Sleepy


Nu är det tid igen att krypa till kojs. Har haft en riktigt mysig dag. Det snöar som bara f** vilket jag inte gillar. Det betyder skotta och det är inte kul kl 06.00 på morgonen. Men sånt är livet! Iaf när det är vinter.

Har varit på Torp och kollat runt med min Donna och det har verkligen varit jätte mysigt! Ätit gott och pratat massor om allt och inget. Fick även låna en värmefläkt av henne så nu är det varmt i mitt sovrum. Helt underbart!

Har även åkt en sväng till Gbg och åter för att hämta en vovve som skulle passas men det blev inte så att någon vovve följde med tillbaka. Men det blev en liten road tripp iaf. Alltid kul. Speciellt när man är åkrädd och det snöar så att man nästan inte ser vägen. Det var lite små jobbigt nästan. Men ändå inte. Mycket bra förare som kör lugnt och fint.

Det var kort och gott det som hänt under dagen!
Natti natti folket!

Ljusare tider..


För ljusare tider behövs det kanske lite ideer. Satt ju här om dagen och "skärmshoppade" men kunde inte lägga upp bilderna. Nu går det! Wohoo! Kanske att det gör så att man kan få ordning på sin egen garderob nu då och återanvända något som man har lagt någonstans.






















Lycka!



Familje lycka!
Jag är så glad, så glad min vän!
Så glad för eran skulle att jag inte har ord nog!



Finns med er hela vägen!
Glad i Deg, Glad i er og den lille!

Vad säger man?


När man inte alls vet vad man ska säga? Alltså jag vet inte vad jag ska skriva idag. Det händer inte så mycket just nu. Hela min dag idag har jag bara suttit nästan. Inte gjort något vettigt alls. Kollar runt på massa sidor på kläder för att få lite ideer om hur man ska kunna återanvända garderoben man redan har istället för att köpa nytt. Hittade bara en massa annat kul och blev väl inte precis mer kär i min garderob men det blev en del collage som jag inte kan lägga upp. Dumma blogg! Den vill inte att jag ska lägga upp bilderna. Kanske att det går en annan dag. Annars har det varit städning kaffe och te hela dagen. Nu blir det väl snart till att man ska göra något att äta. Men vad?


Kvällens stora happening är att jag ska Jobba! Wohoo! Inte alls ovanligt va? Men det ska faktiskt bli kul. Igår var det sjukt mycket folk ute så jag gissar att vi får det lite lugnare idag men man vet aldrig. Kan vara kul om det kommer en massa folk idag med så att det händer något. Annars blir kvällen så oändligt lång.

Ne nu blir det att komma på vad man ska äta och sen blir det väl mer tv innan jobbet.



Tjoosan!


Saknar..


Jag saknar dig!


Tänker på dig när jag somnar
Tänker på dig när jag vaknar
Tänker på dig hela tiden


Ångrar inte en minut...


Du gör mig så glad!


Tänk vad några ord kan göra!


Så glad jag blev. Helt varm och glad. Rörd kan man nog säga med.
Vilket fall så gillar jag det!
Tack! DU får mig så lycklig!







från norr & söder två personer far,
för att söka efter lyckan lite här och var..

många törnar gjorde att hoppet näsan försvann
men det visade sig snart att kärleken vann..

slut dina ögon och läs mina tankar,
lyssnar du noga hör du mitt hjärta som bankar...








Med dessa ord på minnet ska jag gå och lägga mig.
Lägga mig och blunda!


Snyggt på kontoret

 


För lite att göra..

Då får man roa sig på det sätt man kan. Dom som känner mig vet ju att jag är helt galen i skor. Så varför inte pilla ihop en massa skor. Love! Verkligen skor för alla tillfällen. Känns ibland som att jag bara har skor för några tillfällen. Skulle lätt kunna uppdatera min skogarderob med ett par nya varje månad men då skulle varken dom eller jag få plats hemma tillsist. Så jag får nog hoppa över det. Här kommer iaf ett gäng med ögongodis..



Alla dessa kan man hitta på asos.com

Lite annorlunda


Toppar från en sida som jag hittare när jag var ute och kollade runt lite. Vad gör man annars när man bara sitter hemma och är sjuk liksom? Jag surfar. Orkar ju inte göra så mycket annat just nu. Men kolla på snygga saker orkar jag. Det blir ju lite roligare då.


dress-for-less.se

Sjukling.


Jag är sjukling. Klen och gnällig. Ont i huvudet har jag haft hela dagen mer eller  mindre, hals ont och kännt mig allmänt yr. Så med andra ord har jag inte vairt pigg. Snorig glömde jag visst. Haha. Så nu har jag varit hemma från jobbet halva dagen för att kurera mig. Kuren består i vila, te och massa vitlök. Så man vill nog inte umgås med mig just nu. Riktigt het tomatsoppa till middag med massor av lök i alla varianter nästan, pasta och qorn. Till det egenbakt bröd. Mycket gott och värmande. Nu te och vitlöks smörgås. Med andra ord vitlök i överflöd, allt för att slippa vara sjuk! Vill inte! Det är inte roligt att gå runt och känna sig allmänt borta. Så nu hoppas jag att min super kur fungerar. Den är ju trots allt ordentligt testad av Moffa en gång i tiden. Vitlök det var hans grej det. Gubben lilla. Saknar!



