Frukost


Det var visst ett av dagens viktigaste har jag hört. Alltid har jag varit dålig på att ata frukost. Men om jag får vara vaken i någon timma innan jag skall försöka få i mig den så går det faktiskt ganska så bra! Man måste ju äta, det är bra att äta. Sådana dagar som jag skall upp tidigt och iväg till jobb, då slarvas det. Men lediga dagar då jag kan ta det i min takt då så..


En stadig frukost innan man drar ut på dagens äventyr. Skogen idag igen, idag med underbara Camilla. Skogen är riktigt bra tycker jag. Man kan prata ostört om allt. Inget som stör. Inte nån man känner som man måste hälsa på. Bara jag och Camilla.. Å just det jag , alla myggor! Komihåg till mig: Djungeloljan ska med.

Men nu ska understället på så att jag får inviga det med. Lika bra att testa. Håller jag mig varm idag så borde jag göra det i vinter med. Visserligen inte lika kallt nu, men inte lika mycket kläder heller. Det blir nog bra det här..

Hoppas på svamp och en jätte bra dag med vänner.. Donnan min hoppas jag på att träffa sen :)

Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av dagens blogg är utsedd nu, gå in och titta om det var du som vann! Om inte så kommer det en ny chans imorgon! :D

2010-09-17 @ 22:34:55
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE
Postat av: dannie

så lite så ;)



Bra ! Med mig är det super, händer i helgen ? PUSS ♥

2010-09-18 @ 10:04:29
URL: http://dannies.webblogg.se/
Postat av: SEXBLOGG NÄSTA?

ja , tack detsamma :)

2010-09-18 @ 12:36:33
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: miss P E

Det kommer säkert fler bilder från lägenheten :) Första cveckan kändes det som jag bodde på lyx hotell, trivs jättebra där. Hoppas du hittar mycket svamp idag då? Vad ska du göra med svampen?

2010-09-18 @ 14:34:19
URL: http://dinpetraj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0