Fin besök. Har tagit en promenad tillsamma...

dsc02801 (MMS)

Fin besök. Har tagit en promenad tillsammans med Donnan och hennes lille son Leon. Nu ligger han på mammas mage och gnyr så sött. Mätt och belåten. Jag har fått mata. Knepig känsla. Mysigt var det. Han var så duktig att äta så. Mycket åt han med. Två flaskor. Wow. Stor och stark kommer han bli lillprinsen :)


Fantastiskt väder! Helt underbart. Kl är h...

dsc02796 (MMS)

Fantastiskt väder! Helt underbart. Kl är halv åtta på morgonen. Regnet verkar inte vilja sluta att falla och trots detta ser man en tapper löpare ute.. Hur skall denna dagen sluta, hur kommer den här festivalen sluta?


Festival väder..


Klart att vi har festival väder.  Jag som önskade så att det skulle vara bra väder. Haha! Snopet! Nu bara öser det ner regn. Det är samma jäkla visa varje år. Denna festivalen kommer väl att läggas ner om det fortsätter såhär. Det kommer allt en del människor men om det bara, bara, bara regnar så lessnar man ju tillsist. Eller? Jag gör det iaf. Gillar inte alls att det bara regnat! Nu ska man inte missförstå mig. Jag gillar regnet massor! Det är mysigt med regn tycker jag. Jätte mysigt..

Önskar att jag hade haft ett litet tält hemma lr ett tak som jag kunde sitta under och lyssna på regnet. Men ikke!
Jag får hålla mig inne och bara sitta och titta ut på det.

Längta tills det blir sol och fint igen.. Åh! Lr kanske vinter och snö? Nee ja vet inte. Nu vill jag nog mest hem.
Kanske blir så att man får vada hem..  Hm..

Smögen


Helt tokigt. Jag som hade tänkt att jag skulle hålla mig hemma igår. Blev inte riktigt så. Nope! Skulle bara titta för bi inne på Harrys för att säga hej till Lilla Zan å vem sprang man ihop med där inne? Jo, Salo.. En sjukt peppad Salo dessutom. Han ville verkligen dra till Smögen och ville dessutom att man skulle följa med. Hade jag inte alls tänkt mig. Men så blev det så ändå. Tokigt värre. Men jag hade verkligen kul! Började med att sitta på Harry innan vi fick skjuts. Sen bar det av till Smögen, tanken var Kuddrum men det blev inget med det. Allt för lång kö. Vi hamnade inne på Hamnen 4 istället. Men det var inte fy skam det inte. Ett riktigt trevligt ställe. När det var dax för stängning bar det av ut på hemlig plats bland klipporna där dom staplat upp högtalare, ljus m.m så var festen i full gång igen. Riktigt NICE måste jag säga. Massor med folk, bra musik och gott väder mitt i natten. Gryningen kom smygande sakta men säkert.. När det ljusnat en aning var det dax att bege sig hem. Tur var väl det. Det är ju trots allt en dag idag med som man behövde tänka på..

   

Kanske inte dom bästa bilderna. Men det var inte heller det bästa ljuset att fota i. Hur som haver var det en riktigt rolig kväll. Även ett mirakel att man inte ramlade och slog ihjäl sig. Tyckte inte att jag såg någon annan i farosonen heller.

Hemfärden..

 

Lagom pigg men rätt så nöjd ändå...


Helt vanlig dag..


Det är precis vad det är idag. Det är tisdag och det händer inte något alls. Bara en vanlig dag. Jobba och gå hem efter det. Spännade va? Not. Men det funkar fint iaf. Imorgon är det dax för Fjorden. En gång varje år under några dagar har vi festival. Det gillas. Massor att titta på och det innebär en massa jobb för en hel del folk, det är bra det. Golv som skall läggas, tält ska resas och sedan behövs det personal under alla dagar. Folk som rings in från höger och vänster. Plus att folket i staden får något att roa sig med. Tivoli, Dansbans, Artister, Nattclub och en massa annat. Har inte läst programmet för i år men det är aktiviteter hela dagarna från den 28-31. En folkfest är vad det är. Hoppas verkligen att vädret håller sig på den goda sidan så att man verkligen kan njuta av dessa dagar. I fjol var det väl si sådär med vädret. Kommer inte riktigt ihåg faktiskt..

