Sista dagen..


På detta jobbet är väl början på något nytt som mamma så sött kommeterade. Det är det faktiskt. Längtar väldigt!
Hoppas på att tiden skall gå snabbt så att jag kommer mig iväg fort och att alla planer påvägen dit fungerar som de är tänkt. Idag blir det till att säga upp lägenheten och lägga ut lite möbler på blocket är tanken. Lr inte lite möbler. Det är en möbel som jag kommer att sälja. Resten skall jag stoppa in i ett förråd så att jag har det kvar när jag kommer tillbaka. Ska bara hitta ett prisvärt förråd som inte är kallt så att grejerna håller..

Blir faktiskt lite nervös när jag sitter här och tänker på det. Allt skall sägas upp och stängas av. Ingenting kvar. Sist jag drog iväg hade jag ett hem att återvända till. En lägenhet som stod och väntade på mig. Men den här gången kommer jag ju att klippa även dom banden. Iii.. Tänk så det kan bli!

Jätte mega nervös!

Sista dagen som sagt.. Det gillar jag, fast ändå inte alls. Lite vemodigt känns det trots allt. Alla dagar har väl inte jobbet varit det roligaste men jag har haft helt fantastiska kollegor, har dom fortfarande ett par timmar till..
Efter jobbet blir det inte längre kollegor, då blir det vänner. Ett riktigt skönt och glatt gäng!

Dom har här på jobbet en liten tradition att när man går på semester, fyller år eller nåt annat så skall man baka. Jag valde helt fel dag att sluta! Mer lr mindre hela arbetslaget är här idag så jag har bakad med assistans av Linda. Paj som skall räcka till typ 16 personer.. Det blir ganska så mycket paj det. Nu står det tre pajer i vårat kök och jag var tröttare än få när dom skulle bakas så jag går inte i god för smaken på dom. Hoppas verkligen att det smakar bättre än vad jag fått för mig att dom gör. Även om dom inte gör det har jag iaf försökt..

Får väl springa förbi någon annan dag när jag går hemma och drar benen efter mig med en godare kaka. Kommer ju ha all tid i världen till att baka framöver.. Så kanske det väger upp mina angatligen mindre lyckade pajer..

Hihi..



Goda dagar.. Igår hade jag en mys dag med ...

dsc02925 (MMS)

Goda dagar.. Igår hade jag en mys dag med Lina. Först lunch och sedan fika. Riktigt gott. Soligt och fint. Lite trist dock med alla getingar som gillade våran fika ungefär lika mycket som oss. Efter allt gott så hängde jag med Linda på en liten jogging tur. Hu så otränad man är då. Inte lika farligt som jag trodde, men vill lova att det känns i benen idag! Gott fast lite jobbigt på samma gång. Ska nog försöka följa med några gånger till, röra på sig är aldrig fel. Med tanke på alla gottig som jag tryckt i mig är det nog ännu bättre. Hihi.


Nästa väntan..


Nu är första delen klar. Bara vänta på att tiden skall rusa iväg nu. Önskar att man kunde blunda och så var det november redan imorgon. Då skulle det inte alls vara långt kvar. Evig väntan och längtan. Är det så det hela ska vara uppbyggt? Resan till Norge och tillbaka gav resultat och det är klart! Kontraktet ligger bredvid mig på bordet! Såå glad jag är. Äntligen! Lämna detta och bara börja om. Lära mig nya saker och testa mina vingar! Det ska bli såå kul! Laddad till tusen och ännu mer laddad kommer jag nog att hinna bli..

Bara att hem och träna så att man får ordning på det hela och inte tappar grejer till höger och vänster. Mycket viktigt. Handleder, armar och rygg skall tränas! Wiiii!

Vad ska man säga?

SJUKT  GLAD!

Smaskig lunch med Linda. Mums! Riktigt got...

dsc02924 (MMS)

Smaskig lunch med Linda. Mums! Riktigt gott med sushi och nu har man äntligen provat båda ställena i stan. Dom får helt klart godkännt båda två! Mindre bitar på detta stället bara. Så det beror väl på hur stor i maten man är kanske, vilket som är bäst alltså.. Nu vidare för en fika.. Mumma det med! Solen skiner så man får ju passa på!


