Uff puff!


Vilken loop jag har tagit då.. Pigga glada tog visst en liten semester. Eller? Jag fick då inte följa med på den. Så då missade vi nog halva poängen med just semester. Attans va!

Tappade änna suge på allt här en sväng.. Ge mig lite SOL! Varje gång solen skiner känns det som om livet inte kunde bli bättre. Men så kommer det ett rakarns litet moln och allt känns grått å trist. Dumt! Mycket dumt! Nu är det får det ta och bli sommar och sol så man slipper detta. Eller så får jag helt enkelt ta och göra som mitt pigga jag. Jag får dra på semester. Så kanske vi kommer ikapp varandra och blir vänner igen..Haha.


Ne uff puff.. Jag gnäller visst lite. Det är inte riktigt min grej att gnälla, gillar inte att gnälla. Men alla måste vi få göra det ibland. Vi mår ju såå mycket bättre då. Eller hur?


Jaha.. Så den senaste veckan hag jag jobbat och jobbat en del. Men så har jag även tatt en vända till lek och buslandet med helt underbara  vänner å goaste lilla L. Gillar massor! Hade verkligen ett par toppen timmar där! Kommer vi ska måsta göra om massor med fler gånger! Men sen så hoppas jag ju att det blir stranden och lekplatser till sommaren med :)
Leka och springa tills nästan benen trillar av och man skruvar sig av skratt..
Det längtar jag till.. Men vi får hålla oss till godo med att leka inomhus så länge :)



Det går fort..

När man har roligt eller mycket att göra.. Söndagen bara försvann, poff! Måndagen lika så för det är tisdag idag va? Haha.. Om inte annat e det ett tecken på att man har haft å göra. Nu sitter jag här i lugn och ro med världens sötsug och grus i ögonen. Lite melon och sen är det natti natt för mig.. Skall smörja min lilla haka innan jag somnar med. Uffa för utslag.. Ledsen blir man när det inte vill ge sig hur man än smörjer..


Uggla lite framför tvn med min melon så är det definitivt sova sedan! Hoppas folket haft en bra start på veckan :)


Lördag

Fikan igår blev inte av.. Det bidde lite sent alltihop så vi gör ett nytt försök idag. Mycket snart dax att göra sig klar för att gå ner till stan och prata en massa skit. Sen blir det en vända till torp för att se om vi kan piffa upp våra garderober på något enkelt sätt..

Det är schemat för dom första timmarna det.

Till kvällen blir det jobb igen och har jag tur så blir det inte långvarit. Men ändå längtar jag dit för att jag vet att jag får mig en liten överraskning efter jobbet. Egentligen ingen överraskning eftersom jag vet vad som händer.. Men jag längtar ändå! Med några små fjärilar i magen.. Myyys!!




Strålande!

Vilken härlig morgon! Solen skiner utanför fönstret, kaffet smakar bra och jag känner mig utvilad. Till och med lite frost ute. Kunde det bli bättre lr? Nja.. Jo lite faktiskt. Väntar på att telefonen ska ringa så skall jag möta en god vän innan jobbet. Känns som att idag kommer att bli en bra dag!


Jobbar dubbelpass idag men vad gör det? Jag har ju ett dubbel liv.. Haha.. Lr? Nee men dubbla jobb.

Nu kör vi!!


Energi vart är du?

Hallå.. Vart är all min energi?! Saknar den en smula eller rättare sagt ganska så mycket. Nu har jag varit kass i två dagar. Så nu får det vara bra. Imorgon skall jag vakna med all världens energi och vara super pigg. Men för att det skall hända så måste jag gå och lägga mig typ nu!




Något glatt som faktiskt ger mig lite energi är att jag har återfunnit en gamal kärlek.. Min dator som jag hade innan den jag har nu. Å jag undrar ibland varför jag packade ner den i en låda. Den är ju garanterat 10ggr snabbare än den här lilla skit datorn. Men men.. Nu har jag två älsklingar istället för en. Tänk så många små tekniska älsklingar jag har egentligen. Kallar min telefon, kamera, datorerna och tv:n för mina älsklingar..

En är ju helt omgiven av kärlek helt plötsligt.. Wohoo!


