Långa dagar.. Men man får visst vad man be...

dsc04157 (MMS)

Långa dagar.. Men man får visst vad man ber om ibland. Vill ju jobba mycket, så nu får jag väl så att jag tiger. Räknade precis ihop att jag kommer jobba omkring 16h idag. Inte illa. Imorgon blir det mer. Den där lägenheten har jag fått lägga på hyllan en sväng. Fast det har jag ju inte. Har faktiskt bett om hjälp till det sista så att jag får flyttat in någon gång. Kan ju inte bo i en väska längre. Saknar även alla mina vänner som jag inte hinner träffa pga allt jobb och renovering. Slipper jag renoveringen får jag ju faktiskt lediga kvällar ibland :) Underbart! Så många som jag önskar att jag lagt lite mer tid på än vad jag hunnit det sista. Dålig vän är jag! Verkligen.. Fy! Men jag älskar dom ju ändå fast att jag sällan hinner träffas och ses. Hm.. Längtan är ordet och snart är det! Idag har jag längtat efter att komma ur skorna. 10h i skor det e lång tid det. Vilken befrielse vill jag lova! Men känslan när jag äntligen får mitt egna igen kommer nog vara bättre ändå! Nu e det tid att fokusera på jobbet igen kanske. Tror då bestämt det iaf.. Fick ju precis kaffe serverat :)


Använda tiden väl..

Det var det som det handlade om va? Haha.. Idag har jag ju jobbat från tidiga morgon till eftermiddagen. Efter det så blev pill med lägenheten och även lite tid ute i det goa vädret. Njuta lite och äta gott. Det fick man väl kanske unna sig. Äntligen är dom förbaskade överskåpen på plats. Nu är det bara resten kvar! Det närmar sig sakta men säkert. Nästa vecka beräknar jag att äntligen kunna börja flytta över mina kära ägodelar som jag inte har sett på evigheters evighet. Sova i den nya sängen som jag bara hunnit titta på än så länge.. Denna längtan börjar nu nästan att bli olidlig!!

Bara för att den e såå bra..

Kanske inte bästa kvalitet på den.. Men låten är ju det viktigaste!

Synd om folket..

Idag är jag glad att jag inte jobbar på Saab. Synd om alla dem som gör det. Fy för att leva i den ovissheten. Känns som att det är en oändligt lång historia det där som verkar kunna få ett mindre lyckligt slut. Det gick ju bra sist gång. Men nu är det svajigt igen. Vaknade till nyheter och aftonbladet med stora rubriker om att inga löner betalats ut. Midsommar utan lön alltså.. Men tänk om det inte blir någon mer lön alls? Iii.. Den tänken är inte alls bra. Hur skall dom klara sig ur sin lilla grop som dom grävt ner sig i? Ajaj är det enda man kan säga.. Trist är vad det är. Tänk så många människor det gäller egentligen. Det är ju inte bara de som jobbar där som blir drabbade, utan alla familjer med. Hm.. På måndag säger dom att Unionens medlemmar skall få sina löner om några pengar finns. Men om det inte finns då? Blir det konken tillsist för saab då tro? Det har ju varit blåsväder länge... Har det slutat att blåsa nu tro? Är hoppet ute? Ingen mer vind i seglet, sista muttern satt?
Undrar just hur dom som jobbar där tänker och känner nu.. ?
En annan är då glad för dom jobb man har, skall strax göra mig klar för att gå och jobba. Dubbla pass idag. Men det kommer nog knappt kännas. Dag innan helg så första passet blir verkligen JÄTTE kort! 12-15, någon mening att ens gå dit tro? Haha.. Klart det är!
Har massa nytt att lära mig och en hel hall som jag borde hinna städa.. Men hur skall jag hinna båda på dom timmarna? Det kan däremot bli lite svårt.. Hm..
Vilket fall som helst så gillar jag mina jobb :)