Havregryns gröt med blåbär lr var det blåb...

dsc02920 (MMS)

Havregryns gröt med blåbär lr var det blåbär med gröt? Hm.. Perfekt frukost/lunch en ledig dag :) Laddar för en dag på Överby. Springa benen av sig kanske? Tömma kontot för att få plats med lönen kanske? Hm.. Många funderingar här känner jag. Men det kan bli riktigt bra. Bygga upp förrådet innan vi åker iväg. Om vi åker iväg.. Fast det är ju inte om. Det är när! Någonstans kommer vi att åka och det kommer att bli bra. Väntar fortfarande spänt på svar.. En kort resa blir det om några dagar. Fast inte så kort ändå.. Räknar med att vara borta ca 14 dagar. Längtar helt sjukt! Så laddad! Hihi.. Nu äta snart åka..


Mörkrädd blir man..!


Man blir faktiskt det ibland när man har ett sådant jobb som jag har. Man har kontakt med så många människor. Å vissa gör mig faktiskt lite rädd. Föstår inte alls hur dom tänker alla gånger! En del föräldrar som verkligen inte kan bete sig. Det gör mig rädd. Med tanke på hur dom agerar, hur kommer då barnen att bli? Hur kommer dom att bete sig ute bland folk senare? Herre gud säger jag bara!

Pratade nyss med en mamma vars barn inte hade kommit med bussen. Inte jätte konstigt om det gäller en helt vanlig stadsbuss och det är enligt henne 200 ungar som skall med den. Då är det klart att dom inte kommer med allihopa. Lr? Dom har ju inte obegränsat med plats precis. Alla som någon gång åkt med en buss vet ju det. Självklart kan jag förstå irritationen över att inte alla kom med. Men det är ju inte precis mitt fel att skolan bett inte bett om skolbussar! Om det sedan inte fanns någon extra buss för dom att kalla in, det är inte heller mitt fel. Hon undrar vad hon kan göra.. Enkelt informerar jag henne om att hon kan fylla i ett synpunkts formulär som vi har, plus att jag skickar in det som en synpunkt till det berörda trafikbolaget att dom borde ha fler bussar beredda vid den tiden. Hon kommer med förslaget att hon kan kontakta skolan och jag håller med. För att kontakta skolan i det läget är en bra ide. Vad gör tanta då? Jo hon skrivker IDIOT i luren och slänger på?! Men hallå? Vem hjälpte det och vad tjände hon på det... ?

djavulensapostlar

Det är väl kanske inget att hänga upp sig på egentligen. Men jag förstår ändå inte hur dom tänker. Det är inte första människan som jag pratar med som beter sig på det viset. Det finns värre med... Funderar väldigt på vad det är för en förebild?! Hur beter dom sid i andra lägen? Om flingorna är slut på Konsum ställer dom sig då och skäller ut någon i personalen? Lr hur gör dom? Fattar verkligen inte!
Man måste borde väl kunna hålla lugnet lr? Det är ju inte precis så att det är jordens undergång.. Lr är det de?

daliguppfostran  


De va långt..


Men ganska så mycket fint efter vägen.. Alltså förra veckan när vi gjorde våran lilla tripp. Dom sa att det inte skulle ta så lång tid vårat "möte" men det tycker jag nog att det gjorde. Visserligen hade jag inget alls emot det men vilken tid det tog att komma hem seda. Ush! Var väl inte hemma förens kl var 02.30 lr nåt sånt.
Hoppas bara att det blir en bra utgång av det hela nu. Väntar fortfarande spänt på svar... Håller verkligen tummarna!

Vill, vill!!!

  

  

  


Det bara öste ner när jag skulle till jobb...

dsc02913 (MMS)

Det bara öste ner när jag skulle till jobbet imorse! Helt dy blöt blev jag bara några sekunder efter att jag gått utanför dörren. Helt sjukt. Som att hela himlen öppnade sig. Med andra ord kanske inte den bästa starten på dagen.. Men men. Sånt som händer. Nu är jag iaf torr, hoppas bara man klarar sig från förkylningar! Dumt att bli blöt om fötterna. Det var starten på dagen det. Vet inte vad det blir för fortsättning på den riktigt. Tanken är väl att vi ska ska klackarna i taket. Men vilka klackar och vilka kläder ska man ha då? Åh! Denna eviga klädångest. Full garderob Men inte ett plagg som duger. Konstigt det där!