Hur som haver så hoppas jag verkligen att det blir bra i år :)


Igår så roade jag och Lilla Zan på Harrys Lidköping. Det var helt ok var det. Riktigt kul faktiskt. Lr kanske inte om jag ska vara ärlig. Det var roligt stundsvis. Men det var inte alls så som jag hade hoppats på. Vi hade betydligt roligare förra året när vi var där. Kanske att vi hade för höga förväntningar eller inte alls var på humör. Jag vet inte rikgit men det blev inte som vi hade tänkt oss.
Kanske att man ska stanna hemma nästa gång man får för sig att gå ut?
Många gånger blir det inte alls som man tänkt sig. Men det ger sig väl. En annan gång är ju en annan gång. Kan bli bättre och det kan bli likadant.
Gott sällskap hade jag men det var inte alls som jag hade tänkt mig. No.no.. 

Roade mig på vägen till Lidköping. Snyggt lr? Haha.. Not!


God morgon lr god dag det e lite som man v...

dsc02754 (MMS)

God morgon lr god dag det e lite som man vill.. Titta vad jag fått med posten. Super grej ju! Nu kan jag ju sova nästan vart som hellst och man vet alltid vart jag ska ;) Igår vart det en sväng till Havsbadet igen. Hur kul som hellst tycker jag. Blev lite som att när man var liten igen. Gamla minnen lockades fram. Riktigt kul! Idag står städning, tvätt, räkningar och en tur till torp på schemat. Lagom roliga aktiviteter men mycket nödvändiga! Troligt är att det rundas av med en tripp till Lidköping och måndagsklubb. Tror visst att vi var igång igen.. ;)


Den var go denna drickan tycker jag. Mums!...

dsc02738 (MMS)

Den var go denna drickan tycker jag. Mums! Tror nästan att den hjälper med lr så är det bara inbillning. :s Har nu ca 30 min kvar innan jag slutar för dagen. Smått trött har jag visst blivit Men inte farligt alls. Hade en jätte mysig kväll igår med tjejerna och längtar verkligen tills vi gör det igen. Så länge sedan vi var alla tre. Men igår så. Fast inte hela kvällen men det räckte ändå för att sätta guldkant på den :) Mina tjejer! Ikväll kan det bli nya äventyr som väntar.. Vem vet?


Dax att vakna då! Perfekt sätt att vakna i...

dsc02726 (MMS)

Dax att vakna då! Perfekt sätt att vakna innan festen drar igång.. Hur gott som hellst att ha sambo :) Så ne det är inte bara mjölk i glaset. Hihi..


Super duper power! Tänkte att jag skulle v...

dsc02725 (MMS)

Super duper power! Tänkte att jag skulle vakna till en smula.. Låg nivå igår så kan man ju köra raka motsatsen idag. Typ. Hög koffinhalt står det på bruken. Vad tror vi om det? Gott smakar det iaf ;) Kanske att det även hjälper. Återstår att se..


Idag är det helt galet låg nivå på jobbet....

dsc02721 (MMS)

Idag är det helt galet låg nivå på jobbet.. Chansar ikväll och hoppas det håller imorgon. Vi är nog två övertrötta som står här.. Skrattar åt allt och inget! Det dras otroligt roliga skämt.. Nu kör vi full rulle från tills det är dax att sova. Kanske 2 h till nästa pass. Hejja! ;)