Nu ska "Lillan" sova..
Utan sömn blir man aldrig frisk!

Söndags kvällen


En riktig tjej kväll. Det var god mat en helt sjukt god efterrätt och så vin till det. Det var skratt och det var en massa prat. Det var helt enkelt en tipp topp kväll. Självklart hade vi kuddkrig med som alla killar tror!


Våran efterrätt innan den blev klar..


Ett gott skratt innan maten..


Det fantastiska resultatet.. Säger bara som så att det var helt sjukt och otroligt gott!

Toppat


Det finns så mycket snyggt nu på Gina att man nästan skulle kunna bada bland alla kläder. Alltså det är svårt att hitta bara några som man gillar eftersom att dom enligt mig har mycket fina grejer.
Tänk om man hade ett obegränsat Gina konto? Det hade ju inte alls varit fel det inte.


Så här ser det ut när det roliga ä

33343353610d9d2f79a7aa452228fba8.png

Så här ser det ut när det roliga är slut. Glasen är tomma och tallrikarna är tomma. Slut på det goda! Vad händer här näst? Funderar på det ett tag innan jag lyfter rumpan ifrån den goa uppvärmda platsen. Ut i kylan känns lagom lockande..


En riktigt bra bok tog precis nu s

699bc7ebf7ae1d3ee7596a3968248fea.png

En riktigt bra bok tog precis nu slut. En bok som jag faktiskt kan rekommendera! På baksidan står det " ta ett bröllop och några ex tillsätt alkohol och rör om " Nog blir det om rört alltid. Ordentligt! Oväntade vändningar, finns det nåt bättre? Påväg till jobbet nu. Längtar lagom men vill verkligen göra ett bra resultat idag och känner mig ordentligt peppad! Nu ska jag blunda någon minut. GOD MORGON!


Inget vidare


Gick det med min nya start. Fungerade inte alls. Kunde inte ha haft sämre dag på jobbet idag tror jag. Herre gud man kan tala om otur. OFLYT!

Kan ju säga att dagen på jobbet inte alls gick i närheten av bra. Många sjukt otrevliga och okunniga människor har jag pratat med idag. Fast jag kan inte påstå det prata heller. Men men. Alla kan ju inte vara lika bra som jag. Haha. Ne vad kan man säga. Inte önskat resultat iaf och riktigt taskigt har jag mått så det gjorde nog inte att det blev nåt bättre av det. Trist men sant.


Det mest osannolika idag var iaf min tågresa hem. Trodde ett tag inte att jag skulle komma mig hem. Här kommer historien om min tågresa hem. Inte så roande kanske men lite roande ändå.



Stressar som en tok från spårvagnen för att hinna med tåget. Kommer fram till rätt plats där tåget skall gå ifrån. Det brukar stå avgår om 3 min eller nåt sånt men inte det. Tittar ner på spåret men där fanns inget tåg! Tänker nehe vad nu då? Står still en stund och ser bara en massa folk. Kollar på tavlan igen. Där står det plötsligt ny tid, istället för 17.17 ska det gå 17.35. Okej. Bussen då tänker jag. Pinnar iväg för att hinna med en buss kanske. Kommer fram. Ne ingen buss, den gick såklart 17.15. TYPISKT! Går tillbaka till perrongen och tänker vänta på tåget. Ny tid igen. 17.40, okej det är kallt ute så jag går in istället. Går en vända fram och sedan tillbaka. Nytt meddelande till alla resenärer ropas ut. Västtrafiks tåg som jag skulle åka med INSTÄLLT! Hänvisar till nästa tåg som skall gå 17.47 från ett annat spår. Traskar bort till spåret och tro det eller ej men där står tåget hem! Woho! Lycka! Kliver på tåget lagomt road av denna försening som innebär att jag inte är hemma på länge. Så mitt i denna minimala glädje ett meddelande i högtalarna.

"Tyvärr får vi be alla er som sitter i denna vagnen att kliva av tåget. Vi kommer att behöva koppla ihop två tåg för våran resa och det finns inte någon perrong som är lång nog för två två längs bohusbanan. Så tyvärr måste jag be er byta till den främre vagnen"

Allmän förvirring bland alla resenärer, jag fattar nada men kliver snällt av och inväntar nästa tåg. Det kommer och vi får alla kliva på. Lycka!! Tåget börjar tillsist rulla. Vad händer? Jo det rullar ju inte iväg i tid så att självklart måste vi på resan hem invänta mötande tåg. Vad innebär det då? Jo ännu längre tid innan jag får komma hem!

Om det är något som Västtrafik inte är speciellt bra på så är det att köra tåg!
Dom är allt fantastiskt dåliga på att komma i tid.
Förlåt för grinigheten men fy vad less man blir ibland..




Nu ska jag sova och hoppas på att vara piggare imorgon. Om inte blir jag nog hemma. Ont i magen och huvudet är väl ingen bra start? Det är så läget är nu. Håll tummarna för att det är bättre imorgon.


Natti Natt

Ny start?


Tänkte göra ett försök att starta dagen på ett annat sätt än jag brukar. Har gjort kaffe innan jag gjort något annat. Kaffe brukar annars få vänta ända tills jag kommer till jobbet. Men inte idag. Nu ska vi se om det ger någon effekt och jag startar dagen lite piggare. Håll tummarna för mig..