2x t/r Gbg

Det är väl ungefär det som är min plan för dagen. Först till jobbet lite tidigare än vanligt. Passa telefonen ett tag under mötet och försöka få lite annat gjort. Efter det så blir det bil, bil, bil.. En sväng ner till Gbg och lämna en bil, hämta en annan. Sedan åter till basen. Haha.. Efter jobbet blir det en vända till te Gbg för att fixa med mina Ikea prylar.. Så det blir en massa bil idag med andra ord. Men jag hoppas nästan att jag slipper den första turen så att jag får chansen att sitta med mina kollega, vars jobb jag skall lära mig innan han går på semester. Vore väldigt bra om jag har koll på det innan han ger sig av på semester. Känns som att det är en smula viktigt, men det är det att lämna den där bilen med.. Hm.. Jaja.. Det blir spännande att se vad som kommer att bli av denna dagen.
Nåt lite roligt mitt upp i detta då.. Min lilla mini boss har lovat mig ett schema på mitt liv. Å sagt och gjort så fick jag det idag. Vaknade till ett sms på mobilen där det stod "kolla mailen". Så det gjorde jag nu. Där finns ett schema för denna veckan. Exakt vad jag skall göra och vart jag skall befinna mig när. Nice! Så nu behöver jag inte oroa mig för det.. Haha.. Allt är fixat..
Jobba ons, tors, fre och lör. Mycket fint skall det bli! Det är det jag kallar midsommar.. Jobba. Det har jag nog gjort dom senaste 4 åren tror jag. 5:e blir det nog nu..
Men nu måste jag följa schemat och börja göra mig klar.. Haha
Gooood Morgon!

Ikea = plockepinn

Suck är väl det bästa jag kan säga nu när jag landat i soffan. Det där med tur är inte min starka sida.. Åh! Ja,ja.. Nu har jag iaf börjat med köket. Skriva ihop det alltså. Å alla dessa lådor med alla dessa numner.. Veta vilken låda man skall öppna och när. Vad skall var vart? Vilken del och hur? Alla dessa frågor och alla dessa lådor, alla innehållande en egen beskrivning. Älska Ikea eller hur var det med det? Hmm.. Tåls att fundera på det där. Min kväll har jag då iaf spenderat på golvet tillsammans med en skruvmejsel och svordommar i min nya lägenhet.
Skruva och skruva.. Massor av skruvar och delar. Började få in ett bra flyt. Vad händer då när jag skall ge mig på den sista delen av de skåp som ska vara nertill? Jo självklart så upptäcker jag att den delen är missad.. Hur surt är inte det då? Åh! Den kartongen finns inte att finna någonstans. Den är bara helt enkelt borta! Såå typiskt. Upptäcker även att jag fått med min fel skåpdörrar hem. Hur trött blir man inte då? Sååå klantigt och det behövs verkligen att det är jag för att det skall bli så. Ledsen i ögat blir man faktiskt. Men, men.. Det löste sig väl nåt sådär iaf. På det viset att jag fått låna en bil tills imorgon. Då gäller det att bränna ner till Ikea, byta och rätta till det som blivit galet..
Så längre än såhär kom jag inte idag. Lite tråkigt, men vad kan man göra då? Det är bara att ta det som det kommer. Det är iaf ett steg närmare inflyttning. Några skåp till och ett par hjälpande händer så borde detta vara klart på nolltid. Jag vet ju vart jag kommer att spendera min midsommarhelg iaf..
Vill ju bli klar!

Letar efter eget..


Det finns fler än jag som är "hemlösa", vi båda har hem fast ingen av oss är på rätt ställe kan man säga. Denna lilla söta flicka söker ett hem. Hon är verkligen helt underbar! Sist kvar i kullen och söker ett hem. Måste ju finnas någon som kan fastna för henne på samma sätt som jag. Själv så önskar jag att jag kunde ta med henne till mitt nya hem. Men jag har ingen möjlighet, på tok för lite tid för att det skulle vara rättvist! Hon behöver ett kärleksfullt och aktivt hem.. Lilla hjärtat Fixa är det jag pratar om..
Nu bor Fixa kvar på kenneln i väntan på det rätta hemmet. Pigg liten dam som är nåt så otroloigt vacker. Varje gång jag träffar henne blir jag helt öm i hjärtat. Skulle ju så gärna vilja. Men man behöver tid om man skall ha hund. Å det är inte nåt jag har i överflöd.. Så tyvärr kan jag inte ta mig an  Fixa, men har jag semester så har jag sagt att jag gärna lånar henne..

