Rullar fram..

Dagen har faktiskt bara rullat fram. Massor att göra t/r Henån lämna bil. Åter svara i fonen och sedan efter min lilla paj skura golv.

Samarbetet mellan mig och den där baskade maskinen är dock inte alltid på topp. Tror den där prylen övergav mig idag. Sög inte alls upp vatten som den skulle. Underbart att gå och moppa golvet efter igen när man precis skurat. Bara att ge upp och köra mopp på hela golvet. Skall fortsätta imorgon.. Stort golv, liten mopp.. Jihaaa..

Nu helt perfekt lagomt kvällsfika. Inte ansträngande att ordna och underbart gott :)

Imorgon är det heldag på jobbet och sedan baby myys :)
Längtar!! Massor!

Natti natt folket :)


Frulle Time

Frulle sen är det full rulle ;)
Äta frulle brukat inte vara min starka sida, men nyttigt ska det ju vara har jag hört..
Idag klagar jag nog inte på min frukost. Ser bra gott ut detta..
Så nu slänger vi i oss detta och sedan bär det av. Först tippen, sedan lite möbel jakt.. Tjohoo!!


Pust!

Idag blev en lång dag! Nu e ja så trötter så jag inte vad. Tur man kan lägga sig nu.. Hel dag på jobbet med en del att pyssla med. Ännu mer pyssel imorgon. Pollen över hela bilarna som måste bort, några ut leveranser mm..


Det finns att göra. Hemma har jag röjt i förrådet. Syna knappt att jag tagit ut något, men det har jag allt. Massa kläder som gick till bättre behövande. Ligga där i en säck å skräpa. Ingen nytta alls. Plockat isär min enorma lack hylla och fått in den i bilen. Tippen imorgon innan jobbet med den och lite andra grejer som jag hade liggandes..

Tvättat lite, pantat burkar och handlat fick jag gjort med.. Godaste jordgubbarna på länge :) Mums!

Men nu bums i säng innan klockan ringer igen. Kanske jag hinner mer än bara köra skräp imorgon :)
Natti natt


Studsa.. Pausa..

Haha.. Mm..



Shit vilken dag! Det har varit goda vänner, strålande sol, baby mys, poolplask, lek och grillning.. Helt underbart! Helt slut! Ligger här och avrundar veckan. Tänker att den har varit riktigt bra! Fortsätter sommaren på detta sättet så kommer jag verkligen inte klaga! Röd som en liten kräfta är jag visst också. Som de kan bli ;)

Avslutade dagen med lite studsmatta.. Tänk så kul det kan bli när man lyckas fånga det på bild :)




Idyllen!

Hur underbart är det inte då? Låg hemma på min gräsmatta och solade så gott så. Fick ett samtal om att åka till stället alla hänger. Folkskygg som jag är och behovet av att tvätta gjorde valet åt mig.. Stanna hemma! Haha.. Men så när maskinen var körd ringde bästa Donnan och nu njuter jag i solen i idyllen.. Snart kommer även Donnans syster och bebisen. Förstå vad bra vi kommer att ha det! Sol och gott sällskap :)


Nelly.com event forts.

Glada flickor kommer ner för trappen med en liten påse i sin hand. Mycket smått och gott i den kan jag ana..
Intressant kväll detta. Mer sånt i våran lilla stad röstar jag för :)




Fin besök.. Nelly.com med Co.

Underbart strålande dag med härliga människor, varm bil och shopping :) Avslutas med besök från Nelly.com på jobbet..


Här ska det bli modevisning, goodiebags, kläder och annat smått och gott. Värdinnorna, modellerna allihopa är dom här. Blandad kompott från vårt avlånga land. Skulle kunna bli en mycket trevlig kväll. Synd bara att man får beskåda det på avstånd..

En Uddevalla bloggare står här i dörren och håller mig sällskap www.justlikeus.blogg.se

In å läs bara.. Själv försöker jag lapa mode tips å få senaste köpen godkända ;)


Strålande!

Att man kan gilla solen så mycket?!


Möblerna är på plats och jag passade på att ta en kaffe i solen innan jobbet. Helt galet skönt var det. Mot jobbet i solsken så där fanns inget att klaga på. Om inte det då att man måste just jobba fast att det är fint väder :(


Tur de va kort dag! Innan jobbet hann jag ju faktiskt med mer än kaffe. Både träning, disk och att dammsuga. Så jag e nöjd! Så gott att komma hem när man inte behöver göra nåt större. Tog en liten kvälls promenad och så passade jag efter det på att ta mig ett litet kex som jag köpte igår. Nam nam..
Ny smak för mig iaf. Singoalla cheescake. Helt ok men ingen ny favorit tyvärr.


Nu är det natten och imorgon är de fredag. Äntligen denna efterlängtade fredag :)


Lyckliga jag!

Vilken härlig dag! Helt fantastiskt underbar! Lång dag på jobbet med massor att göra och en ny sådan dag kommer imorgon..

Efter jobbet kom min efterlängtade Donna. Åh som jag har saknat henne! Det var minst sagt på tiden att vi sågs nu. Saknar dock den tredje parten.. Men men. En kan inte få allt har jag hört.