Nu dax att klä sig, greja med smink och allt så att jag blir klar på riktigt för dagen.


Tjenixen!

Glader!


Idag känner jag mig som en riktigt Glader när det är dax för mig att krypa till kojs. Har haft en jätte trevlig kväll! Det har väl inte varit helt som önskat idag på jobbet då jag inte når riktigt de resultat jag vill. Men imorgon när jag kommer till jobbet så får jag iaf veta hur dagen slutade igår om det bok som jag hade efter min egen arbetstid kom eller ej och om det var bra. Hoppas verkligen att det gick bra. Det behövs nu!

Jobb eller inte jobb.. Kvällen igen nu då!

Hur bra kväll som hellst! Har haft det jätte trevligt! Suttit och bara pratat nonstopp i över två timmar med min Donna! Det är så skönt när man har sådana vänner som man kan säga precis vad som hellst till och man vet att man får ett ärligt svar tillbaka. Det är något som jag VERKLIGEN uppskattar med våran vänskap. Vi är ärliga mot varandra och vi vet om att vi inte alltid tycker lika om allt men vi kan ändå prata och lägga det bakom oss om vi skulle vara oense. Det är mycket viktigt! Man kan inte låta det vara så att man pratar till den gräns att man är oense och blir ovänner pga av det. Det är inte det som är meningen när man pratar anser jag. Utan just det att man ska kunna prata och tycka olika. För att inte kliva över gränsen så släpper man det innan det kommer till det och bara instämmer med att man tycker olika.



Tack min älskade vän för en riktigt mysig kväll! Så glad att jag har dig att jag inte finner ord till att beskriva det!




Dax nu för att krypa ner i sängen..

Go Morron!


Nu är det dax att vara vaken och pigg. Det är en ny dag på gång och enligt nåt ordspråk jag någon gång hört så ska man visst fånga dagen...

 

Långtar efter varmare tider..   Tänk när man slipper ha en massa lager kläder på sig! Längta!

 


Verkligheten


Tillbaka i vardagen igen. Sitter framför datorn som så många gånger innan och har tänkt att jag ska krya ner i sängen så fort jag har skrivit klart detta inlägg. Måste verkligen försöka att komma mig i säng så att jag somnar innan 00.00 idag då det var ungefär den tiden jag klev av bussen igår. Det blev inte många timmars sömn inte. Men det var det helt klart värt! Älskar det.. Oj! Men det gör jag nog. Misstolka det rätt.

Jobbet idag var precis som alla andra dagar skulle man kunna säga. Smått irriterande ibland när folk inte vill lyssna på mig. Men jag är samtidigt ganska så van vid det. Så är det bara..

Tanken var att jag idag efter jobbet skulle ha en fika stund med min Donna. Men det blev inte så. Har inga pengar på telefonen. När jag satte mig på tåget och skulle ringa för att säga att jag var på G hem så sa den att min saldo var för lågt. Inte alls bra ju! Då blev det ingen fika. Nåt som jag faktiskt hade sett fram emot. Saknar ju min Donna rätt så ordentligt! En annan dag.. Hoppas att du läser! Jag vill ju fika med dig. Men när jag inte kan höra av mig så blir det svårt. Vinkade till lilla Zan och jag gissar att hon var påväg upp till dig. Blev det en myig kvälls promenix kanske?


Matlagning blev det för mig istället. Det slutade med tre matlådor bestående av grönsakssoppa. Det var nästan så mycket soppa att jag hade kunnat simma runt i det. Haha.

Ne men natt nu kanske? Klockan tickar iväg för mig känns det som.. Krypa ner i sängen och invänta den där John Blund kanske? Hoppas han kommer till mig snabbt och grusar mina ögon så att jag somnar och drömmer sött.

 

Natti Natt


Söndags kväll nu igen. Men inte en

2eac6e3f4b197d372d65ce8a4267e93d.png

Söndags kväll nu igen. Men inte en vanlig söndag. Inte brukar jag stå se en perrong vid denna tiden. Brukar snarare sitta med fötterna på bordet och glo på tv. Nästan hellre att jag har det så. Känns inte alls roligt detta. Hade gärna stannat kvar. Åka hem känns inte lockande alls. Fast jag saknar mina tjejer så lite lockande är det att åka hem ändå. Har haft 34 helt underbara timmar. Verkligen! Känns inte som att det bara varit 34h. Trots missen med att jag skulle ha jobbat igår så kunde jag inte haft en bättre helg! Så jätte glad! Men jag gillar inte att åka tåg just nu!


Det är nästan så att man skulle ku

719448a68976fab855de24ea4bb01096.png

Det är nästan så att man skulle kunna tro att detta är Akebrygga. Men nej inte det! Längtar tillbaka till sommaren 08. Vilken fantastisk sommar. Men det här är ju lika fint. Kallt men fint. Ska man längta tillbaka lr ska man stanna och vänta på framtiden? Inget som man gör kan man göra ogjort. I oslo skapades uttrycket "gjort e gjort". Så jäkla sant! Gjort är gjort och jag e fan lycklig..


Middag för två, kanske inte det bä

0-5b0c093b658039dfbcb715eb0ae1da44.png

Middag för två, kanske inte det bästa ljuset. Men det bästa sällskapet! Min lördag hade inte kunnat bli bättre. Hade tydligen kollat fel i schemat och skulle jobba. Nu är jag nog oansvarig och dum. Men jag hade faktiskt missat det! Hade jag veta skulle jag inte åkt.. Som det är nu är det missat och inget att göra något åt. Men jag är nöjd ändå! Mer än nöjd.. Lycklig! Ska nog säga kär och glad.. Det här varit en toppen lördag. Önskar att det inte tar slut..


