Snabbt slut


Det är helt sjukt vad fort en vän kan ta slut. Förstår inte alls vart den tog vägen. Den bara sprang iväg. Det tar lång tid innan man kommer hem när man har lite över en timme hem från jobbet. Ska man då handla uppe på det så tar det ännu längre tid innan man kom hem! Gillar inte alls att handla. Det är inte roligt att springa runt i en affär som dom håller på att bygga om så att dom säkert inte ens själva vet vart dom har sina varor. Återvänds gränder bland hyllorna å jag vet inte vad. Tycker man att det är smått jobbigt att handla i vanliga fall så blir det ju inte bättre när det är så. Hade en väldig tur iaf eftersom att jag sprang på en fd kollega som var snäll nog att köra mig hem så jag slapp bära kassen hem. Lite bra var det iaf..

Jaha.. Det var väl kvällen/dagens stora händelse och konstaterande. Det är inte roligt och handla och det tar tid. Fast om man har någon att handla med så kan det faktiskt vara roligt!



Har faktiskt inte lykats med något fantastiskt klantigt idag, tro det lr ej. Känns ganska så skönt tycker jag. Inte så roligt när det händer sådana saker som typ bara jag kan.. Haha..



Alltså jag har sådan torka på vad jag ska skriva så det blir bara en massa bla bla bla.. Inget vettigt med andra ord. Känns inte alls bra att skriva då så jag ska nog lägga mig och sova istället..
Dricka upp min choklad och bädda ner mig!




Kan det ha tappats en skruv hos fröken?
Hmm..



Natti natti säger hon och skyndar sig till sängs..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0