Å så idag, ÄNTLIGEN! Fick jag köpt mig något som jag velat ha lääänge.. Så glad så! Nu är min sommar räddad! Dom lediga stunderna kommer att
Bli grymma! Kubb har jag och så nu har jag äntligen bordet med. Skall pyntas lite så blir det så bra så :) Grill får med införskaffas. Men nu e det nära! Äntligen!


Skall försöka somna nu i mitt lilla lycko rus :)


Tidsfördriv?

Terapi eller rent av njutning? Kan faktiskt inte helt bestämma mig för vad jag vill kalla det. Men gott är det. Önskar så att det bar för egen del bara.. Då kanske man kan säga att det är av ren vilja och njutning då? För att jag vill helt enkelt..


Tro vad jag yrar om nu va? Haha..
Jo när jag kom hem så gav jag mig på allt ogräs som bestämt sig för att ta över grusgången. Drygt två timmar ett långt samtal och jag har klarat av hälften. Inte gjort något av det andra jag tänkt göra idag men det känns bra ändå. Tänk om det bara hade varit min egen grusgång. Då hade det känts ännu bättre!

Nu är det då tid att sova. Lång dag.. Va det idag och blir det imorgon. Längtar! Imorgon heldag på jobbet och sedan myskväll men bästaste Donnan. Sen är den en dag närmare fredag. Å fredag som jag längtar.. Kan bli bästa dagen på lääänge!


Snabbis..

En snabb lunch på jobbet. Typ kast med liten gaffel. Samtidigt tänker jag på hur gott det faktiskt är med mat som man inte har behövt laga själv. Inte bara som matlåda utan överlag.. Just det att man blir serverad och slipper. Borde åka upp å bjuda mamma på mat tror jag..

Denna måltid kanske inte ser mycket ut för världen. Men jösses så gott det var! Risotto à la Natta. Tack underbara du för våran myskväll som vi hade :)


Mätt..

Trött och belåten.. Nästan så jag direkt säger välkommen åter. Puh! Denna dagen är snart över och jag skall sova tidigt. Måste komma upp tidigt imorgon. Fantastiskt väder idag och förhoppningsvis imorgon med. Äntligen lite solljus.. Som jag har längtat! Trötter var ja idag, men de får jag ta igen imorgon.

Haha.. Som jag bollar mellan idag och imorgon. Återblick på helgen, den var god! Arbetat precis i som vanligt å en solpromenad samt massa kaffe i solen. Jag klagar inte!!

Idag trötter som sagt då kan man fuska och göra "sund" snabb mat ;)

Men nu blir det att kasta sig i soffan en stund och sedan är det sussa som gäller. Ha det fint folket!!


Tyst som i graven..

Näst intill iaf.. Herre jisses. En kan ju börja undra varför man ens har denna hära bloggen ibland. 
Har inte lyft ett finger för att få en rad skriven det senaste. Det var iaf bra länge sedan. Men så kan det gå ibland när inte alls lusten är som den skall gällande skrivandet..
Men en nu då? Ger verkligen inga löften om att det kommer att skrivas en massa.. Det har jag ju provat förr utan att det varit någon större framgång. Så det ger vi oss inte på igen tycker jag. Får helt enkelt hoppas att jag har lite bättre lust och fantasi till att skapa nu ;)
Jaha ja.. Vad skall en skriva nu då? 
Ööö..
Sumering av vad som händer i mitt liv kanske? Lr typ vad jag gör.. Haha.. Det är ju inte så spännande men iaf.
Jag jobbar på som vanligt. Går till mitt ena jobb fem dagar i veckan. Ibland är det åtta timmar jag är där ibland är det sex timmar men det kan vara mer med. Finns dom som påstår att jag arbetar mycket. Vet inte om jag är helt villig att hålla med men det kan ju vara så. Kväll nr fem och kväll nr sex på veckan så går jag också till jobbet. Men då till mitt andra jobb. Så summa sumarum så jobbar jag helt enkelt sex av sju dagar i veckan. Söndag ligger jag som en liten grönsak hemma i soffan och bara slappar ;) Eller?
Njaa. Fullt sådan ro i kroppen har jag nog inte. Det blir väl till att jag ger mig ut om det är väder för det. Annars är jag ju helt galen i att städa. Uff! Det är inte normalt vad man mycket jag kan städa. Men i denna lägenhet har jag iaf inte skurat taket.. Än.. Haha.
Annars då? Jo jag dricker galet mycket kaffe, inte bra för hälsan men åh så gott det är! Kan nog utan att överdriva säga att jag snittar en fem koppar om dagen. Hemma, på jobben, ute med vänner. Man hinner ett par stycken då.. Fick för mig för ett tag sedan här att jag skulle ta tag i det där med att träna. Just nu sitter jag å skäms då det varit lite mycket på jobbet så jag inte har tränat. Men annar så släpar jag mig upp nästan innan tuppen för att ta mig ner till gymmet och köra en liten runda innan jobbet. Varför jag ska upp så tidigt förstår jag inte helt, min normala arbetstid börjar kl 12.00 då det e inte helt vettigt men iaf...
Jaha. Det där var ju en del av det jag gör även om det var nivå noll på spänningen i den summeringen. Det är ju det jag gör. Kan ju inte ljuga föer er, vad skulle det vara för poäng med det?
Så kan man se ut en helt vanlig dag.. Men kanske inte idag då jag är lite fredags trött ;)
Men nu kör vi...

RSS 2.0