Trygg på hög höjd! Många meter öve

62f02224c96458c661d50752de66f473.png

Trygg på hög höjd! Många meter över havet vid ett brant stup. Med armar omkring min midja kunde jag också tycka att det tar fint. Sista stoppet för denna gången. Men jag har nog sett stora delar av det platta landet som inte var så platt..


Tänk att ha den som karusell! Klar

0-21ee1c807e6de56e79bd29b2ee5f5ff5.png

Tänk att ha den som karusell! Klar både virvelvind och tekoppar. Ne men ärligt talat så tycker jag faktiskt att detta är jätte fint! Någon som håller med? Det här är verkligen ett litet äventyr..


Även fast att synen är isande kall

3ed3851cff7bc530c182e2e0a0364281.png

Även fast att synen är isande kall så är det vackert. Blåser så att håret lägger sig i ögonen och kylan kommer in på bara skinnet. Men ändå är det fint. Undrar vart vi kommer att stanna nästa gång? Vackert är ordet.


Väldigt snart


Är det daxs att ge sig av. Det är inte alls lång tid kvar nu inte. Har vairt på jobbet ikväll. Ganska så rörig kväll kändes som att det låg något i luften men ändå hände ingenting. Inget speciellt iaf, rätt skönt!

Det andra jobbet idag gick helt ok. Inte som jag ville riktigt men så länge det inte är noll så är det iaf bättre än när det blir noll. Noll är inte ok! Skumpa blev det idag på jobbet med för den delen! Fin fint! Så ska det se ut. Dom på kontoret har jobbat hårt. Mycket bra jobbat! Stolt över dom. Gott att få lite beröm jag med. Hihi..

Nu är det iaf bara en timme kvar tills att resan börjar. Herre gud så det pirrar i magen. Nåt så otroligt! Men jag är riktigt glad med! Längtar sjukt mycket tills att jag är framme. Börar bli en aning trött med tanke på att jag varit vaken typ 23 h nu så är det inte så konstigt heller. Men det är ju ingen ide att gå å lägga sig i två timmar så. Men nu ska jag kolla över mina grejer en sista gång så jag vet att det bara är att gå när klockan närmar sig..




Jag är glad!
Är du??




När det är som mörkast och ljuset

0-4dc5f8badb459fd4e246ecf5f9fcf144.png

När det är som mörkast och ljuset är påväg. Då sitter jag på tåget och funderar. Det blev en spöklik bild. Ännu en dag har startat. Har precis läst klart metro och tänker på alla barnen i Haiti. Det är en bild på en liten kille, han är skadad. Tycker så synd om alla barnen, dom andra med för den delen. Naturkatastrofer! Fruktansvärt. Men jag kan inte hjälpa att undra. När något som detta händer är mer eller mindre hela världen villig att hjälpa till. Men en naturkatastrof förstör ju precis så som krig gör. Hus förstörs och familjer splittras. Blod, svett och tårar. Det funkar att samarbeta och bry sig när moder jord säger ifrån. Men det som vi själva styr det är ok? Får inte riktigt ihop det. Hade bara gärna gett den lilla pojken en Kram!


Ganska ok.


Ja idag har varit en rätt så bra dag. Den har varit helt ok. Man ska ju inte säga att man är nöjd för då har man inget att sträva efter. Men jag är rätt så nöjd med min dag.


Om jobbet idag så säger jag bara WoW! Fattade ett tag ingenting. En herre som jag verkligen har tjatat på och igår bokade till nästa vecka dök upp helt plötsligt idag. Utan förvarning. Så han kom alltså en hel vecka för tidigt. Bra eller dåligt det vet jag inte. Men killarna på kontoret var imponerade eftersom att han som kom själv hade jobbat med liknande arbete i typ 6 år. Så det var ingen lätt nöt att knäcka det inte. När jag sitter där mitt i min förvirring så lyckades jag boka två till. Som då ska komma nästa vecka. Helt utan att jag ens fattade vad jag sa till dom och knappt visste vad dom hette när jag la på. Det var en väldigt snurrig morgon.
Men eftermiddagen var sämre!
Då kommer en av kollegorna in, en kille som är grym. Hans mun går inte av för hackor den inte. Han är rapp som få i käften! Självklart kom han in till oss precis när jag hade ett riktigt DÅLIGT samtal. Vad händer då?
Jo självklart sågar han oss jäms med fotknölarna och förklarar för oss hur FEL vi gör. Ingen press där inte. Nej då. Eller?
Han tog sig en promenad och kom tillbaka några sekunder in i ett annat samtal. Ett samtal som var lite mer i min smak. Så som det brukar låta när jag sätter igång. Det kändes bättre efter att han hörde det. Skillnad kan man verkligen säga och det sa han med. Sa till och med att han var imponerad! Jag fick en massa beröm! Wohooo! Det värmde och var väl behöft! Sen avrundade jag dagen med att få till ytterligare en bokning. Gott kändes det.