Man slutar väl aldrig att förvånas va? Ida...

dsc02911 (MMS)

Man slutar väl aldrig att förvånas va? Idag utanför jobbet stod denna bussen. Glatt överraskad blev jag faktiskt. En person med glatt humör måste ha kört den bussen. Men annars e jag nog ganska så less på bussar. Inte alls många dagar kvar nu. Sen är man arbetslös igen.. Inte på spännande kanske. Men det öppnar dörrar för nya äventyr. Längtar, väntar och hoppas! Vill verkligen att det skall hända! Ännu en språngbräda. Ta sats och hoppas på att man landar bra. Kan vara farligt, men vad vore livet utan lite risker?! Paus från trafiken blir det iaf. Kommer nog dröja innan jag sätter mig på en buss. För tillfället står dom mig upp i halsen. Timanställning, bra på sätt och vis. Men samtidigt inte bra alls. Förlorar väl mest på att jobba.. Sol semester röstar jag för! Får se vad det blir av allt..


On the road.. Vart bär nu färden? Det skul...

dsc02887 (MMS)

On the road.. Vart bär nu färden? Det skulle man bra gärna vilja veta. Karta utskriven och vägbeskrivningen med. Det e bara att köra!


Det blev visst en kaffe och en varm chokla...

dsc02884 (MMS)

Det blev visst en kaffe och en varm choklad uppe på det.. Gott och trevligt! Fast väldigt mätta i magen var vi båda två efter allt vi stoppat i oss.. Man får lyxa ibland ;)


Lunchbuffe med Amanda :) Gott och trevligt...

dsc02883 (MMS)

Lunchbuffe med Amanda :) Gott och trevligt. Väl behöft efter två klena dagar.. Ta igen sig lite och få i sig riktig mat. Har inte träffat Amanda på säkert ett år så en buffe ihop är precis vad vi behöver för att hinna uppdatera oss om allt som hänt.. Vi har massor att prata om. Så nu är det bara att frossa tills att vi spricker och prata tills öronen trillar av ;)


Åh! Kolla in! Hur grymt var inte detta då?...

dsc02860 (MMS)

Åh! Kolla in! Hur grymt var inte detta då? Bjudbiten :) Den fick jag av min goa kollega. Lyste upp min mörka dag! Tack, tack! Någon annan som fått en bjudbit av någon?


Städ frukost.. Upp och hoppa för att städa...

dsc02859 (MMS)

Städ frukost.. Upp och hoppa för att städa lite var det som stod på schemat i morse. Finns det något värre än att flyttstäda? Lätt att man är värd kaffe och bulle då för att man skall orka med det. Nu är det bara resten kvar och en hel arbetsdag..


Blåå


Tror till och med att jag drömde om Blåbär igår. Det var massor med bär i skogen! Ute voh plockade i 4 h igår tror jag. Det tar sin lilla tid att plocka bär. Men så har man en massa gott att äta sedan. Kan bara inte bestämma mig för vad jag ska göra med dom.. Ätas ja självklart! Men som bakverk eller nåt annat? Jätte svårt att bestämma ju!
Hur som haver ska dom ätas och det kommer att bli gott och det är nyttigt! Blåbär och gröt kanske? Smootie?
Äh.. Jag vet inte alls!

   

Väldigt sugen på att ge mig ut och plocka fler men jag vet inte om det är någon ide med det? Det tar ju trots allt en massa tid och sedan förvara i frysen kanske jag knappt hinner.. Hm. Får se hur det blir med det. Märker om jag får någon dag till övers så att jag kan ge mig ut igen. Det är ju otroligt rofyllt att vara i skogen. Men som det känns i kroppen dagen efter! Nåt sjukt vad det känns. Helt stel och öm i benen idag. Längtar efter ett ordentligt gym och lite ork å vilja. Ta tag i det och göra något bra av det! Wiio! Men jag ska börja med mina blåbär :)


Så startar man visst en morgon innan man s...

dsc02854 (MMS)

Så startar man visst en morgon innan man skall ut i blåbärs skogen och yra. Hoppas på att få ihop några liter iaf. Gott ju! Ut med grannen ska jag :) Trevligt! Men först ska jag pina i mig kaffet. Mjölken är slut. Utan mjölk gillas inte alls kaffet. Men Men.. Det är ju ändå kaffe. God morgon :)


Så värd detta nu! Lång vecka, massa jobb. ...

dsc02853 (MMS)

Så värd detta nu! Lång vecka, massa jobb. Nu skall jag enbart njuta! Så sjukt gott det ska bli.. Mums! :) Återkommer senare när jag e mätt i magen kanske.. Tjosan!