Kakmonster


Igår hade vi tårta på jobbet och idag får vi bullar. Jäkla tur att man inte behöver tänka på "strand kroppen 2010" när man sommarjobbar. Då hade jag legat risigt till, NOT! Kakor, Bullar och allt vad det är e ju gott. Skulle man leva två gånger kanske man skulle tänka sig för lite mera. Men jag har bestämt för mig att jag nog bara kommer att leva en gång så det är väl lika bra att bara köra på eller?
Näsbrännor och ont får man väl nog av iaf? Lr? Då behöver man väl egentligen inte snåla på det som är gott utan att skada jätte mycket. Lr?
Äh.. Jag vet inte men det känns som att man får unna sig lite gott i livet för att man ska stå ut med det lr? Det finns många goda saker som man kan unna sig. Goda saker av olika slag. Sånt som sätter lite guldkant på tillvaron. Det borde man inte behöva snåla med. Det behöver ju inte heller ens vara något som kostar mängder.Mina GuldKron :)

Vänner - Mina underbara vänner som jag kan skratta tillsammans med, som jag kan bara sitta tyst tillsammans med, som jag kan vara mig själv med och som tycker om mig för den jag är. En grupp människor som bara genom att finnas förgyller min vardag.

Familj - Långt, långt borta men ändå bara ett samtal bort.. Dom som jag inte kan krama och hålla finns ändå med mig och ger mig värme. Familjen.. Det är något speciellt med den.

Musiken.. Naturen..

Å så mycket mer.. Men värmen ifrån vänner och familj tar priset!  Jag e lyckligt lottad jag!


Så även om det finns en massa gott som jag inte tycker att jag behöver snåla på så behövs det inte direkt heller för att göra dagarna sååå mycket bättre, Love my friends!
Vi tar igen det sommaren 2011 stället tror jag.. Hehe..

Jag har ett himla bra jobb! Tror aldrig at...

dsc02718 (MMS)

Jag har ett himla bra jobb! Tror aldrig att jag tidigare jobbat på ett ställe får dom äter så mycket god saker. Kanske att den inte ser lika god ut som den smakade. Lovar att den är riktigt god! Typ mjuk maräng och citron fromage tror jag att det är i.. Å så lite jordgubbar på det. Inte alls fel! Mums! Kommer kunna drömma om den ett tag.. Vilket det är dax för nu tror jag. Så natti natt :)


750 förköp och kö hela vägen bort till bry...

dsc02717 (MMS)

750 förköp och kö hela vägen bort till bryggan. Öppnar om några minuter. Skulle man kunna kalla detta en lugn kväll? Tror knappast det. Glad är jag för värmen. Det betyder minimalt med jackor :) Men antagligen mängder av väskor. Laddar med kaffe och en burn. Snart är det dax.. Bara att göra sig redo!


Hur bra kan man ha det? Dagen idag har bes...

dsc02715 (MMS)

Hur bra kan man ha det? Dagen idag har bestått av pool och sol. Ska verkligen inte klaga. Men nu är det sömn som gäller! Samla kraft och energi till att jobba. Tjo så länge!


Onödigt!


Verkligen jätte onödigt. Men jag har visst ganska så kort stubin för tillfället. Min mamma, min kära älskade lilla mamma. Du e då för rolig du. Jag vet ju att ni skulle ut och åka så jag misstänkte att ni skulle komma förbi. Men att inte kunna ge en dag eller tid gör mig jätte irriterad. Tyvärr så har jag ju två jobba att anpassa mig efter. Eftersom att jag ska jobba natten och sedan får ca 3h sömn innan nästa jobb så behöver jag kunna planera mig dag. När man då inte kan få nåt vettigt svar så blir jag irriterad. Jätte onödigt ja. Men ibland så blir det så. Min plan för morgon dagen. Min lediga dag denna veckan är att sova eftersom att jag knappt kommer att få göra det annars. Om jag då skulle hinna träffa min kära mor så behövs det lite planering för det. Men pga min korta stubin tror jag inte att hon kommer alls. Det kallar jag onödigt. Men shit happens lr vad säger man? Förlåt för det mamma..


Har en massa irritation i mig helt i onödan.. Kanske att jag borde ta ett dopp i havet lr nåt för att svalka av mig. Gillar inte att känna mig irriterad. Men ibland så blir det så. Orka med det!