Någon annan som har plats och tid för denna lilla sessa? Säg gärna till isf. Jag vet vart hon finns och att hon gärna får sin egen Husse eller Matte..

Musik i mina öron.. Musik i mitt liv..

Hur lyssnar du på musik?
Lyssnar du bara eller lyssnar du verkligen?
Kopplar du vissa låtar till känslor och händelser?
När jag lyssnar på musik så lyssnar jag verkligen, lyssnar på texten och kopplar den. Kopplar den på något sätt till det som händer eller det som jag just där och då känner. Ibland påminner det mig om något som har hänt och ibland får texten mig att drömma..
Det finns så många låtar som verkligen satt sina spår. Hörde precis en snutt av en låt som får mig att tänka på när jag var riktigt liten. Var på bio en av dom första gångerna och fick sitta bredvid den kille som jag tyckte var snyggast av alla. Fanns ju ingen som var bättre än han då. Att höra den låten nu får mig att skratta lite. Tänk som man fungerade när man var mindre. Den kvällen i den biosalongen gjorde ju min månad. Tror till å med att jag fick hålla honom i handen när jag tyckte att filmen var läskig..
Måste väl lite ofrivilligt erkänna att det är ofta som musiken har kopplats till någon kille eller att det är en låt som man känt gett en liten styrka i en lite mörkare vardag.. Finns även en del låtar som jag gärna lyssnar på men som jag ändå inte alls vill höra, låtar som får mig att minnas det som jag helst vill glömma eller kanske bara inte tänka på. Men ändå lyssnar jag ett tag till för att det är alltid bra att minnas. Allt som händer och allt som jag känner det är ändå det som har skapat mig och den jag är idag. Musiken kommer alltid att finnas med mig, glada dagar och ledsna dagar.. Alltid i min närhet..
Låten som peppade mig till att släppa taget och fortsätta..
Låten säger allt.. Sanna vänner! Det bästa man har!
Mammas bröllop.. Dom spelade denna låten på mammas bröllop, Slade alltså.. Dom var där..
Kort urval på bara några få.. Finns ju så många som har ett speciellt ögonblick bakom sig..

Musik är då fantastiskt tycker jag! Kanske det finns dom som håller med? ;)

Lerkrig?

I helgen har det varit handboll med stora bokstäver. Önskar att inte kameran hade legat kvarglömd och inlåst på jobbet under helgen. Men så blev det. Fredagen var det ju jätte fint på alla gräsmattor. Men idag när jag kom dit så var det bara lervälling överallt. Det såg inte alls ut längre som att det var handboll som dom spelade utan snarare hade lerbrottning. Dom hade alla lera från topp till tå. Hade varit underbart att fått ett gäng sköna bilder på det. Men ikke eftersom jag glömt kameran på jobbet.. Riktigt trist! Men några bilder från fredagen har jag allt!
Hörde någonstans att det var omkring 170 lag med och spelade, så det kanske inte är så konstigt trots allt att gräsmattan såg ut som den gjorde..
Kul iaf att det var så många även om dom hade otur med vädret! Skulle inte alls vilja byta med dom även om jag fick ett jätte sug efter att få hoppa runt i leran jag med. Tänk att bara kunna släppa sitt barnasinne loss en liten stund och ha lerkrig precis som dom som spelade. Firade vinsten med att kasta lera på varandra. Men ne, frös tillräckligt som det var ändå..
Precis lagom tills att kvällen skulle vara över, ja då tittade solen fram.. Är det inte typiskt? Man blir såå trött. Alltid när man gör något så finns ingen sol men efter. Ja då dyker den upp.. Alltid lika spännande!