Det var en nästan kort sammanfattning på jobb dagen. Direkt hem. Fixa matlådor, tvätta och dammsuga. Spännande va? Inte precis skulle jag säga. Men det var ungefär det min dag gick ut på. Nu är det tid att krypa till sängs. Även det ganska ok. Det är ju tidigare än vad jag har lyckats med alla andra dagar.


Nee.. Nu  är teet slut och jag med för den delen!



Sussa sött!
Natti Natt

Brist


Otrolig brist på fantasi så satte jag mig och bara pillade ihop detta under tiden jag väntade på att mitt te skulle bli klart och gå att dricka. Det ska ju inte bara vara varmt, det ska vara varmt på det viset att det går att dricka.



Kanske att det kan vara något man kan tänka sig när det börja närma sig lite varmare väder. Men sen när det blir vår eller kanske till och med sommar. Då får det nog bli lite luftigare eller färg gladare.



Måste ju säga att den nya "studion" är grymt mycket bättre än den som dom hade innan. Mycket bra jobbat HM. Synd bara att man måste prova kläderna på riktigt för att veta om det verkligen är något att ha. Men man kan ju ha lite roligt när man har för lite att göra.




Uppe


Med Tuppen känns det nästan som. Dax att bege sig till tåget nu! Håll tummarna för att det kommer i tid idag.
Känns inte alls kul att vara sen flera dagar i rad..



Nu Kör vii ;)


Taskig trend..


Det här med att inte komma i säng i tid det är allt en taskig trend det. Men det har nog aldrig varit min starka sida att gå och lägga mig tidigt. Jag är en nattuggla och kommer nog att förbli det ett tag till skulle jag gissa. Om jag inte kommer på nåt riktigt smart. Men hur stor är risken? Jag är ju trots allt blond..


Idag rördes det om i grytan på jobbet. Ingen vidare bra dag egentligen. Det var en av mina kollegor som fick sparken. Så nu vet man att det gäller att prestera annars ryker man skulle jag gissa. Aldrig ett kul faktum. Men det är sanningen när det är ett sådant jobb som jag har. Kanske att det inte var rätt grej för mig detta? Jag har ju hittils inte varit nöjd med mina resultat. Jag vet ju att det går att göra det bättre. Men jag kanske inte kan? Hm..
Det är ju som sagt en dag imorgon och den får helt enkelt in bli bokningslös. Det är INTE ok! Så för att jag ska orka med dagen imorgon tror jag att jag tänker unna mig en kaffe på morgonkvisten. Fast kanske inte ändå. Det beror på om tåget känner för att vara i tid. Det har varit över 20 min sent nu i två dagar vilket resulterar i att jag kommer sent till jobbet. Det är inte bra det inte. Men vad kan man göra? Det är ju inte precis så att jag kan springa till jobbet.

Jaja.. Det var om jobbet det. Dagen i sig har varit helt ok. Inte hänt så mycket mer än att jag jobbat och kommit hem. Blev en te nu på kvällskvisten med lill Zan. Kanske det är därför jag inte lyckats att ta mig till sängen än? Vilket fall så tycker jag att det var jätte mysigt. Man måste ju försöka att vårda sitt sociala liv även om man har ett jobb. Det är mycket att ta hand om..


Går och lägger huvudet mot kudden nu och drömmer mig bort..
Bara 55h kvar nu.. SWEET!


Ännu en dag


Har bara sprungit förbi...

Nu är det dax att sova igen. Sov på tok för lite inatt och jag vet att det kommer att bli en lång vecka så det är verkligen dax för mig att skärpa mig och gå och lägga mig i tid. Men det är ju så lätt att man fastnar framför duburken och bara dö kollar på ingenting egentligen. Funderar på om jag hade haft lättare att gå till sängen om jag inte hade haft den. Kanske, kanske inte. Känner mig själv så pass att jag säkert hade kommit på nåt annat att göra för att fördriva tiden eller fastna med. Urk vilket tragiskt problem egentligen! Finns faktiskt dom som svälter...


Dagen idag har faktiskt varit ganska så bra. Inte helt nöjd med den eftersom att jag inte helt uppnått de resultat jag vill på jobbet men jag närmar mig iaf. Halva vägen har jag kommit så det är väl ganska ok, men nöjd är jag inte!

På spårvagnen idag så funderade jag på om den lilla pojken i vagnen hade blivit övergiven. Det fanns ingen mamma och ingen pappa i närheten. Ingen som verkade hålla koll på den lille. Jätte söt liten kille som satt där och bara log för sig själv. Blev faktiskt lite orolig. Men sen när jag klev av så såg jag iaf att en kvinna satt och log och vinkade till den lilla killen i vagnen så jag hoppas verkligen att det var mamman. Var bara tvungen att skriva om det för den lille oroade mig faktiskt ordentligt.

Tänk så känslig man kan vara ibland va?
Tokiga grejer som spelar en ett spratt titt som tätt.

Kommer ihåg när jag var och handlade med en GOD vän som jag sällan hör av nu..
Vi skulle handla mat och så hittade jag en bebisleksak i en kundkorg. Någon som hade glömt den och tappat den! Jag började nästan att gråta, kan vara så att jag till och med gjorde det. Kommer inte helt ihåg. Men vissa dagar är sådana bara.


Nee det var lite blandat om inget egentligen. Nu måste jag sova!


Fin fint..


Har varit ute och tittat runt. Så har jag hittat en sida med massa gulliga smycken. Det är nästan så att man blir sugen på att äta upp vissa av dom..