Å så pricken över.. Jag hittade ju några saker som jag ville ha ifrån hm, jag har 10% på hela köpet. Hade jag helt glömt. Wohoo igen! Shoppa imorgon. Sova nu!

Vårkänslor?

Kan man någonstans ana att det kommer att komma en vår snart? Jag undrar jag.. Vilket fall som helst så har jag då hittat lite smått och gått som jag kan tänka mig att mixa med det jag redan har i min garderob fram emot våren, kanske även en bit in på sommaren. Önskar dock att jag fann en vit kavaj med. Men det finns nog i någon annan affär. Allt detta kommer trots allt från HM. Letar som en tok efter tofsarna, liknande dem på Nelly. Fått tips om att de skall finnas hos hm. Dock inte på deras hemsida har jag konstaterat...










Längtar så efter att få komma ur långkallingarna och känna värmen mot benen utan dem.
Det är lååångt kvar men man kan ju ändå försöka pigga upp sig en smula så här i mörkret..

Tretton:fyrtiofyra

Uff! Nu har halva dagen gått och jag ligger ned bäddad i soffan igen. Har endast lyckats ta mig ner till apoteket och tillbaka. Varför ska man känna sig som om man blivit överkörd av en ångvält och åkt för många varv i kaffekopparna samtidigt? Hm.. Det blir nog till att ligga kvar i soffan resten av dagen och hoppas på att man känner sig bättre imorgon. Det här håller ju liksom inte!
Inte är det kul att ligga hemma heller.. Blä! Bara skit på tv och min dvd samarbetar inte helt med mig. Tror det blir till att plocka fram en bok och luta sig tillbaka...
Laga mat är ju ett projekt det med. Men såg till att slippa det, tog vägen om mitt favvo sushi ställe på vägen hem. Så nu slipper jag tänka över det och jag har något jag gillar att äta. Annars kan det ju vara lite kämpigt det där. Äta när inte matlusten alls vill infinna sig.
Någon annan som känner igen det problemet när man inte är helt pigg?

Kvällsmys..

Lite kvällsmys innan jag tackar för idag. Vaknade till en smula och tänkte att jag gottar till det med lite vitaminer och hemliga miljonärer innan jag bäddar ner mig. Uff för att titta på sådana program. Man vet att det finns där och det gör ont i hjärtat!


Men värst är väl ändå att en lyckad företagare kan hoppa in och skänka dom summorna pengar till behövande. Inte illa att dom gör det alltså utan att det skall behövas.. Vill inte påstå att jag är jätte insatt i hur vårat härliga svenska system fungerar.. Men.. Skatt betalar vi i mängder och samlar pengar till behövande länder. Det jag funderar på är när skall vi plåstra om vårar eget land? Måste vi verkligen skicka iväg allt? Vårat land blöder! Inte bara när det kommer till dem som lever på gatan. Alla de som sitter mer lr mindre fängslade på ålderdomshem då? Uf.. Det finns så många ställen som egentligen behöver hjälp..


Jag fäller mina tårar..
Men vad hjälper det? Undra just om det finns någon fler som tänker som jag?



Sikken dag..


Fick avrunda min dag på jobbet bra mycket tidigare än jag hade tänkt mig. Kände min inte alls på topp. Vet inte om jag kan påstå att jag mår tipp topp nu heller. Helt färdig känner jag mig. Uffa! Ont i knoppen och kroppen. Inte bra!
Ligger här utslagen på soffan och känner mig inte alls sugen på nåt. Men så efter ett tag så dycker ett sug upp.. 
Pizza, pizza, pizza.. Det är det jag vill ha. Men orka gå och köpa?!
Nono..
Vad gör man då?
Joo..

Man gör sin egen såklart. Egentligen hade jag väl ingen ork till det heller! Å inte kunde jag bestämma mig för vad jag ville ha på så det blev två. Efter det så somnade jag på soffan och vaknade precis igen. Det är nog ett tecken på att jag inte är så pigg som jag borde vara.
Får nog ta och ge upp tidigt ikväll.. Krypa till kojs och se mig som slagen. Kroppen sa No,no. Nu är det dags att sova..
En liiiten stund till, sen är det allt nanna som gäller.

Nu får det banne mig va..