Önskar så att tiden kunde gå i SUPER fart så att det blir höst och vinter snart. Då slipper jag kanske detta. Bort iväg. Flyga fara, sticka, dra. Kalla det vad som hellst. Men bara strunta i det här. Dra ett streck över allt och glömma. Längtar tills att jag kan släppa taget!

Undra jag om det är det som kommer att vara min morot. Blir det inte plan A så finns alltid plan B.
Kolla förvarings möjligheter igen kanske?


Mitt i natta..


Inte alls bra! Borde verkligen sova nu tror jag? Lr hur vad det med det där? Jobbar ett ganska så sent pass imorgon så på det sättet är det ingen fara. Finns en massa tid att sova. Men ändå borde jag sova så att jag kanske hinner ta igen lite tid. Men kan man verkligen det? Tror inte det. Har för mig att man inte kan det.

Fy vad jag inte gillar nätter och kvällar ibland. Gillar dom vanligtvis men inte nu! Nej, nej. Jag gillar dom verkligen inte! Det är då det finns tid för tankar. Tacka vet jag att kunna somna med en film på. Då kan man lyssna utan att behöva tänka. Man tänker inte alls. Har allt för många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Vill inte alls tänka. Blir ju inte klokare för det. Vara väldigt mycket tröttare. Tröttare är inte bra! Det är inte okej! Jag vill verkligen inte tänka mer jag önskar mig bort från detta så att man slipper känna och tänka. Förbannade skit! Fick man säga så? Jag säger så. Det är ju trots allt så jag känner. Då måste jag ju kunna säga så.

Åh! Galet värre! Nu måste jag gå å lägga mig iaf. Hoppas på att jag ska slippa tänka massor ikväll. Orkar inte det idag. Orkar inte alls. Måste sammla energi till någon annan dag..


Dagen idag har bestått av jobb, torp, städ, matlagning och promenad.
Kort, gott och enkelt.

Snipp snapp.. Nu är det god natt ;)Väder..


Det bara öser ner. Sitter här på jobbet och hör hur det smattrar på taket. Rätt så mysigt faktiskt. Ljudet blir nästan det samma som när man sitter på en altan med ett plasttak ovanför. Det gillar jag! Sitta ute i regenet inkurad i en filt och bara lyssna. Kanske en kopp te och en bok på det så är det ännu bättre. Händer inte så ofta nu för tiden. Men jag försöker att efterlikna det med en kopp "jobbkaffe", aftonbladet sittandes på en kontors stol. Inte riktigt samma men så nära jag kan komma just nu. Man tager vad man haver var det va? Gör det bästa av situationen. Snart tror jag dock att det inte kommer att regna så mycket mer. Ser en massa blå himmel lite längre bort. Det är inte fel det heller. Sol gillar jag med. Nära på soldyrkare. Med andra ord gillar jag ju nästan alla väder! Tycker ju även att snö är mysigt. Ligga på en strand och pressa eller bygga snögubbar ute i skogen. Hur gott som hellst ju!

Fler väder dyrkare? ;)


Nu sitter jag då som sagt på jobbet. En smula trött vill jag lova att jag är! Kaffe, kaffe och lite mer kaffe ändå blir det för att hålla igång idag. Även om det är kul att kunna vara ute och dansa flera dagar i veckan så känns det nu att det får vara bra för ett tag framöver. VILA! Det är det som kroppen behöver. En myskväll med tacos idag kanske? Sjukt länge sedan man åt det. Eller om vi kan komma på nåt annat gott att äta. Hm.. Det tåls att tänka på det där..


God morgon föresten..  :)

Då var vi på det igen.. Sjuka ja. Galna ka...

dsc02713 (MMS)

Då var vi på det igen.. Sjuka ja. Galna kanske. Men vaddå då?? Kan man ska man, bör man, GÖR MAN! Wioo!


Åh.. Nu är kvällen räddad!

dsc02710 (MMS)

Åh.. Nu är kvällen räddad!


