Typ uppdatering..

Anställningar

Grebbestads Marketing: 05.06.20 - 05.11.25
Universal Telecom
Jobbade med försäljning via telefon. Ringde upp privatpersoner och erbjöd dem möjligheten att ringa med Universal Telecom som opperatör på deras hemtelefoner.

Nordens Ark
Jobbade för Nordens Ark under en kortare period. Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar med utrotningshotade djur. Ringde runt till privatpersoner för att fråga om det fanns intresse att stödja parken genom att köpa ex. vykort och almanackor.

Telia Sonera Sverige AB:
Faktura Kundtjänst 06.05.28 - 07.09.26
Tog emot samtal via telefon fon från inringande kunder som hade div. frågor om sina fakturor och sina priser. Jobbade även till viss del med försäljning av Telias tjänster, hjälpte kunder att ändra deras priser på samtal mm. Skickade ut nya fakturor, beställningsblanketter mm. Stor del av arbetet utfördes med hjälp av dator.

Butiksbiträde 07.09.27 - 08.03.19
Arbetade med att ta emot kunder i butik och hjälpa dem på bästa möjliga sätt. Jobbade med att sälja Telias tjänster så som telefoni, bredband och digital tv. I Butik fanns även tillbehör till mobiltelefoner och även vanliga fasta telefoner. I arbetet ingick en hel del arbete via dator och även kassahantering.

Harrys Restaurang och Pub 06.12.22 - fortf.
Jobbar som Värd, arbetsuppgifter är att ta hand om entren och garderoben. När det gäller entre så är det viss kassa hantering även så i garderoben. Har också hoppat in extra i disken och serveringen när det har behöfts.

Outsourca AB/AS 08.04.10 - 08.07.27
Outsourca är ett företag som hjälper andra företag att marknadsföra sig genom ex. eventfärsäljning. Jag jobbar just nu genom Outsourca för Ice.net och säljer deras mobila bredband i Norge.
Jobbar i köpcentrum, tunnelbanor, torg och liknande. Presenterar produkten för kund och analyserar kundens behov.

First Business 08.08.18 - 08.10.17
Telefonförsäljning mot företag. Kontaktade etablerade företag för att presentera ett sätt för dem att nå ut till nya kunder med erbjudanden riktade till nystartade företag.


Face Ways (Telekiosken) 08.10.19 - 09.01.31
Butiksbiträde som jobbade med att sälja telefon lösningar till företag och privatpersoner.

 

Uddevalla Kommun 09.02.02 – 09.11.19
Jobbade som personligassistent åt en kvinna som behövde hjälp med så gott som allt i sin vardag.
Anställningen avlutades pga. tjänsten försvann.

Nordic Investment Group 09.11.12 - 10.02.12
Mötesbokare. Bokade möten med privatpersoner och företag angående finansiell rådgivning.

Västtrafik AB 10.03.15 – fortf.
Sommar vikariat på Kundservice. Svarar på inkommande samtal med resefrågor, prisfrågor m.m

Utbildningar

Birger Sjöberggymnasiet Vänersborg
Samhällsprogrammet med inriktning teckenspråk. Grundläggande behörighet till vidare studier på ex. högskola, universitet.

VG i Alkoholservering
Utbildning om och kring servering av alkohol. Regler och riktlinjer när man jobbar i en miljö där det finns alkohol. Överservering osv.


Språk

Svenska
Engelska
Norska (förstår mycket bra, talar lite )
Teckenspråk

 




Blir lika förvånad varje gång som jag går igenom min cv. Fy så många anställningar man har haft ändå. Men så blir det väl när man älskar att jobba och vill testa allt som kommer i ens väg. Inget yrke går oprovat typ. Haha. Har ju gjort så många grejer. Allt från att skära kebab till att sälja mobiltelefoner. Tokig blandning. Kanske att man borde öppna ett hak med MAT/ASSISTANS/TEKNIK i ett? 3 i 1 lösning.. Haha.

Vad sägs om det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0