Det var lite om min helg det.. Kort och gott! Mina stakars skor. Dom hade sett sina bättre dagar långt innan dom fick vara med på denna leråker. Men å andra sidan så kommer det ju finnas rum för nya i garderoben nu,. Kanske.. Med tanke på att min nya garderob kommer att vara mindre än min gamla.. Haha..
Åter till  bygget imorgon kanske?

Mjukstart..

Häktisk helg med massor att göra. Igår en heldag på Ikea. Planera och köpa kök och sedan spenderade jag kvällen/natten i ett regnigt Lysekil. Kallt och jäkligt. Idag skulle jag ha börjat jobba kl 12 men vaknade till ett sms där det stod att jag kunde vänta till lite senare. Så det gör jag! Haha.. Vaknade ju tyvärr. Hade nog lätt kunna sova några timmar till men det var en sådan där gång som man vaknar och varkligen vaknar. Dumt att ens försöka somna om då.. 
Så jag hoppad ner i min efterlängtade lilla mysdress! Underbart att kunna starta dagen med en GIGANTISK kaffe och min onepice..

Snart är det dax att ta tag i dagen trots allt.. Men bara några minuter till i tystnaden innan dagen startar..
I tystnad tillsamman med min urduckna kaffe och min onepice :)

Ruggit värre..

Tänk så kul att vakna när himlen är helt går och gräst är blött. Eller? Kanske inte riktigt lika roligt när du vet om att du skall spendera åtminstonde halva dagen utomhus och det med stor sannorlikhet kommer att regna ännu mer. Inte alls spännande. Det är nästan en sådan dag som man önskar att man bara kunde vända om och lägga sig under täcket igen.. Kanske inte alla som känner så, men jag får då lite den känslan att jag gärna kryper ner igen.
Fast jag skall inte klaga, det finns ju dom som jobbar ute nästan alla dagar. Dom har det både värre och bättre. Om man tänker en gång till så att säga..
Idag blir det utomhus jobb alltså. Det är handbolls kuppen som vi skall besöka med bilarna, så jag tycker nog mer synd om barnen som skall spela alla sina matcher utomhus idag. Kunde dom inte fått lite bättre väder att spela i?
Hm.. Jaja.. Detta ska faktiskt bli lite kul ändå! Det är nog bara jag som är lite nyvaken och gnällig änn, har inte riktigt ommit igång . Bara fått i mig halva kaffekoppen.. Det ska bli spännande och se vad det kan tänkas ge för resultat och vad vi får för respons av dom som vi kommer att möta. Första eventet med bilarna för mig.. Så nu är det dax för mig att ta å hälla i mig kaffet och komma på vad jag skall ha på mig.. 

Detta eviga klädbekymmer.. Varför ska det vara så svårt att komma på vad man vill ha på sig? 
Är det bara en tjejgrej det eller händer det alla? Man öppnar dörren och tittar men det känns som att man inget finner. Där finns massor men inget lockar.. Suck!
Nu skall denna gnällfia ta sig i kragen.. Återkommer senare..

Långpanna..

Det skall kännas att man lever har jag hört!? Nee skämt å sido. Har faktiskt haft en jätte bra dag på jobbet trots att det blev en ganska så lång dag. Vi skall ha event i helgen. Så då är det mycket som måste förberedas. Många vändor skal köras, fram och åter.. Allt för att få både bilar och saker på plats..
Många vändor blev det, nästan klara är vi med. Rest tält och allt vad det är vi har pillat med.. 

Denna dag har jag glidit runt i denna bilen. Mycket bekväm bil faktiskt.. Mazdan har fått en konkurent. Kan bli farligt detta ;) Någon dag snart måste det ju trots allt bli en bil. Men när den dagen är den frågan e svår.. 

Även om jag vill ha en så känns det som att det kan vara en bra grej att prova ett par olika. Bara för att förstå lite mer vad det är jag jobbar med.. Men nu är det tid att sätta sig och spana på lite grejer till lägenheten. 
Nödvändigt ont alltså..
Å så fine bilen.. Lite mer Brum brum i den än Mazdan. Riktig gooding!
Om jag ska reklama lite så finns den ju såklart på jobbet ;)

Tidigt uppe..