Då var det dax igen.. Dukat för fest. Så s...

dsc02700 (MMS)

Då var det dax igen.. Dukat för fest. Så snyggt så. Tjejer gånger tre. Det ska bli så mysigt :)


Vad händer?


Massor och inget allt skulle man väl kunna säga. Gör allt och inget allt för att slippa tänka. Men tänker ändå! Fast försöker att använda det hela. Vända det till något bra. Funderar just på om jag kommer att kunna vända det till något bra och göra slag i saken.. Göra det som jag faktistk funderar på. Hoppas! Finns ju ingen anledning att inte göra det. Lr?

Hemma nu iaf. Åter på jobbet. Sitter här med min telefon och väntar på att den ska ringa. När som hellst gör den säkert det. Då är lunchen slut och man går in på andra halvan av dagen.

Sedan blir det kvällen igen. Ikväll är vi igång igen. Denna gången har vi fått påökt så vi blir tre istället för två. Ser verkligen fram emot denna kvällen. Brukar gilla Havsbadet. Kommer nog bli riktigt nice. Bra personal och gott sällskap. Vad mer kan man begära? Eh.. Inte mycket tror jag väl.

Ska försöka att mobilblogga vidare om småsaker. Inte mycket att skriva om nu. Men det kommer väl?

Allt kan visst hända har jag lärt mig. Man tror en grej och så blir det något helt annat av det.. Spännade va?

Avslutet på våran lilla resa blev en Happy...

dsc02696 (MMS)

Avslutet på våran lilla resa blev en Happy Harry. Borta bra men hemma bäst.. Lr hur var det med det där? Sitter och spånar på nästa resa sedan nu. Vi vill inte vara kvar i den här staden tror jag bestämt ;)


Hur kul var det att komma hem till det här...

dsc02695 (MMS)

Hur kul var det att komma hem till det här då? Hm.. Vad har hänt? Spökar det hos mig tro. Bara att städa och fortsätta dagen..


En till.. Fast utan vagn då.. :)

dsc02694 (MMS)

En till.. Fast utan vagn då.. :)


Tjusig? Hittade en som var rosa innan Men ...

dsc02693 (MMS)

Tjusig? Hittade en som var rosa innan Men hann inte fånga den. Men nu så :)


Brukar det inte vara så att det har snabba...

dsc02692 (MMS)

Brukar det inte vara så att det har snabbast att åka hem? Vet inte om jag är villig att hålla med. Det är krypfart på vägen just nu. Inte okej! Dumma! Kanske inte är meningen att vi ska hem? Fanns tyvärr ingen fil med högre fart heller. Total stopp nu. Åh.. Jaja. Någon gång kommer vi väl fram..


Mätt, nästan nöjd och en smula trött. Ladd...

dsc02688 (MMS)

Mätt, nästan nöjd och en smula trött. Laddad med kaffe dax för bilen igen. Sista rycket nu innan vi kommer oss hem. Kan ju inte stanna i en där regnet står som spö i backen. Nästan hem längtan nu. Men det har varit riktigt kul har det :) Ny resa om en månad då! Vart ska vi åka då tro? Tre nya städer.


Då var vi igång igen då. I denna staden ha...

dsc02686 (MMS)

Då var vi igång igen då. I denna staden har vi gula gubbar på konstiga cyklar.. Letar ännu en gång efter vårt kära harry. Vi är tokiga jag vet. Men en gång harry alltid harry! Nu på vår tre dagars har det blivit en bhh av det :)


Fin utsikt till lunchen.. Lite lätt vind o...

dsc02682 (MMS)

Fin utsikt till lunchen.. Lite lätt vind och snart en stor räksmörgås. Ska man klaga då tro? Tycker jag knappast. Det är ju hur nice som hellst! Har man ledigt så har man va?