God morgon lr nåt i den stilen. Har visserligen varit vaken sedan kl 07.00 så det börjar bli lite sent att säga god morgon. Men, men..
Vet dock inte om jag kan påstå att det var någon vidare bra morgon. Struligt värre! Upp tidigt hämta smörgåsar till morgon möte. Får inte tag på chefen och vet inte hur många som skall komma. Suck! Kommer till jobbet och får veta att chefen kommer inte alls.. Fortfarande ingen aning om hur många som kommer. 
Folk börjar droppa in och man får försiktigt ställa frågan, hur många blir ni ungefär.. "Nja sju personer kanske!?"
Pusta ut! Smörgåsarna räcker så att dom kan få två.. Onödigt många istället..
Jaha det var starten på dagen det. Min blogg ser fortfarande ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG, men vad gör väl det. 
Den får se ut så tills att jag finner någon lösning, vilket jag antagligen inte kommer att göra.. 
Den får se ut så tills någon annan finner en lösning åt mig. Haha..
Äh.. God morgon och God dag folkens! Det är dax att rycka upp sig nu!

Snygg uppsatt

Som jag väldigt gärna skulle vilja ha.. Åh! Det känns som grymt onödiga pengar men samtidigt inte. Jag tror att det kommer vara något som jag använder ofta med tanke på hur sällan jag faktiskt har håret utsläppt... Det är utsläppt ungefär så pass ofta att jag blir förvånad över hur långt hår jag har när jag väl har det utsläppt. Det borde väl ändå säga en del?
Härliga 99:- per tofs och självklart kan man ju inte nöja sig med en såklart.. Så hur gör man då? Köper båda eller struntar i båda? Hm.. Får ta och drömma mig vidare, sova på saken så får vi se senare hur vi gör med detta här..
Å självklart för den som inte vet det alla redan så är ju Nelly.se the place to get them ;)
Sova kanske? Lite sex i staden först bara..

Nu gav jag upp!

Har provat med allt jag kan komma på.. Testat göra om bloggen, ta bort inlägg å allt vad det är men det bli inte bra ändå. Det vill sig liksom inte. Har pratat med tre olika personer som får det att se olika ut på alla sina datorer. Ingenstans ser det ut som det ska. Tror jag blir tokig! Så nu struntar vi i det ett tag och fortsätter att blogga som om allt är som det ska. Men samtidigt, SUCK! Vad trött jag blir.. Kan detta vara slutet för min blogg?? ETT JÄTTE ROP PÅ HJÄLP!!!

Klister i systemet?!

Åh!! Blir så trött.. Suttit i två timmar nu men kommer ingen vart. Kan man ha långsammare dator? Blir tokig.. Har förhoppningsvis kommit på hur jag ska rädda upplägget på min blogg. Men LÅNGT ifrån säker.. Detta blir verkligen en chansning! Håll tummarna för mig.. Funkar det inte blir jag nog lite ledsen i ögat.


Nu har jag dock inte tid med detta mera.. Måste fixa mig till jobbet. Bussen går fem i halv.. ÖKA fröken!


Ohno..

Borde verkligen inte ha gett mig in på det här.. Min dator gillar inte mig och jag gillar inte den hus nu.. Suck!!


Önskar verkligen att jag hade lagt ner lite mer pengar på en dator som var snabb!! Åså en liten HTML kurs på det tack!

Sova inatt? Ööö.. No..


Styla bloggen...

Något har hänt! Jag måste gå till botten med detta. Kan ju inte bara vara på min dator som ett halvt inlägg har hoppat upp till höger och hela menyn dykt ner till botten.. Suck!

Jag kommer att ha å göra ikväll antar jag.. Det där är som inte min starka sida. Html koder och jag är inte bästa vänner precis. <br> är den jag är bäst på... Haha.. Men sen då? Jaja.. 

Önska mig lycka till!

Super Måndag?

