Praktikanten?


Från att vara timmis till praktikant? Inget bra steg kanske men det är ju så att det hjälper en att fördriva lite tid. Känner mig sjukt rastlös och orkeslös på samma gång. Hosta som river i halsen och hela vägen ner. Förkyld baklänges skulle man kunna kalla det. Samma visa varje gång känns det som. Börjar med snuva och sen blir det tok hosta av det. Men jag vet ju att det går över såsmåning om.

Nu över till det där med att praktisera. Känner mig inte alls sugen samtidigt som det skulle vara gott att komma ut och träffa lite folk. Tjänar inget på det men förlorar inte direkt heller. Känns bara såå tråkigt på det sättet som det är.. Men man får väl ta vara på de tillfällen som ges kankse?

Ingen aning. Vad skulle jag annars hitta på med denna dagen? Har ju inga planer.. Hm..

Praktikanten skall bära lite fat med mat och träna på att hålla balansen. Inte lägga maten i knät på någon stackare som sitter och väntar glatt. Praktikanten skall plocka disk, städa och ta beställningar.. Praktikanten skall göra allt det där som alla andra men inte ska praktikanten ha en krona för det. Knepigt system.. Men praktikanten får lära sig..
Det var det som var meningen va?


Om man skulle ta en dusch och göra sig klar för att praktisera lite. Även om jag inte känner mig mega lockad så är det ändå ganska bra. Något lär jag mig ju iaf. Tror dock inte att det blir en massa massa timmar med tanke på min fina hosta. Jag hade inte riktigt velat ha mat serverad av mig om jag visste hur jag mådde..

Men som tur e så finns det ju smink som gör att det inte syns ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0