Ramlösa det är grejer det! Inte nog med at...

dsc02681 (MMS)

Ramlösa det är grejer det! Inte nog med att det släcker törsten, man kan även ha den som kudde. Det är inte fy skam! Så nu ligger vi på en gigantisk brygga och bara njuter av solen.. Inte ett moln så långt ögat kan nå å jag ser ändå till Danmark ;)


Så var vi framme! Har visserligen varit de...

dsc02680 (MMS)

Så var vi framme! Har visserligen varit det ett tag. Vi har ju visserligen varit det ett tag. Hunnit sova och allt ju. Vi har väl inte riktigt hamnat där vi tänkte från början. Men Båstad var ju inget för oss.. Bara en massa backslick med tungorna ute. Usch! Nu blir det snart mat, sen får vi se vad som händer...


Ok.. Vem kan detta vara? Gissa! Nästan som...

dsc02677 (MMS)

Ok.. Vem kan detta vara? Gissa! Nästan som hämtad direkt från någon metall konsert.. Inte hela sanningen dock. Sminket av och skönheten fram :) Lovely! Party like a rockstar!


Det är kul när folk lämnar meddelanden eft...

dsc02676 (MMS)

Det är kul när folk lämnar meddelanden efter sig lr? Står så fint att någon ville dö med kängorna på för att komma till Valhall och träffa Freja. Knappt läsbart, men ändå. Nu blir det iaf någon timmes vila innan vi skall göra oss i ordning för att äta en middag på harrys. Tur att det finns på så många ställen. Blir ju som hemma överallt. Nästan iaf.. Hittade harrys bussen igår Men glömde fota. En annan gång kanske. Nu vilar vi iaf.. Ladda batterierna.


Trogen vän på vägen.. Gissa vart!? ;)

dsc02675 (MMS)

Trogen vän på vägen.. Gissa vart!? ;)


Det blev ingen camping.. Tält och regn är ...

dsc02673 (MMS)

Det blev ingen camping.. Tält och regn är ingen bra idé.. Verkligen inte någon bra idé! Det kan bli jätte blött då. Så nu är vi tillbaka på vägen igen.. Nytt mål. Den staden som har klubb, dit åker vi :)


Nu letas det camping för friska livet.. Mi...

dsc02668 (MMS)

Nu letas det camping för friska livet.. Mindre framgång med det men vi e lika glada för det.. Någon gång måste vi ju hitta en ;)


Då var vi på g då.. Har väl varit det ett ...

dsc02667 (MMS)

Då var vi på g då.. Har väl varit det ett tag nu men ändå. Inte riktigt hunnit skriva. Två glada blondiner med tält och en laddad kyl bag.. Kör så det ryker. Målet så gott som inställt. Inte så säker att vi till någon camping innan det stänger. Men vad gör väl det? Är det inte halva äventyret? Vi har ju ändå både tält och bil.. Man får tälta på allmän plats en natt lr nåt enligt allemans rätten.. Lr? Äh, viktigaste målet är att ha kul! Njuta och bara leva! Here we go :)


Ensam..

 


Sova inatt det var inte alls kul. Även fast att jag är så van att sova själv så kändes sängen tio gånger större och mer ensam än vanligt. Ögonen sved och huvudet ville inte alls som jag. FAN! Varför? Önskar att det inte kändes lika mycket som det gör. Trodde verkligen inte att det skulle kännas så här mycket. Men vad jag bedrog mig!

Ensam igen. Jag ville inte alls det här. Så mycket som jag såg fram emot, så mycket som jag önskade men inget av det blir det något med. Tycker verkligen att det är jobbigt men tror inte alls att du känner likadant. Känns inte alls som att vi ville samma sak. Du sa att du ville och att det var ditt mål. Men det känns inte så. Ro i sirap. Jovisst. Det kan väl var så när vi själva inte kan bestämma takten. Eller varför som sirap? Förstår fast att jag inte alls förstår. Åh! Jag blir så arg, vill inte alls det här! Jag var ju villig att ge och att chansa. Men var verkligen du det? Stämmer nåt av det du sa? Mina tusen frågor i huvudet bara snurrar och jag gillar det inte. Vill inte! Vill inte ha alla dessa frågor och tankar i mitt huvud. Men om man verkligen känner så bryr man sig. Då blir frågorna många. Tankarna blir tusen...


