Ledsen / Glad

Imorgon blir det till att ringa till farbror docktorn och be om ett besök. Det är tredje dagen nu med "hugg" i bröstkorgen när jag andas. Fruktansvärt irriterande vill jag lova! Att inte kunna andas som man vill är inte roligt! Så det är nog lika bra att kolla det nu. Man ska ju visst inte vänta för länge. Sist när jag hade hosta så väntade jag ju på tok för länge innan jag sökte hjälp tydligen. Det är ju faktiskt inte alla som blir sjukskrivna två veckor pga hosta. Men det var väl för att det inte var så långt ifrån att det var lunginflammation tror jag. Så nu ska jag ta mig i kragen. Det kan ju inte vara allt för bra att ha ont i området runt omkring hjärtat. Eller?
Hoppas verkligen inte att det är något som är nåt eller vad man ska säga. Känner inte alls för att vara sjuk. Det är ingen höjdare det inte. Tänk inflammation omkring hjärtat? Det hade varit något det. Eller INTE!!!

Men jag får nog reda på imorgon vad det är för något. Hade hoppats på att det skulle ha gått över nu. Men ikke!

Har funderat på om jag lyft nåt eller nåt annat dumt.. Men IKKE!




Annars idag har varit en bra dag!
På olika sätt. Men allt kan man ju inte säga.. Haha..

Något som var lite roligt var att dom ringde från ett ställe där jag sökt jobb. Men jag vet inte om det var något jobb att hänga i granen. Det verkar som att det kan vara ett mindre bra jobb. Men det tåls att undersökas närmare. Jag var iaf jätte välkommen på intervjuv när jag hade vägarna förbi. Så vi får väl se hur det slutar med det. Jag har massor av frågor till dom om jag går dit iaf!




Nu är det iaf daxs att sova. Så att jag är "pigg" när jag ska träffa läkaren imorgon. Hur pigg man nu ska vara för att bli tagen på allvar. Tanten i telefonen verkade inte som att hon tog det på allvar iaf när jag pratade med henne tidigare idag.



Natti Natt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0