Underbart!

Vill mer! Vill igen.. Ville hela tiden nästan. Fast det blåser så in i hvete så jag vet inte om det är så himla kul ändå. Men jag ser alla som ger sig av till backen nu och det lockar otroligt! Det är faktiskt väldigt härligt att vara ute och åka. Det är en typ av befrielse ändå. Utmana sig själv lite och bara göra det. Skall se om det blir någon åkning idag. Det har varit en lång helg, men känns som att jag har återhämtat mig riktigt bra :)
Dessvärre har det inte gått riktigt lika bra för Zandra. Hon trillade i fredags och i söndags fick hon en jätte kram som gjorde att det hände något med hennes revben. Så det är kanske ett besök hos farbror docktorn som väntar nu för att få sjukintyg. Synd om liten! Så skall hon dit blir det inget åk för mig eftersom jag måste följa. Men annars drar jag ut fort som f...
Konstigt nog, bara för att jag sitter och funderar över Zandras kanske trasiga revben så börjar min handled värka som bara den. Men jag vet att jag inte har ramlat eller nåt så det är inte det. Måste ha sovit på nåt konstigt vis eller nåt. Kan ju även vara så att handen är lite trött efter helgens jobb. Man vet aldrig, fast jag kan knappt greppa kaffe koppen nu. Skumt! Nee det där är bara inbillning har jag bestämt! Håller inte alls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0