Eller? Uf! Jag önskar mig verkligen en söndag till just nu. Så trött så det är osant. När mobilen ringde i morse var det bra tur att jag ställt två larm och var tvungen att kliva upp för att kunna stänga av det. Annars hade jag nog fortfarande legat kvar.. Inte alls sugen!
Men nu har det gått några timmar och jag har redan druckit tre koppar kaffe så snart e vi på g!
Ikväll skall jag ägna mig åt lite hårvård tror jag. Har inte helt bestämt mig men jag tror att jag skulle må gott av det. Önskar ju att man kunde gjort sig ett fotbad med men då måste man ju ha en bra hink till det med. Vilket jag inte har! Men jag har ju gått in för att skämma bort mig själv, så nu är det bara att kämpa på i det spåret.. Dock får det nog bli en liten promenad och lite styrka innan jag slår mig till ro. Behöver röra lite på dököttet... Haha!
Står massor om denna olja när man googlar, så nu tänkte jag ge det en chans!
Det är ju ganska så grått och tråkigt ute så då tror jag att man behöver pyssla om sig själv mycket för att hålla uppe humöret och inte släpa sig ur sängen varje dag som det blev idag..
Åter till arbetet då va?!
Annars, har alla en bra måndag och start på veckan?

Härliga Söndag!

Så äntligen var det söndag igen. Dagen som man skall vårda och ta hand om! Mycket bra!
Älskar verkligen söndagar, det är den lediga dagen som man skall använda väl. Slappa hela dagen typ. Eller göra roliga saker ihop med vänner.


Z och min fina dag igår fick avslutas med en after work så som jag hoppades. Det bidde inget jobb med andra ord. Endast en timme. Mycket bra dag och riktigt bra kväll!


Min dag idag skall jag ägna på soffan tror jag. Kura ner mig och mysa ihop mig. Helt underbart! MYYYS!





Ett tag var vi väldigt duktiga på att vårda våra söndagar. Vi gick ut och hade söndagsmiddag, bowlade och gick på bio. Det var verkligen bio varje söndag ett tag och var det inte bio så åkte vi hem till någon i gänget och hade film mys med popcorn. Tycker verkligen att man skall ta hand om söndagarna och använda dom på ett bra sätt..


Vad brukar ni hitta på en söndag då?
Gör ni något mysigt tro?

Egenvård

Det är nog vad jag skulle kalla det tror jag. Att ge sig en dag helt åt sig själv med shopping och annat gotti gott. Man skall unna sig det emellanåt anser jag. Man kan trixa hemma med ansiktsmasker och annat lullul eller så låter man någon annan göra allt åt en. Dock är det första alternativet mycket billigare och går att använda bra mycket oftare än det andra.


Känner mig hel igen nu! Äntligen naglar, slipper känna mig så naken. Gott!


Härlig dag har det varit, några timmar kvar på denna dagen. Inplanerat är jobb, men har jag tur så slipper jag. Då får det bli en "after work" med Z. Vi har ju ändå haft en så bra start på dagen så vi kan lika gärna fortsätta ;)


Började med lite kaffe på Espressohouse, jag är helt såld på deras vaniljlatte. INTE BRA! Det blir mycket dyrt i längden att vara det. Men gott är det. Sedan fixade vi båda naglarna och bestämde att vi borde unna oss en egen dag varje månad. Skämma bort oss på ett eller annat sätt. Det tycker jag är en bra ide! Z höll med, så det är en plan!




Medans vi inte ligger och latar oss på nåt spa eller nåt annat härligt ställe så behöver man sådana här saker hemma! Passade mig extra bra just nu, REA på allt som jag ville ha. Det gillar vi. Så om någon fler är sugen på att få en uppsättning till kroppen från Body Shop passa på!



Hittade även två koftor på rea som jag passade på att köpa. Konstaterade nämligen när jag skulle klä på mig i morse att jag inte har mågra enkla, snygga koftor att ha. Så när jag då hittade just precis det tänkte jag att det är väl kanske meningen. Bara för att jag då lyckades handla för över 300:- så fick jag även en liten gåva från Bikbok. Det är nog andra gången som jag får det tror jag. Sist fick jag en liten topp som jag aldrig lyckats använda. Men denna gångne fick jag faktiskt något som jag kommer att använda. Tack tack för det!




Nu skall jag äta lite efterrätt i form av vaniljyoghurt innan jag hoppar in i duschen och rusar mot jobbet. Det är ju trots allt lördag och jag är sötsugen..



Vad skall du hitta på denna lördag? Några härliga planer?



2012-01-14 @ 18:55:51 Permalink Utsidan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Puh!