Önskar så att jag kunde tro dig men det känns som att det var allt för lätt..

Skulle kunna skriva hur mycket som hellst. Men till vilken nytta då? Mina frågor får inget svar för det! Inte hjälper det något vidare heller. Bara tänker ännu mer. Vi pratade om allt det där som jag drömmer eller snarare drömde om. Men nu finns inget av det kvar ju. Var det tomma ord då? Eller fanns det någon sanning. Vill man så satsar man, man ger allt man har och lite till. Men varför inte då? Jag trodde på det och jag ville det. Såg för mig hur bra det kunde bli. Men nej.. Det är bara nej, nej, nej..


Jag trodde dig. Varför gjorde jag det för?
Om jag lyssnat på någon annan så hade jag inte känt som jag gör nu. Men då hade jag missat allt också. Vill inte missa det men jag vill inte ha det så här heller. Fan så dumt det kan bli!

Mellan läge och rätta vägen?
Vad f är det?
Fy så jag svär..


Tro, hopp och kärlek..
Ja just det ja.
Tro.. Eh ne. På vad liksom?
Hopp.. Studsa då lr?
Kärlek.. Mm.. Trodde jag hade det. Men inte det heller.
Shit vad bra!  Å fy vad jag är negativ. Men jag kan inte hjälpa det.
Jag vill ju faktiskt inte alls det här!
Vill vara nära.. Gosa, krama, pussa och bara älska. Men nee..
Allt är bara nej.

På väg till jobbet igen.. Några timmar hem...

dsc02661 (MMS)

På väg till jobbet igen.. Några timmar hemma och nu nästa pass. Men se sikken fin reskamrat jag fick till jobbet. Hur söt som hellst! Ludde heter han :) Massor av kärlek på vägen till jobbet. Nästan så det var dumt att jag sminkade mig innan för det försökte han ta bort. Hehe.. Dörren blir det för mig ikväll. Där ska jag stå och le hela kvällen. Börjar känna mig kry igen. Har änna haft en down period och inte alls mått nå vidare bra. Men nu kör vi på för fullt igen! Wii! Magkatarr trodde chefen.. Pytsan! Det går vi inte med på, har vi inte tid för. Jobba, jobba ;)


Så blev det middag idag igen.. Sent och ef...

dsc02641 (MMS)

Så blev det middag idag igen.. Sent och efter en del slit. Men jag tror helt klart att de va värt det. Snart dax att hugga in i min lax,brocoli,ädelost paj. Mums! Fast det vet jag visserligen inte än. Men jag är ändå ganska säker på att det blev bra. Efter det blir det sängen. Önskar mig dock en redig massage innan. Bara en smula spännings huvudvärk. Inte kul. Men så är det. Sitter som på nålar och bara väntar! Tänker på min vän och tror inte att jag borde klaga! Håller tummarna för dig min kära vän. Kanske är den spänningen som ger mig huvudvärk. Hur som hellst så bara väntar jag :) Glad!


Längtar!


Åh som jag längtar! Efter en massa saker. Inte bara en grej. Flera grejer längtar jag efter.. En massa saker! Längtar efter att umgås med mina vänner, umgås med familjen och mitt hjärta. Längtar efter lugn och ro. Längtar efter trygghet och säkerhet. Tänk så mycket man kan längta efter egentligen. Åh! Helt sjukt. Längtar efter att få åka till nåt roligt ställe och roa mig lite. Bli som barn på nytt. Typ Skara sommarlan eller nåt sånt. Längtar efter att åka på en utlands semester. Uppleva och se..

Undrar just egentligen vad det är jag längtar efter.. Om det finns något samlingsord för det hela..? Vad är det jag sankar och längtar efter egentligen? Hm.. Det kanske är det som är den stora frågan? Alla längtan kanske kan mättas av med bara en sak. Återstår att se..

Den som lever lär veta, den som lever lär.. Lr?

Nu snurrar jag till det igen.. Haha.. Såå typiskt! Vet inte riktigt om jag står på båda fötterna just nu! Alla dessa tankar och alla denna längtan.. Gah!


