Vilken vecka!

Känslorna har svallat upp och ned, nu sitter jag matt i soffan och samlar kraft.
Dagen börjades 05.30 för att hinna en sväng till gymmet. Efter det har det donats lite hemma och ätits goo frulle. Tänk att jag börjar lära mig gilla ägg. Inte helt där än, men det närmar sig..

Bästa dagen på hela veckan blev klart när jag fick spontanbesök av Goa Donnan som stannade över natten så det blev middag ute med gott och dricka. Många skratt, nästan träningsvärk av det. All träning är bra träning och ett gott skratt förlänger livet säger dom.

Från en tung start på denna veckan till något som känns att kunna bli bra.
Dagarna räknas sakta ner och snart är det jul.. Efter julen ett nytt år. En ny chans ;)
Men gör ser verkligen någon skillnad det där? Hm..


Även om tiden går..

 
Alltså.. Igår var allt en bra konstig dag. 
Förstår ingenting! Men som ingensant så kom en våg av känslor och saknad över mig. Det fanns ingen hejd på det! 
Anade inte att jag efter så många år skulle känna så. Självklart finns dom i mina tankar var eviga dag. Men jag trodde inte att det skulle skölja över mig på det sättet.. En sådan liten sak blev så stor..
 
Enkelt.. Jag sitter på bussen på väg till jobbet och mitt emot mig sitter en gammal man som håller på att försöka få upp en plastförpackning. En sådan där som man faktiskt inte får upp om man inte har en sax. Jag ler lite för mig själv och tycker att han är söt. Men så bara poff ändras denna känslan till saknad. Jag ser honom och hans envishet och kommer och tänka på min morfar. Den där tjuriga gubben som alltid skulle ha rätt och klara allt själv. 
Sen så tänker jag på min mormor. Den varma kvinnan som alltid gav en go kram och luktade just så som hon gjorde. Jag minndes alla dom där sakerna som bara var dom och sådant som jag aldrig kommer att kunna få igen.. 
Det var en riktigt märklig känsla och jag fick verkligen kämpa för att inte börja gråta.
 
Tänka sig att även efter så många år så finns ni ändå så nära.. När saknaden gör ont finns ni där. Ni finns även där när jag saknar er med ett leende. Alltid så nära eftersom att ni båda för alltid har en plats i mitt hjärta och i mitt minne.. 
 
 
 
 
 
 

Stilla..

Ja så gjorde jag det igen. Stilla utan blogg på ett tag. Men särskilt stilla har jag inte varit.
Tränat som en tok ;)
Tänkte att jag skulle få ordning på denna kroppen här. Det börjar ju faktiskt bli så att åren kommer ikapp. Å då har jag hört att det blir värre med tiden. Så jag tänkte väl det att börjar man nu och sedan sköter de så kanske man inte e helt körd.. Haha

Ne men skämt å sido.. Jag tänkte väl att det vore kul å få ordning på denna kroppen här. Lite muskler och lite mindre fett..

Så senaste tiden har det varit jobb/träning/mat i mitt huvud.. Spännande va? ;)

En tur till Tyskland förra helgen och jobba lite. Mycket trevligt! Denna helgen jobb här hemma och lika så alla andra dagar. Men turen till tyska landet var helt klart underbar!

Åter till träningen då.. Om man är skärpt och inte ger sig så går det tror jag. Lite stolt är jag över mitt resultat på kort tid.
Ikväll är det fusk, vin och liite chips. Men någon gång får man unna sig..

Bara måste visa..
På bara någon vecka. Så kör vi några veckor till innan jul :)


RSS 2.0