Överlevde dagen och nu är jag är trötter.. Tänk att helgerna är så långa! Men nu snart har jag knaprat i mig min smörgås och varvat ner. Då kan man sova sött! Längtar tills imorgon. Hoppas på att komma iväg och få ordning på mina naglar igen. Dom ser allt bra jäkliga ut nu. Inte alls OK! Dumma naglar som bara går av...

 

 

Ne men om man skulle säga God natt då kanske?

2012-01-14 @ 03:24:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13:e

Fortfarande och dagen har inte alls varit hemsk. Den har faktiskt varit riktigt bra! Nu sitter jag på arbetspass nr 2 och väntar på att kvällen ska börja på riktigt. När den är över är det raka vägen hem och i säng.. Längtar till min nybäddade säng.


Men som sagt några timmar kvar at detta dygn, håller tummarna för oss alla!

2012-01-13 @ 22:09:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God dagens lr?

Härliga fredag men skrämmande fredag..


Hur är det med det där egentligen? Olycks tal eller tur tal?

Hoppas på att det blir en turdag idag.. Solen skiner och jag är på gott humör så det borde bli en bra dag. Det är väl som så att det blir vad man gör det till? Lr? Fredag den 13:e kom igen nu och bli min dag ;)

2012-01-13 @ 11:25:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mini Makeover

Ca 25 min på Ikea och i runda slängar 800:- fattigare så har jag kunnat lyfta mitt sovrum en smula anser iaf jag. 
Nu gör jag inte heller annat än längtar tills att jag skall gå å lägga mig.
Å så tar vi och avrundar denna kvällen med en helt galet god kvällsfika. Vanilj och frukt. Massor med frukt och vitaminer. Men nu är jag så trött att jag tror mina ögon kommer att trilla ut snart. Vilken rakarns tur att jag har sovmorgon imorgon då va? Tror att jag skall försöka förvalta den rikgit väl. 

Om jag inte skall ta mig i kragen och promenera lite. Men då måste jag allt sova nu om jag skall hinna med allt jag tänkt innan jobbet imorgon.

 

Natti natt folkens!

2012-01-13 @ 00:42:09 Permalink Insidan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snabb stopp..

På vägen hem efter mitt äventyr i Gbg så svängde jag in på Ikea och köpte lite smågrejer. Så nu blir det ut med julen och in med... Pass på den!



Får se om det blir nåt bra av det här..

2012-01-12 @ 20:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu så!

Det var på tiden.. Äntligen! Dock mest frukt.. Konstigt ;)

2012-01-12 @ 19:49:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Matiga bekymmer..

Riktigt matiga bekymmer. Tänk att mat och att äta skall vara ett sådant problem!? Det finns dom som alltid går hungrig, det finns dom som äter fast att dom inte är hungriga. Det finns dom som äter för att trösta och det finns de som tappar aptiten pga av sorg. Det kan man väl ändå kalla matiga bekymmer? Inte riktigt så illa är det väl för mig. Mitt problem är att mitt kylskåp är sjukt tomt. Det är nästan så att det ekar där inne när man ställer in smörpaketet. Då är det tomt! Men så har jag inte heller varit och handlat sedan någon gång innan jul. Endast av ren lathet dock, så jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Måste verkligen ta mig i kragen och göra något åt det. Komma hem och vara trött håller inte. NoNo! Imorgon kanske? Med fantasi kan man komma ganska så långt, men när den är slut så blir det ju inte bättre. Kan nästan trolla med mat och få till det mesta av inget alls. Ne nu ljög jag, kanske inte det mesta men iaf nåt ätbart. Men nu då?
Dagens galenskap blev ett försök att göra bönbiffar, inte alls något jag kan rekommendera. Inte för det att jag inte tyckte det blev gott. Utan snarare för att det var ett jäkla jobb och dom ville väl egentligen inte alls bli biffar. Det var bra nära att bli stekt böngegga. Men, men.. Jag är mätt i magen nu iaf. Skulle kunna lägga upp en bild. Men ne inte idag, så fina blev dom inte. Haha..
All den där vackra snön som jag saknat så och som hälsade på här.. Borta! Knappt ett dygn senare, allt bort. Vissa saker går bara allt för fort.. Dagar, tiden, livet, åren.. Uff! Tänk att snart är man inne på sitt 26 år. Hallå lr! Vart tog tiden vägen. Gillas inte! Men nu skall jag bädda ner mig i sängen och drömma om all den goda maten som jag skall köpa imorgon. Nåt som även står högt på listan är frukt. Måste ha frukt!! Bort med godis och dumt, in med frukten.. Beach 2012 här kommer vi ;)
2012-01-12 @ 00:50:54 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Vackert.. Saknad!

