Trötta fötter..

Det är precis det jag har nu.. Har strosat runt på jobbet. Inte alls allt för mycket att göra men ändå blir det att man går runt en hel del. Promenerar från bord till bord, in till disken/köket och sedan ut igen. Inte nog med att man går runt en massa på jobbet, man får ju för sig att man skall ut och dansa hela nätterna med. Men jag gillar det. Tänka sig att man kan gå ut och dansa nästan alla dagar i veckan om man vill det. Men det får inte bli för mycket av det goda eftersom att man skall orka med dagarna med..
Dom senaste dagarna har det inte blivit så mycket skrivet eftersom att jag inte haft något internet och inte heller har jag haft mycket ledigt. Det var jobb hela helgen och sedan fri måndag och idag jobb igen. Utan internet när man väl är ledig så blir det inte mycket skrivet. Men nu sitter jag vilket fall och väntar på mat och bussen så nu kan jag passa på :)
Strax är det dax för "kvarts samtal" med.. Dommedagen kanske?! Känner mig en smula nervös men ändå inte alls.. Det blir precis som det blir.. Nu serverades maten så nu skall jag njuta... Mmmm!
En helt underbar pasta med räkor.. Gud så bra man kan ha det ibland :)
Denna måltiden var inte dålig den inte. En kram skall jag nog ge köket för detta.
Nee nu skall jag fortsätta att äta och sedan sammla mig inför det där samtalet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0