Hur äter du din risifrutti?
Hm.. Ja eftersom att min kollega fortfarande inte har dykt upp och jag antagligen får vara här för mig själv minst en timme till så tog jag å åt en risifrutti som jag hade med mig : )
Vilken tur att jag hade den säger jag bara! Annars svälter man ju på det här stället! Jag har ju nästan mini picknik här på jobbet, kaffe i termos och så en liten frutti på det. Mm..
Vilket fall så började jag fundera.. Hur äter du din risifrutti?
Är du en sån som bara böjer handtaget och häller allt det goa över och blandar om?
Är du den som tar lite i taget och "dippar" i det goda?
Är du den som spara det goa till sist?



Vilken typ av ätare är du?
Jag är den som "dippar", tar bara lite åt gången så får jag lite till övers sen med. Kanske att det blir en sked eller nåt med bara sylten. Gottit är det : )
Sjukt länge sedan jag åt en risifrutti bara. Nu vet jag att jag kommer nog inte att göra det på ett tag igen.
Aj min mage!! Gott men nu har jag ont!
Jag gillar inte ens risifrutti!
Hahah jag gör också så ;) fan vad sugen jag blev!
Nej, det är sant ^^
Jag häller över sylten och blandar om.
jag är en dippare! åh vad jag blev sugen nu släng över en till Bangkok är du snäll ;)
Jag brukar blanda ihop det i den stora.. delen och sen äta :D
man dippar ju :D
Haha... Jag tar lite i taget av varje :o)!
jag doppar lite då och då men ser ändå till att där är mycket kvar av det goda till slutet! Hehe :)
Jag är en sådan som inte äter själva sylten alls nästan Jag dippar kanske 3 ggr sedan låter jag resten av sylten vara ;)
den som tar lite i taget och "dippar" i det goda..
rolig fråga =)
Dippar i båda två!
jag tar det goda sist ;) mohaha!
äter inte risifrutti överhuvudtaget ^^
jag lämnar alltid sylten
Kika gärna in på mina porträtt på min konstnärsblogg. Du kan även vara med på tävlingar just nu. och på min hemsida www.emmadammdrawings.se finns fler av mina porträtt! Kram Emma
Jag doppar skeden i sylten och tar sen gröten :P hehe
Jag äter först upp "riset" och sen sylten, mums!
På den tiden som jag gillade risifrutti så doppade jag i det goda såklart :)
Nu har jag förätit mig på det och kan knappt se en risifrutti.
Dessvärre har jag blivit tvungen att äta det 2 nätter i rad på jobbet...
Ha en bra dag!
jag dippar också , fast bara jätte lite , är inte överförtjust i sylten :)
Jag blandar allt på en fin tallrik och äter den till en öl.
Jag tar lite sylt och sedan gröt på det. Separat men blandat :)
Jag tar lite av sylten och lägger ett tunt lager på riset och så äter jag upp det, sen gör jag likadant igen och så vidare till det är slut.
jag tar mer av "gröten" o jätte lite av sylten så att det blir mycket sylt till slutet, så äter jag upp sylten sen :D hehe :D
Jag brukar hälla lite sylt i taget över "riset" ^^
Jag tar lite sylt och sen lite "ris", sen lite sylt, sen lite "ris" x)
Man måste dippa! :)
Och det går bara äta Risifrutti med hallon.
joo, jag håller med dig, jag är typen som dippar :P mumsigt värre!
Jag hatar risifrutti! Men de får gångerna jag har tvingat i mig det, så har jag doppat liiiite av gröten i sylten... men blä, inget jag gallar alls!
tvåan haha x)
jag häller lite i tagen av det goa över riset, men inte allt ;)
haha jag ä lätt nr 2 (:
Skoj tanke gång...
Själv äter jag inte sylten,
Fast nu är det dock LÄNGE sedan jag åt en risifrutti över huvutaget.
Jag är en person som dippar lite grand i början, sedan häller jag ihop allting :P
"dippar" oxå..
Tar lite gröt och sen lite sylt.. :)
Hmmmm...Jag ar en klar dippare! Har i England vinns dock in Risifrutti, har har vi nagot some heter Muller Crunchy Corner. Dom ar goda dom med :o)
Jag tar lite sylt på skeden och sen gröt. Det är sylt och gröt på att mina tuggor.
jag:
1. tar pyttelite gröt på skeden
2. doppar i sylten
3. stoppar skeden i munnen!