Allt för pojkarna på jobbet eller vad säger man? Uppe tidigt idag för att dom skall ha frukost möte. Så n snart är det dax att kila. Först förbi jobbet å hämta en bil. Sen raka vägen till matbutiken för att inhandla en mega frukost till dom alla.  Det är det första på min agenda.. Sen så är dagen väldigt suddig.. Vet inte alls vad nästa steg blir. Rodda inför helgens event kanske? Hm.. Jaja.. Dags att pysa..

God morgon :)
Ni glömmer väl inte frukosten?

Se, reagera och eller agera..

Bara sådär så i dag så när jag stod och målade funderade jag lite. Med penseln i handen lite i min egna lilla värld..
Det finns så många sätt att bete sig på. Människan är en ganska så lustig varelse. Vi är skapta att leva i par men vi har otroligt svårt att finna oss en make eller maka. Det är sällan som två håller livet ut. Vi växlar och byter vart eftersom hur livet ter sig och tar sina vändningar. Det finns dom som håller livet ut. Dom förundras jag nåt otroligt. Men tänk alla dom som man har och som man kommer att "testa" dela livet med innan man hittar den rätta. Kommer man någonsin finna den rätta.. ? Tror man ens att den rätta finns? Utan tron så kommer man nog aldrig att finna någon.. Men om vi lever med tron.. När kommer det då att hända? Hur många gånger kommer man att ändra sig och vända?
Sen tänker jag på dom som faktiskt håller ihop. Hur gör dom? Vart finner dom gnistan till att fortsätta. Finns det fortfarande någon gnista eller är det bara för att? Det borde inte vara bara för att om det håller livet ut. Då har dom nåt, något tillsammans som dom vet att dom inte finner hos någon anna. Det är då det jag vill tro iaf. Att dom funnit allt det som man faktiskt behöver som människa hos varandra. Man har funnit sin andra hälft. Den som får en att skratta, le och som man kan känna sig trygg med när åskan smäller och livet känns jobbigt.
Jag tror det och jag vill tro det..
Men så kommer jag till en annan tanke.. Den där männskliga faktorn som på nåt sätt alltid kommer att finnas kvar även om man säkert inte vill erkänna det. Alla vill vi ju veta att vi duger. Eller? Någonstans i alla tror jag att det finns någon liten som vill veta att man fortfarande duger. Även om man har sitt på det torra och vet vem man är, vart man står och allt det där. Så då tror jag att man på något sätt vill ha lite bekräftelse från någon annan om att man duger och att man forftarande gäller. Bara den där lilla blicken eller det där lilla leendet. Så oskyldit men som kan ge så mycket..
Ett ögonblick mellan två personer som kanske bara dom två förstår..
Det är då jag undrar.. Man ser.. Men bara för att man ser, behöver man då reagera eller agera? 
Det är väl kanske där skillnaden mellan de som håller livet ut och de som faktiskt håller ihop ligger. Jag vet inte. Men jag tror, fast jag tror inte alls heller.. Jag vågar faktiskt inte tro när det kommer till det. Men jag funderar. Kan det vara så att de som håller gnistan och glöden hela vägen, hela livet ut faktiskt spar på de ögonblicken. Dom ser och känner men dom reagerar eller agerar inte på det!? Kan det vara det som är det magiska i ett livslångt förhållande? Hm..

Det är för mig ett mysterium men ändå en tanke som slog mig. Om det skulle kunna vara så eller om det bara är nåt jag har fått för mig..
Vet inte och kommer nog antagligen inte att få veta heller.. Men jag kan tro om jag vill och jag vill tro..
Det är hel ok att SE.. 
Men det finns en gräns för vad man får göra mer.. 

Se, reagera och eller agera..


Självklart finns det mycket mer som skapar ett par. Men kan detta vara en del i det hela kanske.. ? 
Att man accepterar varandras behöv av att faktistk kanske behöva få veta. Även om man lever på små rosa moln och allt är fantastiskt bra.. Så kanske lite mer ändå.. Lr nåt sånt..