Vad gör man inte för att lätta upp stämnin...

dsc02852 (MMS)

Vad gör man inte för att lätta upp stämningen på jobbet? Tror att hela gänget som sitter här idag önskar att veckan var slut riktigt snabbt nu. Det är en riktigt seg dag. Om man då är en smula trött så kan nästan vad som hellst bli kul.. Tänk den som visste vad vi här gör! Får har vi ibland exempelvis, fundera på den ;)


Min nya leksak :) Jag som bara här om dage...

dsc02849 (MMS)

Min nya leksak :) Jag som bara här om dagen önskad att jag skulle kunna stänga in mig i en liten musikbubbla. Åh! Helt underbart! Längtar verkligen hem nu så jag kan stoppa in en massa musik i den :) Sen kan jag ut och gå lr nåt annat mysigt med min nya spelkompis. Wii!


Kolla vad som sitter fast i min gardin.. E...

dsc02839 (MMS)

Kolla vad som sitter fast i min gardin.. En geting! Tror inte det är så mycket liv kvar i den Men den hänger då där.. Dammsuga kanske? Moahaha..


Grus och kakor... ?


Det känns bestämt som att någon fått för sig att hälla grus i mina ögon. Men ändå ska jag nog klara att hålla mig vaken ett tag till hoppas jag. Börjar däremot bli en smula hungig så jag längtar till lunchen. Kan inte leva på kaffe hela dagen lr? Fast jag skulle tro att det kan behövas en hel del..  ;)

Något annat som man inte ska göra när man sitter och längtar efter mat är ju att trilla in på en sida med massor av bakverk och muffins. Lr som det så vackert callas "Cupcakes". Önskar att man kunde göra så fina muffins själv. Men det kanske är så att det toppingen som gör det? Vet inte riktigt men jag är mäkta imponerad av alla konstverk som tjejen skapar. Önskar mig nästan lite mer ledig tic så att jag kunde hinna baka lite mera.

Kolla in denna sidan iaf :)




Kanske att man skall ta sig i kragen när man har lediga dagar nästa gång? Baka lite bullar, några spännande muffins och tvina över tjejerna på en fika? Det hade ju kunnat vara något. Om inte annat hade det varit yber mysig att få mer tid tillsammans med dom eftersom att dom e det bästa som finns!

Nee nu ska jag drömma ett tag till så är det inte allt för långt tills lunchen sen..
Men åååh som jag längtar!


Längtar verkligen hem till min säng med. Take away och någon bra film för att vila/varva ner mellan jobben kanske? Kan ju vara värt att tänka över.. Om jag inte finner massor av energi att göra mat. Who knows?
Det kan ju faktiskt hända. Inget är omöjligt. Men känns ändå inte särskilt troligt...

Sak samma.. Jobba kanske? Hihi..



Det är ett glatt humör på jobbet! Även fas...

dsc02830 (MMS)

Det är ett glatt humör på jobbet! Även fast att det bara öser ner regn även idag så håller vi oss glada. Kanske att det är det faktum att vi arbetar inomhus som gör det?! Vem vet? Står fortfarande och väger över om det är värt att jobba ikväll.. Kanske, kanske inte. Svårt det här.. Annars då vad göra om jag inte jobbar? Då är det utgång med Donnan och hennes syster. Det hade varit fantastiskt kul. Får fundera ett tag till..


Läges rapport strax innan 00.00. Det finns...

dsc02825 (MMS)

Läges rapport strax innan 00.00. Det finns en massa massa galgar men inga läckor att hänga på dom. De flesta verkar vilja behålla sin jacka på. Trist för mig. Somnar snart här inne lr eventuellt gånger upp mig själv. Då blir det ju nåt på galgen iaf. Haha.. Ne jobba igen kanske?


Lite gott mellan jobben i gott sällskap av...

dsc02817 (MMS)

Lite gott mellan jobben i gott sällskap av en god vän. Mycket trevligt! Har underbara vänner och är dom alltid evigt tacksamma. Dom finns när jag behöver dom och jag finns för dem. Det är väl så det ska va..? Många goda ord känner jag. Men nåt får jag väl göra för att väga upp allt tidigare gnäll. Någon måtta får det vara ;) Dagen idag förutom en härlig pratstund och matbit består bara av jobb. Jobb från 06.45 till 15.45 därefter 21.00 till 02.00 ungefär Inte fy plan det inte. Skulle kunna funka nästan varje dag. Fått erbjudand om att jobba imorgon med. Överväger det starkt.. Allt som rullar in är ju starkt välkommet. Osäkra tider väntar. Räknar ner dagarna till en ny arbetslös period. Fy för att vara arbetslös. Hur gör man? Jag blir ju så sjukt rastlös när/om jag är utan jobb. Blir massa pyssel gjort visserligen. Men hur nyttigt e det då? Hm.. Tåls verkligen att tänka på detta. Blir en tuff helg om jag tar passet. Men en lönsam. Dubbla pass tors, fre och lör. Men jag måste nog fundera en stund till. Sova på saken kanske? Sköta mitt jobb nu kanske..?