Hur gott som helst tkr jag! :)
jag häller sylten på gröten, men jag blandar inte runt det, haha. då ser det ju ut som barnmat xD
Är du den som tar lite i taget och "dippar" i det goda?
Yes that's me :P
Jag gör som du, dippar ^^
Men det var ett bra tag sedan jag åt en risifrutti..
Jag äter inte själva sylten, kan doppa första tuggan men sen äter jag bara "gröten/riset"
Jag dippar :P först lite sylt sen tar jag gröten
Har nog inte ätit risifrutti på evigheter man jag tar lite sylt med skeden och sedan riset (i samma tugga).
Blandar, det är inte gott att bara äta sylt och dessutom så är det gröten som är godast.
´Jag är alt. 2 :D Älskar risifrutti. Äter två en gång i veckan. Alltid lunchkombinerad på helgen. Det är ju bara så jäkla gott. Fast jag jhade nog kunnat vara utan sylten faktiskt...
Jag "dippar" nog, då får man lagom i varje tugga, haha.
Sparar det goda till sist. Som belöning för att jag åt upp den vita delen, för, den är inte så där jättegod. xD
Jag varierar alternativ ett och två :) men jag är mest ett, sugen jag blev på risifrutti nu.
Jag gillar inte risifrutti, men jag gillar mannafrutti. Jag är en blandning av kategori 1 och 2. Jag böjer handtaget och häller över sylten, men jag rör inte om, utan äter lite av sylten i taget med varje tugga manna. Det brukar räcka ganska perfekt till hela burken.
Jag häller i nästan all sylt i och blandar om, och sedna när jag nästan ätit upp allt så tar jag det sista av sylten i resten, så det blir extra gott på slutet :D
Jag är oxå den som doppar risen lite åt gången i sylten.
Det värsta som finns är när sylten tar slut innan risgröten är slut....=)
haha jag är nog en dippare tror jag allt. fin blogg förretsen:P
titta gärna in:)
http://bossilliboss.blogg.se/
bossan
Jag föredrar Risi Frutti Manna i stället, men när jag äter det så blir det nog att jag dippar i början men sen när jag har tröttnat på det så häller jag i all sylt på en gång^^
Jag är en dippare :P Men jag åt så mycket Risifrutti förr, så nu är dom inte så goda längre tycker jag :P
Vadå "det goda".
Det är ju riset som är det godaste.
Jag äter aldrig sylten... bara det vita. :P
Gud vad längesedan jag åt en sådan, kom jag på nu!
En av mina kompisar åt en risifrutti "gold" den ska då vara lite lyxigare. Så jag prövade den, ja den va lite fylligare kanske, men som du säger, kommer inte äta det på ett tag, jag mådde jätte illa.
Äter lite av varje tills allt är slut. mumsfilibaba
jag dippar :D
Åh, det var läng sen jag åt risifrutti nu, men när det väl blir så äter jag själva risgeggan med små "tuggor" och skiter helt i sylten. Tycker det blir för mycket med sylt.
Jag är den som inte äter risifrutti eftersom det så gott som är kall gröt ;) haha.
Jag är en sån som häller över men jag blandar inte om =D Jag lägger sylten som ett fint jämnt lager över gröten =P
Jag "doppar" haha.
Men fy så mycket socker det är i dom, sockerbomb (;
första tugöórna har jag gjort 1:an sen övergår jag till nummer 2..trean förstår jag inte riktigt för vilket är godast?...hmm..
jag är också en dippare =D lite här och lite där är alltid bäst!
För det första så är det ju riset som är det goda:P fast jag är nog en två som doppar det gjoda i sylten lite i taget haha =)
jag dippar lite i taget. när jag var liten så sparade jag allt det goa till sist. men äter man BARA det så är det inte så gott. så jag övergick till doppningen och har varit lycklig sen dess 8)
Sylt är sött och äckligt.
Jag sparar absolut det goda till sist! dvs. sylten!!
Haha vilket roligt inlàgg, màste bara svara pà det fòr det, jag dippar i det goda!
haha =)
Jag äter gröten för sig först och sen sylten. Hahahaha, lite speciell teknink,
Jag böjer handtaget och blandar om alltihop, det går snabbast så.
Jag äter helst enbart "riset".
Blir att äta sylten bara för att den finns där... och då blir det i dippform! :P
Jag äter inte risifrutti längre. Föråt mig på det en veckan i våras när jag låg sjuk i feber och knappt kunde äta något alls. Det fick bli två risifrutti per dag, ingen höjdare. När jag åt risifrutti hällde jag över allt det goa MEN blandade INTE :)