Lite till..

Lite, lite i taget.. Men det händer ändå något. Hoppas verkligen på att kunna få ta mig iväg i helgen å få ihop så att man kan montera ett kök. När det är klart kan jag faktiskt flytta in! Då är det liksom färdigt för att typ bo.. Då är det vara några dörrfoder, min mini hall och badrum kvar. Kanske inte så bara.. Men jämfört med vad det har varit så är det väldigt mycket bara.. Önskar verkligen att jag får det klart så snabbt som möjligt. Det kommer ju att bli såå snyggt. Fotar nu tyvärr med sämsta kameran. Men har väl inte tyckt att systemkameran platsar på ett bygge.. Ska försöka ta med mig den en annan dag.. Skulle kanske haft lite mer bilder än det man har med. Men det lilla som finns duger iaf..

Nu är alltså nya golvet, lister och kylen på plats.. Fattas en hel del för att kalla det kök.. Men det närmar sig till att bli ett hem iaf. När självaste skalet är klart ska det ju även fyllas på med alla mina saker som nu väntar på mig i ett förråd.. Stakars mina grejer.. Tror inte att jag kommer att kunna säga upp förrådet i första taget heller. Men tanke på vad massa grejer som finns där och va liten lägenheten är. Fast jag tror ändå att det kommer att bli grymt! Längtar enormt!
Har haft bästa hälpen som jag verkligen inte klarat mig utan! Underbar hjälp verkligen! Två små änglar som förtjänat en extra stor julklapp till jul..  TUUUSEN TACK!!

Lite pyssel såhär på morgon kvisten.. Snar...

dsc04088 (MMS)

Lite pyssel såhär på morgon kvisten.. Snart är alla lister och några dörrkarmar målade. Hoppas på att få hm golvet i lilla rummet ikväll. Men är inte säker. Det dumma spacklet har ju inte torkat där inne :( Kan ju inte slipa och måla innan de e klart. Men, Men.. Bara att jobba vidare ändå!


Lilla pärlan och jag har varit på äventyr ...

dsc04085 (MMS)

Lilla pärlan och jag har varit på äventyr i Borås idag. Mycket bättre tid att köra denna gången dock. Slapp ju dom värsta köerna på vägen dit och hem.. Någon fler än jag som verkligen avskyr köer? Tycker verkligen inte att det är kul.. Bilar överallt och ingenstans. Mamma säger två händer på ratten, knappast säger jag! Vilken ska jag då växla med? Mamma.. Du e för go! Nu blir det lägenhets pyssel..


Den lediga dagen..

Ledde mig i helt ovanlig ordning till Torp. Detta magiska ställe där man kan göra av med allt för mycket pengar. Åkte dit i förhoppning om att det kanske skulle kunna finnas örhängen nu. Men nee inte det inte. Varför ska dom ha dom?
Det vore väl bra dumt! Men jag hoppades iaf.. Kanske nästa gång? Fast det var inte helt onödigt ändå. Lyckades köpa mig en kavaj som jag hängde undan en annan gång så det var ju bra. Å så nagelack som jag spanat på ett par ggr. Ett grönt och ett grått. Kanske inte alls spännande färger enligt andra men fina tycker jag. Gillar rätt så jordnära färger ändå. Så nu sitter jag här med gröna naglar. Ser nästan ut som att jag lånat fingrar från en ailen eller nåt. Men ME LIKE!
Imorgon bär det av till Borås för lite utbildning. Skall bli riktigt kul faktiskt och en aning spännande att få höra vad det är dom har tänkt sig. Har inte riktigt förstått det själv ännu. Men det blir nog grymt bra! Innan jag skall dit får jag dock ta en sväng om någon matbutik och köpa lite fikabröd till herrarna som skall komma på besök på jobbet. Sen är det raka vägen ner.
Efter jobb blir det mattjakt till lägenheten. Ett nytt försök eftersom att jag inte gjorde det idag. Detta eviga pysslande med matta, lister och gud vet vad.. Någon gång kommer det ju bli klart iaf. Å det finns nog ingen som längtar mer än jag. Om möjligen inte stakars Camilla då som jag bor hos.. Hm..
Nee nu skall jag nöjessurfa lite å se om jag finner nåt kul..