Det här är ju bara några av alla som finns att gotta sig bland. Kaffen vore ju som pricken över i:et för mig med tanke på hur mycket kaffe jag dricker. På tok för mycket kan jag lova.. Men gillar man det så gör man. Gillar även dessa halsband. Den med texten "todays outfit" tyckte jag bara var rikitigt rolig. Tänk som vi anpassar oss..






Smyckena finns ----------------->



Ringarna tycker jag verkar lite otympliga kanske men dom är ändå fina!

Tiden


Den bara springer iväg när man har trevligt! Å trevligt har jag haft! Didi kom på besök mitt i mitt matlagande. Så hon fick se mitt lilla kaos. Men det löste sig bra och det blev mat av det. Gjorde helt egen falaffel. Lite stolt är jag! Didi godkännde den med. Hon hade visserligen inte ätit det innan man hon tyckte att det smakade bra. Så då måste det vara okej.

Men nu måste jag verkligen kasta mig i säng så att jag hinner sova innan det är dax att jobba imorgon igen. Hoppsan hejsan vad tiden går!

Jag räknar ner.. När jag vaknar imorgon så är det inte lika lång tid kvar som det är idag. Åhh så jag längtar! Nåt så otroligt mycket. Nu längtar jag mer än vad ett barn längtar till julafton tror jag. Tokigt men sant!


Ne.. Kortfattat får det vara idag. Slänga mig i säng! Japp!
Hoppas på att det blir en fika med Malin imorgon. Det är på tok för länge sedan vi sågs..


Natti natt

Fjuttigt ord


Känner att jag behöver skriva några rader innan jag går och lägger mig. Ladda för morgondagen. Ännu en dag på jobbet..


Helgen har ju inte varit så som jag trodde att den skulle vara. Det har ju hänt något i helgen. Kanske inte helt bra fast ändå jätte bra. Det är liksom på gott och ont. Vet faktiskt inte hur man ska beskriva det på ett bra sätt. Ibland gör man kanske saker som man inte är helt stolt över men man får ändå stå för det. Jag har gjort något som jag inte är stolt över men jag får stå för det. Kan inte precis vrida tillbaka tiden och göra om det. Men jag tycker nog att jag hade kunnat göra det på ett bättre sätt. Dom som vet vad jag pratar om håller nog fullständigt med! Det känns dumt men jag kan ju inte göra det ogjort så jag får leva med det. Otroligt elak har jag varit!

Förlåt är ganska så fjuttigt i det här fallet. Men vad kan jag säga?

Man kan inte alltid rå för vad man känner. Ibland agerar man innan man tänker.
Ibland tänker man inte alls..

















Ska nog sluta skriva innan jag virrar till det ännu värre! Kände att jag var tvungen att säga något.
Jag är jätte glad men jag är inte stolt..

Helgen.


Har vairt lång, precis lagom långt. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig från början. Den blev inte som jag hade trott.. Men glad är jag! Inte bara glad faktiskt. Lycklig! Det blev lite tokigt och det blev nog lite dumt. Men jag är verkligen jätte glad ändå! Känner mig som ett litet barn på julafton som väntar på tomten. Det pirrar i kroppen och man kan bara inte sluta att le. Trodde inte att jag skulle känna så, visste inte att man kunde känna så. Vad mer kan jag säga? Lovley!


Dagen idag blir det till att bara vara. Slappa och inte anstränga mig alls. En vända hem till Didi och luncha. Alltid lika trevligt. Hoppas iaf på att ikväll kunna ta mig i säng i god tid. Bestämde mig för att försöka att inte köpa en flaska vin till varje söndag. Det är nog inte så bra för hälsan i längden. Varannan kanske funkar ;) Haha.
Nee men jag vill inte dricka för mycket. Det är väl bara dumt att dricka i för stora mängder tycker jag nog. Finns bättre saker som man kan lägga pengarna på.

Nee nu ska jag ta disken och starta en maskin med tvätt tror jag. Lite kan jag väl kanske hinna innan Didi kommer :)

Första dagen


Tillbaka till verkligheten nu då. Jobba igen! Det kändes jätte bra att vara tillbaka på jobbet. Upp tidigt som f** men det gjorde inget. Gick väl inte och la mig i jätte bra tid igår men därför tänkte jag lägga mig om typ några minuter för att orka med morgon dagen. Blir en jätte lång dag imorgon. Dubbelpass så då gäller det att vara utvilad så att man orkar. Mycket viktigt! Vill ju faktiskt att det ska gå bra på det där förbaskade jobbet så att det blir nåt bra av det. Annars är det väl ingen vits att jobba lr? Om jag inte presterar får jag trots allt ingen lön och den sitsen hade väl känts sådär kul. Men om jag bara får ordning på det så ska det gå!
Jag ser iaf ljust på det och har inte tänkt att ge mig. Alla Gubbar och Gummor får passa sig för jag kommer att ringa och jag kommer att vara envis.

Hade mini möte idag även det kändes bra. Men jag fattar inte riktigt. För det är inte första gången någon av mina säljchefer säger som han gjorde idag. Utan det har jag änna fått höra av dom alla. Önskar bara att jag själv kunde få ordning på det och plocka fram det där som dom pratar om. Men det kommer väl hoppas jag. Annars får det bli skolan nästa. Kan inte hatta runt som en flipperkula mer nu ju. Måste få ett vettigt jobb och ordning reda på vardagen. Skulle kännas skönt!!