Så öppnade sig himlen. Väntat på det ändå ...

dsc02816 (MMS)

Så öppnade sig himlen. Väntat på det ändå sedan igår. Det bara öser ner. Men nu medan jag skriver så börjar det ljusna. Så pass att solen skiner igen. Kanske att staden behövdes tvättas av lite. Vem vet? Rent innan det smäller till ;)


Någon gång kanske..


http://www.hemnet.se/beskrivning/786796?r=3


Mysig stugkänsla.. Litet boende typ.. Kan bli jätte fint!


http://www.hemnet.se/beskrivning/697528?r=3
Har en bra grund, långt till grannen. Me like..


http://www.hemnet.se/beskrivning/771841?r=3
Ser inte mycket ut för världen men det är mer än vad man tror, skenet bedrar!


http://www.hemnet.se/beskrivning/771841?r=3
Gräsligt just nu! Men vilken kåk det skulle kunna bli.. Åh..




Nu får jag ge mig. Önskar jag hade en gigantisk plånbok och en ordentligt utrustad verktygsbod lr nåt. Kanske även en tillhörande man till det.



Inte precis läsvärt..

Säger det nu och direkt så vet man innan man får för sig att fortsätta läsa.. Detta kommer att vara ett ganska så negativt och väldigt förvirrat inlägg. Men varken rätsida eller avigsida. Bara ett sätt att rensa luften eller kanske snarare bland tankarna..

Hur säger man eller vad gör man? Kanske att det är fel att bara skriva en massa men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Nåt måste jag ju ta mig till..

Jag är så arg på allt fast ändå inte. Pisst off eller nåt men ändå inte alls. Blä, urk å nåt mer..

Vet egentligen inte i vilken ändå som jag skall börja. Vet inte ens om jag vill börja för att jag tror inte att det blir bättre alls. Men har bara en känsla av att just precis nu skulle jag vilja stäna in mig i en liten bubbla. Spela en massa hög musik och bara skrika. Lägga mig på ett tak glo rakt upp i skyn och bara försvinna. Stå på en klippa och känna vinden i håret och bara försvinna. En liten stund bara snälla! Kan man säga så utan att någon får för sig att man är helt bakom flötet? Trött på skiten är jag. Verkligen! Fast ändå inte alls. Finns så mycket som är jätte bra men ändå inte alls. Vet inte hur man ska förklara sig eller säga men ändå måste jag få ut mig något!

Tankarna är inte alls för glada just nu vill jag lova. Mormor finns bland mina tankar. Hittade korten från min morfars begravning och det gjorde inte saken bättre. Fy tusan. Det var kanske inte det jag behövde just nu. Mamma min skrev för någon dag sedan att det är fyra år sedan. Det stämmer. Det är fyra år sedan mormor gick bort och typ tre år och 11 månader sedan morfar gick bort. Ändå känns det som att dom skulle finnas där runt knuten. Inte alls långt borta. Varför känns det alltid så? Varför skall saknaden vara så stor? Saknad som nog aldrig kommer att försvinna. Någon sa en gång till mig att jag inte var frisk för att jag fortfarande saknade dom. Men vad är det för fel på att sakna? Någon som man älskade kan man sakna för evigt anser jag. Eller? Tomrummet som dom lämnat efter sig kommer ju aldrig att krympa. Det kommer alltid att finnas. Jag kommer aldrig att glömma dom även om någon skulle vilja att jag gjorde det. Never ever! Föralltid älskade!