2012-01-10 @ 17:53:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinterland

Äntligen! Har vi här fått snö. Minst sagt på tiden. Kanske att det till och med är lite sent? Fast dom säger ju bättre sent än aldrig?! Så nu njuter vi..


Igår var jag och Z ute och njöt av snön i minst två timmar. Vi gick och gick runt halva stan med den knarrande snön under fötterna. Inte nog med att vi hade snö under fötterna det fortsatte ju snöa så att vi såg ut som två små snögubbar som promenerade runt. Men härligt var det!


Nu har jag varit så där duktig igen på att inte skriva. Ska försöka ta mig i kragen igen kanske?! Slarvmaja kan man minst sagt säga!

Helgen har varit heelt underbar! En helledig helg med massa mys. God mat i goda vänners sällskap och tillfälle att svänga dom lurviga. Kan man mer begära? Nu ny vecka som just börjat och den skall vi allt göra det absolut bästa av! Hålla det goda humöret på topp! 2012 skall bli ett gott år har jag bestämt! Någon fler som hakar på det kanske?

2012-01-10 @ 09:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tid att drömma..

Med tanke på vad uret är så är det verkligen tid för det.. Men det är också ett nytt år. Då skall man väl bygga upp drömmar. Man kan bygga drömmar varje dag? Eller?



Drömmar om framtiden och var man vill göra. Drömmar om vad man skall förgylla sin vardag med. Drömmar om allt.. Det gäller dock att ta tag i sina drömmar..

Det finns en massa platser som jag skulle vilja besöka. Har du nåt speciellt ställe tro? Någon pärla att tipsa om, ett ställa som man skulle ha åkt till? Känns som att jag har sett hela Sverige och en del av Norge. Men resten av världen då? När ska man ta sig i kragen och inte bara drömma om det tro? Hm..


Det tåls att tänka på och det tåls definitivt att ta tag i! Just nu skall jag dock ta mig i kragen och kura ner mig i sängen. Drömma om jag vet inte vad.. Hoppas på att drömma över huvudtaget. Imorgon en spännande dag. Hoppas att den går fort så jag slipper vänta och längta så länge bara. Men AJ AJ för att skaffa sig för stora förhoppningar. Det är sällan bra. Man kan bli så besviken då..
2012-01-03 @ 23:45:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ne men om man skulle

Önska eder alla...


Det är väl på tiden att man gör årets första inlägg då.. Hoppas att alla haft ett bra år det som varit. Inte allt för mycket sorg och motgångar trots att det verka höra livet till. Inget som jag uppskattar precis. Tänk om det kunde vara en dans på rosor?!


Hur firade vi det nya året då?


Själv så firade jag det på jobbet, vart annars? Ca 200 ungar mellan 18-19 år.. Förlåt till alla som råkar vara det, men fan med lite alkohol i blodet kan dom inte bete sig! Allt ska det tjafsas om.. Förstår inte! En borde väl vara van vid det här laget men ne. Blir helt matt! Sen har vi sådana ess som bara vägrar lyssna för att dom är äldre. Suck! Med andra ord e det kanske lika illa båda två.. Haha.. Ja,ja nog om det nu då.


Några nyårslöften?


Själv har jag inte avlagt något då jag inte lyckades hålla det jag gav förra året. Så jag får väl fortsätta att hålla mig till det men dubbla det istället. Mitt nyårslöfte förra året var att jag skulle åka utomlands under 2011. Det lyckades jag inte med. Så då får det väl blir två resor 2012 då. Lr?



Ne nu kokar kaffevattnet och det är hög tid att börja göra sig klar till jobbet. En kan ju inte börja med att komma försent..
2012-01-03 @ 10:15:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0