  


Svalka efter en lång och hård arbetsvecka....

dsc02635 (MMS)

Svalka efter en lång och hård arbetsvecka. Har tjuvstartat i två dar med enstaka klunkar. Men ikväll är det dax att svänga dom lurviga. Ikväll blir det glada toner från det glada gänget som spelar we no speak amerikano. Riktigt intressant ska det bli! En eller kanske fler bra låtar.. Det löner vi att märka om några timmar.. Fira lilla Zans förstå semester dag :) Skål!


Fint jobbat brudar! Grymma trevliga tjejer...

dsc02622 (MMS)

Fint jobbat brudar! Grymma trevliga tjejer får fin belöning ;) Tjejerna hittade en tappad telefon och plånbok. Glad ägare springer till baren och köper champange som tack. Det är stil det! Tjejerna fick ju inte dricka upp den på arbetstid, men nu när dörrarna stängt för allmänheten då.. Blev ju inget av min jordgubbs kväll. Det blev jobb av det. Men avsluta passet på detta sätt är ju inte att klaga på! Gilla läget kan man väl säga. Snart dax för turen hem. Många vakna timmar du. Känns i kroppen och drickan får du att snurra i knoppen ;)


Så har helgen börjat på riktigt! Underbart...

dsc02621 (MMS)

Så har helgen börjat på riktigt! Underbart! Lediga dagar och god saker :) Njuta bör man annars? Visserligen hemma denna gången och inte ute på vift men det är ändå helt ok. Om man gör det rätt kan man vara ledig och avslappnad även hemma. Fortfarande inte så att hemma är bäst men gott nog. Blir ju vad man gör det till ;)


Se vad som pryder min uteplats! Andra kör ...

dsc02616 (MMS)

Se vad som pryder min uteplats! Andra kör med stolar och bord.. Inte jag, jag har pool ;) Mycket billigare än möbler och i denna värmen svalkar det betydligt mer! Nu blir det pool party med gott sällskap och vin.. Visst e la sommaren fantastisk?!


Romantiken blomstrar i vår lilla stad.. Lr...

dsc02615 (MMS)

Romantiken blomstrar i vår lilla stad.. Lr kanske inte. Men man hade kunnat tro att det var så. Det som händer är att det är ett gäng som har fixat en komedidag. Dom har haft det som skolprojekt. Så fåglarna är en del av eventet. Räkna dom och vinn en ipod. Rätt kul att någon försöker hitta på något tycker jag. Händer väl inte allt för mycket annars. Fåglar, komedi och romans. Vad väljer man? Ett glädje fullt liv med en massa kärlek skulle jag säga ;)


Koppling


Jag har ingen koppling hemma.. Mitt nät har dogat! Skulle koppla upp mig igår innan jobbet men tji fick jag. Gick inte alls! Ne, ne tänkte jag. Tar det när jag kommer hem igen. Kan ju inte vara så förbaskat svårt att ordna. Strulat har det gjort förr. Haha..

Så när jag kommer hem testar jag att plugga ur och byta sladd för att få någon reaktion. Fungerar inte! Nehe. Avinstallera det hela för att köra igen kanske? Det är trots allt "plug and play". Sagt och gjort! Vad händer sedan då? NADA! Inte något.. ingen reaktion alls. Det är totalt stopp. Det blinkar och blinkar om modemet men det händer inget mer.. DÅLIGT! Nu måste jag nor ringa tre för att se om jag får någon ordning på det. Känner mig inte jätte sugen på att sitta och betala för något som inte alls fungerar.
Kanske att det är ett handhavande fel vad vet jag? De enda jag vet är att det fungerar inte och det gillar inte jag alls!

Försökte tjuva mig in på någon grannes modem. Det gick inte heller! Buhu..

Nu får jag nöja mig med att surfa kortare stunder på jobbet. Ledig tid som man har. Fast jag vill hellst vara ute i solen då ju.. Åh! Sikka problem man har va?

 


RSS 2.0