalt. Vad ska man ta på sig idag liksom? Fanns inga självklara eller lockande val längre. Då måste man göra något åt saken! Så igår var det shopping big time som gällde. Sån tur jag hade va? Rea, rea, rea överallt! Massor av kläder för nästan inga pengar alls. Knappt så att jag kan tro det själv men jag fick 10 toppar plus lite andra grejer sånna roliga saker som underkläder och strumpor men allt fick jag för runt 1000 lappen. Helt galet! Det var ändå så att det är tre tjocka tröjor och sedan en uppsjö med linnen och kortärmade tröjor. Helt underbart! Men pricken över iet blev nog mina små glasögon som jag hittade.. Har länge velat köpa ett par sådana men inte gjort det för att det inte riktigt känts värt det. Men igår hittade jag det perfekta paret och slog till. Riktigt nöjd är jag :)
Tänk så mycket energi man kan få av att handla lite. Helt otroligt! Ett annat mega fynd var en skjorta som jag ville köpa strax innan jag åkte men tyckte inte att den var så viktig att den var värd dom pengarna. Men nu fick jag den för långt under halva priset. Fantastiskt! Nästan alla varor var 29:-, 49:- eller 99:- då kan man få ganska så mycket. Ibland gillar jag Norge bättre än Sverige. Sådan rea hittar man inte precis jätte ofta hemma inte. Jag har då iaf inte gjort det. Skall njuta av detta länge hade jag tänkt. Kommer ju att dröja tills nästa gång man får ett tillfälle att handla lite nytt. Inte precis så att det finns massor av affärer att handla här. Det är mest sportshoppar överallt. Så vill man ha nya skidkläder eller en mössa då är detta perfekta stället. Men vill du ha något annat kan du nog glömma det.
Kanske lika bra. Då försvinner inte alla pengarna på en gång.. Haha..
Det var mitt lilla äventyr igår det. Idag vet jag inte alls vad som kan tänkas hända. Ledig fredag men jobbar frulle hela helgen. Vad gör man då tro? Ge sig ut och åka en sväng kanske? Utnyttja den fria tiden lite..
Återstår att se vad som lockar mest..

Uppkopplad..

Det är helt underbart ju! Nu är det inte längre bara en liten garderob detta. Det är en lyxgarderob! Zandra har varit hem till Sverige och hon tröttnade på att inte kunna gå ut på nätet när hon själv vill det utan man måste förflytta sig en massa till olika ställen för att kunna koppla upp sig. Så hon gjorde något som var mycket bra! Hon skaffade internet åt oss :)
Gissa om jag, intrnettorsken nr 1 blev glad då! Inte heller vilket internet som helst! Det är Net1, fd ice.net det som jag sålde när jag var i Norge första gången. Känns nästan lite nostalgiskt. Det är ju precis som det var innan! Me like!
Där är min lilla nya vän. Eller ny gamla vän skulle jag nog vilja säga. Ser precis ut som den gjorde då jag sålde ice..
Nu hoppas jag ju på att kunna vara lite mer aktiv med mitt skrivande. Som det är nu hinner man ju glömma hälften som man gjort innan man får tiden till att sätta sig på ett cafe eller nåt som har en uppkoppling. Men man ska nog inte lova allt för mycket. Jobbas ju trots allt en hel del.. 

Men nu är det två lediga dagar och jag skall njuta av dom på bästa sätt!
Funderar på om man skall ge sig ut idag, men det blåser så förbaskat så jag vet inte om det känns så lockande trots allt. Annars kan man ju tänka sig att det kan bli lite biljard eller nåt sånt.. Sen så är det ju söndag, det betyder utgång ikväll. Så man får nog ta och ladda en smula för det med!
Får se vad som det blir av denna dagen.. Spänningen är olidlig!

Fort går det!

Förstår inte hur det kan gå så jäkla fort. Tiden bara rinner iväg. Nu har snart halva jan gått och det känns som att det hade kunnat vara nyår igår..  Vad hände där liksom?
Dagarna nu har varit helt galna! Söndagen började med att jag jobbade frulle och sedan kom lilla Johanna och åt en special nachos.. Efter det hem till garderoben och hämtade lite tvätt som togs med till Johannas lilla boende. Där blev det tvätt, Pizza och vin. Sikken söndag! Underbart!
Efter det bar det av ut på Cafet för lite party. Blev väldigt mycket party. Hängde inte alls med på vad som hände riktigt. Plötsligt var det bara natt, efterfest och dax att gå hem. Måndag var man allt lite svårstartad.. Jobba och sedan bar det av ut igen. 360 har varit nu här. Största partyt på året typ. Å ja får väl hålla med till viss del. Men måndagen så skippade jag iaf efterfesterna. Glad var jag för det på tisdag morgon när jag började kl 11.. 

Nu idag. Onsdag som jag för den delen hade halva dagen igår men det inte var. Idag är det jobb som gäller och om tiden finns och räcker till så blir det nog en vända ut idag med.. Men oddsen är väl inte så stora att jag skall hinna med det med tanke på att jag jobbar stäng idag. Kanske lika bra det. Kan vara bra att bara stanna hemma och sova emellanåt..
Nee men nu skall jag nog ta och byta om tror jag bestämt..

Lediga dagar..

Har haft några lediga dagar nu efter nyårs helgen. Gottat oss rejält har vi gjort! Det har varit åkning i backen, after ski, pizza och bowling. Måste få skryta med att jag faktiskt vann en omgång i bowling. Har nog aldrig hänt innan men det kanske var min tur :)
Så som man kanske kan se så gottar vi oss ordentligt här i dalen. Kommer nog få många fina dagar här tillsammans med alla underbara människorna här. Så goa å glada alla man träffar! Helt sjukt! Tror inte att jag stött på någon som inte haft ett riktigt gott humör och ett leende på läpparna.
Massor finns det att göra med. Inte nog med att det verkar som att jobbet börjar komma igång nu så har man ju backen, bowling, biljard, cafeer och alla dessa "Bransje fester". Så vill man kan man hitta på en hel del. 
Längtar dessutom till våren. Har hört att då kommer det att vara ännu goare! Man kan ta med sig grill upp på fjällfopparna och njuta av solen. Skall bli spännande att se vad början av detta året har att bjuda på..

Längtar och väntar...

Nytt år

Hur firade du nyår om man får fråga? En annan sprang runt som en tok och plockade efter en massa berusade människor. Serverade fyra rätters till närmare 200 pers så det fanns att göra hela kvällen kan man säga..
Men även om det var jobb som gällde hela kvällen så var det riktigt maffigt ändå att se alla dessa fyrverkerier nere i Dalen.. Jobbar ju som uppe på ett berg mer lr mindre så man kunde se allas fyrverkerier. Riktigt maffigt!
Hann faktiskt inte med nåt annat än att jobba på nyår.. Började kl 10.00 2010 och slutade jobba kl 04.15 2011 så det blev ett riktigt lång pass det. Sova några timmar innan det var dax att kliva upp för att jobba frulle.
Någon som gett nåt roligt nyårslöfte?
Själv blev mitt löfte att jag skulle unna mig en solsemester någon gång under detta år. Så nu får jag allt se till att få det gjort! Det är ett nyårslöfte, inte nog med det så blir man ju gammal i år. Så man får väl unna sig en resa pga det med.. 

Så nu vet alla vad jag önskar mig när jag fyller år ;)

RSS 2.0