Stora hela.. Det har faktiskt varit en jätte bra dag även om jag varit en aning trött.. Avrundat den har jag gjort nu med en STOR skål med Pop som jag tyckte att jag var värd! Men nu är det dax att borsta gaddarna och krypa till kojjs!

 

 

God natt allihopa!


Varför glömmer jag alltid?


Hur kan det komma sig att något som man faktiskt behöver är så sjukt lätt att glömma.. Åh! Blir så trött på mig själv. Dom två senaste resorna som jag varit på till Ikea har jag tänkt att jag ska köpa mig en musmatta. Har det blivit av??

Neee...

 

Skulle någon ha vägarna förbi Ikea och sedan förbi mig får ni mer än gärna köpa en sådan till med. Skulle föredra en vit men en svart går med! Så får man pengarna av mig LOVAR! Haha..

Måste verkligen komma ihåg en sån till nästa gång. Det är inte jätte bra att ha en tidning som musmatta och det är inte jätte snyggt heller.  Men men..


Håll tummarna!


För många saker håller jag tummarna just nu! Håller tummarna för att det ska gå som man hoppas. Vet inte hur det gick men jag hoppas att min Donna fick lägenheten som dom hoppas starkt på! Vill verkligen det ju! Hade varit så roligt. Hoppas även att några av alla dom saker som vi tog upp på mötet idag ska gå igenom. Det hade verkligen gjort det till något bättre! Säkrare för alla parter om det går att ordna. Hade varit det bästa!


Men nu ska jag krypa ner under täcket och hålla tummarna för allt som jag hoppas på!





Natti Natt

Vända


Hemma en snabb sväng innan det är dax för personalmöte med Harry. Ska bli intressant och se om vi kan få fram några förändringar av våran garderob. Inte alls troligt att vi får det med det skulle ju verkligen behövas! Plats för väskor hade varit ett stort PLUS och även bättre plats att gå på så att man når överallt utan att riskera att slå ihjäl sig. Sen är det dom där förbaskade pengarna. Hade inte alls varit fel att ha ett bättre system även för det. Men det återstår att se hur det blir med allt det där iaf..



Dagen i den stora staden har varit jätte mysig! Tycker iaf jag. Men gud så trött man blir av att bara gå runt en massa. Åt gott gjorde vi med på Ikea. Det är faktiskt bättre än att åka till Donken. Så mätta och nöjda snurrade vi runt inne på Ikea och fantiserade om vad man skulle kunna göra. Väldigt trevligt!



Men nu är det änna tid att ge sig av. Funderar starkt på att ta på mig mina mjukisar över mina byxorna. Då kanske jag håller mig lite varmare.. Värt ett försök iaf!



Snö igen!


Det känns som att det aldrig kommer att sluta snöa just nu. Det bara fortsättar att snöa. Det är någon dag utan snö och sen kommer det mer. Men jag vill inte mer ju! Vill inte ha mer snö nu. Det är inte roligt längre. Jag vill ha sommar och värme nu ju! Fast om jag skulle få för mig att åka en tur till en backe och leka lite med en bärada då vill jag ha snö. Men inte annars. Det får änna vara färidg med det nu. Men jag tror inte att vädret kommer att lyssna på mig inte.

Sååå...


Det blir att ägna tiden till annat. Som idag. Det ska bli en tur ner till den stora staden och bara mysa runt med Marita med "man". Ska bli jätte mysigt att yra runt i snön med dom. Ser fram emot det.

Glad i deg!



Men nu tror jag nog att jag ska ta på mig strumporna så att jag är klar för att åka när dom ringer!




Spring spring...

Trötta ögon..



Just nu sitter jag och känner som om någon har hällt sand i ögonen på mig. Toktrött är jag så jag ska nog som jag alltid säger gå och lägga mig. Det är för tokigt det här. Varje kväll är det samma visa. Man tänker (rättare sagt jag) att man ska gå och lägga sig i tid och vara ordentlig. Men ikke det är samma sak varje gång. Det bästa med det hela är väl att jag varje gång jag väl kommer till sängen kommer på hur go den är och undrar varför jag inte gick och la mig tidigare.. När ska man någonsin lära? Haha..


Det bidde fika med Lasse, Zan och Marita idag. Nästan så att man skulle kunna kalla det maraton fika. Jätte trevligt och jätte mysigt! Det va då inte alla samtidigt utan en fika med var och en. Det är massor av fika det. Sista fikan skippade jag kaffen. Det fick bli varmchoklad. Annars skulle jag nog inte vara så trött nu.


Det blev inget handlar idag. Endast en fundation som jag faktiskt behöver, visserligen skulle jag behöva fylla på min kyl med men det får bli en annan dag det. På tok för kallt ute för att jag skulle vilja handla och bära hem. Skulle inte förvåna mig om jag hinner frysa fast i gatan innan jag kommer fram. Funderar starkt på om jag ska gå till affären och beställa en taxi hem. Det skulle kunna vara värt det. Men jag får nog tänka på det tills imorgon..

Imorgon åka till Gbg med Marita och hennes "man" efter det blir det personalmöte på harry. Det blir en lååång dag. Efter det så är nästa dag en arbetsdag. Det är lite coolt. Känns som att det var en evighet sedan jag jobbade sist.. Spännande!!