Dumma, dumma huvud. Jag gillar dig inte alls just nu! Skulle någon kunna koppla bort det en stund skulle jag vara tacksam. Fast jag tror inte alls att det hjälper egentligen. Ärligt talat så hjälper det nog inte alls. Det är nog inte där det hela sitter. Känner mig bara förtillfället väldigt uppgiven.. Börja om på Noll hela tiden over and over det är inte kul. Massa gnäll jag vet. Men det är så jag känner och man måste få känna så ibland. Annars kan man aldrig ta sig i kragen igen och fortsätta. Fortsätta måste man. Det har gått innan så det kommer att gå även denna gången, men just nu så vill jag bara inte!

Ta mig väck! Flytta mig härifrån. Jag vill inte vara kvar här. Klippa banden och börja om är planen.. Banden är redan rivna nog. Dom behöver vårdas och knytas om. Dom är slitna. Hur ska man säga? Vet inte hur man förklarar, det finns nog ingen vettig förklaring på hur jag tänker.

Trodde en gång för fem år sedan att jag hade en plan och jag visste hur det skulle bli. Men efter två år, alltså tre år från nu så blev det inget mer med det. Jag var tillbaka på noll igen. Började om och byggde upp något nytt. Satsade! Lade in allt jag då hade att ge. Men det var inte nog ändå. Det fungerade inte. Ytterligare två år försvann och jag var tillbaka på noll. Drömmarna tog slut. Tänkte inte alls. Men så började karusellen snurra igen. Jag trodde på det och jag drömde. Hade tankar om en framtid. En framtid som jag när jag var liten aldrig trodde att jag skulle drömma om. Men ändå så byggdes drömmen upp till en känsla och ett hopp. Nu ett år senare. Ett år men konstiga vändningar och inte alls enligt det som pågick i mina tankar alla gånger så är jag tillbaka på noll igen. Tillbaka på noll utan ork eller vilja att börja om.. No,no!

Bädda ner mig och göm mig. En del av mig är fullt villig att ge upp. Om man skulle skaffa hund kanske? Flytta till en stuga i skogen och leva på kottar och bär? Ungefär så fantasifull känner jag mig just nu. Jag och min jätte hund i skogen för oss själva. Hm. Kanske inte alls speciellt lockande det heller när jag tänker efter. Men ändå..

Dax att skicka in detta vraket på reparation tror jag bestämt. Men vart skickar man det då? Qe? Tror inte att det finns någon verkstad som kan fixa detta. Vet att det inte finns någon som kan ordna detta. Det är upp till var och en att ta tag i sina drömmar och skaka liv i dom igen. Så jag får samla mig till att finna kraften igen och börja. Börja om från Noll igen. Åh vad jag längtar.. Eh.. NOT!

Känner snarare never ever. Vill inte! Men vi har väl alla sådana perioder när vi inte vill...

En gång för länge sedan så sa en vän till mig att jag påminde henne om en gamla skosula som blivit sliten i minst 10 år. Jag är väl inte riktigt där tror jag, men jag vet inte heller om det är långt ifrån. Det var iof på två helt olika sätt kanske. Men på nåt sätt är det ändå på samma vis.

Ursch och fy..!

Dax att lägga ner detta gnällande. Kommer nog ingen vart med det ändå. Inte tusan är jag piggare nu än när jag började heller..





Ska nog höja musiken i lurarna, lägga mig i fosterställning och försöka att somna och hoppas på en ljusare dag imorgon..



Lyssnar just nu på:

Öppna din dörr - Tommy Nilsson
Every breath you take - The Police
Destination Unknown - Alex Gaudino/Crystal Waters

å fler..


En bild säger visst mer än tusen ord. Men jag har nog redan använt mig av närmare tusen ord så jag får vända mig till musiken..


Snart kommer det. Åh jag bara längtar.. Bl...

dsc02814 (MMS)

Snart kommer det. Åh jag bara längtar.. Blixtar, dunder och spö regn. MYSIGT! Så med andra ord roar jag mig med att titta ut genom fönstret på jobbet. Ser ut och bara drömmer.. Drömmer om varma glada dagar..


Middag.. Äntligen! Sen sova sött som ett l...

dsc02812 (MMS)

Middag.. Äntligen! Sen sova sött som ett litet barn..


Vad hände med hallen? Kan man gissa hur må...

dsc02807 (MMS)

Vad hände med hallen? Kan man gissa hur många som bor i denna lägenheten?! Det är alltså bara de som bor här som har skor här.. Då får man heller inte glömma att det säkert ligger närmare 20 par skor i garderoberna. Tänk så mycket skor vi tjejer kan samla på oss. Rätt svar på det hela är alltså att vi är två. Herre gud! :)


RSS 2.0