Gah! Hur tänkte dom nu?


Planering? Inte precis den starka sidan i detta fallet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt.

Ikväll är det dax för jobb som dom flesta andra fredagar men idag är jag inte helt glad över det. Det är nämligen så att det är Premiär för en annan krog ikväll. Har verkligen inget emot det. Tycker att det är jätte kul! Det är ju inte riktigt det som är grejen. Utan hur då dom som styr den krog som jag jobbar på. Förstår faktiskt inte riktigt hur dom har tänkt.

En normal fredag brukar vi vara fyra värdar för att klara "trycket", men nu har dom plockat bort två! Hade helt varit med på att dom plockat bort en med tanke på att många kommer att vilja gå till det nya stället. Men inte tatt bort så många för att folk kommer med stor sannolikhet att tröttna på att stå i kö. Vart tar dom vägen då tro? Tror ju inte att dom går hem precis. Tycker nog att dom första kvällen kunde nöjt sig ned att ta bort en bara. Just för att se hur det blir. Men, men.. Vad gör man? Det är bara att bita i det sura och hoppas på det bästa va?

Den nya Krogen är inte helt ny. Den är "NyGammal", gammal krog med nytt namn och nya ägare. Ska bli spännande och se om dom gjort om något där när man får tillfälle att gå dit och titta. Riktigt spännande!

Men jag gruvar mig allt starkt för kvällen...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack kära goa härliga unge. Jättefint kort jag fick. Värmer.

Kram

2010-04-23 @ 20:00:17
URL: http://ninaaronsson.bloggagratis.se/
Postat av: jenny

Hej,

Jag skulle behöva din hjälp. Så jag undrar ifall du skulle vilja rösta på två av mina bilder. Det hade varit jätte gulligt ifall du ville göra det =Dhttp://norrlandsbilden.norrmejerier.se/tavlingsbidrag/fjallen-10

http://norrlandsbilden.norrmejerier.se/tavlingsbidrag/fjallen-8

2010-04-24 @ 01:47:21
URL: http://jjennylindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0