Natti Natt

Handla å Fika


Idag blir det att springa iväg och dricka kaffe med Lasse! Det var ett tag sedan det nu. Ska bli spännande att höra hur han har haft det den senaste tiden. Jul i fjällen och allt..

Efter det så blir det en vända till Överby igen för att lilla Zan skall ha sig ett par dojjor till jobbet. Man kan ju passa på om det är billigt ;) Själv hoppas jag mest på att få chans att handla hem lite mat utan att slippa bära så att armarna ska gå av. Får väl se vad vi hinner med.

Avrunda kvällen med Marita! Äntligen är Donnan hemma och jag får chans att ge henne en kram! Känns som att det var evigheters evighet sedan jag träffade henne senast. Buhu! Längtar!

Nu är det dax att jag gör mig klar.. Fika på Rådhuset om 32 min.. Oj oj..

Natte tid


Jaha så var man inne på småtimmarna igen. Att det ska vara så förbaskat att ta sig i kragen och krypa ner i sängen. Fattar inte det där jag inte. Men så blir det väl när man springer runt och yrar. Kom på tusen saker jag ville göra nu kändes det som. Men inget som jag egentligen borde eftersom att jag borde sova. Nåt vettigt jag hade kunnat göra vore ju att hänga tvätten. Men eftersom att den inte var torr så gick inte det heller. Bidde till att ta den sista disken så slipper jag att göra det imorgon när jag vaknar. Tänk så många saker man skulle kunna göra egentligen. Ojoj..

Sluta tänk! Haha..


Dagen idag har jag använt till att ringa hyresvärden för att få sprutt på dom förbaskade elementen. Å tro det eller ej men nu sitter jag här i soffan och jag fryser inte! Är det inte fantastiskt så säg? Det tycker jag, tredje gången gillt var det visst. Tipp topp!

Men det är väl inte det enda jag har gjort. Jag har faktiskt pysslat med sånt där tråk som typ alltid. Tvättat tagit rätt på det som gick av tvätten och så har jag hängt upp mina nya gardiner. Nöjd!! Mycket nöjd. Ullared igen, bra skit det där.

Så har jag dessutom varit iväg till Didi på en kaffe med. Trevligt! Vi passade på att skriva ut schemat över hur vi ska jobba med. Bidde smått besviken då "chefen" även denna gång hade svårt att förstå vad jag menade med hur jag ville jobba. Så jag får nästan inte jobba nåt alls denna perioden. Ungefär lika många pass som jag brukar ha på en månad har jag på två! Hur ska detta gå? Buhu.. Jaja.. Får se det från den glada sidan. Jag får en massa ledig tid. Men dessvärre en massa ledig tid som jag inte ville ha. Men det löser sig väl till en annan gång. Bättre lycka nästa gång kan man väl säga??

Jaja.. Men om jag skulle ta mig i kragen och gå å lägga mig kanske? Dricka ur te muggen och sedan lägga mig. Låter som en bra ide!


Natti natt

Det nya året..


Börjar med en massa ..... och en kortare blogg paus. Det var helt enkelt så att jag inte hade en aning om va jag skulle skirva.

Vet visserligen inte nu heller vad jag ska skriva men ändå. Kan ju säga att året har startat väldigt långsamt. Bara tatt det stilla och funderat över det nya året som kommer. Vad ska man kunna göra utav det? Nåt bra helt klart. Det är trots allt ett helt år att vända upp och ned på så det finns ju all tid att göra både det ena och det andra.

Söndag i all ära. Skall vara en vilodag. Men eftersom att jag tyckt att alla andra dagar varit vilodagar fram tills idag så var det på tiden att göra något vettigt. Det blev en snabb sväng ut till torp men lillan Zan för att fixa kablar till henne. Sen hem för att pyssla. Det blev totalstädning och brödbak. Använde hela dagen till att pendla mellan spisen, dammandet och datorn skulle man mer lr mindre kunna säga. Tycker faktiskt att jag gjorde ett ganska så bra jobb.
Men skall ändå fortsätta imorgon med att ta det jag inte orkade idag. Det blir tvätta, tvätta och tvätta lite till skulle jag tro. Byta gardiner, sängkläder så då blir det tvätt. Så otroligt spännande det känns att skriva om det. Not! Men det är väl ungefär det som min dag kommer att handla om. Men även fika. Skall ta en fika med Didi och eventuellt en fika med Marita som äntligen är hemma från Norge. Längtar såå!! Har saknat min vän massor..

Avslutade iaf dagen med att ta mig en lång och varm dusch.. Å så använda en av alla de masker som jag köpte när jag var på Ullared..

 

Var ordentligt skeptisk till den där masken men det var riktigt nice! Kände mig som en chokladkaka. Haha. Den va mjuk å go att kleta på nyllet. Riktigt bra grejer. Alltid lika spännande med nya grejer. Men nu är det daxs att bädda ner sig så att man kan ta tag i morgondagen. Finns en hel del saker som jag borde göra känns det som. Har väl planer på att försöka få ihop lite roliga bilder från året som gått och göra ett collage. Sen är det även en hel del andra saker som jag hade tänkt att jag ska hinna med me. Så nu är det tid att sussa.

 

 

Natti Natt


.....






.....





.....

RSS 2.0