Kanske inte den mest hälsosamma kvällsmate...

dsc04078 (MMS)

Kanske inte den mest hälsosamma kvällsmaten.. Men ibland får man. Kaffe, choklad, glass, två milkshakes och en paj. Mums! Erbjudande fick man visst om man checkade in på donken. Så kul kan man ha en ledig måndagskväll..


Morgon stund


Har verkligen guld i mun. Iaf när man kan ställa klockan så att man vaknar utvilad innan den ringer. Hinner sätta sig i lugn och ro och dricka en kopp kaffe innan dagen börjar på riktigt. Då är det en bra morgon! Inte tror jag väl att dagen kan gå så fel då inte? Hoppas verkligen inte det iaf. Kaffe, kaffe, kaffe.. Andra koppen nu så snart kör vi igång!
Någon fler än jag som tycker att kaffe är fantastiskt bra?
Inte nog med att man vaknar av det, har tydligen en massa andra bra effekter med. Men även ett gäng dåliga, fast dom väljer jag nog att inte tänka på. Kaffe är sunt ;) Ett tillfälle att vakna eller varva ner. Ett utmärkt sätt att träffa nya bekanta. Lära känna nytt folk över en kopp..


    


Vill ha...

Behöver.. Men hittar jag dom i butik här tro? Nee inte sist jag kollade iaf. Tappat alla mina par :(
Men det är väl att räkna med när man bor i en väska..


Sakta men säkert..


Ett steg fram två steg bak? Eller hur var det med det där? Idag har jag varit mindre nöjd. Allt som gick så bra i början gick mindre bra sen. Hm.. Det där med gör du så betalar jag verkar inte riktigt längre vara vad min hyresvärd gillar. Han verkar tycka att det kostar för mycket eller nåt. Men, men.. Efter gårdagens tabbe så var det nya tag i dag.. Efter några samtal och lite tjafs så ligger nu en matta på plats. Så snyggt! Riktigt nöjd och glad är jag för den. Men att behöva bråka så för att få den. Åh, det orkar jag verkligen inte med. Får hoppas att han nu tycker att det blir bra så att jag kanske kan få matta i lilla rummet med. Om inte det så kanske parkett eller klick golv lr nåt. Håller tummarna för det iaf. Så som det ser ut nu så e det inte snyggt iaf! Men men vad gör man? 


      

Hämta DSC04074....jpeg (19,9 kB)
Nu snart är det natta för en ny vecka fylld med äventyr imorgon. Utbildning på tisdag. Massa nya grejer som skall hända. Hoppas på att det kommer bli såå grymt bra som det bara kan bli. Kommer vilket fall som helst att bli en intressant vecka. Massor att göra både på jobbet och hemma. Fullt upp, full rulle kan man påstå. Hoppas på att bli klar med den där baskade lägenheten snart så att jag får mig ett hem någon gång. Mitt eget hem igen. Det var rätt så länge sedan nu jag hade mitt eget. Snart ett år.. Hu så tiden går fort.. Å inte känns det heller som att man kommer någon vart. Fast det är väl så att man sakta men säkert gör det.
Bara en sak nu.. Inga fler motgångar på ett tag tack! Orkar verkligen inte med det just nu. Måste få komma till ro och varva ner en sväng först. Bo i en väska i nästan 8 månader tar på krafterna. Har snart ingen aning om vart jag har vad längre. Spridd kring halva Uddevalla känns det som att jag är. Men snart så är jag samlad igen. Längtar då dit!

 


Vårda isen..


Känner mig som en liten isbit..
Alldeles hård och kall men i rätt miljö så smälter jag..
En hård utsidan men mitt sanna jag är mjukt..
Om man inte är försiktig med mig så försvinner jag tillslut! 
Igår var det gung..

