Mjölk i hemmet..


Åååh så gott! Nu kan jag bli människa igen! Det finns mjölk i min kyl och det står en kopp kaffe med mjölk bredvid mig.. Mm!
Med andra ord så myste jag mig ner till lilla butiken för att köpa den där mjölken.. Å alla dessa hinder..
Mitt samvete sa gör nåt! Men det kändes ändå inte rätt.. På vägen till den lilla butiken så stod det en bil helt stilla vid rödljust, visst man ska stå stilla men inte så stilla. Det blev grönt och det blev rött men bilen stod kvar.
Det satt en äldre man i bilen och den ville inte starta. Men jag kände lite att jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan ju faktiskt inget om bilar. Å inte e jag stark nog att putta en volvo helt ensam. Så jag tänkte att står han kvar när jag kommer ut så ska jag banne mig göra det jag kan iaf.
Men jag hann bara in så hörde jag lite tjutande ljud och det var volvon som får sin väg.. Så jag behövde inte oroa mig mer.

Jag handlade och gick hem igen..



Det blev lite mer än bara mjölk. Det är som jag säger.. Alla dessa hinder! Farliga saker. Inte bara folk runt omkring en utan även alla dessa frestelser i affären. Blir du frestad när du bara ska köpa en grej?
Det händer mig. Men inte såå ofta tror jag.

Det blev iaf frukost.



En liten ostsmörgås och en kaffe moccka(?) typ iaf. Gottigt! Kunde inte rikgtigt bestämma mig för om jag ville ha varmchoklad eller kaffe. Men huvudvärken hade börjat komma så jag tänkte varför inte kaffe med chokladsås? Gott blev det och gott var det så jag är nöjd..

Men snart mer kaffe..

Kommentarer
Postat av: Mamma

mmmmmm ser gott ut. Har aldrig provat choklad i kaffet. Kanske dags.

Att kopparna fortfarande är hela... de är lika gamla som dig. Om de är de du fått av mig alltså??

Hur är de me lamporna? Har du fått tag på skärmar och bytt kontakter? Skulle va kul och se på bild.

Kram mitt hjärta

2009-09-11 @ 15:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0