I Stenungsund, liveband och allt! Riktigt trevliga killar. Pojkar från norr, så vad annat kunde man räkna med? ;)

Visa DSC04066....jpeg i bildspel    

Idag är det mindre gung, iaf just nu.. Sitter här vid mitt skrivbord och räknar timmarna innan jag får lämna det igen. Inte riktigt rätt det inte. Gillar ju jobbet så, så skall det ju inte vara. Hm.. Tokigt! Men det är nog bara för att jag fick så otroligt taskig start på dagen. Håller ju på att skall försöka renovera mitt blivande boende. Det gär sådär med det nu skulle jag vilja säga. Klev upp tidigt som tusan bara för att hinna iväg och köpa golv så att det kan bli lagt någon gång. Hämtar kärra och allt, vad händer sen då? Jo det är ingen som kommer och öppnar. Dom kände för att ha stängt dom.. Det var inte riktigt min melodi det inte. Där föll liksom halva planen. Hämta golvet idag, lägga det imorgon och in med kyl/frys på måndag lr tisdag. Men inte det inte. Attans! Så nu sitter jag här och grubblar på hur och när jag skall kunna få löst detta här. Måste ju ha in golvet! Helst på måndag så jag kan få in resten sen. Urk! Känns som att det inte alls är menigen att det skall bli klart detta. Dumt! Men men..
Nya tag och en ny plan får skapas..

  


Ikväll blir det nytt gung.. Havsbadet är det som gäller ikväll. Så på med dom finare skorna och kamma håret för det skall dansas loss och baren skall gå varm.. Kör bara! All in.. Å allt vad det heter. Själv håller jag mig till ramlösa eller en go kopp kaffe för att hålla värmen. Premiär jobbar i kassan där ute ikväll.. Wohoo! Nu blir det min tur att stå där. Skall bli lite kul och se hur det går. En ny/gamal uppgift så här på äldre dar. Kassa har jag ju gjort innan så det är inga problem. Men inte kassa där, det är väl det som skall bli lite spännande. Hoppas dock på att hinna med en powernap innan jag skall jobba igen. Arbetskläder och allt ligger redan nedpackat så det är bara att köra på..
Tredagars schema.. Tänk så snällt när någo...

dsc04058 (MMS)

Tredagars schema.. Tänk så snällt när någon annan sätter sig ner och gör ett schema över vad jag skall göra. Bara att följa, behöver inte tänka.. Även inplanerat mat och vila! Inte illa alls.. Tack tack ;) Så nu är det bara att följa detta så skall det väl bli bra. Tänker dock smita från det snart iaf.. Idag är ingen mat inplanerad Men jag är hungrig! Mat får det bli, sedan återgår vi till schemat.


Kvällsmys en slapp dag.. Kaffe och riktig ...

dsc04057 (MMS)

Kvällsmys en slapp dag.. Kaffe och riktig kaffeglass. Mums.. Efter detta ett varmt avslappnande bad. Lätt att jag var värd det!


Så här såg mitt nya hem ut.. Bara timmar e...

dsc04045 (MMS)

Så här såg mitt nya hem ut.. Bara timmar efter att jag fått nycklarna. Men nu är allt borta och väggen är vit. Kvar att göra är massor. Allt för mycket tror jag ibland. Golv skall läggas och kök skall installeras. Lister målas och sättas på plats.. Mosaik skall upp och sen är det typ klart. Då är det bara det sista. Alla dessa möbler som man har skall på plats. Oändlig historia känns det nästan som. Halva jobbet gjort. Halva kvar. Vilodag är bra men drar ut på tiden.. Suck! Men, men skam den som ger sig. Klart får det bli snart! Håller tummarna mot fler bakslag..


Så var det somnar på riktigt! Nu njuts de...

dsc04051 (MMS)

Så var det somnar på riktigt! Nu njuts det för fullt av allt de goa. Mitt i all renovering och mellan jobben får man ta och unna sig lite. Räkor, kex, ost, vin och öl.. Inget som fattas. Gott sällskap med. Då blir det ju faktiskt inte bättre. Skål!


RSS 2.0